Da nije Raza?Emir ZENICA je napisao/la:kakva je ovo ljepotica na FTV-u![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da nije Raza?Emir ZENICA je napisao/la:kakva je ovo ljepotica na FTV-u![]()
Pjevala bih da mi se neplaceEmir ZENICA je napisao/la:kakva je ovo ljepotica na FTV-u![]()
ja se brinem da on nije kidnapovo nekoglegenda reala je napisao/la:Brinem se za Dylan Doga da ga ovi baš ne kidnapuju![]()
Nemoj tako o nasem bivsem koalicijskom partneruLBJ MVP je napisao/la:ja se brinem da on nije kidnapovo nekoglegenda reala je napisao/la:Brinem se za Dylan Doga da ga ovi baš ne kidnapuju![]()
Evo pozdravio te legendovidim ja sta vi tamo pisete cisto da znas haha
bilo je gusto kad je dosla policija do sad su me drzali
Eeeeeeee nemaš pojma šta je bilo i zašto sam izbivala.legenda reala je napisao/la:Što je visila, visila je, izgleda da je banovaše![]()
nema je dva sata
![]()
Žao mi Emira, tamam je bio našo curu
Imali negdje slika?LBJ MVP je napisao/la:@sheyi možda ja znam tog
glavno nismo culi, pucaj dalje, dok si jos medu zivima, ovo emir ka vidi ne pise ti se dobroRazija je napisao/la:Eeeeeeee nemaš pojma šta je bilo i zašto sam izbivala.legenda reala je napisao/la:Što je visila, visila je, izgleda da je banovaše![]()
nema je dva sata
![]()
Žao mi Emira, tamam je bio našo curu
Negdje nakon mog desetog posta dobih pp. Kliknem, kad Emir.
Kaže bi li se ti našla sa mnom.
Rekoh otkud sad to, a na temi Chat si me napadao.
Kaže on, ma to ja da zavaram raju da me ne prozivaju. Oprosti što sam bio grub... Ja inače volim visoke žene..još ako su zrelije onda pun pogodak.
Pa šta ćemo sad, velim ja.
Kaže on haj doću ja do tebe..ima jedan restoran van grada. Ali sačekaj da prvo pitam babu hoće li mi posuditi auto.
Nakon 5 minuta javlja.. dozvolio babo čim sam mu rekao da idem na dejt. Eto me..
Kažem mu...Stani!!! A koji je znak raspoznavanja?
Kže on..de Razo ne zaebaji da se tako izrazim...na tvoje postere koje sam brižno polijepio iznad kreveta sam razvio svoju desnicu. Znam te... Samo ti sjedni i ja ću ti prići...
I hajde... Počešljam se, nakarminam, operem ispod pazuha, obučem dres...skinem dres...obučem pantalone na peglu i kariranu bluzu mornarskoplave boje, obujem štikle, stavim menđuše i stanem pred ogledalo..
Još pališ i žariš, Razija, pomislim, izađem iz sobe i krenem na mjesto sastanka.
Hoću li dalje?
Ma ništa slago ti jeEdin TM87 je napisao/la:legendo klocino bjelosvjetska jesi dobio pare?
Pozdravi i ti njega, odma mi je naumpao, kad sam pročitao Gojčin, znam da je to njegovo seloLBJ MVP je napisao/la:Evo pozdravio te legendovidim ja sta vi tamo pisete cisto da znas haha
bilo je gusto kad je dosla policija do sad su me drzali![]()
Pa ja sam znao za ovo Emir mi prenjeoZenichanin je napisao/la: glavno nismo culi, pucaj dalje, dok si jos medu zivima, ovo emir ka vidi ne pise ti se dobro![]()
da nam se ovo nije Analiticar vratio, lici mi na one njegove kolumne
Pa Razo mogla si ga pod pazuho uzetiRazija je napisao/la: Bio je visok nekih..162cm, težak 59kg...ruke nježne i njegovane, desna nadlaktica vidno veća od lijeve..
Šta ti hoćešVirtu4l je napisao/la:Vidi legende što se opustio sad kad nema admina i ekipe