Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Španjolska (U-19) na kvalifikacionom turniru u Italji jedva savladala Armeniju,no opet su Spanjolci pokazali snagu i karakter pobjednika.
Od 43.minute su igrali s igracem manje,crveni dobio Deulofeu (Barcelona).Španjolska u vodstvo od 1:0 dosla u 65.min preko Susa (Liverpool),a 1:1 je vec bilo u 72.minuti.Pobjedu je donio bukvalno u zadnjoj sekundi Juanmi (Malaga),a treba reci da je Rodriguez (Real M.) u 84.promasio penal.
Od 43.minute su igrali s igracem manje,crveni dobio Deulofeu (Barcelona).Španjolska u vodstvo od 1:0 dosla u 65.min preko Susa (Liverpool),a 1:1 je vec bilo u 72.minuti.Pobjedu je donio bukvalno u zadnjoj sekundi Juanmi (Malaga),a treba reci da je Rodriguez (Real M.) u 84.promasio penal.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Villa i njegovo poredjenje sa ostalim velikanima La Roje

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
David Villa je samo imao sreću da igra u doba najbolje španske generacije IKAD.
Realno, nije on ni blizu pojedinih napadača na toj slici.
Čak sam uvjeren da neće nedostajati Roji na ovom Evropskom prvenstvu jer tu su igrači jednakih kvaliteta kao što su Soldado i Llorente.
Čak sam uvjeren da neće nedostajati Roji na ovom Evropskom prvenstvu jer tu su igrači jednakih kvaliteta kao što su Soldado i Llorente.
CAMP MOU!
jesil svjestan covjece sta pises ili si na drogamaNamiks je napisao/la:David Villa je samo imao sreću da igra u doba najbolje španske generacije IKAD.
pa on ih je vodio do evropskog i svijetskog naslova
Do Europskog nije sigurno jer je sva cetiri gola dao u grupi, u polufinalu nije dao niti jedan od tri gola, a u finalu nije ni zaigrao.harson je napisao/la: jesil svjestan covjece sta pises ili si na drogama
pa on ih je vodio do evropskog i svijetskog naslova
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Niti ih je vodio do naslova Svjetskog prvenstva s obzirom da je Španija jedna od rijetkih reprezentacija koje ne ovise o pojedincima.
Sve su utakmice u knockout fazi dobili 1:0, u dvije je odlučio Villa, ali možda ne bi ni imao šansu odlučiti da cijela ekipa nije igrala na nivou. S tim da nije zabio ni u polufinalu ni u finalu.
Dakle, vi pišete gluposti.
Sve su utakmice u knockout fazi dobili 1:0, u dvije je odlučio Villa, ali možda ne bi ni imao šansu odlučiti da cijela ekipa nije igrala na nivou. S tim da nije zabio ni u polufinalu ni u finalu.
Dakle, vi pišete gluposti.
Zadnja izmjena: Namiks, dana/u 25 maj 2012, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
CAMP MOU!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Super Iker

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Casillas; Juanfran, Ramos, Albiol, Alba; Bruno, Xabi Alonso, Navas, Cazorla; Soldado y Negredo.
Kahriman, Tosic, Ivanovic, Lekic, Kolarov, Ljajic, Duricic, Ignjovski, Subotic, Basta y Radovanovic.
Ima prijenos na tve . Svidja mi se sastav , nadam se da ce Adrian dobiti sansu
Kahriman, Tosic, Ivanovic, Lekic, Kolarov, Ljajic, Duricic, Ignjovski, Subotic, Basta y Radovanovic.
Ima prijenos na tve . Svidja mi se sastav , nadam se da ce Adrian dobiti sansu

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Porteros: Casillas, Valdés y Reina.
Defensas: Arbeloa, Juanfran, Ramos, Piqué, Albiol, Javi Martínez y Jordi Alba.
Centrocampistas: Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Cazorla, Silva, Mata, Cesc, Pedro y Navas.
Delanteros: Llorente, Torres y Negredo.
Nema Adriana. Pozvao je Negreda i Pedra pored njega. Kako jadno.
Centrocampistas: Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Cazorla, Silva, Mata, Cesc, Pedro y Navas.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nema ni Soldada.
Očekivao sam njega u kadru, a ne Negreda, no ipak ništa od toga.
Pedro ili Adrian? Ovdje bih se ipak odlučio za Pedra, iako nije bio u bogzna kakvoj formi, a svakako je navikao na tu ulogu džokera kada je reprezentacija Španije u pitanju.

