Safet Sušić - Pape

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2012, 21:08

tepsija je napisao/la:Ama,da čovjek makar jednom promjeni onaj izraz lica,da udari šakom od pod,da nogom šutne bocu,da se unese u facu igraču i izdere na njega...
Ništa...Safete,pokaži da si živ.Namigni makar.

On jednostavno nije za trenera/izbornika i to je to.
Nekim njegovim sladokuscima se tesko pomiriti sa tom cinjenicom, ali to i ptica sa grane vidi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 26 maj 2012, 21:19

Dok mi ovdje muda svoja jedemo on se smjeska.:ebe se se njega sto Madjarska nema more.Odgovori tipa moze,mozda i moze bit kako veliki znalac odgovara su spektakl.Igraci su imali pauzu od desetak dana kako veli i to je jedino tacno a on koji je u prijateljskoj utakmici mogao promijeniti 7 igraca on se vadi na fizicku spremu.Kakvu je on puzu imao pa Zahirovica stavlja na beka,Misketa na krilo,ne mijenja manekena iz Rima itd,itd.On je izgleda stalno na pauzi.

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 26 maj 2012, 21:25

nero.piroman je napisao/la:Sta bih dao da Amar Osim pruzme reprezentaciju
U slucaju da Amar preuzme reprezentaciju, onda nebi mogao voditi Zeljeznicar? Koliko ja znam, kad si selektor nemas pravo voditi klubove? :D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 26 maj 2012, 21:29

scootyTM87 je napisao/la:
U slucaju da Amar preuzme reprezentaciju, onda nebi mogao voditi Zeljeznicar? Koliko ja znam, kad si selektor nemas pravo voditi klubove? :D
mogao bi... imali smo mi i takvog selektora... baka je vodio i repku i hajduk??? ako se ne varam... ili je to bio zrinjski??? u svakom slucaju bi amar mogao voditi i jedne i druge... jos da se kandiduje za predsjednika saveza kad se usvoji novi statut... gdje bi nam bio kraj... ;)

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 26 maj 2012, 21:30

žao mi je davno izgubio kompas, treba mu pomoć, jel ovdje nema pozitive nama ;)

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 26 maj 2012, 21:32

amho je napisao/la:
mogao bi... imali smo mi i takvog selektora... baka je vodio i repku i hajduk??? ako se ne varam... ili je to bio zrinjski??? u svakom slucaju bi amar mogao voditi i jedne i druge... jos da se kandiduje za predsjednika saveza kad se usvoji novi statut... gdje bi nam bio kraj... ;)
Eh , kad bi mogao voditi obadvoje onda bi bilo dobro, jer sigurno, nema boljeg trenera u BiH, a mozda i malo sire, iskusan, fizki spreman, igrace nabija do daske sto je glavno, neznam stvarno, al bi vrijedilo pokusati. Neki dan ga pita ona Nikolina voditeljica na TV1 , da li je spreman za reprezentaciju, a on odgovara "Jos sam mlad" :lol: :lol: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 maj 2012, 21:42

reks je napisao/la:Dok mi ovdje muda svoja jedemo on se smjeska.:ebe se se njega sto Madjarska nema more.Odgovori tipa moze,mozda i moze bit kako veliki znalac odgovara su spektakl.Igraci su imali pauzu od desetak dana kako veli i to je jedino tacno a on koji je u prijateljskoj utakmici mogao promijeniti 7 igraca on se vadi na fizicku spremu.Kakvu je on puzu imao pa Zahirovica stavlja na beka,Misketa na krilo,ne mijenja manekena iz Rima itd,itd.On je izgleda stalno na pauzi.
Nije imao koga uvesti umjesto Mujdze, a Zahirovic je jednom igrao na beku i vrlo dobro zamjenio Mujdzu koji je bio povrijedjen, pa Pape mozda zeli da bude siguran da li ovaj moze igrati beka i odgovoriti zadacima na beku. Imali smo i danas previse izmjena, a kada se uvede previse novih igraca, to je rasulo, to nas je i kostalo rezultata danas, ali ekipa se mora nekako uigrati, a za uigravanje su prijateljske utakmice, jer on nema priprema jer ovo nije klub, nego repka!

