FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 25 maj 2012, 19:08

Pa ja licno i ne ocekujem cuda od Brkovica,ne shvatam ga kao pojacanje,osim kao na pojacanje konkurencije gdje ce on imati sansu da se dokaze.U par utakmica sto sam gledao,meni je izgledao prilicno interesantan,ali ne racunam ga kao na pojacanje definitivno.Na njemu je svakako da to dokaze,pa vidjecemo.Dobro nam dosao u klub i sve najljepse mu zelim,da ovde ostvari dobru minutazu i da nas obraduje svojim dobrim igrama.
Dobar je momenat sto vec sada mislimo na igracki kadar za sljedecu sezonu.To mi je super stvar.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 maj 2012, 19:10

Blagoje Bratić je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:tako su nam i zenicani prosle godine pisali da smo se zayebali totalno sto uzimamo adilovica!
Ma dobar,i mlad,s tim da puca i lijevom i desnom nogom još kad ga Amar izbrusi bit će paklen igrač i još ćemo ga tušnut za dobru lovu iz našeg najboljeg izloga u državi u tom je stvar radi se pametno i lagano. ;)
Evo da se ja javim, navijam za Sarajevo ali ovo kako i sta Amar radi je prava stvar. Gradio je ekipu par godina, prodavo igrace za velike pare(za nase uslove) pola sebi a pola u klub i kasnije ih vraco dzabe... Sad pocinje dovoditi mlade perspektivne igrace koji ce igrati dobro i onda ce ih prodati negdje vani pa ako ne uspiju vracati ih dzaba i sve u krug dok se ne mognu dovoditi dobra pojacanja izvana.... Da je bogdo nama neko u Sarajevu ko vama Amar :S

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 maj 2012, 19:25

boccaccio je napisao/la:Pa ja licno i ne ocekujem cuda od Brkovica,ne shvatam ga kao pojacanje,osim kao na pojacanje konkurencije gdje ce on imati sansu da se dokaze.U par utakmica sto sam gledao,meni je izgledao prilicno interesantan,ali ne racunam ga kao na pojacanje definitivno.Na njemu je svakako da to dokaze,pa vidjecemo.Dobro nam dosao u klub i sve najljepse mu zelim,da ovde ostvari dobru minutazu i da nas obraduje svojim dobrim igrama.
Dobar je momenat sto vec sada mislimo na igracki kadar za sljedecu sezonu.To mi je super stvar.
Pravo da ti kažem ni ja ne očekujem da Brković bude pojačanje. Konkurencija da, al' pojačanje, teško? Dobra stvar je što je mlad. U našoj ligi ja i nisam baš vidio igrača koji bi mogli biti pojačanje za naš klub.

Što se tiče igrača koji bi nam pojačali konkurenciju, a iz naše lige su, ja bih volio probati onog Damira Tosunovića. Momak je jak, zna lopte, u duelu dobar, zna dati gol, a Amar preferira takve igrače. Mislim da bi sa njim pojačali konkurenciju u špicu.

Također bih volio kakvog visokog golmana. Takve i Amar cijeni. Bio Kružik i to pravo dobro branio i čim se pojavi Hasagić Kružik noga. Šehić visok, Gušo visok, Baotić visok. Nadam se da će nekog dugajliju Amar izvući iz rukava.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 25 maj 2012, 19:28

Nemoj Tosunovića ni pominjat konfliktan lik nebi se on adaptirao i uklopio u naš sistem nikako.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 maj 2012, 19:32

Velika je steta sto necemo dovesti Purica, no sta je tu je SEF zna najbolje. Nama je jedino potreban kvalitetan golman i napadac da bi ponovo uzeli titulu. Nadam se da Amar Osim nece ponoviti gresku sto se golmana tice od prosle sezone.

Sto se Evrope tice tu ce toga dosta zavisiti od nase srece u zrijebu i nadam se da ce nas ista za tacno mjesec dana pogledati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 maj 2012, 19:34

Armageddon2012 je napisao/la:tako su nam i zenicani prosle godine pisali da smo se zayebali totalno sto uzimamo adilovica!
A to niste? Pa do neki dan na ovoj temi se on slao u svakakve klubove. Znas statistika zna zavarati, on je i kod nas dao 14 golova, ali kad ne zna ne zna. Jedino sto ga izvlaci jeste sto ima koliko toliko nos za gol i sto je jak, sve ostale stvari nema. Budimo realni uz Zebu je morao dati jos vise golova.

I da, niste ga uzeli, dosao dzaba, jer CELIK nije htio produziti ugovor. Postali ste isto RTS, jedno se desi a sesto se prica.
Celik!3,2,2.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 maj 2012, 19:35

AllGunsBlazing je napisao/la:
A to niste? Pa do neki dan na ovoj temi se on slao u svakakve klubove. Znas statistika zna zavarati, on je i kod nas dao 14 golova, ali kad ne zna ne zna. Jedino sto ga izvlaci jeste sto ima koliko toliko nos za gol i sto je jak, sve ostale stvari nema. Budimo realni uz Zebu je morao dati jos vise golova.

