RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sta nam bola ti solis pamet tri dana na temi, odyebi bola vise!bparena je napisao/la:Bujrum vam seljacka liga - s bratskom rajom u Tuzli i Bihacu - casno i u FL.AlemC85 je napisao/la:svi su klubovi davno izgubili realnost s stvarnošću, a za ovaj sunovrat naših klubova su jedini krivic UPRAVE. Mi smo 2003. ispali najviše zahvaljujući nesposobnoj upravi, i nije bilo ovoliko HAJKE, zar ne? Kada bi se kažnjavali klubovi, jedino bi u Premijer ligi ostala dva kluba i to ZVIJEZDA I KOZARA......bparena je napisao/la:Da Allah dragi da pa vas ne gledali ni vas ni Velez na BP - ne smeta nama ni FL. Dosta nam Bihac, Tuzla, Zenica u FL i reprezentacija na BP. Svakako ce te biti prvaci u selendra ligi a gradovi ce biti u FL.
I bit ce te najjaci. Samo mi nije jasno na sta je Velez ovo spao - mozda im sredite koju evropsku tekmu.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- el-fighter
- Kontakt:
Evo vidim da se rezultati ovog zadnjeg kola jos nisu upisali i da prvenstvo jos nije gotovo, jer je Sloboda najavila zalbu. Volio bih samo da se ponovi ovo zadnje kolo, pa da Tuzlacima za dusu mlatnemo GOSK-a
Takodjer mi je drago vidjeti da je akcija "Rodjenim za rodjendan" uspjela. Autobus je kaparisan i sada samo treba srediti dokumentaciju. Ovo je za svaku pohvalu i dokaz je da su svi pojedinci nebitni, VELEZ je bitan.
FORZA VELEZ

Takodjer mi je drago vidjeti da je akcija "Rodjenim za rodjendan" uspjela. Autobus je kaparisan i sada samo treba srediti dokumentaciju. Ovo je za svaku pohvalu i dokaz je da su svi pojedinci nebitni, VELEZ je bitan.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Svaka cast svima koji su dali dinar za bus, svaka cast raji koja je to organizovala, mozda bi ovi iz kluba mogli napokon da shvate kakav potencijal Velez ima samo zato sto se zove Velez, zahvaljujuci svojoj historiji, a ne ne daj Boze kad bi nesto osvojili u ovom vremenu.
Sto se tice Brkovica, to se "znalo" odavno, jos jedan u nizu, huz nekst?
Support Velez, It's logical! ★
kada sam ja na ovom forumu kritikovo rad uprave,odnos prema igračima,i upozoravao na moguči egzodus svakog igrača koji bude imao ikakvu priliku da pređe u neki drugi klub,pojedinci su me proglašavali neprijateljem kluba,opet čemo biti osuđeni na prosjećnost,a ako se ovako nastavi i na borbu za opstanak,daj bože da se varam,igrače mostarska djeca a vidili smo kako igraju protiv goška(ustvari i nismo vidili jer je na tribinama bili nas stotinjak izgleda dežurnih budala).Mont0 je napisao/la:Svaka cast svima koji su dali dinar za bus, svaka cast raji koja je to organizovala, mozda bi ovi iz kluba mogli napokon da shvate kakav potencijal Velez ima samo zato sto se zove Velez, zahvaljujuci svojoj historiji, a ne ne daj Boze kad bi nesto osvojili u ovom vremenu.
što se tiče busa drago mi je da se akcija privodi kraju,i što sam i sam uzeo učešće u njoj,samo mi je krivo kad vidim koji će se levati vozati u njemu.
poraz od goška i samo bod više od zone ispadanja nije sprijećio fudbalere veleža da prigodnom feštom u x i piramidi obilježe kraj po njima izgleda uspješne sezone,slavlju nisu prisustvovali samo pehlič i serdarevič.
Uprava ima par fantasticnih propusta ove sezone (angazovanje zalizanog i njegovih hadaljaaa) al je dobro radila sto se tice ugovora. Slobodno mogu reci da imamo najperspektivniju mladu ekipu u BH i da se nisu neki ugovori potpisali pametno pola bi ih sada otislo.
Ovo sa ugovorima je proces za koji treba 2,3 godine da se stabilise situacija sa fondom igraca. Al sada je omladinska skola i ugovori prio broj 1 i za svaki sledeci propust sa ugovorima treba neko da odgovara.
