Slazem se, gospodski, hvalabekicamir je napisao/la:CESTITKE LIVNJACIMA!!!!!!!!!!!!

Slazem se, gospodski, hvalabekicamir je napisao/la:CESTITKE LIVNJACIMA!!!!!!!!!!!!
još sam vam 25. ožujka čestitaoslogauskoplje je napisao/la:čestitke novim prvacima
ne, samo možemo u nižiHans je napisao/la:Nego Sloga, planirate li vi u visi rang u blizoj buducnosti?
Jbg, eto mi smo nasli par sponzora, pa cemo skupit sredstva za putovanja, kotizaciju itd itd, mada su meni bolje ekipe u ovoj ligi, puno je zanimljivije kad igras protiv rivala Kupresa, Kamesnice, Tomislava i sl. nego kad igras s npr. Jedinstvom iz Bihaca, a mi uopce nemamo nikakav rivalitet ni s Bihacem, a kamoli sa njihovim sportskim klubovima >.< ali, sto kazes, prva liga je bolja sto se tice nogometa, vjerojatno gledanost povecana, pa s time i veci prihodi klubu ovo ono... a ovdje smo najbolji, ili medju najboljima uvijek bili, a tamo, s ovom ekipom, mozemo zauzet sredinu ljestvice ili cak borbu za opstanak... Uglavnom, sretno vam ubuduce, zaboravio sam i tebe navest u ljude koje respektiram, bez obzira na onu dodjelu bodova, nisi se puno "kacio" s nama, za razliku od nekih...slogauskoplje je napisao/la:ne, samo možemo u nižiHans je napisao/la:Nego Sloga, planirate li vi u visi rang u blizoj buducnosti?![]()
mi što smo igrali one tri godine igrali, sada smo ostali bez glavnih "sponzora", para nema, a vjerovati je da ih neće biti. Ja bi iskreno volio da se vrate i marko i ante i da se pored TOM-a uključe još neki ljudi da napravimo nešto da okusimo prvu ligu. siguran sam da su ljudi željni malo boljeg nogometa, jačih protivnika...
Sloga u prvoj ligu u skorije vrijeme teško pogotovo ako bude neka reorganizacija natjecanja
Khm "u svijetu normalno" - mi nismo svijetbadblueboylivno je napisao/la:Odakle ti takav info?![]()
I oni su sami rekli kako nemaju para i da neće gore, iako se na početku sezone - dobro, to je samo jedan trol s ovog foruma pisao - govorilo o pola milje za dvije sezone.
Ide se u Prvu ligu, dogodine nam dolaze veliki klubovi, a vjerujem da će se naći sponzori upravo zbog toga jer se igra na znatno većem teritoriju i znato je bolje (mada nedovoljno) praćeno natjecanje, i da će Općina malo jače pogurati, odnosno bar se pobrinuti za troškove prijevoza, omladinskog pogona i kotizacije, što je u svijetu normalno, a uvelike bi olakšalo poslovanje kluba. Kakvo puštanje, kakvi bakrači
Ma ja mislim da TL nema ambicija da ide u Premier ligu, tu su potrebna ogromna sredstva, a na prvom mjestu novi stadion, ili bar tribina... Ne vjerujem da bi ulazili u tu ligu pa igrali negdje van Livnaplavobijeli je napisao/la:Prvo mjestoočito donosi puno problema i pitanja vezanih uz infrastrukturu i troškove takmičenja,al Troglav je u prednosti što ima jak igrački kadar koji se može dopuniti sa susjedima a tu mislim na Kamešnicu i Tomislav tako da nebi imali nikakvih troškova osim goriva.Imali bi ekipu za osvajanje prvog mjesta u prvoj ligi i borili bi se za ulazak u premijeru,samo neznam gdje bi igrali i ako nebi zadovoljili uvjete da li bi mogli igrati u Duvnu ili možda u Drvaru,a mislim da Duvanjski zadovoljava uvjete igranja Premijer lige.Sve su ovo slatki problemi a rješivi su tako da naš gradonačelnik bude kao i u drugim klubovima predsjednik kluba-Junak-Solin i sl. i donese potrebna sredstva koja bi se nadopunula sa sponzorskim i to bi bilo to.
Ma ja mislim da je ogroman problem to što nismo riješili sa Općinom TG "čije" je jezero, ali grad nam se deindustrijalizirao totalno, otvaraju se industrijske zone, ili kako se vec zove, ali nista se tamo ne otvara. Ajde FIS i Konzum su zaposlili velik broj ljudi, ako Bog da i livanjski konkurent bi ubrzo mogao, znate da gradi robnu kucubadblueboylivno je napisao/la:Ma komšo moj vidiš li kako smo sje'bani, dobro je da uopće imamo struju i vodu kako Bog zapovijeda, bez vlasti 19 mjeseci, načelnik samo hoda okolo bez ikakvih rezultata - a frajer iz Duvna gradi tvornicu brodova, vrhunski stadion, svašta nešto.
Klub treba ići laganim koracima naprijed, bez ikakve žurbe. Zasad ću biti zadovoljan plasmanom u Prvu ligu i stabilizacijom u istoj, odnosno da se igračima redovito isplaćuje novac, da se malo uredi stadion, i da djeca mogu neometano trenirati. A ako može jedna Gradina (svaka čast voditeljima projekta) ući u Premijerligu, može i jedan klub kao Troglav. I nadam se da ću doživjeti sezonu Troglava u Premijerligi, makar za to čekao da mi se djeca (koja još nisu ni u planu) ožene i dobiju svoju djecu.
Ja sam vec prije rekao da vjerojatno TL nema ambicije za daljebadblueboylivno je napisao/la:Najudaljenije putovanje na ovoj slici, Orašje, se može lagano pobrisati, a umjesto njega staviti Podgrmeč.
Po četiri putovanja u USK i TK, po dva u SBK i ZDK, jedno i najdalje u BPK, i dva tu u Hercegovinu. Sarajevo i ZHŽ bez klubova u ovoj ligi.
Inače, najjača prva liga ikad, što se mene tiče, i bit ću zadovoljan ostankom u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.