I da, niste ga uzeli, dosao dzaba, jer CELIK nije htio produziti ugovor. Postali ste isto RTS, jedno se desi a sesto se prica.
Dobar potez,Smriko se bas pokazao kao dobra zamjena za njega :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 25 maj 2012, 19:35

Pa Purić je valjda sa Borcem koketirao,a sadašnji trener Borca mu je bio i trener u Modriči,imaš igrača koji se i boje konkurencije,kontaju bolje mi je biti negdje u klubu gdje znam nekoga i gdje imam šansi za igrat nego biti na klupi,kontaš nije svejedno sjediti na klupi i igrati.,ovo ja bar mislim onako slobodno mišljenje moje. ;)

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 25 maj 2012, 19:37

AllGunsBlazing je napisao/la: A to niste? Pa do neki dan na ovoj temi se on slao u svakakve klubove. Znas statistika zna zavarati, on je i kod nas dao 14 golova, ali kad ne zna ne zna. Jedino sto ga izvlaci jeste sto ima koliko toliko nos za gol i sto je jak, sve ostale stvari nema. Budimo realni uz Zebu je morao dati jos vise golova.

19 golova nije malo više za 9 golova od drugog najboljeg strijelca,pa sad vidi statistiku.,a mi smo sa njim zadovoljni,još ako ga prodamo sad za finu lovu onda će nam sreća biti potpuna.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 maj 2012, 19:39

Ma ja Slavija slobodu nadigrala i posteno pobijedila ali je Zeljo poslo Slobodu u drugu ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 25 maj 2012, 19:43

I da,donese lik titulu,i da kup,i da obezbjedi sebi egzistenciju,i da Željo zaradi 700-800 hiljada kaemčića ;)
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 maj 2012, 19:45

http://www.sou(" onclick="window.open(this.href);return false;)rce.ba/clanak/532239993476/sport/%E2%80%9E%C5%BDeljezni%C4%8Dar%20nikom%20ne%C4%87e%20na%C5%A1tetiti,%20ali%20ne%C4%87e%20nikog%20ni%20spa%C5%A1avati!%E2%80%9C

Predsjednik o tuzlanskim spekulacijama ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2012, 19:46

bistrikboy je napisao/la: Dobar potez,Smriko se bas pokazao kao dobra zamjena za njega :mrgreen:
A vidis mi bez strasnog Adliovica i sa poluigracem Smirkom bolji nego prosle godine, zanimljivo.
19 golova nije malo više za 9 golova od drugog najboljeg strijelca,pa sad vidi statistiku.,a mi smo sa njim zadovoljni,još ako ga prodamo sad za finu lovu onda će nam sreća biti potpuna.
Naravno da cete nesto zaraditi, neko ce nasjesti na to, a da ste zadovoljni i da je za velike utakmice i neke dostige Zelje onda ga ne bi htjeli prodati.
Kako ste bolan bolji ove godine?Sta finale Kupa se ne broji?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 maj 2012, 19:47

bistrikboy je napisao/la: Dobar potez,Smriko se bas pokazao kao dobra zamjena za njega :mrgreen:
A vidis mi bez strasnog Adliovica i sa poluigracem Smirkom bolji nego prosle godine, zanimljivo.
Naravno da cete nesto zaraditi, neko ce nasjesti na to, a da ste zadovoljni i da je za velike utakmice i neke dostige Zelje onda ga ne bi htjeli prodati.
40 bodova ste imali prosle, ove 34 :)
Ma on je za nase lige odlican, za evropske utakmice treba nesto puno bolje.
NO PYRO NO PARTY

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 maj 2012, 19:48

Blagoje Bratić je napisao/la:Nemoj Tosunovića ni pominjat konfliktan lik nebi se on adaptirao i uklopio u naš sistem nikako.
Ama i Alen Mešanović je bio konfliktan, pa je pokazao da zna. Navijači ga zagotivili. Da budem iskren nisam znao za tu karakternu crtu Tosunovića.

Nekako mi je taj igrač zapeo za oko, a gledajući stil igre koji preferira Amar. Pa ga spomenuh.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 maj 2012, 19:49

@Buu Kao sto rekoh vec. Citava ekipa Zelje je dobra za nase lige, ali ukoliko se zeli nesto vise on ne smije igrati u napadu protiv neke jace ekipe. I vjerovatno cete zaraditi pare na njemu, ali iskreno nama(navijacima Celika) je on totalno nebitan, i moram reagovati kad neko pise prvo da ste nam ga uzeli(a nisu htjeli produziti ugovor) te kako nam je sad kao zao.
Pozicija je bolja :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 maj 2012, 19:50

Dobar je Tosunović, ali ga menadžer uništava...
DRUG NEBI TI PUNCA

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 25 maj 2012, 19:52

AllGunsBlazing je napisao/la:@Buu Kao sto rekoh vec. Citava ekipa Zelje je dobra za nase lige, ali ukoliko se zeli nesto vise on ne smije igrati u napadu protiv neke jace ekipe. I vjerovatno cete zaraditi pare na njemu, ali iskreno nama(navijacima Celika) je on totalno nebitan, i moram reagovati kad neko pise prvo da ste nam ga uzeli(a nisu htjeli produziti ugovor) te kako nam je sad kao zao.
Pozicija je bolja :lol: :lol:
Znaš onu pokrij se koliko ti je jorgan dug,vi ga niste htjeli eto vas tu ste gdje jeste vi zadovoljni sretni, mi još više tako da mi nemamo zamjerki,ja vazda kažem hvala Čeliku što pustiše ovakvog igrača đaba,znaju poslovat ljudi šta možemo. :)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 maj 2012, 19:54

Purića precjenjujete, 26 godina već, puno bolja prošla sezona nego ova...

Adilović, Selimović, Ramić, Pehilj, Brković, mislim da se više ne razmišlja o napadačima.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 maj 2012, 19:55

istina je da frajer nema šta tražiti ako imamo prave evropske ambicije. al' za džabe i u nedostatku boljih...puna šaka brade.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, zastitaIdentiteta i 32 gosta.