FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
joj gracicevih nebuloza 

- vendeta1921
- Kontakt:
eh ovako prvo veliki pozdrav za svu bracu sa juzne tribine, pratim ovaj forum od prve stranice i mrsko mi se bilo prijavljivati i mozda ce nekom zvucat smjesno al sam se prijavio da bih se zahvalio ovom momku Armageddon2012 koji mi je uljepsao posljednja 2-3 dana i toliko me nasmijao da je to strasno i samo da kazem da je u dusi veliki zeljovac to se ne moze sakriti

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- MinjonKocka
- Kontakt:
evo ga opet dojave "iz prve ruke"Oprahnoge je napisao/la:Bićeš ugodno iznenađengollum je napisao/la:Purića precjenjujete, 26 godina već, puno bolja prošla sezona nego ova...
Adilović, Selimović, Ramić, Pehilj, Brković, mislim da se više ne razmišlja o napadačima.

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
-
- Kontakt:
Tesko je puno toga vidjeti iz par video klipova, medjutim, s obzirom na godine, igranje lijevom nogom, tehniku i bezobrazluk koji ovaj momak pokazuje na terenu volio bih ga vidjeti u Zelji. Za par godina pod dobrom trenerskom palicom u klubu sa velikim ambicijama njegov talenat bi sasvim sigurno jos vise dosao do izrazaja.
http://youtu.be/ocOsDa4Mp-k
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ništa od Žujine emisije... ebat ga, slijedeći put kad ko bude gostov'o odma recite...
- vendeta1921
- Kontakt:
za_zivot_cijeli je napisao/la:Tesko je puno toga vidjeti iz par video klipova, medjutim, s obzirom na godine, igranje lijevom nogom, tehniku i bezobrazluk koji ovaj momak pokazuje na terenu volio bih ga vidjeti u Zelji. Za par godina pod dobrom trenerskom palicom u klubu sa velikim ambicijama njegov talenat bi sasvim sigurno jos vise dosao do izrazaja.
tehnika

Vidim vodi se rasprava o ovim mladim igracima i to je ono sto nam treba i na ovim igracima treba da opstaje klub u prvom timu svake godine moramo imati min 3 igraca od 20-tak godina.Mislim da je najbitnije u ovoj fazi kad smo relativno stabilni sto se tice finansija razviti taj skauting.Organizovati kampove kao sto rade pravi klubovi za djecu do 18 godina i onu mladju.
Ja konto Pelak od Svrake

- vendeta1921
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:Ja konto Pelak od Svrake![]()
INSTITUCIJA
- Blagoje Bratić
Nek imamo i ovo ovdje 

Ne znam jeste li slusali izjavu Zuje za izvoru, ali je tamo rekao ono sto je cinjenica a to je da protiv direktnog konkurenta igraci Slobode nisu presli centar, setaju po terenu u 80 i 90 minuti, kada su ispadali iz lige, a ocekuju od Zelje koji je osvojio duplu krunu, slavilo se danima prije utakmice, da se zapne. Za koga? Kad igraci slobode nisu, kojima treba, bune se na Zelju koji je dao gol i imao 100% sansu kod 2-1. Ja mislim da je to dovoljno da se poklope po usima.
To sto se desavalo u Mostaru ne bih da komentarisem. Ne kazem da igraci Zelje nisu bili ocajni, ali treba poznavati vecinu igraca Zelje pa to i mimo ovih titula ne izlazi iz kafane. Nek se ljuti ko god hoce ali je to tako. Meni je licno zao Slobode, iako niti jedan navijac Zelje ne bi trebao da zali s obzirom kako su nas docekivali dole, i igrace i navijace. Pa dole su igrace Zelje gadjali ciglama itd. Ali zbog prijeratne historije, za ligu bi bilo bolje da je Sloboda ostala. I iz srca, samo zbog Slobode sam molio Boga da Zeljo da gol dole, kad je vec bilo izmedju Slobode i Leotara. Ali optuzivati Zelju i Amara da su prodali je smjesno. Leotar da je imao pare da kupi utakmicu, kupili bi oni nekoga prije zadnjeg kola, za manje para
To sto se desavalo u Mostaru ne bih da komentarisem. Ne kazem da igraci Zelje nisu bili ocajni, ali treba poznavati vecinu igraca Zelje pa to i mimo ovih titula ne izlazi iz kafane. Nek se ljuti ko god hoce ali je to tako. Meni je licno zao Slobode, iako niti jedan navijac Zelje ne bi trebao da zali s obzirom kako su nas docekivali dole, i igrace i navijace. Pa dole su igrace Zelje gadjali ciglama itd. Ali zbog prijeratne historije, za ligu bi bilo bolje da je Sloboda ostala. I iz srca, samo zbog Slobode sam molio Boga da Zeljo da gol dole, kad je vec bilo izmedju Slobode i Leotara. Ali optuzivati Zelju i Amara da su prodali je smjesno. Leotar da je imao pare da kupi utakmicu, kupili bi oni nekoga prije zadnjeg kola, za manje para

- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Amar je Travancica mogao dovesti i prije Celika, i sad moze besplatno jer to sto se govori da ima tri godine ugovora su lazi ... On je potpisao na pola godine tako jer imao u planu da ide vani... a ono o cemu se prica je da je on zainteresovan za dolazak u Zelju i to pravo... Medjutim Amar ga nece jer zna kakav je , sklon je problemima i incidentima... Voli izlaske , opijanja i nocni zivot... to se po zenici prica..
>>No body likes us but we dont care<<
- zlaya_tm87
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:Ja konto Pelak od Svrake![]()

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ono o cemu se prica, tj. on je rekao kako bi volio ostati u Celiku. Po Zenici se prica samo da se dovoljno nije trudio prije na treninzima, sad je dobar opet. I da sto se tice ugovora nije se lagalo ni za jednog igraca koji je potpisao na pola godine zasto bi se lagalo za njeg??? Pogledaj na Tm.co.uk do kad mu je ugovor.D€LUX je napisao/la:Amar je Travancica mogao dovesti i prije Celika, i sad moze besplatno jer to sto se govori da ima tri godine ugovora su lazi ... On je potpisao na pola godine tako jer imao u planu da ide vani... a ono o cemu se prica je da je on zainteresovan za dolazak u Zelju i to pravo... Medjutim Amar ga nece jer zna kakav je , sklon je problemima i incidentima... Voli izlaske , opijanja i nocni zivot... to se po zenici prica..
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Ono o cemu se prica, tj. on je rekao kako bi volio ostati u Celiku. Po Zenici se prica samo da se dovoljno nije trudio prije na treninzima, sad je dobar opet. I da sto se tice ugovora nije se lagalo ni za jednog igraca koji je potpisao na pola godine zasto bi se lagalo za njeg??? Pogledaj na Tm.co.uk do kad mu je ugovor.D€LUX je napisao/la:Amar je Travancica mogao dovesti i prije Celika, i sad moze besplatno jer to sto se govori da ima tri godine ugovora su lazi ... On je potpisao na pola godine tako jer imao u planu da ide vani... a ono o cemu se prica je da je on zainteresovan za dolazak u Zelju i to pravo... Medjutim Amar ga nece jer zna kakav je , sklon je problemima i incidentima... Voli izlaske , opijanja i nocni zivot... to se po zenici prica..
ajd ok gdje on zeli to mi neznamo... i nema veze... svasta se prica to nam je jasno... a transfermarkt je pun greski , al to nije greska ... to vam neko maze oci ... vidjet cemo vrijeme ce pokazati svoje hocel ostati ili ici.. zivi bili pa vidjeli
>>No body likes us but we dont care<<
Gabeljić: Željezničar je idealan za moj napredak
Dvadesetogodišnji napadač bi mogao biti novo pojačanje prvaka.
Adnan Gabeljić je nakon Vedada Ibiševića i Dade Hamzagića, tek treći Bosanac koji je svoju fudbalsku karijeru gradio na prestižnom St. Louis Univerzitetu.
Nakon što je napunio 20 godina, odlučio je zagaziti u profesionalne vode, a put je korpulentnog napadača (192 cm) odveo do Grbavice.
