Raul_64 je napisao/la:Francis je bio lud,doduse i u glavu.
a T-Maca kad se sjetim iz ORlanda suza u oku.
svaku noc spustao 40,50,60 poena a Drew Gooden kao ruki mu bijas najbolji igrac.
raspade se Kobi i Shaq i nekako svi su ocekivali/zeljeli da on s Minogom bude taj novi tandem.
steta za Houston.
2008/9
Alston-T-Mac-Artest-Scola-MIng
Brooks,Head,Battier..
eh da je bilo zdravlja.
Bio je Francis zvijer onih prvih godina u Rocketsima, uvalismo ga Orlandu za T-Maca i lik nestade

(znam da je bio veci trade)
I meni je T-Maca zao, kad je tek doso bio je jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac lige. Ali mnogi imaju razlicita misljenja, da nije bio konstantan, da je vazda bio povrijedjen, da je predavo dosta utakmica itd. Da je bilo srece da su obojica bila zdrava bilo bi drugacije, imali su oni one 2 godine skupa u PO, protiv Dallasa (to je namjesteno bilo, i sam je sudija rekao da je morao zvati faule protiv Yao Minga) i onda Utahe, ali samo su bila njih dvojica, igraci oko njih su bili bezze. Tek do te sezone 08/09 tad smo imali jaku ekipu, ali T-Mac je bio out dugo (nije ni igro PO), i onda Yao Ming se povrijedi u 2-oj ili 3-oj tekmi protiv Lakersa u PO. I to je to **** ga nije se dalo, te godine smo bili jeidna ekipa sto je otisla sa Lakersima u 7 tekmi (i to bez Yao Minga i T-maca)
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster