Ti znas previse.majestic24 je napisao/la:Savez nece smijeniti Susica. ON je njihova marioneta i radi sta mu oni kazu,a to njima pase.

Nemoj izlazit iz kuce I. Osim je unajmio serijskog ubojicu da te sredi!
Ti znas previse.majestic24 je napisao/la:Savez nece smijeniti Susica. ON je njihova marioneta i radi sta mu oni kazu,a to njima pase.
Pa zar nije tako??Alfa_Muzijak je napisao/la:Ti znas previse.majestic24 je napisao/la:Savez nece smijeniti Susica. ON je njihova marioneta i radi sta mu oni kazu,a to njima pase.
Potpuno si upravu, i kazahstanski amateri su za njega previse dobri.Pauk je napisao/la:Tragicno i smijesno je sto je Susic selektor, jer Safet nebi trebao biti trener ni za amatersku ekipu u Kazakstanu.
Covjek stvarno nema pojma o fudbalu i o taktici bilo kojoj, pa cak i igrace stavlja da igraju pozicije koje oni ne igraju uopste.
Susic je bio fudbalska legenda i postujem ga kao covjeka i bivseg fudbalera, ali ako Susic zeli uspjeh reprezentacije BiH, on ce podnjeti ostavku kao pravi covjek i prepustiti nekom koji je sposoban za taj posao.
A kako ti znas???majestic24 je napisao/la:Pa zar nije tako??Alfa_Muzijak je napisao/la:Ti znas previse.majestic24 je napisao/la:Savez nece smijeniti Susica. ON je njihova marioneta i radi sta mu oni kazu,a to njima pase.
Da li bi ti nekoga smijenio ko svira onako kako ti kazes???
Zato sto smo svi bili zadovoljni s barazom koji je ostvario i nismo mu mogli zamjeriti sto nismo imali srece pa dobili Portugal.majestic24 je napisao/la:Zasto ga onda nesmjene ako nije tako???
Nemoze mi niko reci da Susic ima dobre rezultate. 22 utakmice ; 8 pobjeda ,7 remija,7 poraza
Koje je on to nove igrace nasao Bogati???Alfa_Muzijak je napisao/la:Zato sto smo svi bili zadovoljni s barazom koji je ostvario i nismo mu mogli zamjeriti sto nismo imali srece pa dobili Portugal.majestic24 je napisao/la:Zasto ga onda nesmjene ako nije tako???
Nemoze mi niko reci da Susic ima dobre rezultate. 22 utakmice ; 8 pobjeda ,7 remija,7 poraza
Ti bi ga mijenjao poslije poraza u prijateljskim? U utakmicama u kojima trazi nove igrace i uigrava? E nece moci. Suti i ne provaljuj se.
Sada je pronasao evo malog Stevanovica. Prije Lulica...majestic24 je napisao/la:Koje je on to nove igrace nasao Bogati???Alfa_Muzijak je napisao/la:Zato sto smo svi bili zadovoljni s barazom koji je ostvario i nismo mu mogli zamjeriti sto nismo imali srece pa dobili Portugal.majestic24 je napisao/la:Zasto ga onda nesmjene ako nije tako???
Ti bi ga mijenjao poslije poraza u prijateljskim? U utakmicama u kojima trazi nove igrace i uigrava? E nece moci. Suti i ne provaljuj se.
Isprobava veznjaka na beku i beka na stoperu.
O jednom cocalicu se price 2 godine nikada da ga pozove. Kakve je kipove zvao u repku,pitam se samo po kakvim zaslugama.
Zasto nema jednog Stilica??
Nemoj mi ga hvaliti Boga ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.