Očekivao sam njega u kadru, a ne Negreda, no ipak ništa od toga.
Pedro ili Adrian? Ovdje bih se ipak odlučio za Pedra, iako nije bio u bogzna kakvoj formi, a svakako je navikao na tu ulogu džokera kada je reprezentacija Španije u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Navas i Negredo 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Iako navijac Betisa,
smatram da je opravdano pozvao Navasa jer je klasicni krilni igrac extra klase,i cudi me pa ne predje u veci klub...S njim ti je situacija kao sa Podolskim,iako nekad ne pruza blistave partije u klubu,zato je prava konstanta u repki,mada je Navas ove sezone bio najbolji u Sevili...

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Nije mu bilo teškoNObonus je napisao/la:Iako navijac Betisa,smatram da je opravdano pozvao Navasa jer je klasicni krilni igrac extra klase,i cudi me pa ne predje u veci klub...S njim ti je situacija kao sa Podolskim,iako nekad ne pruza blistave partije u klubu,zato je prava konstanta u repki,mada je Navas ove sezone bio najbolji u Sevili...

Ne znam kako može biti konstanta u repki kad je na klupi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Igrao je par utakmica u repki,ali i kad udje,treba bit spreman za poziciju jokera...Al to je manje bitno,bitno je da ova repka ima strasnu ekipu...LBJ MVP je napisao/la:Nije mu bilo teškoNObonus je napisao/la:Iako navijac Betisa,smatram da je opravdano pozvao Navasa jer je klasicni krilni igrac extra klase,i cudi me pa ne predje u veci klub...S njim ti je situacija kao sa Podolskim,iako nekad ne pruza blistave partije u klubu,zato je prava konstanta u repki,mada je Navas ove sezone bio najbolji u Sevili...
![]()
Ne znam kako može biti konstanta u repki kad je na klupiŠpanija ima puno boljih igrača od njega no to i nije bitno jer on možda nijednu ne odigra.Možda protiv Hrvatske kao najslabijeg protivnika
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
¿Negredo?¿Albiol?¿Pedro? Daj nemoj me 'ebatD10S je napisao/la:Porteros: Casillas, Valdés y Reina.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
zalosno svega mi,Del Bosque me je razocarao,ne mogu da vjerujem koliko je bio nepravedan prema nekim igracima.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Spisak igraca do 21 godine koji su pozvani na europsko prvenstvo.
Goalkeepers: David de Gea, Joel Robles, Diego Mariño
Defenders: Jon Aurtenetxe, Martín Montoya, Carles Planas, Marc Bartra, Marc Muniesa, Nacho Fernández
Midfielders: Koke Resurrección, Oriol Romeu, Pablo Sarabia, Isco, Asier Illarramendi, Rubén Pardo
Forwards: Iker Muniain, Isaac Cuenca, Cristian Tello, Rodrigo Moreno, Álvaro Vázquez
Defenders: Jon Aurtenetxe, Martín Montoya, Carles Planas, Marc Bartra, Marc Muniesa, Nacho Fernández
Midfielders: Koke Resurrección, Oriol Romeu, Pablo Sarabia, Isco, Asier Illarramendi, Rubén Pardo
Forwards: Iker Muniain, Isaac Cuenca, Cristian Tello, Rodrigo Moreno, Álvaro Vázquez
Visca el Barça ! Mes que un club !
- frankqqqqq
- Kontakt:
Žalosno, ne mogu da shvatim da nije pozvao Soldada i Adriana. Po čemu je Torres zaslužio da ide na EP više od ovog dvojca? Negredo?
Smiješno, mogla je Španija sa mnogo jačom ekipom otići ali su sami sebe sjebali ovim.

- zlatan1982
- Kontakt:
ovi bi došli do polufinala seniorskog prvenstva... još da je i tiago tu..DesimaL je napisao/la:Spisak igraca do 21 godine koji su pozvani na europsko prvenstvo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pedro dobio poziv, a Thiago nije. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.