Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la SirAlexFerguson » 25 maj 2012, 23:02

Odlična partija ekipe, svi su bili vrlo dobri i borbeni i zaista su se iskazali. Nadam se da će forma rasti do Irske
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 25 maj 2012, 23:21

super iznenađen +5 lijepo.
Fi hajati.
GO Bosno.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 maj 2012, 00:05

Kako samo igra Dudu, uh.

Da nije bilo onog mesara, sad bi bio u top 5 napadaca na svijetu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 26 maj 2012, 00:13

Gledam ove sastave za EURO i nekako mi se cini da ce nam biti puno lakse s Talijanima nego s Ircima. Npr. u Talijana gledam igrace poput Osvalda, Ranocchie, Montoliva, Aquilania, Maggia i nijedan od njih nije neka klasa, a ostali svi vec polako mogu u mirovinu.Al Talijani su Talijani , s njima se nikad ne zna.. Dok kod Iraca ima stvarno odlicnih igraca poput Mcgeadya, Dunnea, Doylea, Waltersa, Longa, Gibsona, a uz to su jako borbeni i jaki u duelu i s njima ce bit najteza utakmica po mom misljenju. Ako pobjedimo u toj utakmici bit ce mnogo lakse i s Talijanima i sa Spanjolcima..

Naprijed Hrvatska !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 maj 2012, 00:50

Fina igra protiv Estonaca,posebno u prvom poluvremenu.Daj Boze samo da do prvenstva se Lovren oporavi,jer Vida mi je nekako pretanak.Obrana bi bila prejaka kada bi je cinili Corluka,Lovren,Schildenfeld i Pranjic.Sve u svemu Bilic ce imati cini se slatkih muka koga povesti na prvenstvu.Dudu sjajan,Kalinic dosta dobar,ali po meni najjaci je bio Ivo Ilicevic :D
Od ostalih bi izdvojio:Badelja i Perisica,koji mi djeluje puno bolje od Rakitica.Jest da je Ivan poriijeklom iz Zepca,ali :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 26 maj 2012, 09:53

Adi_Zepce je napisao/la:Fina igra protiv Estonaca,posebno u prvom poluvremenu.Daj Boze samo da do prvenstva se Lovren oporavi,jer Vida mi je nekako pretanak.Obrana bi bila prejaka kada bi je cinili Corluka,Lovren,Schildenfeld i Pranjic.Sve u svemu Bilic ce imati cini se slatkih muka koga povesti na prvenstvu.Dudu sjajan,Kalinic dosta dobar,ali po meni najjaci je bio Ivo Ilicevic :D
Od ostalih bi izdvojio:Badelja i Perisica,koji mi djeluje puno bolje od Rakitica.Jest da je Ivan poriijeklom iz Zepca,ali :D
A ne znam za ovog Schildenfelda , meni se nekako Joe cini kao bolje rjesenje, najborbeniji igrac reprezentacije..Samo da ovog Strinica ne ubacuje, definitivno najgori igrac odbrane, ne ubacuje se, grijesi puno . I u Dnipru koliko sam gledao nije dobar centarsut uputio, a crveni kartoni su redovni..

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 maj 2012, 12:55

lijepa igra i pobjeda za samopouzdanje...

naprijed hrvatska
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 maj 2012, 14:12

starmo94 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Fina igra protiv Estonaca,posebno u prvom poluvremenu.Daj Boze samo da do prvenstva se Lovren oporavi,jer Vida mi je nekako pretanak.Obrana bi bila prejaka kada bi je cinili Corluka,Lovren,Schildenfeld i Pranjic.Sve u svemu Bilic ce imati cini se slatkih muka koga povesti na prvenstvu.Dudu sjajan,Kalinic dosta dobar,ali po meni najjaci je bio Ivo Ilicevic :D
A ne znam za ovog Schildenfelda , meni se nekako Joe cini kao bolje rjesenje, najborbeniji igrac reprezentacije..Samo da ovog Strinica ne ubacuje, definitivno najgori igrac odbrane, ne ubacuje se, grijesi puno . I u Dnipru koliko sam gledao nije dobar centarsut uputio, a crveni kartoni su redovni..
Schildi je isto borben :D Slazem se u vezi Strinica,bolje je ubaciti Pranjica koji je duplo bolji igrac od njega.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 maj 2012, 15:06

