KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
ZAR JE BITNO KO DOLAZI ako nema ko da igra.. ABAZ je otisao iz istog razloga kao i svi treneri do sada
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Mislim da se Abaz samo uklopio u sivilo ove ekipe! Po meni protiv Zagreba je jako lose vodio ekipu,protiv ostalih ekipa i nije mogao vise...u svakom slucaju ovoj ekipi treba jos dosta promjena..
volio bih da dodje neno ali priznajem da mi je zao abaza jer moje misljenje je da nije puno do njega bilo
u ovom slucaju najveci krivac za ove poraze je covjek koji dovodi ove igrace(bukva ili neko treci)
jbg nije ni imao pravu priliku i makar donekle dobre igrace
SVE NAJBOLJE MU ZELIM U NASTAVKU KARIJERE
u ovom slucaju najveci krivac za ove poraze je covjek koji dovodi ove igrace(bukva ili neko treci)
jbg nije ni imao pravu priliku i makar donekle dobre igrace
SVE NAJBOLJE MU ZELIM U NASTAVKU KARIJERE
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sta su vasi prijedlozi za promjene, samo da ne postave sada Parezanina za trenera, jer ja mislim nama treba jedan dobar trener i jedan dobar plej, mislim za trenera mozda zeljko lukajic ili emir mutapcic neznam je su li slobodni to su moji prijedlozi
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Još jedna ubleha, Abaz jednostavno nije kriv nizašto, sasvim solidno je vodio ekipu i želim mu sreću u budućem radu.
Eto nama Deje garant, jer za njega imaju lovu....obadva tipa su pozitivci.
Naravno ovom smjenom se nista ali bas nista nece rijesiti.
Po stoti put ponavljam bureka bez mesa nema.
Eto nama Deje garant, jer za njega imaju lovu....obadva tipa su pozitivci.
Naravno ovom smjenom se nista ali bas nista nece rijesiti.
Po stoti put ponavljam bureka bez mesa nema.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
- Alhemicar
- Kontakt:
Evo sad je i zvanicno,kaze covjek bolje sad podnijeti ostavku nego poslije narednih 5 poraza,to je njegovo razmisljanje.
Bice jos svega.
Bice jos svega.

-the LORD of the RINGS-
Uprava istice podrsku mladim igracima .,,To niko ne spori ,ali za NLB ili Euroligu trebaju i skuplja pojacanja,,.
DJEDOVIC je nas reprezentativac ali je jos na posudbi .Da ima para bila bi i pojacanja.
DJEDOVIC je nas reprezentativac ali je jos na posudbi .Da ima para bila bi i pojacanja.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- storm_raider
- Kontakt:
Abaz je po meni imao jako lose rezultate,ali on je po meni kriv po vise osnova,jer je on sastavljao ekipu kojoj ne vjeruje! Kriv je i Bukva,on je dovodio igrace...Abaz treba ostati pomocnik novom treneru(nadam se mnogo poznatijem stucnjaku tipa Gasic,Lukajic,Mutapcic,Markovic) i u nekom boljem vremenu pokusati raditi kao samostalan trener!
Sada ocekujem od uprave da se konacno uozbilji,dovede kvalitetnog trenera,dobrog pleya i da konacno publiku vrate u dvoranu i podju pobjedivati!
Sada ocekujem od uprave da se konacno uozbilji,dovede kvalitetnog trenera,dobrog pleya i da konacno publiku vrate u dvoranu i podju pobjedivati!
- lolo d pitar
- Kontakt:
ne ocekujem neko spektakularno ime na mjestu novog trenera
vjerovatno ce to biti covjek za kojeg vecina nas nije cula
a mozda se i varam,nek nas uprava iznenadi????????????
vjerovatno ce to biti covjek za kojeg vecina nas nije cula
a mozda se i varam,nek nas uprava iznenadi????????????
Ja ocekujem puno od narednih promjena u Bosni! Ocekujem prije svega neko kvalitetno trenersko ime,i jos 2 kvalitetna pojacanja ..Imamovic ima dobru viziju,vrijedan je covijek i puno se zrtvovao za ovaj klub..tako da se nadam da ce ove promjene uroditi plodom i da dolaze bolji dani za Bosnu..
[quote="ars01"]Definitivno nam treba promjena vanjskih igrača i dovođenja trenera koji uigrati makar par kombinacija u napadu. ......
