FK Rudar Kakanj

L' Imperator
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la L' Imperator » 19 maj 2012, 17:34

Eurogol Dure, Rudar vodi 1:0.
#samoRudar #zauvijek

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 maj 2012, 20:32

Jadni su ovi nasi "kakanjski" igraci, sve hadalj do hadalja.. Kakanj ima jos godinu, dvije najvise da izbori Premier ligu, inace nema sanse vise ikad da udju...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 22 maj 2012, 22:34

Sutra se nadam jednoj dobroj utakmici sa dosta golova. Sastaju se 2 dobre ekipe uz to igraju rasterećeno i bez pritiska tako da bi i gledatelji u Banovićima mogli uživati. :) Jedino je šteta što neće biti nekog većeg naboja kao što je uvijek bilo između ova 2 stara i velika rivala, ali sada utakmica nema nikakav rezultatski značaj. Uprkos tome ipak je ovo derbi kola. A eto ja se nadam dobroj igri i neka bolji pobijedi, posjeta je u Banovićima ove sezone jadna, tako da ne očekujem neku veću posjetu iako bi protivnik trebao da privuče publiku na stadion. Ni na utakmicama protiv Iskre ili Jedinstva nije bilo mnogo, a još sutra radni dan. ;)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 maj 2012, 23:38

LjumanM95 je napisao/la:Sutra se nadam jednoj dobroj utakmici sa dosta golova. Sastaju se 2 dobre ekipe uz to igraju rasterećeno i bez pritiska tako da bi i gledatelji u Banovićima mogli uživati. :) Jedino je šteta što neće biti nekog većeg naboja kao što je uvijek bilo između ova 2 stara i velika rivala, ali sada utakmica nema nikakav rezultatski značaj. Uprkos tome ipak je ovo derbi kola. A eto ja se nadam dobroj igri i neka bolji pobijedi, posjeta je u Banovićima ove sezone jadna, tako da ne očekujem neku veću posjetu iako bi protivnik trebao da privuče publiku na stadion. Ni na utakmicama protiv Iskre ili Jedinstva nije bilo mnogo, a još sutra radni dan. ;)
ako dodje 100 ljudi imas ''dvojni c'' od mene :mrgreen:
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 23 maj 2012, 21:58

Izvještaj sa današnje utakmice: http://fkbuducnostbanovici.**** ... nosti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 maj 2012, 23:41

Igrači Rudara doživili su težak poraz u Banovićima. Budućnost je slavila sa uvjerljivih 3:0 i "zeleno-crne" vratila na sedmo mjesto. Bilo je ovo još jedno blijedo izdanje izabranika trenera Buze, koji očito preživljavaju krizu igre i rezultata, koji su, mora se konstatirati - poražavajući ! Sada je valjda svima jasno da su premijerligaške ambicije bile iluzija, bolje reći zabluda i da treba uslijediti velika čistka u svim segmentima kluba.
#samoRudar #zauvijek

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 maj 2012, 10:53

dobro majkumu, hoćetel vi ući jednom u tu PL, čekam vas već tri godine

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 maj 2012, 12:32

seven je napisao/la:dobro majkumu, hoćetel vi ući jednom u tu PL, čekam vas već tri godine
Sljedece sezone ulazimo :lol: :lol:
#samoRudar #zauvijek

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 maj 2012, 12:38

Baš... već tri godine trošite pare, tj bacate ih uzalud a ne uđete cc :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 maj 2012, 12:44

Benjo_AFC86 je napisao/la:Baš... već tri godine trošite pare, tj bacate ih uzalud a ne uđete cc :D
Vec 11 godina :mrgreen: jer svake godine imamo dobru ekipu, al nije do ekipe, nazalost..
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 maj 2012, 20:13

Rudar - Capljina 4:1

Najbolja utakmica Rudara ovog proljeca. Capljina povela odmah na pocetku utakmice nakon jednog nesporazuma naseg golmana i odbrambenog igraca, sto je iskoristio napadac Capljine i poslao loptu u prazan gol. Nakod toga je postojala samo jedna ekipa na terenu - Rudar. Do kraja prvog poluvremena tri lopte u mrezi gostiju i jos bezbroj sansi. Prvo je Bajro dva puta pogodio, a onda jos jedna u nizu majstorija SAMIRA DURE. Eurogol doktora fudbala. Volio bih da karijeru zavrsi u Rudaru. Poslije gola je iz slobodnog sa 25-30m pogodio precku. Perfektno je odigrao, bolje ne moze. Igrac utakmice definitivno iako je Bajro postigao jos jedan gol u drugom poluvremenu tj. hat-trick. Dobri su bili i Gafa i Nemeljakovic. Da je kojim slucajem teren bio malo bolji, siguran sam da bi bilo jos golova u mrezi gostiju. Culov cijelu utakmicu presjedio na klupi, pojma neAm zasto. Njega drzati na klupi je van svake pameti.., ni u Banovicima nije igrao :?
#samoRudar #zauvijek

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 26 maj 2012, 20:50

Gafaa , Duro i donekle mali Durakovic , iz danasnje postove, zasluzuju da nose dres Rudara ostali NULA...treba nama stoper da uz kubeta moze igrat , onaj Begic svaka njemu cast ne moze... na kakanjlive kad je dosao to sam odmah i rekao :/