IGRAC KOJI ne zeli da produzi ugovor na dalje moze da racuna manje vise na 6 mjeseci hladjenja na klupi. Da se to proglasi prio broj 1 i da se direktno saopsti igracima. A da raja ne ebava majku treneru sto neko ne igra. Sve cisto , jasno , transparento ... Nema vise dzabe da se ide !!!
Ovo sa ugovorima je proces za koji treba 2,3 godine da se stabilise situacija sa fondom igraca. Al sada je omladinska skola i ugovori prio broj 1 i za svaki sledeci propust sa ugovorima treba neko da odgovara.
IGRAC KOJI ne zeli da produzi ugovor na dalje moze da racuna manje vise na 6 mjeseci hladjenja na klupi. Da se to proglasi prio broj 1 i da se direktno saopsti igracima. A da raja ne ebava majku treneru sto neko ne igra. Sve cisto , jasno , transparento ... Nema vise dzabe da se ide !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
zalizani ti je jedini dao priliku tim mladim igračima,tek kod njega su standardni postali,mahinić,brković,zvonič,hebibovič,mehremič.stim da su hebibovič i mahinič došli iz treče lige i postali standardni.kimbo je napisao/la:Uprava ima par fantasticnih propusta ove sezone (angazovanje zalizanog i njegovih hadaljaaa) al je dobro radila sto se tice ugovora. Slobodno mogu reci da imamo najperspektivniju mladu ekipu u BH i da se nisu neki ugovori potpisali pametno pola bi ih sada otislo.
18.kolo Celik-Slavija 1-2bparena je napisao/la:Trebate samo Gabela tablice na njeg postaviti.el-fighter je napisao/la:Evo vidim da se rezultati ovog zadnjeg kola jos nisu upisali i da prvenstvo jos nije gotovo, jer je Sloboda najavila zalbu. Volio bih samo da se ponovi ovo zadnje kolo, pa da Tuzlacima za dusu mlatnemo GOSK-a![]()
FORZA VELEZ![]()
Usput ... Samo vasa prodana utakmica GOSKU i onaj "posteni" poraz Zeljeznicara od megatima LEOTARA nisu upisani....
p.s. vi i one hinje ste uradile ujed za dusu Tuzli i svakom korektnom navijacu u drzavi...
24.kolo Celik-Leotar 2-3
Pa kako te nije stid picko jedna?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Velež je tri sezone proveo igrajući u Prvoj ligi Federacije upravo zahvaljujući nekim drugim klubova.Tada je to malo koga interesovalo jer ipak je to bila druga liga. Danas je Velež dežurni krivac.
Nemoj bogati smarati vise bparena stvarno si naporan postao jesi ti neki djecak od 14 ili nisi sav svoj pa brate imas vise postova na Velezovoj temi nego na Celikovoj
.
Nemoj bogati smarati vise bparena stvarno si naporan postao jesi ti neki djecak od 14 ili nisi sav svoj pa brate imas vise postova na Velezovoj temi nego na Celikovoj

Samo jedan klub Velež Mostar
@malta071
Celik je gubio od mnogih ali nijednu nije ovako ko vi u 2 minute u zadnjim minutama. Al neise - proslo - dobili ste autobus i mozete onim hinjama u Sarajevo na festu. Ostadosmo i bez Tuzle poslije Bihaca. ABogda dogodine i Celik u FL i to je za ljude. Bolje nego s prodanim dusama. 6 bodova niste htjeli ni jedan da uzemete.... eto vam selendre svakako i ne treba bolje. AkoBogda i Celik u FL pa cemo gradove imati tamo a vi se vozajte po Gabeli i selendrama i dalje....
vi niste ni V od nekad ponosnog Veleza
Celik je gubio od mnogih ali nijednu nije ovako ko vi u 2 minute u zadnjim minutama. Al neise - proslo - dobili ste autobus i mozete onim hinjama u Sarajevo na festu. Ostadosmo i bez Tuzle poslije Bihaca. ABogda dogodine i Celik u FL i to je za ljude. Bolje nego s prodanim dusama. 6 bodova niste htjeli ni jedan da uzemete.... eto vam selendre svakako i ne treba bolje. AkoBogda i Celik u FL pa cemo gradove imati tamo a vi se vozajte po Gabeli i selendrama i dalje....

