reks je napisao/la:Dok mi ovdje muda svoja jedemo on se smjeska.:ebe se se njega sto Madjarska nema more.Odgovori tipa moze,mozda i moze bit kako veliki znalac odgovara su spektakl.Igraci su imali pauzu od desetak dana kako veli i to je jedino tacno a on koji je u prijateljskoj utakmici mogao promijeniti 7 igraca on se vadi na fizicku spremu.Kakvu je on puzu imao pa Zahirovica stavlja na beka,Misketa na krilo,ne mijenja manekena iz Rima itd,itd.On je izgleda stalno na pauzi.
Nije imao koga uvesti umjesto Mujdze, a Zahirovic je jednom igrao na beku i vrlo dobro zamjenio Mujdzu koji je bio povrijedjen, pa Pape mozda zeli da bude siguran da li ovaj moze igrati beka i odgovoriti zadacima na beku. Imali smo i danas previse izmjena, a kada se uvede previse novih igraca, to je rasulo, to nas je i kostalo rezultata danas, ali ekipa se mora nekako uigrati, a za uigravanje su prijateljske utakmice, jer on nema priprema jer ovo nije klub, nego repka!
Mi jedemo svoja muda na forumu pljujuci repku i Safeta? Bolje da ne jedemo muda i da vjerujemo reprezentaciji, da im damo svima podrsku, a ne da mislimo da smo najpametniji na svijetu. Miske je mnogo puta igrao lijevo i kada sa te pozicije dadne dobru loptu, zabije neki gol, onda je on igracina, majstor, Pele, amidza iz Njemacke 95. godine, a ako odigra lose onda je kriv Pape jer mu nije nasao mjesto

. Maneken iz Rima, kako ga ti nazivas, je bio medju boljim igracima i sigurno je spremniji od Misketa, iako je Miske u mnogo boljoj formi nego ranije, sto je svakako za pohvaliti. Ovi novi igraci su solidni, a onaj mali Stevanovic je buducnost reprezentacije i izmislio je fudbal za Stilica kojeg toliko raje voli i brani i pljuje Safeta jer ga ne poziva. Nije Pape kriv sto je nas fond igraca mizeran i ne zna se ko je gori pa od dva zla mora traziti manje zlo. Eto Jahic je kao neki dobar igrac, a danas se pogubio, veze nema ni jel pos'o il' dos'o.
Nema Safet carobni stapic pa da od prosjecnih igraca pravi reprezentativnu velesilu, mada mi mislimo da su nasi igraci najbolji, to je su neku ruku dobro, ali i mnogo lose, jer imamo preveliko misljenje o nasim igracima. Nema trenera koji bi sa ovom skupinom igraca, odnosno nasom repkom, mogao garantovati da mi mozemo negdje proci i napraviti neki dobar rezultat. Jednostavno precjenjujemo nase igrace, a za igrace protiv kojih igra nasa repka mislimo da su amateri. Pa McGeady je bolji igrac od svih nasih reprezentativaca osim od Edina, a da nam on igra u ekipi, mi bismo mislili da je on bolji od Messija i Ronalda, to smo mi.
Neko spominje Amara Osima da bude selektor

eto kakvi smo mi hahahahaha. Trenerska velesila, nema sta

.