Ovo sam napisao prije par dana, poslije poraza protiv Budućnosti.
Ako ne misle dovoditi neko zvučno ime sa strane kakvo je repeša ili Petrovič, onda je po meni najbolje imenovati Nenu Markovića obzirom da je isti pokazao kvalitet i rezultat kroz Panionisa u EL.
Mislim da bi sad bio puno uspješniji nego u prvom navratu, kada smo zlosrećno zbog povreda Bremera i Zimića izgubili titulu od Širokog.
Sreća da je vajni MB otišao u Siriju i sigurno mu treba par dana da uhvato nazad let u Bosnu...

Ovo sam napisao prije par dana, poslije poraza protiv Budućnosti.
Ako ne misle dovoditi neko zvučno ime sa strane kakvo je repeša ili Petrovič, onda je po meni najbolje imenovati Nenu Markovića obzirom da je isti pokazao kvalitet i rezultat kroz Panionisa u EL.
Mislim da bi sad bio puno uspješniji nego u prvom navratu, kada smo zlosrećno zbog povreda Bremera i Zimića izgubili titulu od Širokog.
Sreća da je vajni MB otišao u Siriju i sigurno mu treba par dana da uhvato nazad let u Bosnu...

Ma ne bi to bilo loše.malitraktor je napisao/la:A DA POKUSAMO SA ARSOM KAO TRENEROM? Covjek je strucnjak, predvidja kao vidovita Dzemila...
Sad ću da pošaljem svoj CV i stručne opaske sa ovg i Kk Bosna sitea Upravi Kk Bosne ,valjda dođem prije Deje Bg(malo)građanina na red...

ma po meni abaz sa ovom ekipom jos se dobro nosio, da je imao jednog dobrog pleja mogao bi i jos 2 pobjede uzeti
i ako nisam njegov fan, zao mi ga je jer je ispao zrtveni jarac zbog ocajne situacije u upravi, bas me zanima ko ce biti novi trener, pogotovu dali su to dejo ili neno
i ako nisam njegov fan, zao mi ga je jer je ispao zrtveni jarac zbog ocajne situacije u upravi, bas me zanima ko ce biti novi trener, pogotovu dali su to dejo ili neno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
K O S A R K A, NE FORUM LJUBITELJA PRAVOPISA, DRZI SE TEME, PRESTANI VISE BRAZDITI VAN NJIH, NAJVISE POLEMIKA POLAZI OD TEBE, OD SADA CU TI BRISATI SVAKI KOMENTAR KOJI NIJE VEZAN ZA KOSARKU, NARAVNO I OSTALIMAnerminh74 je napisao/la:ma po meni abaz sa ovom ekipom jos se dobro nosio, da je imao jednog dobrog pleja mogao bi i jos 2 pobjede uzeti
moderator
I meni je zao Abaza ali isto tako ovo je prvi pravi potez kojeg njegovi predhodnici nisu ni pomisljali da urade a to je da samoincijativno, zbog nedostatka pozitivnih rezultata, podnese ostavku. I svaka cast Alenu na tome, nek pokaze ostalim da postoji moral u ovom sportu u medju ovim bjednim ljudima. Ja Alenu zelim sve najbolje gdje god nastavi karijeru i nadam se da ce postati vrhunski trener ali daleko od "laži i demona Balkana".
p.s. Jos jedna stvar, arsovo hinjsko prozivanje nebosnjaka koji rade i igraju za Bosnu postaje poprilicno iritantno i dosadno.
vise nece, drzimo se teme
p.s. Jos jedna stvar, arsovo hinjsko prozivanje nebosnjaka koji rade i igraju za Bosnu postaje poprilicno iritantno i dosadno.
vise nece, drzimo se teme
Steta, ja sam mu davao podrsku i nadao se da ipak nece doci do rasula nakon odlaska bivsih celnih ljudi u KK Bosni.
Cak sam se bio pravo nalozio poslije prvog kola, ali izgleda da smo imali srece vise nego pameti.
Novac je najveci problem i pravi je majstorluk u ovakvom okruzenju doci do njega. Nemam nista protiv Bukve, super je momak, ali meni se cini da ipak treba neki malo veci maher na toj poziciji.
Cak sam se bio pravo nalozio poslije prvog kola, ali izgleda da smo imali srece vise nego pameti.
