RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zeljo1
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zeljo1 » 25 maj 2012, 18:36

bparena je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Izgleda da ce te ponovo morati pustat GOSKU kako bi yebali Tuzlake :evil:

sram vas i stid bilo i vas i Zelju... :twisted:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/takmicar ... kola/81120" onclick="window.open(this.href);return false;
vi iz celika ne likujte jer smo sa velezom dogovorili sledece godine izbacit vas :lol: :lol: :lol:
Mozete s tim jadama dogovorit sta god hocete. :D Da vi nama sta mozete - davno bi uradili. ;)
Mozete s RA festat sto ste pljunuli Tuzlacima u lice. Mi se Tuzli okrecemo - vi radite sta hocete.
U Zenici se necete kur.it. ;)
SLEDECI STE NA LISTI ZA 2 LIGU :lol: :lol:
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 maj 2012, 18:43

Da Allah dragi da pa vas ne gledali ni vas ni Velez na BP - ne smeta nama ni FL ;) . Dosta nam Bihac, Tuzla, Zenica u FL i reprezentacija na BP. Svakako ce te biti prvaci u selendra ligi a gradovi ce biti u FL. :D I bit ce te najjaci. Samo mi nije jasno na sta je Velez ovo spao - mozda im sredite koju evropsku tekmu. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 25 maj 2012, 18:45

bparena je napisao/la:Da Allah dragi da pa vas ne gledali ni vas ni Velez na BP - ne smeta nama ni FL ;) . Dosta nam Bihac, Tuzla, Zenica u FL i reprezentacija na BP. Svakako ce te biti prvaci u selendra ligi a gradovi ce biti u FL. :D I bit ce te najjaci. Samo mi nije jasno na sta je Velez ovo spao - mozda im sredite koju evropsku tekmu. :shock:
TI SMOGOVAC UZIVAJ U PL JOS JEDNU GODINU JER STE SLEDECI
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2012, 18:47

bparena je napisao/la:Da Allah dragi da pa vas ne gledali ni vas ni Velez na BP - ne smeta nama ni FL ;) . Dosta nam Bihac, Tuzla, Zenica u FL i reprezentacija na BP. Svakako ce te biti prvaci u selendra ligi a gradovi ce biti u FL. :D I bit ce te najjaci. Samo mi nije jasno na sta je Velez ovo spao - mozda im sredite koju evropsku tekmu. :shock:
svi su klubovi davno izgubili realnost s stvarnošću, a za ovaj sunovrat naših klubova su jedini krivic UPRAVE. Mi smo 2003. ispali najviše zahvaljujući nesposobnoj upravi, i nije bilo ovoliko HAJKE, zar ne? Kada bi se kažnjavali klubovi, jedino bi u Premijer ligi ostala dva kluba i to ZVIJEZDA I KOZARA...... ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 maj 2012, 18:56

AlemC85 je napisao/la:
svi su klubovi davno izgubili realnost s stvarnošću, a za ovaj sunovrat naših klubova su jedini krivic UPRAVE. Mi smo 2003. ispali najviše zahvaljujući nesposobnoj upravi, i nije bilo ovoliko HAJKE, zar ne? Kada bi se kažnjavali klubovi, jedino bi u Premijer ligi ostala dva kluba i to ZVIJEZDA I KOZARA...... ;)
Bujrum vam seljacka liga - s bratskom rajom u Tuzli i Bihacu - casno i u FL.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 25 maj 2012, 19:27

bparena je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Jesi bardo ti ? :mrgreen:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 25 maj 2012, 19:35

Nego kad si već tu možeš li nam dati osvrt o tome kako se osjećaš, budući da je tvoj klub (FK Čelik Zenica jelte) direktno kumovao ispadanju fudbalskog kluba Sloboda Tuzla u Prvu ligu Federacije BiH, svojim (namjernim) porazima kod kuće od FK Slavije i FK Leotara. Molio bih samo argumentovan i ozbiljan odgovor, mislim da to tuzlaci zaslužuju.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 maj 2012, 19:38

bparena je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Naporan si i dosadan.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2012, 20:00

ovaj spominje Bihać. Nemoj njih majke ti. Jedinstvo je nas u posljednjih nekoliko godina "povalilo" tri puta. Prvo je bilo u sezoni 2003/04. kada smo igrali Prvu ligu FBiH. Naime 15 - dana prije mego što će se sastati Jedinstvo i Budućnost, u sarajevu saznajem da je utakmica prodata za Velike novce, neću namjerno da kažem o kojoj je cifri riječ, ali su u pitanju veliki novci. Kada je došlo to zadnje kolo, mi već slavimo povratak u PL, a ono iz bihaać se javlja spiker i saopštava informaciju, da po žalost VELEŽOVOh navijača, Budućnost vodi s 1:0, i to golom u 90 pitaj BOGA kojoj minuti. Nakon te utakmice, se javlja Džemo smiječanin, koji je tada igrao za Jedinstvo, i govori da su se na toj utakmici dešavale čudne stvari........
2. u sezoni 2004/05, u kojoj je JEDINSTVo na čelu s kriminalnim Tigrom, koji je sada u zatvoru, namjestilo komplet prvesntvo. Najfrapantniji primjeri su bili na slijedećim utakmicaam, i to BOSNA (V) - JEDINSTVO 2:3. kada nas je vodio Rade JOVIČIĆ, koji je pratio tu utakmicu, i koji je vidjevši mutne radnje čelnika JEDINSTVA, napustio našu klupu, zatim utakmica RADNIK - VELEŽ 0:0, kada je TIGAR javno kazao da je namjestio utakmice samo da VELEŽ ne uđe u PL, i treća takmica je ona protiv rudara koji smo izgubili s 2:1, ali je prekinuta, od strane igrača, koji su istu napustili. Kasnije se navodno saznalo da je RUDAR dobro naplatio tu pobjedu...
Ovdje je bitno dodati još jednu činjenicu, koju mnogi zaboravljaju a to je dogovor JEDINSTVA s čujte sad ZRINJSKIM, koje je pružalo podršku JEDINSTVU u spriječavanju povratka VELEŽA U PL, iz jednog jedinog razloga, a to je strah od mogučnosti povratka rođenih na BB.

3. se desilo u sezoni 2006/07, kada smo odigrali s istim tim jedinstvom 1:1, ali u vrlo sumnjivoj utakmici, u kojoj je bilo izrežirano od sttrane saveza i čelnika jedinstva, a sve s ciljem da se stabilizacija kluba koja je tada u stvarnosti krenula - ZAUSTAVI. Sada svi žugate na VELEŽ, a niko od navijaač drugih klubova, kao npr. Čelikovih ne spominje ovo. JA NE OPRAVDAVAM SUBOTNJU SRAMOTU I OSUĐUJEM ONAJ ČIN..........ali kada bi se gledalo ko se kome treba osvetiti, po ovome VELEŽ je taj koji se mora najviše svetiti.......i JEDINSTVU NIKADA NEĆU HALALITI SVO ZLO KOJE SU NANIJELI VELEŽU, a zaboravljau posudbu OBADA kada su igrali u INTERTOTO KUPU....Vi zaboravljate, ja neću.......

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 25 maj 2012, 20:03

Dobro, ali zašto se ti ovakvima trudiš bilo šta objasniti, kad će ti on sada napisati post u kojem kaže da mi proslavljamo sa željovcima u Ist. Sarajevu ispadanje Slobode :mrgreen:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2012, 20:06

MoR je napisao/la:Dobro, ali zašto se ti ovakvima trudiš bilo šta objasniti, kad će ti on sada napisati post u kojem kaže da mi proslavljamo sa željovcima u Ist. Sarajevu ispadanje Slobode :mrgreen:
zato što ja imam argumente za sve one klubove koji su povalili VELEŽA u prošlosti, eto zašto. A kada bi ti ovdje napisao tačnu cifru koja je data za pobjedu BUDUĆNOSTI, ne bi mi niko vjerovao....

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 25 maj 2012, 20:09

Bolje nemoj, moraćemo onda revidirati i ta prvenstva, a onda bi mogli doći do šokantnog i kataklizmičkog zaključka: osim Veleža i Želje i drugi namještaju utakmice :shock: Ne znam kako bi ovaj krhki forum podnio tu činjenicu, a posebno kako bi zeničani reagovali (tuzlaci su ionako u bandaku).
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 25 maj 2012, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2012, 20:10

MoR je napisao/la:Bolje nemoj, moraćemo onda revidirati i ta prvenstva, a onda bi mogli doći do šokantnog i kataklizmičkog zaključka: osim Veleža i Želje i drugi namještaju utakmice :shock: Ne znam kako bi ovaj krhki forum podnio tu činjenicu, a posebno kako bi zeničani reagovali.
da li mi je dozvoljeno napisati tu cifu u KM - ovima...?

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 25 maj 2012, 20:11

Što mene pitaš :?

Eto ti bparene, pa neka ti on dozvoli, ako smije :?

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 25 maj 2012, 20:16

Ma pustite ljudi ove kretene, šta im se pravdate.U ovoj državi i ligi ,nema čestitiog i čistog kluba, možda u nižim ligama ali u PL nema 100%!SVi su namještali, svi!Možda Zvijezda najmanje ali je i njih bilo u mutnim radnjama a o Slobodi i njihovom poštenju da nepričam.Da se njih pitalo sve utakmice bi bile 3za3 i tako godinama, fudbal bi bio u još većem kurcu nego je sad a na kraju prvenstva bi svi klubovi imali isto bodova.Javna je tajna da su svakome nudili 3za3 i da su igrači klubova koji na to nisu pristajali bivali isprebijani!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 25 maj 2012, 20:18

Teško mi je to povjerovati, posebno sada kad ih vodi genijalac napadačke igre i veliki humanista Abdulah Prandeli Ibrakovic.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2012, 20:19

MoR je napisao/la:Teško mi je to povjerovati, posebno sada kad ih vodi genijalac napadačke igre i veliki humanista Abdulah Prandeli Ibrakovic.
koji da je ostao klub bi se ugasio, kakvu je pustoš ostavio iza sebe u našoj kasi...... :oops:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 maj 2012, 20:29

U kojoj vas je ono sezoni Ibrakovic vodio ?
NO PYRO NO PARTY

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 25 maj 2012, 20:39

MoR je napisao/la:Teško mi je to povjerovati, posebno sada kad ih vodi genijalac napadačke igre i veliki humanista Abdulah Prandeli Ibrakovic.
Jedan od najvećih šalabajzera na ovim prostorima pa i šire!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2012, 20:40

Buu je napisao/la:U kojoj vas je ono sezoni Ibrakovic vodio ?
proljetni dio sezone 2008/09. i 2009/2010.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.