Mi jedemo svoja muda na forumu pljujuci repku i Safeta? Bolje da ne jedemo muda i da vjerujemo reprezentaciji, da im damo svima podrsku, a ne da mislimo da smo najpametniji na svijetu. Miske je mnogo puta igrao lijevo i kada sa te pozicije dadne dobru loptu, zabije neki gol, onda je on igracina, majstor, Pele, amidza iz Njemacke 95. godine, a ako odigra lose onda je kriv Pape jer mu nije nasao mjesto :lol: . Maneken iz Rima, kako ga ti nazivas, je bio medju boljim igracima i sigurno je spremniji od Misketa, iako je Miske u mnogo boljoj formi nego ranije, sto je svakako za pohvaliti. Ovi novi igraci su solidni, a onaj mali Stevanovic je buducnost reprezentacije i izmislio je fudbal za Stilica kojeg toliko raje voli i brani i pljuje Safeta jer ga ne poziva. Nije Pape kriv sto je nas fond igraca mizeran i ne zna se ko je gori pa od dva zla mora traziti manje zlo. Eto Jahic je kao neki dobar igrac, a danas se pogubio, veze nema ni jel pos'o il' dos'o.

Nema Safet carobni stapic pa da od prosjecnih igraca pravi reprezentativnu velesilu, mada mi mislimo da su nasi igraci najbolji, to je su neku ruku dobro, ali i mnogo lose, jer imamo preveliko misljenje o nasim igracima. Nema trenera koji bi sa ovom skupinom igraca, odnosno nasom repkom, mogao garantovati da mi mozemo negdje proci i napraviti neki dobar rezultat. Jednostavno precjenjujemo nase igrace, a za igrace protiv kojih igra nasa repka mislimo da su amateri. Pa McGeady je bolji igrac od svih nasih reprezentativaca osim od Edina, a da nam on igra u ekipi, mi bismo mislili da je on bolji od Messija i Ronalda, to smo mi.

Neko spominje Amara Osima da bude selektor :lol: eto kakvi smo mi hahahahaha. Trenerska velesila, nema sta :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 maj 2012, 21:49

O Amaru Osimu je najbolje rekao ovaj trener. Premotati na 6-tu minutu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 maj 2012, 21:52

adriano_leite je napisao/la: Neko spominje Amara Osima da bude selektor :lol: eto kakvi smo mi hahahahaha. Trenerska velesila, nema sta :lol: .

To je najžalosnije iz cijele tužne bh nogometne priče. :(
Respekt za sve što Amar radi sa Željom, ali pobogu. Haj'mo polako.
Henderson je napisao/la:O Amaru Osimu je najbolje rekao ovaj trener. Premotati na 6-tu minutu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve sam ga razumijela. Svaka mu je za bukvara.

A, Papetu držim fige za dalje. Ovu utakmicu nema smisla previše nešto komentarisati, došla je kao iz vedra neba. Mnogi igrači odavno na odmoru, neki povrijeđeni. Pape i nije mogao nešto puno.
Važno je da lijepo odigraju protiv Meksika, i kvalitetno ljeto iskoriste, da se u kvalifikacije uđe u 200-postotnoj formi.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 26 maj 2012, 21:59

adriano_leite je napisao/la:Nije imao koga uvesti umjesto Mujdze, a Zahirovic je jednom igrao na beku i vrlo dobro zamjenio Mujdzu koji je bio povrijedjen...
Moje lično mišljenje je da nakon jedne utakmice ne treba donijeti konačnu odluku da li je igrač na nekoj poziciji dobro odigrao ili ne, ali na više utakmica je Zahirović pokazao da vrlo dobro može odigrati na defanzivnom veznom (respekt Rahimiću, ali on je već spreman za penzionisanje!), a protiv Portugala je pokazao da on nema kvaliteta za igranje na beku, a danas je to potvrdio.
adriano_leite je napisao/la:Nema Safet carobni stapic pa da od prosjecnih igraca pravi reprezentativnu velesilu, mada mi mislimo da su nasi igraci najbolji, to je su neku ruku dobro, ali i mnogo lose, jer imamo preveliko misljenje o nasim igracima. Nema trenera koji bi sa ovom skupinom igraca, odnosno nasom repkom, mogao garantovati da mi mozemo negdje proci i napraviti neki dobar rezultat. Jednostavno precjenjujemo nase igrace, a za igrace protiv kojih igra nasa repka mislimo da su amateri. Pa McGeady je bolji igrac od svih nasih reprezentativaca osim od Edina, a da nam on igra u ekipi, mi bismo mislili da je on bolji od Messija i Ronalda, to smo mi.
Tu se jednim dijelom slažem. Nema trenera koji bi sa ovom skupinom igrača ostvario neki rezultat, ali zato ima trenera koji bi u reprezentaciju doveli mnoge igrace koji igraju po Europi! Veliku krivicu za to snose i Savez i državne institucije jer se ne bore da obezbjede državljanstva za naše talente koji su se iz nekih razloga odrekli našeg državljanstva i sad ga žele nazad. Hrvati ako žele nekog igrača u reprezentaciji oni mu srede papire "za čas" a mi ne možemo. Ali i pored tih igrača koji nemaju državljanstvo regulisano ima i mnogo mnogo igrača koji bi rado igrali (i mnogo bolje od pojedinaca koji redovno dobijaju pozive) ali ih trenutni selektor ne zove za ovakve testne utakmice.