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
tukli smo rudar 2x , slaviju 2x , velež 2x , leotar 1x , slobodu 2x , gošk 2x , sve redom smo derali **** te sve i jedan sarajlija i MANIJAK u šupak !!!!bparena je napisao/la:@malta071
Celik je jedan od najvecih trgovaca u ligi, to svi znamo i sto je najgore to i robijasi znaju.Ti si se naso nama upucivati kritike.Taj isti Gosk je uzeo pitare na kosevu.Jesu li i oni prodali?
Zeljin sam navijac i nije me briga sto su se drugi oslonili na nas pa popusili.Ako nisu sposobni svojim igrama obezbjediti opstanak u PL onda ne treba ni da je igraju.
Zeljin sam navijac i nije me briga sto su se drugi oslonili na nas pa popusili.Ako nisu sposobni svojim igrama obezbjediti opstanak u PL onda ne treba ni da je igraju.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Gigantu bez vrijedzanja Sarajevo je ono ponosno sto vi pizde niste - a samo pitanje pogledaj sve redom casno i posteno 2x sto to samo Leotar 1x i to s porazom u zadnjem kolu. Leotaru svaka cast na zelji i opstanku, a vama na nekorektnom nezalaganju ....cera1 je napisao/la:tukli smo rudar 2x , slaviju 2x , velež 2x , leotar 1x , slobodu 2x , gošk 2x , sve redom smo derali **** te sve i jedan sarajlija i MANIJAK u šupak !!!!bparena je napisao/la:@malta071
@malta071
al sto se vi Zeljovci poplavili ko rijeka na svakom dijelu - gdje dodzes samo vi - gdje ti je Guso bio ako ste korektno igrali - sto vam se golman sklanjao kod 2 gola. Povrijedzen ????
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 26 maj 2012, 01:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
10 utakmica u trebinju 1 pobjeda pa skontaj što 1x ... idiotebparena je napisao/la:Gigantu bez vrijedzanja Sarajevo je ono ponosno sto vi pizde niste - a samo pitanje pogledaj sve redom casno i posteno 2x sto to samo Leotar 1x i to s porazom u zadnjem kolu. Leotaru svaka cast na zelji i opstanku, a vama na nekorektnom nezalaganju ....cera1 je napisao/la:tukli smo rudar 2x , slaviju 2x , velež 2x , leotar 1x , slobodu 2x , gošk 2x , sve redom smo derali **** te sve i jedan sarajlija i MANIJAK u šupak !!!!bparena je napisao/la:@malta071
cera1
Nisam idiot hinjo prodana - nema potrebe za uvredama. Vi ste casno dosli do titule i onda ko sto ste mnogi otvoreno pisali i priznali NISTE HTJELI - vjerovatno vam je Guso bio povrijedzen ili se cuvo za Evropu.
Yebo Slobodu, korektnost, moral i obraz ... naravno ko ga nema i ne zna sta je to...
p.s. i necu vise jer si covjek sklon uvredama i dobar si za selo ligu koju ces aBogda uskoro igrati i bez Celika i Zenice. Tacno bi to volio - da vas ne gledamo ni vas ni ove u Zenici....
Nisam idiot hinjo prodana - nema potrebe za uvredama. Vi ste casno dosli do titule i onda ko sto ste mnogi otvoreno pisali i priznali NISTE HTJELI - vjerovatno vam je Guso bio povrijedzen ili se cuvo za Evropu.
Yebo Slobodu, korektnost, moral i obraz ... naravno ko ga nema i ne zna sta je to...
p.s. i necu vise jer si covjek sklon uvredama i dobar si za selo ligu koju ces aBogda uskoro igrati i bez Celika i Zenice. Tacno bi to volio - da vas ne gledamo ni vas ni ove u Zenici....
pišeš gluposti znaci da si glup il se pravis ...bparena je napisao/la:cera1
Sloboda kupila ili namjestila najmanje 2 utakmice protiv veleza i celika (ljudi se sklanjali da bi dali gol) kuci sig a ova protiv goska je sumnjiva. Ne znam samo kako protiv te ekipe mozes izgubiti obraz ili biti necastan kako oni to i ovi robijasi kazu za zelju i vas. Ko radi prljavo to se odbije od glavu.
Polako se i ovi SABANI sa strane penju na neku stvar sa komentarima eo treci dan ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
koliko na brkovicu zaradismo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.