Takav je i moj dojam bio i lani je ekipa znala gubit pa se vracat u utakmice al ponavljam ove godine nema tko zabit gola meni nije jasno do kada ce Kordic igrati a covjek nije zabio ima pet godina,pa daj nekom junioru sansu al eto bit ce bolje valjda,nadat je se!mostar_mo je napisao/la:moj dojam je da Borac uopšte nije toliko dobar koliko ste vi katastrofa u odbrani ...sva 3 gola ste primili iz katastrofalnih grešaka odbrane !
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- antipolitikaa
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Meni je Musa bio najbolji u Zrinjskom iako je vjerovatno najstariji , igra čovjek lagano na iskustvo bez greške ...i onaj jedan od crnaca nije bio loš ..., teško da možete ove godine u vrh tabele sa ovakvim timom !antipolitikaa je napisao/la:Takav je i moj dojam bio i lani je ekipa znala gubit pa se vracat u utakmice al ponavljam ove godine nema tko zabit gola meni nije jasno do kada ce Kordic igrati a covjek nije zabio ima pet godina,pa daj nekom junioru sansu al eto bit ce bolje valjda,nadat je se!mostar_mo je napisao/la:moj dojam je da Borac uopšte nije toliko dobar koliko ste vi katastrofa u odbrani ...sva 3 gola ste primili iz katastrofalnih grešaka odbrane !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
sta je stvarno onom Zurzinovu,pa on je nekad paklen igrac bio,malo sam i gledo utakmicu,znao sam da Borac dobija,mislim da je to jasno ko god da prati ligu ovu nasu strasnu,ali eto,nasa je
protiv Zelje ste dobro igrali,merak vam valjda pred navijacima nasim 

- antipolitikaa
- Kontakt:
a i danas im je mogao biti merak al jbg i poraz je sastavni dio sporta,glupo bi bilo i neralno ocekivati neki pozitivan niz u nasoj ligi koji ce trajat par godina,prevelike su u nas oscilacije jer vecina igraca bude tu godinu dvije i onda by by,dok se to ponovo uigra prođe voz,mada ni Borac nije neka exstra momcad ,ljudi jednostavno iskoristili greske i to je to a sad da umiru od ljepote daleko od toga,liga ce ove godine imati vise klubova u borbi za naslov i po mom misljenju nece se znati do 30 kola tko ce biti prvak !
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
jedan od nabrojanih će sigurno biti prvak ...Široki , Borac , Sarajevo , Željezničar , Zrinjski , Velež .., najveće šanse dajem Širokom i Sarajevu ..antipolitikaa je napisao/la:a i danas im je mogao biti merak al jbg i poraz je sastavni dio sporta,glupo bi bilo i neralno ocekivati neki pozitivan niz u nasoj ligi koji ce trajat par godina,prevelike su u nas oscilacije jer vecina igraca bude tu godinu dvije i onda by by,dok se to ponovo uigra prođe voz,mada ni Borac nije neka exstra momcad ,ljudi jednostavno iskoristili greske i to je to a sad da umiru od ljepote daleko od toga,liga ce ove godine imati vise klubova u borbi za naslov i po mom misljenju nece se znati do 30 kola tko ce biti prvak !

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Mi smo uvijek imali propusnu obranu samo smi također imali i ubojit ili najubojiti napad redovno pa bi se to pokrilo. Ove sezone, otišli Đurić, Vuković, Serdarušić, Nikolić + Žižović ozljeđen na dugo vremena ,a sve su to igrači koji su radili prevagu na naššu stranu.
Pojačanja koja su dovedena na slijepo ( i skupo) očito se nisu pokazala dostojnima zamijeniti nabrojane igrače.
Npr. Marković br. 15 koji igra desnog beka čim dođe do centra daje loptu i vraća se dok jer Nikolić imao 10ak prodora i ubačaja po utakmici.
Crnci, pun ih teren ali taktika nula, jedino kod njih ne mogu odgonetnuti koju poziciju zapravo igraju!??
Vidjelo se i večeras da ima kod nas igrača i da znamo držati lopru samo nam je obrana propusna k`o švicarski sir,a Maka kapetan umjesto da bude boji i da ulijeva sigurnost on je sve nesigurniji. Večeras je bio direktnni krivac za jedan,a vjerojatno i za još jedan gol.. **** ga, godine su učinile svoje! Posao je uprave da mu nađe zamjenu,a svatko vidi da mu je pothitno potrebna.
Nema bojazni za opstanak, ali sa ovakvom igrom teško ćemo do Europe.
Pojačanja koja su dovedena na slijepo ( i skupo) očito se nisu pokazala dostojnima zamijeniti nabrojane igrače.
Npr. Marković br. 15 koji igra desnog beka čim dođe do centra daje loptu i vraća se dok jer Nikolić imao 10ak prodora i ubačaja po utakmici.
Crnci, pun ih teren ali taktika nula, jedino kod njih ne mogu odgonetnuti koju poziciju zapravo igraju!??
Vidjelo se i večeras da ima kod nas igrača i da znamo držati lopru samo nam je obrana propusna k`o švicarski sir,a Maka kapetan umjesto da bude boji i da ulijeva sigurnost on je sve nesigurniji. Večeras je bio direktnni krivac za jedan,a vjerojatno i za još jedan gol.. **** ga, godine su učinile svoje! Posao je uprave da mu nađe zamjenu,a svatko vidi da mu je pothitno potrebna.
Nema bojazni za opstanak, ali sa ovakvom igrom teško ćemo do Europe.
Znaci, borba za goli opstanak?!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Stete da i ne odemu u evropu ko zadrzimo se puno 