Novac je najveci problem i pravi je majstorluk u ovakvom okruzenju doci do njega. Nemam nista protiv Bukve, super je momak, ali meni se cini da ipak treba neki malo veci maher na toj poziciji.
slazem se sa tobom, sto vise prije kraja prosle sezone govorilo se o dolasku jednog mahera, na kraju nebi nista od toga, ali mislim da je bukva marioneta drugih ljudi, ali definitivno treba neko sposobnijietf81 je napisao/la:Steta, ja sam mu davao podrsku i nadao se da ipak nece doci do rasula nakon odlaska bivsih celnih ljudi u KK Bosni.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ja i dalje mislim da u novcaniku nema para. Uz to uprava i menadzment kluba svoj posao radi vrlo traljavo i aljkavo. Nemam nista protiv Admira Bukve licno, ali smatram da on nije covjek za poziciju koju drzi u klubu. Vrlo je miran i povucen i takvi ljudi ne ostavljaju traga iza sebe. Takav je bio i dok je bio kapiten (zar nije sjedio na klupi). Nama treba covjek koji je bezobrazan u svom poslu, koji zna sta radi, koji ima veze, karizmu, neko ko se je obrazovao da drzi takvu poziciju. Nama ne trebaju imena iz proslosti i filozofija da mi svoju djecu ne ostavljamo na ulici pa im damo visoke pozicije u klubu. Jos jedan primjer toga je udomljavanje Danka Delibasica. Samo zbog prezimena on je dobio poziciju PR menadzera u klubu a nezna ni sam kakve to odgovornosti i duznosti nosi sa sobom. Pa evo prodje od tad vec mjesec-dva ja nisam vidio niti jedan rezultat ove odluke. Nama trebaju sposobni i energicni ljudi koji znaju voditi jednu organizaciju. A ne stari "asovi" koji da nebi ostali na ulici dobili su i vise nego sto zasluzuju.
Geneza problema:
1. na zasjedanju skupštine u kojoj se odlučivalo o nominaciji trenera za početak sezone Imamovićev prijedlog da se na to mjesto imenuje D. Parežanin je preglasan
2. proradila je sujeta i ASA Prevent smanjuje sponzorstvo sa 750.000 na ca 220.000
3. logična posljedica bi bila da se iz imena kluba gubi ovo ASA Prevent jer više nije generalni sponzor u tom obliku
4. igrači s kojima Abaz pregovara i koje je on lično skautirao, a koji su vanserijski na pozicijama 1 i 5 se ne dovode
5. u medijima se plasiraju izjave da budžet nikad nije bio veći i da se svjesno ide na podmladjivanje ekipe i forsiranje domaćih igrača
6. igračima se ne isplaćuju plate i oni su sve nezadovoljniji
7. priprema se teren da Abaz da otkaz i da se Imamovićev adut postavi na to mjesto
8. zbog neispoštovanog dogovora a koji je bio uslov ostanka u Bosni (iako je imao puno bolje ponude iz Rusije) Ikona je ponovo na izlaznim vratima našeg kluba i traži raskid ugovora
hvala vam direktore...
1. na zasjedanju skupštine u kojoj se odlučivalo o nominaciji trenera za početak sezone Imamovićev prijedlog da se na to mjesto imenuje D. Parežanin je preglasan
2. proradila je sujeta i ASA Prevent smanjuje sponzorstvo sa 750.000 na ca 220.000
3. logična posljedica bi bila da se iz imena kluba gubi ovo ASA Prevent jer više nije generalni sponzor u tom obliku
4. igrači s kojima Abaz pregovara i koje je on lično skautirao, a koji su vanserijski na pozicijama 1 i 5 se ne dovode
5. u medijima se plasiraju izjave da budžet nikad nije bio veći i da se svjesno ide na podmladjivanje ekipe i forsiranje domaćih igrača
6. igračima se ne isplaćuju plate i oni su sve nezadovoljniji
7. priprema se teren da Abaz da otkaz i da se Imamovićev adut postavi na to mjesto
8. zbog neispoštovanog dogovora a koji je bio uslov ostanka u Bosni (iako je imao puno bolje ponude iz Rusije) Ikona je ponovo na izlaznim vratima našeg kluba i traži raskid ugovora
hvala vam direktore...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.