adriano_leite je napisao/la:Neko spominje Amara Osima da bude selektor :lol: eto kakvi smo mi hahahahaha. Trenerska velesila, nema sta :lol: .
Amar ima više titula i uspjeha u trenerskoj karijeri nego Sušić! Iz nikakvog Želje je napravio dobru ekipu! Sušiću želim mnogo sreće i uspjeha i da Bog da nas odveo na SP!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 26 maj 2012, 22:00

BaDa12 je napisao/la: A, Papetu držim fige za dalje. Ovu utakmicu nema smisla previše nešto komentarisati, došla je kao iz vedra neba. Mnogi igrači odavno na odmoru, neki povrijeđeni. Pape i nije mogao nešto puno.
Važno je da lijepo odigraju protiv Meksika, i kvalitetno ljeto iskoriste, da se u kvalifikacije uđe u 200-postotnoj formi.
Ma nemas ti pojma o fudbalu, kakvi igraci, pa kakav crni vranjes, vracic, kakvi su to igraci, gdje je Visca, gdje je Mahmutovic, Stilic , 5 puta u boljoj formi nego i Vedo , Dzeko , Miske i jos par igraca. Mujdzu izbacuje na pocetku drugog poluvremena, smijesan trener, forsira neke retardirane igrace, toliko o tom malom susicu.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 26 maj 2012, 22:12

ako se vec zakazuju ove dvije utakmice nekoliko sedmica poslije zavrsetka vecine prvenstava, onda se trebaju oragnizovat' pripreme prije utakmica od 5-7 dana... pozovu se igraci koje ce se probat' i u obje utakmice izvest kombinovane sastave... da se barem vidi ko od kandidata ima potencijal za repku... kod nas se ne radi nista od toga... zakazu se utakmice, pozovu se isti igraci koji su iznijeli kvalifikacije, okupe se dan prije tekme, izvede se ista postava koja igra vec 2,3 godine skupa... da se prilika jednom novom igracu koji ima potencijal i na cijoj poziciji smo deficitarni, a ostatak novih igra na pozicijama na kojima imamo najmanje 4 bolja igraca... i na kraju sta smo dobili?? nista... jos smo i izgubili... s jos manjim samopouzdanjem cemo docekat kvalifikacije, bez alternativa na deficitarnim pozicijama... a poslije ovih utakmica cemo i na rang-listama nazadovat' mozda i 10 mjesta... na kraju ispada da je bolje da nismo uopste ni igrali ove utakmice...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 maj 2012, 22:13

BaDa12 je napisao/la: A, Papetu držim fige za dalje. Ovu utakmicu nema smisla previše nešto komentarisati, došla je kao iz vedra neba. Mnogi igrači odavno na odmoru, neki povrijeđeni. Pape i nije mogao nešto puno.
Ma nemas ti pojma o fudbalu, kakvi igraci, pa kakav crni vranjes, vracic, kakvi su to igraci, gdje je Visca, gdje je Mahmutovic, Stilic , 5 puta u boljoj formi nego i Vedo , Dzeko , Miske i jos par igraca. Mujdzu izbacuje na pocetku drugog poluvremena, smijesan trener, forsira neke retardirane igrace, toliko o tom malom susicu.
Amar je bolji, bio je bolji i igrac i bolji je trener, pa jbt. Amar osvaja trofeje po PL BiH i cini mi se da je nakon odlaska Ivice iz JEF Uniteda, ostvario fantastican rezultat i plasirao se na 15. poziciju ili tako nesto :lol: . Visca, Stilic :lol: , Stevanovic je bolji od njih dvojice zajedno :!:

Mnogo je interesantno kako forumasi prate karijere mnogih igraca, a eto ti dokumenti, izvjestaji skauta i ostale zajebavancije nisu dostupne ni Ivici Osimi ni Safetu ni ljudima oko reprezentacije. Pa prvi Ivica Osim bi rekao Safetu, de ba Sajo pogledaj onog igraca, mislim da mnogo obecava. Do juce ste pisali kako Ivica Osim pomaze Safetu (kada repka pobijedi), pa ako Ivica Osim ima zasluge za pozitivne rezultate repke i Safeta, onda bi valjda i ukazao na greske slaganja tima.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 26 maj 2012, 22:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Mes Que Un Club!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 maj 2012, 22:17

