Houston Rockets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: Houston Rockets

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 21 maj 2012, 21:02

SaltCityAttack je napisao/la:ma otice vam ..mora potpisat valjda ebiga ..pa koga cete im dati?..mislimdacete im pola ekipe i skim cete onda igrat ebote...ne moze on sam ebiga
Ma to je postavio clutch, on je inace glavni na forumu Rocketsa, lik je duboko u ligi, i zna se sa mnogim ljudima, neki dan je bio sa Jeff Van Gundijem, pa je cesce na espn radiju, na Houstonskom radiju, juce je bio u Orlandu na radiu itd. Tako da ne pise na pamet. Vidjet cemo sta ce biti, ja mislim da se spominje Martin, Scola, Lowry i jos neko za Howarda. A imati ce s kim igrati sad ce i D-Mo doci, pick ovo ono, nije to frka. Mada dosta raje bi radije da dovedemo Hibberta. Dobro je dok se prica :)
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 maj 2012, 12:08

Zeljovac_1921 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma otice vam ..mora potpisat valjda ebiga ..pa koga cete im dati?..mislimdacete im pola ekipe i skim cete onda igrat ebote...ne moze on sam ebiga
Ma to je postavio clutch, on je inace glavni na forumu Rocketsa, lik je duboko u ligi, i zna se sa mnogim ljudima, neki dan je bio sa Jeff Van Gundijem, pa je cesce na espn radiju, na Houstonskom radiju, juce je bio u Orlandu na radiu itd. Tako da ne pise na pamet. Vidjet cemo sta ce biti, ja mislim da se spominje Martin, Scola, Lowry i jos neko za Howarda. A imati ce s kim igrati sad ce i D-Mo doci, pick ovo ono, nije to frka. Mada dosta raje bi radije da dovedemo Hibberta. Dobro je dok se prica :)
Indiana ce poklopiti bilo kakvu ponudu, imaju mjesta u salariju, a nakon ovog play offa i zaduzit ce se ako treba jer ova ekipa ima perspektivu
nema potpisa

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 22 maj 2012, 17:26

Admir_Sa je napisao/la:
Indiana ce poklopiti bilo kakvu ponudu, imaju mjesta u salariju, a nakon ovog play offa i zaduzit ce se ako treba jer ova ekipa ima perspektivu
Da pokusamo, jer za sad se samo radi o pokusajima. Ne vjerujem da bi mu vi dali max, nebi ni mi ali eto, vidjet cemo. Ma samo nek dovedu neke/og jakog igraca, libo me. Dobro je dok se prica i spominju jaca imena, a ne tamo neki Dalamberti.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 25 maj 2012, 18:35

na danasnji dan prije 15 godina:
[youtube][/youtube]

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 maj 2012, 19:39

to su bila vremena kad sam se snalazio za snimke i bukvalno "proždirao" sve o NBA, a posebno o Rocketsima. a danas kad svaku utakmicu mogu pogledati uživo, prioriteti se promjenili.
ovo je bio sastav sa najviše zvijezda i kvalitetnog "pomoćnog" osoblja, međutim bili su prestari i izmarcvareni ozljedama....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 25 maj 2012, 20:39

Pasha je napisao/la:to su bila vremena kad sam se snalazio za snimke i bukvalno "proždirao" sve o NBA, a posebno o Rocketsima. a danas kad svaku utakmicu mogu pogledati uživo, prioriteti se promjenili.
ovo je bio sastav sa najviše zvijezda i kvalitetnog "pomoćnog" osoblja, međutim bili su prestari i izmarcvareni ozljedama....
Svaka cast, to je bila zadnja sansa Barkleyju da uzme prsten, ali **** ga njih 3-ca su, kao sto si rekao, vec bili stari, Drexler je zavrsio karijeru nedugo poslje toga, ali bez obzira bili su big 3, sve trojica su vodili svoje timove u finale, prije nego sto su se sastali. Ne znam ja ih vazda mogu gledati, mene samo nervira ovo zadnjih par godina jer neamo superstara, kad sam tek doselio ovamo Rocketsi draftovali Yao Minga, a imali i Francisa, imalo se cemu nadati, onda dodje T-Mac (bez obzira kakvo ko misljenje im'o o njemu) ekipa je vazda bila iznad prosjeka. A u ove zadnje 2-3 godine stojimo na istom mijestu, niti smo dovoljno dobri da napravimo nesto vise, niti dovoljno losi da dobijemo dobar pick. Opet pratim kako god da je, samo je pitanje vremena kad ce se opet stvoriti fina ekipa.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 maj 2012, 20:50

Francis je bio lud,doduse i u glavu.
a T-Maca kad se sjetim iz ORlanda suza u oku.
svaku noc spustao 40,50,60 poena a Drew Gooden kao ruki mu bijas najbolji igrac.
raspade se Kobi i Shaq i nekako svi su ocekivali/zeljeli da on s Minogom bude taj novi tandem.
steta za Houston.

2008/9

Alston-T-Mac-Artest-Scola-MIng

Brooks,Head,Battier..

eh da je bilo zdravlja.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 25 maj 2012, 21:08

Raul_64 je napisao/la:Francis je bio lud,doduse i u glavu.
a T-Maca kad se sjetim iz ORlanda suza u oku.
svaku noc spustao 40,50,60 poena a Drew Gooden kao ruki mu bijas najbolji igrac.
raspade se Kobi i Shaq i nekako svi su ocekivali/zeljeli da on s Minogom bude taj novi tandem.
steta za Houston.

