Boris Pandža
Re: Boris Pandža
Pandza je veceras pokazao kakav je igrac meni dosta bolje stoji sa spahom nego papac ali to je susiceva stvar , odlican veceras
dobra partija,mislim da mravac više neće biti u opticaju
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
primijetili ga samo onda kad je povukao loptu i krenuo u solo akciju i pomislili napadač
kakav crni goal.com
Boris odigrao solidnu utakmicu
edit : garant su za Rahimića napisali da je krilo

kakav crni goal.com

Boris odigrao solidnu utakmicu

edit : garant su za Rahimića napisali da je krilo

FORZA MARŠAL !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Solidno, dovoljno da bude i dalje stoper pored Spahe u kvalifikacijama.
.

to je radi onog kad je povukao onu kontru preko krilaedit : garant su za Rahimića napisali da je krilo

jedva se on krece, kad najednom sam stade, valjda skontao da je usao na protivnicki teritorij

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Pandza je dobar, ali pored Spahica bi najvise volio vidjeti Cocalica. Visociji,pozrtvovaniji,sigurniji i bolji igrac uopste! Ali izgleda Pape ne misli tako...Goalgetter je napisao/la:Solidno, dovoljno da bude i dalje stoper pored Spahe u kvalifikacijama..
Sto ga nahvali sad bi makar u Sevilli zajedno sa Spahicem zavrsio a ne da se sa cif-utima ganja.Akhenaten je napisao/la:Pandza je dobar, ali pored Spahica bi najvise volio vidjeti Cocalica. Visociji,pozrtvovaniji,sigurniji i bolji igrac uopste! Ali izgleda Pape ne misli tako...Goalgetter je napisao/la:Solidno, dovoljno da bude i dalje stoper pored Spahe u kvalifikacijama..
Naravno da realno gledajuci nije nista od navedenog,mozda jesu u par deka slicni.Ali da je ovaj nesto bolji itd,itd nije vala,pogotovo ne pozrtvovaniji.Pandza zajedno sa Spahicem glavu guraju tamo gdje nebi neki ni kramp.Ovaj cuva friz.
Cocalic bi mozda jedino imao mjesta u defanzivnoj sredini kao D.V,sto se repke tice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Najbolji stoper današnjice
Kako bi mu lego jedan tim, tipa Stoka

Kako bi mu lego jedan tim, tipa Stoka

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Dobar.
Malo ga je nezgodno gledati u onim njegovim neartikuliranim akrobacijama i pokretima...ali dobro.
Makar se trudi.
Malo ga je nezgodno gledati u onim njegovim neartikuliranim akrobacijama i pokretima...ali dobro.

Makar se trudi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Daleko najbolji u našoj odbrani! 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Principatus
- Kontakt:
Kamo srece da je Pandza odigrao sve utakmice zadnjih kvalifikacija. Jeste sporiji i tehnika mu bas nije velika snaga, ali zato sve brise ispred sebe, loptu, travu, igrace... Protivnika pozdravi odmah na pocetku, da mu pokaze kako ce utakmica izgledati.
Ne znam da ga je kad neko bitno u skok igri porazio.
Dakle da se citiram:

Dakle da se citiram:

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Koga je ono danas spucao u rebro ? Jedva sebi covjek dosao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Robbie KeaneElegant je napisao/la:Koga je ono dans spuco u rebro ? Jedva sebi covjek dosao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa kad' pogledaš to striker, shvatiš da ni oni nemaju dlake na jeziku.
Bgm kako je Keane-u strajkovo na ona rebra ova ocjena je slaba.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- el-fighter
- Kontakt:
Pomete ga Boris ko avlijuVirtu4l je napisao/la:Robbie KeaneElegant je napisao/la:Koga je ono dans spuco u rebro ? Jedva sebi covjek dosao.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mi imamo u vrh glave jednog igraca svjetske klase, a i to je upitno pored onakve danasnje utakmice. Pandza je odlican stoper, samo mu treba traziti partnera(uzimajuci u obzir naravno da ce Spaha brzo u penziju). Za sad su on i Spahic odlicni, jos da se uigraju, a Papac na beku i ova ce odbrana liciti na nesto.el-fighter je napisao/la: Pomete ga Boris ko avlijuPandza jos jednom dokazao da nije stoper svjetske klase, ali da je igrac od zadatka. Svoj posao uvijek odradi profesionalno i skolski.
Celik!3,2,2.
Pa nama je odbrana najgori dio tima a po tebi Pandža i Spahić odlični e svašta.AllGunsBlazing je napisao/la:Mi imamo u vrh glave jednog igraca svjetske klase, a i to je upitno pored onakve danasnje utakmice. Pandza je odlican stoper, samo mu treba traziti partnera(uzimajuci u obzir naravno da ce Spaha brzo u penziju). Za sad su on i Spahic odlicni, jos da se uigraju, a Papac na beku i ova ce odbrana liciti na nesto.el-fighter je napisao/la: Pomete ga Boris ko avlijuPandza jos jednom dokazao da nije stoper svjetske klase, ali da je igrac od zadatka. Svoj posao uvijek odradi profesionalno i skolski.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa upravo u odnosu na dosadasnje odbrane su odlicni obojica. I hoces reci da sa Papcem i Mujdzom nece praviti solidnu odbranu?? Daleko od toga da ce to biti najjaci dio ekipe i da cemo igrati kao Italijani, ali sasvim pristojna odbrana.Saurman je napisao/la:
Pa nama je odbrana najgori dio tima a po tebi Pandža i Spahić odlični e svašta.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.