Iz mojih 5 rečenica si shvatio da nemam pojma o sportu?! Ne koristiš dobar grah za proročanstva, mora da ti je star koju godinu. ;)

Džeko nije u formi sigurno. Ali, Vedo nije u formi? Miske zabio golova zadnjih 5 kola i dodao gotovih asistencija više nego prethodnu godinu cijelu - nije u formi? Štilić (pametno i nesvjesno?) psuje po Poljskoj, ne znam koliko je u tolikoj zauzetosti stigao odigrati dobro, ali za njega smatram da će (nekad) biti mjesta u reprezentaciji. Po meni, dok je god Miske pri snazi, ima mjesto u ekipi! Kraj priče, što bi tvoj Amar volio reći. ;) Ostale neću komentarisati, kažem: ova utakmica nije mjerilo nizašta, niko nije dao svoj maksimum, niti igrači, niti selektor i stožer. Vjerovatno je bilo grešaka pri biranju igrača, ali se isto tako nisu mogle predvidjeti neke stvari, da se kasnije moraju krpiti.

Ne znam ko su ti retardirani igrači, koje prozivaš, svakako tu riječ ne podržavam. U normalnom rječniku i normalnom svijetu, čak je zabranjena. Ali de, ne možemo svi znati sve. Ti znaš sve o fudbalu, a ja o životnim propisima i kodeksu. Mirna Bosna. Budi mi pozdravljen. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 maj 2012, 22:18

ibrakovica za izbornika :mrgreen:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 26 maj 2012, 22:19

adriano_leite je napisao/la:
Amar je bolji, bio je bolji i igrac i bolji je trener, pa jbt. Amar osvaja trofeje po PL BiH i cini mi se da je nakon odlaska Ivice iz JEF Uniteda, ostvario fantastican rezultat i plasirao se na 15. poziciju ili tako nesto :lol: . Visca, Stilic :lol: , Stevanovic je bolji od njih svih zajedno :!:

Mnogo je interesantno kako forumasi prate karijere mnogih igraca, a eto ti dokumenti, izvjestaji skauta i ostale zajebavancije nisu dostupne ni Ivici Osimi ni Safetu ni ljudima oko reprezentacije. Pa prvi Ivica Osim bi rekao Safetu, de ba Sajo pogledaj onog igraca, mislim da mnogo obecava. Do juce ste pisali kako Ivica Osim pomaze Safetu (kada repka pobijedi), pa ako Ivica Osim ima zasluge za pozitivne rezultate Ivice Osima, onda bi valjda i ukazao na greske slaganja tima.
ako ima zasluge za pozitivne rezultate, onda ima i za propuste i poraze... ili je valjda tu neko drugi kriv??? igraci?? navijaci?? osim toga osim je covjek koji je prezivio mozdani udar... nema on vise kapaciteta da sve to radi kako je znao i mogao nekad... covjek je bolestan... dosta mu je ovih belaja oko statuta, PL-a, malverzacija, jos da se zamara oko kojekave djecurlije po poljskoj, ceskoj, turskoj.. safet s druge strane o scoutingu nema pojma... on gleda igrace na FTV i BHT i ako ih nema tamo on ih i ne zove..;)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 maj 2012, 22:22

znaci umjesto Pjanica, Lulica, Misimovica u reprezentaciju treba pozvati Stilica, Zebru, Viscu i sl. njima..Gomilati nepotrebne igrace na pozicijama koje su odlicno pokrivene igracima Rome, Lazija i Dinamo Moskve.

Ono sto nama treba su dva NOVA stopera koja bi nadomjestila nedostatak Spahica i Papca..Takodjer nam treba zamjena za Rahimica jer evidentno je da covjek nece moci izdrzati kvalifikacije

Zebe, Visce, Stilici i sl su NEPOTREBNI fudbaleri. A zato su sami krivi jer igraju na pozicijama svjetskih velemajstora vrijednih desetine miliona Eura
15.10 - 15.06 ...

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 26 maj 2012, 22:24

skyisthelimit je napisao/la:znaci umjesto Pjanica, Lulica, Misimovica u reprezentaciju treba pozvati Stilica, Zebru, Viscu i sl. njima..Gomilati nepotrebne igrace na pozicijama koje su odlicno pokrivene igracima Rome, Lazija i Dinamo Moskve.