Adi_Zepce je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:
Schildi je isto borben :D Slazem se u vezi Strinica,bolje je ubaciti Pranjica koji je duplo bolji igrac od njega.
jbga strinic ima dosta utakmica u nogama ove sezone standardan je ,a pranjic ni na treningu ne igra ,ne moze biti u prvoj u repki onaj tko nije u prvoj u svome timu

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan- ... 39799.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/danij ... 25617.html

mi boljeg od strinica trenutno nemamo,mozda pamic,ali on je van repke zbog nekih drugih razloga
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 maj 2012, 18:15

ovu irsku mi moramo razvaliti,nidje veze igraju,sinosnja ekipa koja je igrala protiv estonije bi ih dobila ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 maj 2012, 14:36

Nisam gledao utakmicu, al sam malo pogledao snimku. Meni ono nije ništa posebno, a dignut će se euforija do neba do početka prvenstva. Obrana je i dalje nesigurna i neuigrana i da je na drugoj strani malčice bolja ekipa, u prvih deset minuta bi gubili 1:0.
Jest da je prijateljska i utakmica za uigravanje, al što se iz jedne utakmice može napraviti euforija po novinama, to je neviđeno. A da je odigrano neriješeno, razapeli bi Bilića i igrače na sve strane. Nema mjere.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 maj 2012, 14:40

dubrava je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, al sam malo pogledao snimku. Meni ono nije ništa posebno, a dignut će se euforija do neba do početka prvenstva. Obrana je i dalje nesigurna i neuigrana i da je na drugoj strani malčice bolja ekipa, u prvih deset minuta bi gubili 1:0.
Jest da je prijateljska i utakmica za uigravanje, al što se iz jedne utakmice može napraviti euforija po novinama, to je neviđeno. A da je odigrano neriješeno, razapeli bi Bilića i igrače na sve strane. Nema mjere.

to jest,takvi su nasi mediji :D
ja sam stvarno mislio da je irska bolja,al eto to je bil prijateljska utakmica jbga

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 maj 2012, 13:51

Kako stvari stoje Lovren se nece oporavit do Eura, upitne su prve 2 tekme, ja bi ga ipak vodio, bolje i nespremni Lovren nego 100% spremni Buljat. Simunic se također ozljedio, bit ce zajebano skrpat obranu.

Steta sta nismo Mijatovica zvali, sad bi nam dosa ko budali samar.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 maj 2012, 13:53

Tritolone je napisao/la:Kako stvari stoje Lovren se nece oporavit do Eura, upitne su prve 2 tekme, ja bi ga ipak vodio, bolje i nespremni Lovren nego 100% spremni Buljat. Simunic se također ozljedio, bit ce zajebano skrpat obranu.

Steta sta nismo Mijatovica zvali, sad bi nam dosa ko budali samar.

samo ne buljat,samo ne on !!!!

balvan obicni

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 maj 2012, 13:59

BiH ima Pandzu mi imamo Buljata slika

Njusim crvendace i penale u skupini C, barem je jedan zagarantiran kad imas ili Simunica ili Buljata :lol: nego ako je istina ovo za Lovrena ja bi to postavio onda ovako.

--------------Plete--------------
Srna---Corluka-Vida---Strinic
-------Modric-Dujmovic-------
Ilicevic------------------Perisic
------Mandza---Jelavic--------

U slucaju da se Lovren oporavi onda vadia Ilicevica i stavia Corluku za desnog beka, Lovrena za stopera a Srnu na mjesto Ilicevica.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 maj 2012, 14:06

Tritolone je napisao/la:BiH ima Pandzu mi imamo Buljata slika

Njusim crvendace i penale u skupini C, barem je jedan zagarantiran kad imas ili Simunica ili Buljata :lol: nego ako je istina ovo za Lovrena ja bi to postavio onda ovako.

--------------Plete--------------
Srna---Corluka-Vida---Strinic
-------Modric-Dujmovic-------
Ilicevic------------------Perisic
------Mandza---Jelavic--------

U slucaju da se Lovren oporavi onda vadia Ilicevica i stavia Corluku za desnog beka, Lovrena za stopera a Srnu na mjesto Ilicevica.

slazem se,bolje srnu vratiti dole u obranu,covjek sve dobro oddigra,nego buljata stavit da igra :? ,..ilicevic mi se protiv estonije pravo sividio,i ja bi njega volio vidjeti na desnom krilu,ako srna ode u obranu
ali za njega je upitno hoce li ga povesti uopce,valjda hoce

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 maj 2012, 14:28

starmo94 je napisao/la:Gledam ove sastave za EURO i nekako mi se cini da ce nam biti puno lakse s Talijanima nego s Ircima. Npr. u Talijana gledam igrace poput Osvalda, Ranocchie, Montoliva, Aquilania, Maggia i nijedan od njih nije neka klasa, a ostali svi vec polako mogu u mirovinu.Al Talijani su Talijani , s njima se nikad ne zna.. Dok kod Iraca ima stvarno odlicnih igraca poput Mcgeadya, Dunnea, Doylea, Waltersa, Longa, Gibsona, a uz to su jako borbeni i jaki u duelu i s njima ce bit najteza utakmica po mom misljenju. Ako pobjedimo u toj utakmici bit ce mnogo lakse i s Talijanima i sa Spanjolcima..

Naprijed Hrvatska !
Pratiš li ti fudbal???? Montolivo, Mađo i Akvilani tebi nisu neki igrači?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 28 maj 2012, 15:13

DANTES je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:Gledam ove sastave za EURO i nekako mi se cini da ce nam biti puno lakse s Talijanima nego s Ircima. Npr. u Talijana gledam igrace poput Osvalda, Ranocchie, Montoliva, Aquilania, Maggia i nijedan od njih nije neka klasa, a ostali svi vec polako mogu u mirovinu.Al Talijani su Talijani , s njima se nikad ne zna.. Dok kod Iraca ima stvarno odlicnih igraca poput Mcgeadya, Dunnea, Doylea, Waltersa, Longa, Gibsona, a uz to su jako borbeni i jaki u duelu i s njima ce bit najteza utakmica po mom misljenju. Ako pobjedimo u toj utakmici bit ce mnogo lakse i s Talijanima i sa Spanjolcima..

Naprijed Hrvatska !
Pratiš li ti fudbal???? Montolivo, Mađo i Akvilani tebi nisu neki igrači?
normalno da nisu.... Maggio je druga priča...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 maj 2012, 15:52

U Poznanju bi se izabranicima Giovannija Trapattonija trebala suprotstaviti ova Hrvatska, u formaciji 4-4-2: Pletikosa - Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Strinić - Srna, Dujmović, Modrić, Perišić - Mandžukić, Jelavić.
Evo Bilic otkrio kako ce napast Irsku

Ocekujem da nas MkGnjili i Duff siluju. Meni je smijesno kako je nama obrana propala, prije nam je to bio najjaci dio momcadi a sad je definitivno najslabiji.
Vida nesmije bit na beku, to se dobro vidilo protiv u ligi prvaka u onih malo utakmica sta je igra desno, ako se nevaram protiv Lyona i Reala je igra desno i ostavlja je previse prostora iza sebe, a on nije brz da se moze vratit nazad. Jedina dobra stvar je sta je odusta od Corluke na lijevom beku.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2012, 15:58

starmo94 je napisao/la: Npr. u Talijana gledam igrace poput Osvalda, Ranocchie, Montoliva, Aquilania, Maggia i nijedan od njih nije neka klasa
Eto nek' su Strinic, Dujmovic, Ilicevic, Mandzukic klasa.
Svašta ćeš ovdje pročitat'.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.