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- The_Target
- Kontakt:
Dobar, svaka cast, lijepo je vidjeti kada se ovako ukrase fasade.Respect!
Rođeni brato
Ne budi smješan, kakav opstanak,kad se sve uzme u obzir, ove sezone nam je realnost sredina tablice ali bliže vrhu nego dnu. Mi i sada imamo sigurno jednu od 4-5 najboljih ekipa u ligi samo konstantno nam je ozljeđeno po 4-5-6 igrača,a zamjene su nam uglavnom juniori koji sigurno u prvoj seniorskoj sezoni ne mogu iznijeti teretn niti biti nosioci igre.cole-ch je napisao/la:Znaci, borba za goli opstanak?!
Vidjelo se sinoć kakav je Musa rutiner,a Žiža kad je u formi je bolji od njega 3 puta!
Stojanović igrao pod blokadom i sl. Maka u 36. godini ne može više igrati tako pouzdano na stoperskoj poziciji,a njegova alternativa Džidić je i dalje ozljeđen.
- ZRINJSKI-MOSTAR
Iako bez sigurno 100-150 standardnih napravili smo drama atmoferu u Banja Luci...Domačin je zasluženo pobijedio,a mi idemo dalje u nove utakmice i nove pobjede...
Klib iz Banja Luke
http://www.youtube.com/watch?v=1NXufmMF03o
Klib iz Banja Luke
http://www.youtube.com/watch?v=1NXufmMF03o
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
U šestom kolu Premier lige Zrinjski je gosotvao u Banjaluci, gdje se zaputilo oko 100 Ultrasa. Navijanje jako dobro, drugo poluvrijeme vjerovatno najbolje ove sezone. Zapaljeno dosta pirotehnike (baklje,
strobovi), a promovirana je i nova pjesma. Dobro navijačko izdanje nisu pratili igrači na terenu, Zrinjski je izgubio s 3:0.
nova pjesma,po meni jedna od jačih sigurno u bih
strobovi), a promovirana je i nova pjesma. Dobro navijačko izdanje nisu pratili igrači na terenu, Zrinjski je izgubio s 3:0.
nova pjesma,po meni jedna od jačih sigurno u bih

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
- antipolitikaa
- Kontakt:
[img]Jović: Svi smo podbacili
Derbi 6. kola Premijer lige između Borca i Zrinjskog sasvim zasluženo je pripao domaćoj momčadi, koja je slavila s uvjerljivih 3:0.
Nismo bili na željenoj razini. Tu mislim i na igrače i na sebe, jer moram priznati da sam griješio s izmjenama. U napadu nismo bili dovoljno konkretni, dok su sva tri pogotka Borca bila plod naših slabih reakcija, izjavio je trener Zrinjskog Dragan Jović za Dnevni avaz
Mostarci su ostali na šest bodova, što bez obzira na loš raspored i probleme s ozljedama ne može zadovoljiti nikoga u Zrinjskom.
Moramo gledati naprijed. U srijedu nas čeka meč šesnaestine finala Kupa BiH protiv Mladosti, u kojem također imamo visoke ambicije, a onda domaća utakmica protiv Slobode, kojom nastavljamo borbu za bodove, dodao je Jović.
No sikiriki Sir Dragane,bit ce bolje!
Derbi 6. kola Premijer lige između Borca i Zrinjskog sasvim zasluženo je pripao domaćoj momčadi, koja je slavila s uvjerljivih 3:0.
Nismo bili na željenoj razini. Tu mislim i na igrače i na sebe, jer moram priznati da sam griješio s izmjenama. U napadu nismo bili dovoljno konkretni, dok su sva tri pogotka Borca bila plod naših slabih reakcija, izjavio je trener Zrinjskog Dragan Jović za Dnevni avaz
Mostarci su ostali na šest bodova, što bez obzira na loš raspored i probleme s ozljedama ne može zadovoljiti nikoga u Zrinjskom.
Moramo gledati naprijed. U srijedu nas čeka meč šesnaestine finala Kupa BiH protiv Mladosti, u kojem također imamo visoke ambicije, a onda domaća utakmica protiv Slobode, kojom nastavljamo borbu za bodove, dodao je Jović.
No sikiriki Sir Dragane,bit ce bolje!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Ma ne kukamo,analiziramo 

- antipolitikaa
- Kontakt:
Cudi mene da nasa uprava nije pokusala angazirati Vedrana Jesu,svaka cast Olimpiku na tom transferu!
- antipolitikaa
- Kontakt:
...utakmica šesnaestine finala Kupa BiH u kojoj nogometaši HŠK Zrinjski dočekuju NK Mladost iz Donjeg Svilaja. Naši nogometaši su apsolutni favoriti, i sve osim sigurne pobjede Plemića bilo bi ravno senzaciji.
Utakmica je na programu u srijedu u 16 sati, ulaz je za sve posjetitelje slobodan, Sudac meča je Drago Tabak iz Tomislavgrada
http://www.zrinjski.info.ba
Utakmica je na programu u srijedu u 16 sati, ulaz je za sve posjetitelje slobodan, Sudac meča je Drago Tabak iz Tomislavgrada
http://www.zrinjski.info.ba
- antipolitikaa
- Kontakt:
Evo taman s utakmice,Mladost iz Svilaja Donjeg primila je 4 komada ,naravno mogla je i 10ak da nam je napadac Jackson a ne Kreso
,simpaticna ekipa sa par debeljuca,u Zrinjskog vecinom igrali mlađi momci pogotovo drugo poluvrijeme,Kreso iako je promasivao igrac utakmice,dok su Ganci odigrali solidno i jos je pred njima mnogo posla da se dokazu zahtjevnoj piblici,Ultrasa negdje oko 160-200,pjevali non stop,svaka im cast!

- antipolitikaa
- Kontakt:
I ja se pitam gdje su 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.