Ono sto nama treba su dva NOVA stopera koja bi nadomjestila nedostatak Spahica i Papca..Takodjer nam treba zamjena za Rahimica jer evidentno je da covjek nece moci izdrzati kvalifikacije

Zebe, Visce, Stilici i sl su NEPOTREBNI fudbaleri. A zato su sami krivi jer igraju na pozicijama svjetskih velemajstora vrijednih desetine miliona Eura
Pjanic, Lulic i Mujdza 100% Ekipa BiH , za dzeku da ne kazem da je postao velika ****. Jel ti pratis Tursku ligu? Pratis li kako igra Edin Visca? Za Zebu niko ne govori zato sto ne zasluzuje jos igrati u repci, a Stilic, ocigledno ni njega ne pratis, kao ni Mahmutovica u ceskoj, kao ni jos mnoge igrace u stranim ligama porijekla iz BiH, dobro je momak iznad napisao, "Safet samo prati igrace koji su na BHT I FTV".

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 maj 2012, 22:24

Kad će probat potencijalne stopere? Nagomilava "Maletiće" u repku, a Jahićem krpi svaku poziciju koja mu je deficitarna... Nedo Bog da nam zafali golman... Jahić bi garant branio...

Nije mu loša postavka igre, ali je žalosno što on nema više šta da čeka po pitanju probanja igrača, ali ne poziva one koji su mu najpotrebniji za test na jako bitnim pozicijama, kao što je zadnja linija...

Za to nema nikakvo opravdanje, jer je i sam rekao da će promijeniti neke igrače, kad je trebao da potpiše novi ugovor.
Ili se i dalje poštuje nacionalni ključ...
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 26 maj 2012, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 maj 2012, 22:25

amho je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
scootyTM87 je napisao/la: Ma nemas ti pojma o fudbalu, kakvi igraci, pa kakav crni vranjes, vracic, kakvi su to igraci, gdje je Visca, gdje je Mahmutovic, Stilic , 5 puta u boljoj formi nego i Vedo , Dzeko , Miske i jos par igraca. Mujdzu izbacuje na pocetku drugog poluvremena, smijesan trener, forsira neke retardirane igrace, toliko o tom malom susicu.
Amar je bolji, bio je bolji i igrac i bolji je trener, pa jbt. Amar osvaja trofeje po PL BiH i cini mi se da je nakon odlaska Ivice iz JEF Uniteda, ostvario fantastican rezultat i plasirao se na 15. poziciju ili tako nesto :lol: . Visca, Stilic :lol: , Stevanovic je bolji od njih svih zajedno :!:

Mnogo je interesantno kako forumasi prate karijere mnogih igraca, a eto ti dokumenti, izvjestaji skauta i ostale zajebavancije nisu dostupne ni Ivici Osimi ni Safetu ni ljudima oko reprezentacije. Pa prvi Ivica Osim bi rekao Safetu, de ba Sajo pogledaj onog igraca, mislim da mnogo obecava. Do juce ste pisali kako Ivica Osim pomaze Safetu (kada repka pobijedi), pa ako Ivica Osim ima zasluge za pozitivne rezultate Ivice Osima, onda bi valjda i ukazao na greske slaganja tima.
ako ima zasluge za pozitivne rezultate, onda ima i za propuste i poraze... ili je valjda tu neko drugi kriv??? igraci?? navijaci?? osim toga osim je covjek koji je prezivio mozdani udar... nema on vise kapaciteta da sve to radi kako je znao i mogao nekad... covjek je bolestan... dosta mu je ovih belaja oko statuta, PL-a, malverzacija, jos da se zamara oko kojekave djecurlije po poljskoj, ceskoj, turskoj.. safet s druge strane o scoutingu nema pojma... on gleda igrace na FTV i BHT i ako ih nema tamo on ih i ne zove..;)
Ma lapsus, prepravit cu post, ali ljudi su pricali kako kada BiH pobijedi, Ivica Osim ima zasluge, da slaze tim Safetu, a onda ako Ivica slaze tim, onda je i u porazima on kriv, jer ne moze jednu tekmu sloziti sastav, taktiku, skauting, a vec drugu da Safet sam radi. Ako je Ivica toliko u repki koliko ovdje pricaju forumasi, odnosno ismijavaju Safetove pobjede (govore da nije on pobijedio, nego igraci i da mu je Ivica slozio sve), zasto niko ne kaze i sada da je trebao Ivica ukazati greske Safetu i reci Safetu da pozove nekog igraca.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.