U Željezničar sam došao posredstvom Miše Smajlovića. Odradio sam dva treninga ove sedmice i pozvan sam na početak priprema u Međugorje, 20. juna, pa ćemo vidjeti kakve su šanse da ostanem, kaže nam Gabeljić, koji je pažnju na sebe privukao sjajnim igrama za srednju školu Mehlville.
Na pitanje kako je zadovoljan prikazanim na treninzima, mladi napadač govori:
Zadovoljan sam. Mislim da bi bilo idealno za moj napredak da ostanem u Želji. Sve je bilo uredu na St. Louisu, ali sad sa 20 godina sam u kritičnoj fazi, kada je jako bitno da počnem igrati profesionalno. Zato sam došao u Bosnu. Nadam se da bih uskoro mogao dobiti i priliku u mladoj reprezentaciji. Čekam te pripreme, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje, riječi su Adnana, koji je svojevremeno dobio i poziv selektora U-18 reprezentacije SAD-a.
Dvadesetogodišnji napadač bi mogao biti novo pojačanje prvaka.
Adnan Gabeljić je nakon Vedada Ibiševića i Dade Hamzagića, tek treći Bosanac koji je svoju fudbalsku karijeru gradio na prestižnom St. Louis Univerzitetu.
Nakon što je napunio 20 godina, odlučio je zagaziti u profesionalne vode, a put je korpulentnog napadača (192 cm) odveo do Grbavice.
U Željezničar sam došao posredstvom Miše Smajlovića. Odradio sam dva treninga ove sedmice i pozvan sam na početak priprema u Međugorje, 20. juna, pa ćemo vidjeti kakve su šanse da ostanem, kaže nam Gabeljić, koji je pažnju na sebe privukao sjajnim igrama za srednju školu Mehlville.
Na pitanje kako je zadovoljan prikazanim na treninzima, mladi napadač govori:
Zadovoljan sam. Mislim da bi bilo idealno za moj napredak da ostanem u Želji. Sve je bilo uredu na St. Louisu, ali sad sa 20 godina sam u kritičnoj fazi, kada je jako bitno da počnem igrati profesionalno. Zato sam došao u Bosnu. Nadam se da bih uskoro mogao dobiti i priliku u mladoj reprezentaciji. Čekam te pripreme, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje, riječi su Adnana, koji je svojevremeno dobio i poziv selektora U-18 reprezentacije SAD-a.
Nit je dojava nit bilo šta,nego samo znam da traže napadača za EL,i da su se spomenula neka imena,konkretno ne zna niko ništa osim Amara!A da sam malo upućen,potvrđuje novost da od sljedeće sezone nosimo novu opremu(talijanska šminka al baš)MinjonKocka je napisao/la:evo ga opet dojave "iz prve ruke"Oprahnoge je napisao/la:Bićeš ugodno iznenađengollum je napisao/la:Purića precjenjujete, 26 godina već, puno bolja prošla sezona nego ova...
Adilović, Selimović, Ramić, Pehilj, Brković, mislim da se više ne razmišlja o napadačima.![]()

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Momak je vec na probi i odradio je dva treninga. Zavrsio je St. Louis Univerzitet kao i Vedad Ibisevic ima 20 godina visok 192 cm
" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba uzet u obzir da je ovo levatska liga ali momak zna sto jest jest
" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba uzet u obzir da je ovo levatska liga ali momak zna sto jest jest
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, MrkiMedo i 16 gostiju.