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 maj 2012, 21:00

Gusar1995 je napisao/la:Gafaa , Duro i donekle mali Durakovic , iz danasnje postove, zasluzuju da nose dres Rudara ostali NULA...treba nama stoper da uz kubeta moze igrat , onaj Begic svaka njemu cast ne moze... na kakanjlive kad je dosao to sam odmah i rekao :/
Meni je Bega odlican stoper. Cujem danas s tribina, spominju mu familiju itd.., zalosno :oops: On i Admir Kubat bi bili odlican tandem. Danas je imao nekih kikseva, al to je najvise zbog terena. Po onakvom terenu je tesko i hodati, a kamoli trcati, igrati..
#samoRudar #zauvijek

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 26 maj 2012, 21:05

L' Imperator je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:Gafaa , Duro i donekle mali Durakovic , iz danasnje postove, zasluzuju da nose dres Rudara ostali NULA...treba nama stoper da uz kubeta moze igrat , onaj Begic svaka njemu cast ne moze... na kakanjlive kad je dosao to sam odmah i rekao :/
Meni je Bega odlican stoper. Cujem danas s tribina, spominju mu familiju itd.., zalosno :oops: On i Admir Kubat bi bili odlican tandem. Danas je imao nekih kikseva, al to je najvise zbog terena. Po onakvom terenu je tesko i hodati, a kamoli trcati, igrati..
ma slazem se sto se tice tog psovanja samo ga jos vise unisti to , ali se ne mogu slozit stobom da je odlican :/ ... ako rudar zeli u premijer ligu treba prvo odbranu dobro , dobro sastavit... ;) ;) ;) ;)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 maj 2012, 21:16

Gusar1995 je napisao/la: ma slazem se sto se tice tog psovanja samo ga jos vise unisti to , ali se ne mogu slozit stobom da je odlican :/ ... ako rudar zeli u premijer ligu treba prvo odbranu dobro , dobro sastavit... ;) ;) ;) ;)
Ma mi imamo prejaku ekipu za ove lige, najmanji problem je ekipa. Kad celni ljudi kluba budu htjeli, Rudar ce uci u Premijer ligu, a nama ostaje samo da se nadamo :/ Ja bih volio da se postave stolice na onu tribinu i da se natkrije, pa da se uradi i podtribinski prostor, da se sredi travnjak koji je jedan od najlosijih u ligi. To bi mene zadovoljilo, j.ebo Premijer ligu :D
#samoRudar #zauvijek

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 26 maj 2012, 21:19

L' Imperator je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la: ma slazem se sto se tice tog psovanja samo ga jos vise unisti to , ali se ne mogu slozit stobom da je odlican :/ ... ako rudar zeli u premijer ligu treba prvo odbranu dobro , dobro sastavit... ;) ;) ;) ;)
Ma mi imamo prejaku ekipu za ove lige, najmanji problem je ekipa. Kad celni ljudi kluba budu htjeli, Rudar ce uci u Premijer ligu, a nama ostaje samo da se nadamo :/ Ja bih volio da se postave stolice na onu tribinu i da se natkrije, pa da se uradi i podtribinski prostor, da se sredi travnjak koji je jedan od najlosijih u ligi. To bi mene zadovoljilo, j.ebo Premijer ligu :D
je-bo tribini daj premijer ligu... koji ce vam k*rac tribina... i onako se ne popunjava..
1947!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 maj 2012, 21:23

Ljumani_Banovici je napisao/la: je-bo tribini daj premijer ligu... koji ce vam k*rac tribina... i onako se ne popunjava..
Neka jarane, ja bih vise volio da se stadion sredi, pa kad bi Premijer ligu cekali jos ovoliko! Kad se skrati Premijer liga, ova nasa ce biti dosta jaca!
#samoRudar #zauvijek

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 26 maj 2012, 21:25

ma daj ba budite malo objektivni...ne bi niko al' bas niko bio sretniji da rudar udje u premijer ligu ... al rudar nece uci u premijer ligu dok : nebude pravi trener na klupi, da imas ekipusu boli glava, da imas para...

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 maj 2012, 21:28

Ono sto se ceka dugo bude najsladje :lol:
#samoRudar #zauvijek

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 maj 2012, 21:29

Iskreno više bih volio i stajati na nekoj livadi, a gledati Želju ili Sarajevo, nego sjediti na nekoj tribini koja je pokrivena i na stolici na naslonom a gledati UNIS, Omladinac, Branitelj i sl. Moje neko mišljenje.

Što se tiče tog Begića, i nije loš toliko bio u Banovićima, samo što je igrao lijevog beka. Bajro nije ništa pokazao, dok je ubjedljivo najbolji bio tandem Duraković-Gafurović, 2 odlična igrača. Duro isto tako bio loš, a izbacio ga je odmah početkom 2. pol. dok Čulov niej nikako igrao. I Neimarlija je imao nekoliko dobri prodora, ali brate mili završnica nula, izlazi sam na našeg golamana i ovaj stao na sredu ako odbrani dobro i jeste i ovaj pravo u njega puca i to kod rezultata 1-0.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 26 maj 2012, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.