ok hvala ti u svakom slucajuBlek_Stena je napisao/la:E ne znam. Ja sam ti pomogao koliko ja znam. Raspitaj se još negdje
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- stomaklija
- Kontakt:
Zadnjih 6mjeseci sam skidao filmove i sl. preko bittorrenta i sve je bilo za 5. Zadnjih par mjeseci mi je nudio update svaki put kad ga aktiviram. Nisam ga htio jer i ovako radi za 10
Elem neki dan slucajno kliknem i preuzmem taj glupi update. Jutros da skinem film po 1 put, on mi prikazuje error, tipa send error report ili don't send. Ako znate na sta mislim
Elem, za malu pomoc ikonica je prije bila zelene, sad je ljubicaste boje. Mislim da znate o cemu govorim. U cemu je kvaka, deinstalirao sam ga i ponovo instal. Opet error, ne znam da me ne hebe XP, ili je nesto trece u pitanju? Hvala :ugeek:

stomaklija je napisao/la:Zadnjih 6mjeseci sam skidao filmove i sl. preko bittorrenta i sve je bilo za 5. Zadnjih par mjeseci mi je nudio update svaki put kad ga aktiviram. Nisam ga htio jer i ovako radi za 10Elem neki dan slucajno kliknem i preuzmem taj glupi update. Jutros da skinem film po 1 put, on mi prikazuje error, tipa send error report ili don't send. Ako znate na sta mislim
Elem, za malu pomoc ikonica je prije bila zelene, sad je ljubicaste boje. Mislim da znate o cemu govorim. U cemu je kvaka, deinstalirao sam ga i ponovo instal. Opet error, ne znam da me ne hebe XP, ili je nesto trece u pitanju? Hvala :ugeek:
http://www.utorrent.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Probaj s ovim

- stomaklija
- Kontakt:
alacious je napisao/la:stomaklija je napisao/la:Zadnjih 6mjeseci sam skidao filmove i sl. preko bittorrenta i sve je bilo za 5. Zadnjih par mjeseci mi je nudio update svaki put kad ga aktiviram. Nisam ga htio jer i ovako radi za 10Elem neki dan slucajno kliknem i preuzmem taj glupi update. Jutros da skinem film po 1 put, on mi prikazuje error, tipa send error report ili don't send. Ako znate na sta mislim
http://www.utorrent.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Probaj s ovim
Hvala care, funka

Pozdrav
Imam laptop HP Pavilion dv6 i prošle godine u septembru crkla mu maticna i imao je garanciju tako da sam dobio novu sa 1 g garancije i sada u zadnje vrijme javljaju mi se isti problemi kao tada nosio sam ja njima oni ga formatirali i kazu da je ok mada ja mislim da to kazu da ne bi mjenjali maticnu i sada šta vi mislite da li je to do maticne
laptop normalno radi i npr upalim film i ne mogu da ga pogledam do kraja pocinje da šteka i malo kliknem "sleep" i ponovo upalim sve normalno radi a igricu da instaliram nema šanse mozda neke slabije ali ne npr pes 12 .
Laptop ima 300 giga memorije i zauzeto je nekih 60 giga znaci igrica uopste namam na njemu ima 4 gige rama procesor dual core
Imam laptop HP Pavilion dv6 i prošle godine u septembru crkla mu maticna i imao je garanciju tako da sam dobio novu sa 1 g garancije i sada u zadnje vrijme javljaju mi se isti problemi kao tada nosio sam ja njima oni ga formatirali i kazu da je ok mada ja mislim da to kazu da ne bi mjenjali maticnu i sada šta vi mislite da li je to do maticne
laptop normalno radi i npr upalim film i ne mogu da ga pogledam do kraja pocinje da šteka i malo kliknem "sleep" i ponovo upalim sve normalno radi a igricu da instaliram nema šanse mozda neke slabije ali ne npr pes 12 .
Laptop ima 300 giga memorije i zauzeto je nekih 60 giga znaci igrica uopste namam na njemu ima 4 gige rama procesor dual core
najbolje ti je dati u drugi servis da ga pregledaju novi sistem da ureade, da ga malo sa alatima/softwerima za dijagnostiku detaljnije istestiraju da znaš na čemu si. ili nekome jaranu koji je dobar sa računarima da ga malo pregleda.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Moguće da je do pregrijavanja, rođak ima neki Compaq-ov laptop, 4 gige rama, dual core 2.4gHz, al' grije se nenormalno. Može se igrat PES možda 2-3 minute, onda počne štekat, problem je riješen ovakvom stvarčicom:beli je napisao/la:Pozdrav
http://www.plus.ba/proizvodi/index.php?idkat=900" onclick="window.open(this.href);return false;

- raul-zakon
- Kontakt:
Kod mene je isti ovakav. Pljunuti !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- moustapha
- Kontakt:
Instrukcija na memorijskoj lokaciji 0x6325f6ef referencirana na lokaciji 0x0000000ex. Memorija ne moze biti procitana.Elegant je napisao/la:Sta znaci ovo ?

Ma samo zatvori!
#divovi
Ljudi imam jedan veoma cudan problem..naime,instalirao sam FIFU 12 i prvi put igrao bez ikakvih problema,vec drugi put mi je grafika bila na low i nije se mogla vratit na high nikako...jos sam 3 puta usao tako dok je bila low...sada nece ni da je otvori..znaci kada kliknem 2x na ikonu,uopste ne registruje da sam otvorio igricu
Ako neko zna do cega bi moglo biti neka mi kaze
Hvala unaprijed

Ako neko zna do cega bi moglo biti neka mi kaze

Hvala unaprijed

- Blek_Stena
- Kontakt:
Ma sila

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
alacious je napisao/la:Ljudi imam jedan veoma cudan problem..naime,instalirao sam FIFU 12 i prvi put igrao bez ikakvih problema,vec drugi put mi je grafika bila na low i nije se mogla vratit na high nikako...jos sam 3 puta usao tako dok je bila low...sada nece ni da je otvori..znaci kada kliknem 2x na ikonu,uopste ne registruje da sam otvorio igricu![]()
Ako neko zna do cega bi moglo biti neka mi kaze![]()
Hvala unaprijed
Pomoc molim
Normalno udjem u svoj emeil al kada idem da otvorim neki od dospjeli nista?Takodje ne reaguje ni kada zelim izbrisati bilo koji emejl.Sve normalno fercera do inboksa kada njega otvorim vidim svu dospjelu postu al niti je mogu otvoriti niti izbrisati???

Normalno udjem u svoj emeil al kada idem da otvorim neki od dospjeli nista?Takodje ne reaguje ni kada zelim izbrisati bilo koji emejl.Sve normalno fercera do inboksa kada njega otvorim vidim svu dospjelu postu al niti je mogu otvoriti niti izbrisati???

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Izbrisi history, cache, cookies
Sent from my brain using Tapatalk
Re:
posto sam ja "duduk" za ovu tehnologijuQUARESMA 18<<< je napisao/la:Izbrisi history, cache, cookies

Jel na ovu mislis?

To je obrisano a ako mislis sta drugo reci der gdje da to pronadjem

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Idi na tools-clear recent history i tu stavi kvaku na sve i klik na clear now.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Idi na tools-clear recent history i tu stavi kvaku na sve i klik na clear now.
Ponovo isto

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Skini CCleaner i fino to ocisti i to je to
- samir_tm87
- Kontakt:
http://vvcap.net/db/IP_TMxF1D1R7UX61JDIB.png" onclick="window.open(this.href);return false;
sad mi poce iskakat, sva tri ventilatora rade
sad mi poce iskakat, sva tri ventilatora rade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.