Najjaca ubjedljivo!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
[youtube][/youtube]
Najjaca ubjedljivo!
Najjaca ubjedljivo!
kakvih sam djevojaka vidio maloprije u Goraždu
Legendo što visiš po forumu idi ganjaj djevojke 
DRUG NEBI TI PUNCA
- majestic24
- Kontakt:
Srbija od Holandije dobila 10 poena
Izgleda da je Mladicu i Karadzicu bilo dosadno pa se uhvatili telefona
Izgleda da je Mladicu i Karadzicu bilo dosadno pa se uhvatili telefona
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
"Uvali" nam Srbija 5 poena...
Ako sam se i od koga nadao 12-ci to su onda bili Srbi...
Ako sam se i od koga nadao 12-ci to su onda bili Srbi...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vidi se da je zelenkobazeni je napisao/la:Šta koliko trošim?redbull je napisao/la:kol'ko trosis ?bazeni je napisao/la:danas sam prešao na biciklu 30 km,ali zato se umorio
- legenda reala
- Kontakt:
Kakvih npr ???bagrcavi je napisao/la:kakvih sam djevojaka vidio maloprije u Goraždu![]()
Legendo što visiš po forumu idi ganjaj djevojke
Nemaš ti prefinjen ukus da znaš izabrati, nemoguće da to šta valja što si ti vidio
Jbo djevojke toga će uvijek biti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šta ti je legendo ganjaj to dok su ove mature po Goraždu, izađem večeras malo i nisam znao gdje da gledam.Sve anđeo do anđela
povedi i Emira, on je baš skreno sa puta pored ovoliko djevojaka i žena on bari Razu

povedi i Emira, on je baš skreno sa puta pored ovoliko djevojaka i žena on bari Razu
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Jaoooooooooooo, pored tolikog Sa ti u Goražde došobagrcavi je napisao/la:Šta ti je legendo ganjaj to dok su ove mature po Goraždu, izađem večeras malo i nisam znao gdje da gledam.Sve anđeo do anđela![]()
![]()
povedi i Emira, on je baš skreno sa puta pored ovoliko djevojaka i žena on bari Razu![]()
Mislio sam da imaš prefinjen ukus ko i ja, al si me razočarao, gdje li si ti vidio te anđele
Odkle tebe u Goraždu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imo nekih obaveza pa malo naletio 
Šta pričaš ba ove se spremile za maturu ovo ono sve avion do aviona, može bit da čuvaju krave u slobodno vrijeme, ali druže večeras su grmile
Šta pričaš ba ove se spremile za maturu ovo ono sve avion do aviona, može bit da čuvaju krave u slobodno vrijeme, ali druže večeras su grmile
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Haj ne laži, čuj on i obavezebagrcavi je napisao/la:Imo nekih obaveza pa malo naletio
Slabo ti vidiš
Jbo cure dok je chatrouleta
dobar jutar
e moj legendo na šta si spao, chatroulete umjesto živih djevojaka... Razočaro si me 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Cautinho
- Kontakt:
Šta je ovo,na ostalim temama se paučina hvata,nisam 3 dana dobio vise od 2 obavijesti da je netko odgovarao na temi koju ja pratim.Al vidim ovdje veselo,kao i uvijek.Pa kako je raja,sta ima novoga,kako žena,djeca,ljubavnica,susjeda... 
Keep walking.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ti znašbagrcavi je napisao/la:e moj legendo na šta si spao, chatroulete umjesto živih djevojaka... Razočaro si me
Mora i to neko
Dobro jutro,dobri ljudi! 
Kojeg Hareta ? Ako je harebincinero od njega me ništa ne može iznenaditi 
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Taj, upravo taj harebagrcavi je napisao/la:Kojeg Hareta ? Ako je harebincinero od njega me ništa ne može iznenaditi
I Ćema ti je nekad tamo harao
- harebianconero
- Kontakt:
Eee da ti znaš šta su mi tamo radile.bagrcavi je napisao/la:Kojeg Hareta ? Ako je harebincinero od njega me ništa ne može iznenaditi
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja sam jednom tamo bio, stalno nalijetao na drkadzije i kanio se corava poslalegenda reala je napisao/la:Taj, upravo taj harebagrcavi je napisao/la:Kojeg Hareta ? Ako je harebincinero od njega me ništa ne može iznenaditi![]()
I Ćema ti je nekad tamo harao
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 2 gosta.