2008/9

Alston-T-Mac-Artest-Scola-MIng

Brooks,Head,Battier..

eh da je bilo zdravlja.
Bio je Francis zvijer onih prvih godina u Rocketsima, uvalismo ga Orlandu za T-Maca i lik nestade :D (znam da je bio veci trade)
I meni je T-Maca zao, kad je tek doso bio je jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac lige. Ali mnogi imaju razlicita misljenja, da nije bio konstantan, da je vazda bio povrijedjen, da je predavo dosta utakmica itd. Da je bilo srece da su obojica bila zdrava bilo bi drugacije, imali su oni one 2 godine skupa u PO, protiv Dallasa (to je namjesteno bilo, i sam je sudija rekao da je morao zvati faule protiv Yao Minga) i onda Utahe, ali samo su bila njih dvojica, igraci oko njih su bili bezze. Tek do te sezone 08/09 tad smo imali jaku ekipu, ali T-Mac je bio out dugo (nije ni igro PO), i onda Yao Ming se povrijedi u 2-oj ili 3-oj tekmi protiv Lakersa u PO. I to je to **** ga nije se dalo, te godine smo bili jeidna ekipa sto je otisla sa Lakersima u 7 tekmi (i to bez Yao Minga i T-maca)

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 maj 2012, 22:53

znaš kako, ovaj snimak je iz 1997. ja sam te godine završio srednju i tek se trebalo upisati na fakultet. o nekom daljem životu nisam uopće razmišljao. sad 15 godina kasnije ja mogu pogledati i gledam svaku tekmu Čelika. nebitno šta je. nogomet, rukomet, košarka na sve idem. ali mi se ne da gledati NBA utakmice u 2-3 ujutro, a moram na posao od pola 8. pogledam ja recap na nba.com poslije svake utakmice Rocketsa. naravno i samo to što bih utakmice morao gledati preko streama igra veliku ulogu. ja preko streama jedino mogu pogledati opet samo Čelik. možda kad bi se neke utakmice prenosile na tv kanalima koje ja mogu gledati na kablovskoj i u onim nedeljnim terminima oko 19 ili 20h.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 25 maj 2012, 23:31

Pasha je napisao/la:znaš kako, ovaj snimak je iz 1997. ja sam te godine završio srednju i tek se trebalo upisati na fakultet. o nekom daljem životu nisam uopće razmišljao. sad 15 godina kasnije ja mogu pogledati i gledam svaku tekmu Čelika. nebitno šta je. nogomet, rukomet, košarka na sve idem. ali mi se ne da gledati NBA utakmice u 2-3 ujutro, a moram na posao od pola 8. pogledam ja recap na nba.com poslije svake utakmice Rocketsa. naravno i samo to što bih utakmice morao gledati preko streama igra veliku ulogu. ja preko streama jedino mogu pogledati opet samo Čelik. možda kad bi se neke utakmice prenosile na tv kanalima koje ja mogu gledati na kablovskoj i u onim nedeljnim terminima oko 19 ili 20h.
Ma normalno, nebi ni ja ceko do 3 ujutru a ujutru moram raditi, jedino da je PO 7a tekma ili finale pa haj, opet dovoljno da pogledas recap aktivan si koliko mos. ;) Znam po sebi, po Zelji, znao sam ustajati u 5 ujutru da pogledam derbi, ili uzmem slobodno sa posla kad je Europska tekma ili nesto vazno, a ovako kad je premier ligaska tekma a radim, sta cu pogledam izvjestaj na bhtv, procitam sta raja napise o tekmi i to je to.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 maj 2012, 14:12

Šta sad hoće ovaj Lowry ? Reče da ne želi više igrati za McHalea...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 27 maj 2012, 00:34

Carlo je napisao/la:Šta sad hoće ovaj Lowry ? Reče da ne želi više igrati za McHalea...
Pa nista sta ce, u jednu ruku je i upravu, nece lik da bude zamjena Dragicu, a malo je falilo da bude allstar igrac. To se zna odavno ako zadrzimo Dragica da ce Lowry biti tradeovan.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 maj 2012, 02:26

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Šta sad hoće ovaj Lowry ? Reče da ne želi više igrati za McHalea...
Pa nista sta ce, u jednu ruku je i upravu, nece lik da bude zamjena Dragicu, a malo je falilo da bude allstar igrac. To se zna odavno ako zadrzimo Dragica da ce Lowry biti tradeovan.
da li bi ti više volio da dragić ostane ili lowry?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 27 maj 2012, 03:11

Vise bi volio da ostane Dragic, iz razloga sto Lowry vise vrijedi na marketu. Tako da za taj moguci trade Lowry/Scola/Martin mozemo dobiti dosta za uzvrat, ili sam Lowry u paketu s nekim. Mada kako se meni cini ponovit ce se mozda onaj trade sto je Stern obustavio. Scola/Lowry za Gasola. Ali vidjet cemo, jedno je sigurno da ako Dragic ostane da ce Lowry vjerovatno biti tradeovan.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 maj 2012, 22:11

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 29 maj 2012, 22:17

Mad max :mrgreen:
Odakle njega iskopa?

Toronto hoce Lowrija...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 maj 2012, 22:20

Mad Max je legenda :)
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 maj 2012, 18:53

Rockets imaju 0,5% sanse da dobiju prvi pick veceras a 1.81% za top 3.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 30 maj 2012, 19:02

http://www.facebook.com/houstonrockets" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 maj 2012, 19:30

:)

Mozda nam se posreci k'o Chicagu

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.