TRENKOVČANI PROSLAVILI OBLJETNICU
Sloga ugostila Široki: Publika uživala u igri i golovima
TRENKOVO Skoro tisuću posjetitelja došlo je pogledati prijateljsku utakmicu između vjerojatno budućeg prvoligaša u Županijskoj ligi, Nogometnog kluba Sloga iz Trenkova i aktualnog viceprvaka susjedne države Bosne i Hercegovine, Nogometnog kluba Široki Brijeg. Bilo je više razloga za posjetiti ovu utakmicu. Osim sportskog spektakla i druženja, trenkovački je klub proslavio 80. rođendan, a usput će dobar dio prikupljenog novca od ulaznica biti uplaćen za liječenje 7-godišnjeg Trenkovčanina Mateja Markanovića.
- S obzirom da se danas održavaju manifestacije i u Požegi i u Velikoj, mogu reći da smo mi prilično zadovoljni odazivom gostiju. Drago mi je što Matej danas nije morao na terapije u Zagreb pa je mogao sudjelovati u utakmici i nadam se da će se svi lijepo zabaviti - rekao je Tomislav Došen, predsjednik NK Sloga.
Sve je započelo svečano i Matej je izveo početni udarac s centra igrališta, no onda su, sasvim očekivano, započele muke za domaće igrače. Kao što je trener Sloge Bernard Raguž najavio, ipak je velika razlika u kvaliteti. Domaći su igrači čak uspijevali parirati dobar dio utakmice, no u drugom su poluvremenu bili potpuno nadigrani i rezultat je na kraju glasio 1:6. Ipak, kao kod svake obljetničke, svečane i prijateljske utakmica, rezultat je najmanje važan.
hvala divnim ljudimasa Sirokog,hvala nasem generalu Miji Jelicu,koji je doveo svoju ekipu bez kune naknade,hvala svim ljudima sirokog srca,sirpkoh kao nas Siroki,klubu za kojeg od danas navija pola Trenkova.hvala im in na predivnom after partyj,nadamo se da smo bili dobri domacini.jos jednom hbala svima koji su dosli i pomogli ovom hrabrom djecaku.
a ono sti je meni posebno drago, vidjeti zlomu u dresu Širokog, kao što sam i najavio ima mejsec dana: