Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
smijesni ste momci...ccc...man city juce posto klub i uvali vam 4...LOL...
- Stone Island
- Kontakt:
Da pogodim,tebi je 12 godina ?A_d_0 je napisao/la:smijesni ste momci...ccc...man city juce posto klub i uvali vam 4...LOL...
- -Barcelona-
- Kontakt:
koja je Adebayor picka nezahvalna,cjeli teren pretrca da proslavi gol kod arsenalovih navijaca,tako vraca arsenalu za sve pruzeno,covjek je jedno veliko obicno smece

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
-
- Kontakt:

Koji debil..ni bivsi NBA igrac Bruce Bowen mu nije ravan

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Phill Jackson je napisao/la:
ovo mu je nije trebalo...
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Koji je seljak ovaj adebayor malo je reci...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad bi mogao dobiti i kaznu. To mu i treba, uh kako mi je postao gadan igrac, pa ne podnosim ga vise.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
eduardo dobio kaznu za simuliranje..ako ovog kloca ne kazne za ovaj teroristicki napad, onda treba sve pobit u fifi uefi i svim savezima...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
za otprilike ovo je Pepe dobio 10 utakmica neigranja,slicno bi mogao proci i AdebayorPhill Jackson je napisao/la:

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
ma **** adebajora.Inće svi afrikanci su seronje.Arsenalu samo dok se još vratze volkot,nasri i aršavin,e onda ćemo vidjeti ko je najbolji.U drugom poluvremenu protiv sitija se vidjelo koliko nam je nedostajao rosicki.
Gerrard je napisao/la:
Navijacima Arsenala vraca iz razloga sto su mu oni cesto zvizdali dok je igrao u Arsenalu i sa njima nikad nije bio u dobrim odnosima ... !
Adebayor nije u dobrim odnosima sa navijacima Arsenala odkad je izjavio zelju da napusti klub prosle sezone(tada je bio u igri Milan) ali to nije razlog za ovakvo majmunsko ponasanje...a i na stranu navijaci...sta mu je onda kriv Van Persie?
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Adebayor: "Ne znam zašto bih trebao biti kažnjen"
Napadač Manchester Citya Emmanuel Adebayor vjeruje kako ne bi trebao biti suspendiran zbog svog ponašanja u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv svog bivšeg kluba Arsenala, jer smatra kako nije napravio ništa loše.
Reprezentativac Togoa je postigao treći gol u pobjedi 4:2 i izazvao probleme na tribinama otrčavši ga preko čitavog terena proslaviti pred navijačima Arsenala. Suspenzija ga vjerojatno čeka i zbog namjernog udaranja đonom u lice bivšeg suigrača Robina Van Persiea.
"Ne znam što sam loše napravio da bih trebao dobiti kaznu. Nisam čuo da policija ili nogometni savez želi razgovarati sa mnom. Iz kluba mi nisu ništa rekli." rekao je Adebayor.
Adebayor priznaje kako je napravio pogrešku trčanjem i proslavom gola pred navijačima Arsenala, koij su nakon toga ljutito reagirali, a jedan je redar na stadionu ozlijeđen. No tvrdi kako to nije planirao prije utakmice, dodavši: "Bilo je glupo trčati pred navijače Arsenala. Ali ti su me ljudi vrijeđali čitavu utakmicu. Vrijeđali su me čak i na zagrijavanju. Govorili su stvari osobne prirode koje nije lijepo čuti. Nisam to uopće planirao, nisam znao ni da ću zabiti gol. Volio bih se ozlijeđenom redaru ispričati zbog toga."
Bivši napadač Arsenala kaže kako nema ništa protiv nastupa na Emirates stadionu 24. travnja sljedeće godine: "Mogu otići na Emirates i igrati uzvratnu utakmicu, zašto ne? Ja sada igram za Manchester City i ako klub bude tražio od mene da igram, otići ću i igrati."
Adebayor tvrdu u kako Van Persie, koji je ponašanje bivšeg suigrača opisao 'bezumnim i zlonamjernim', nije prihvatio njegovu ispriku nakon utakmice: "Vidio sam ga nakon utakmice i rekao da mi je žao, ali nije želio uopće razgovarati sa mnom."
Napadač Manchester Citya Emmanuel Adebayor vjeruje kako ne bi trebao biti suspendiran zbog svog ponašanja u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv svog bivšeg kluba Arsenala, jer smatra kako nije napravio ništa loše.
Reprezentativac Togoa je postigao treći gol u pobjedi 4:2 i izazvao probleme na tribinama otrčavši ga preko čitavog terena proslaviti pred navijačima Arsenala. Suspenzija ga vjerojatno čeka i zbog namjernog udaranja đonom u lice bivšeg suigrača Robina Van Persiea.
"Ne znam što sam loše napravio da bih trebao dobiti kaznu. Nisam čuo da policija ili nogometni savez želi razgovarati sa mnom. Iz kluba mi nisu ništa rekli." rekao je Adebayor.
Adebayor priznaje kako je napravio pogrešku trčanjem i proslavom gola pred navijačima Arsenala, koij su nakon toga ljutito reagirali, a jedan je redar na stadionu ozlijeđen. No tvrdi kako to nije planirao prije utakmice, dodavši: "Bilo je glupo trčati pred navijače Arsenala. Ali ti su me ljudi vrijeđali čitavu utakmicu. Vrijeđali su me čak i na zagrijavanju. Govorili su stvari osobne prirode koje nije lijepo čuti. Nisam to uopće planirao, nisam znao ni da ću zabiti gol. Volio bih se ozlijeđenom redaru ispričati zbog toga."
Bivši napadač Arsenala kaže kako nema ništa protiv nastupa na Emirates stadionu 24. travnja sljedeće godine: "Mogu otići na Emirates i igrati uzvratnu utakmicu, zašto ne? Ja sada igram za Manchester City i ako klub bude tražio od mene da igram, otići ću i igrati."
Adebayor tvrdu u kako Van Persie, koji je ponašanje bivšeg suigrača opisao 'bezumnim i zlonamjernim', nije prihvatio njegovu ispriku nakon utakmice: "Vidio sam ga nakon utakmice i rekao da mi je žao, ali nije želio uopće razgovarati sa mnom."
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Eduardo nije dobio nikakvu kaznu
Zalba prihvacena

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Eduardo nije dobio nikakvu kaznuZalba prihvacena
Evo napokon i jedne dobre vijesti za navijace Arsenala...po meni ocekivana odluka
- RuudVanGoal
- Kontakt:
Lol cojka :S udario ga u glavu namjerno i ne zna zasto bi bio kaznjenMirza_Hordas je napisao/la:Adebayor: "Ne znam zašto bih trebao biti kažnjen"
za one koji nisu vidjeli: http://www.youtube.com/watch?v=3D_F3SBylAo
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
- antipolitikaa
- Kontakt:
I tri utakmice,mamu mu majmunsku nekulturnu,treba mu udarit kaznu 2 godine da mu vise nesto slicno ne padne na pamet!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
RuudVanGoal je napisao/la:Lol cojka :S udario ga u glavu namjerno i ne zna zasto bi bio kaznjenMirza_Hordas je napisao/la:Adebayor: "Ne znam zašto bih trebao biti kažnjen"
za one koji nisu vidjeli: http://www.youtube.com/watch?v=3D_F3SBylAo
bruka i sramota, ovim je samo potvrdio da je bezveze igrač, nadam se su navijači arsenala shvatili kakvog su kloca imali u ekipi
Bezveze igrac u 4 kola 4 gola
da je bezveze igrac nebi mu zvizdali niti ga prozivali,vako se pojedose od muke jos im ga zabio prcc...sad sto se ponaso tako kako se ponaso to je revolt jer su ga ono prozivali,ali to mu ne osporava igracke kvalitete 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
tako jemiky_hz je napisao/la:Bezveze igrac u 4 kola 4 golada je bezveze igrac nebi mu zvizdali niti ga prozivali,vako se pojedose od muke jos im ga zabio prcc...sad sto se ponaso tako kako se ponaso to je revolt jer su ga ono prozivali,ali to mu ne osporava igracke kvalitete
- the scouser
- Kontakt:
Sta je ovo Standard vas vodi 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.