FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pustili mi ne pustili, vi ste u drugoj ligi, khaj phice 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Dobro sam ja rekao ko god da je namještao utakmice neka se izbaci u niži rang,dakle Široki osvaja duplu krunudelpiero20 je napisao/la:Pokazi ti dokaz da Zeljo nije pustio Leotaru?

Željo ne vjerujem da je za "džabe" dao utakmicu Leotaru

Niste dugo dugo odnijeli bodove iz Tuzle pa ste dali 4 komada,tako nemojte DA KAKITE

Ehhh sad za ove što tipuju da Sloboda ispadne,nema veze ba igrat ćete derbije protiv Goška,Rudara,Gradine,Radnika i sl.JADNO

interesantno niko ne spominje sudije u ovom zadnjem kolu da su oni uticali na rezulate, jedino Ibraković se pobunio na Alečkovića. Ali sve ovo što se dešava u našem fudbalu, po mom sudu glavni su krivci:
1. čelnici svih bh. klubova i
2. neprincipijelni treneri bh. klubova koji nisu u stanju ili su nesposobni da ugrade takmičarski duh u svoje momčadi, pa krive svakoga, za poraz, od sudije pa do pape......
Što se tiče čelnika bh. klubova, oni su najveći KRIVCi za sve ovo jer je njima jedino bitno da uzmu pare u svoj džep, jer znaju gdje se lova vrti, boli njih briga za klubove, a kada im zagusti, kupe sudiju i sve tako u krug. To je nažalost zbilja našeg fudbala ali i društva. Ovo što se dešaav trenutno SLOBODI desilo se prvo VELEŽU, pa BORCU. A ko se sjeća, zna da su navijači VELEŽA nakon ispadanja kluba 2003. direktno optužili tadašnju upravu na čelu sa PIKOM i kompanijom, ali je bilo kasno, a o igri kluba, da i ne govorim. Slično se desilo i s BORCEM, koji je koje li koincidencije, ispao upravo zbog neke frke s SLAVIJOM, ako se sjećate. BORCU je zbog tog slučaja oduzet 1 bod, koji ga je koštao ispadanja...sJEĆAM SE IZJAVE zorana smileskog TADAŠNJEG TRENERA borca KOJI JE IZJAVIO DA MU JE DRAŽE IGRATI PROTV Drine HE, MLADOSTI I SL. NEGO PROTIV SARAJEVA, ŽELJE, sLOBODE, VELEŽA I SL.
Ako se budu klubovi svetili jedni drugima zbog ispadanja i sličnih stvari, bit će krvi di koljena, ato nije u ovom trenutku potrebno....
1. čelnici svih bh. klubova i
2. neprincipijelni treneri bh. klubova koji nisu u stanju ili su nesposobni da ugrade takmičarski duh u svoje momčadi, pa krive svakoga, za poraz, od sudije pa do pape......

Što se tiče čelnika bh. klubova, oni su najveći KRIVCi za sve ovo jer je njima jedino bitno da uzmu pare u svoj džep, jer znaju gdje se lova vrti, boli njih briga za klubove, a kada im zagusti, kupe sudiju i sve tako u krug. To je nažalost zbilja našeg fudbala ali i društva. Ovo što se dešaav trenutno SLOBODI desilo se prvo VELEŽU, pa BORCU. A ko se sjeća, zna da su navijači VELEŽA nakon ispadanja kluba 2003. direktno optužili tadašnju upravu na čelu sa PIKOM i kompanijom, ali je bilo kasno, a o igri kluba, da i ne govorim. Slično se desilo i s BORCEM, koji je koje li koincidencije, ispao upravo zbog neke frke s SLAVIJOM, ako se sjećate. BORCU je zbog tog slučaja oduzet 1 bod, koji ga je koštao ispadanja...sJEĆAM SE IZJAVE zorana smileskog TADAŠNJEG TRENERA borca KOJI JE IZJAVIO DA MU JE DRAŽE IGRATI PROTV Drine HE, MLADOSTI I SL. NEGO PROTIV SARAJEVA, ŽELJE, sLOBODE, VELEŽA I SL.
Ako se budu klubovi svetili jedni drugima zbog ispadanja i sličnih stvari, bit će krvi di koljena, ato nije u ovom trenutku potrebno....
- Blagoje Bratić
Ma ja Leotar ima pare bogat klub,nemaju oni za kifle da imaju doveli bi prave igrače nebi se patili za opstanak.
Blagoje Bratić je napisao/la:Pustite šuplje i isprazne priče,ovo će se u ponedeljak samo potvrditi,jer imaju roka 48 sati za žalbu po završetku utakmice znači večeras do 19 h otprilike zato se kolo nije moglo ni registrovati jer čekaju tu famoznu žalbu na sebe i na sve ostale klubove,ako se dokaže suporotno kao što hoće treba njih tužiti kao klub za klevetu i tražiti odštetu.
Izgleda da ce te ponovo morati pustat Leotaru kako bi yebali Tuzlake

sram vas i stid bilo i vas i Velez...

http://sportsport.ba/bh_fudbal/takmicar ... kola/81120" onclick="window.open(this.href);return false;
40 pobijeda i remija i onda "ocekicvani" poraz. fujjjjjjjjjjjjjjj prodane duse. vidi golmana kako bjezi a gdje je Guso ???
@AlemC85
i te kako vam ovo treba vratiti a vratice vam ovo i Zenica i Tuzla a vi sa Velezom put u I.Sarajevo na pivku i festu

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 maj 2012, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nema ništa džaba kod managera!Tuzla950 je napisao/la:Dobro sam ja rekao ko god da je namještao utakmice neka se izbaci u niži rang,dakle Široki osvaja duplu krunudelpiero20 je napisao/la:Pokazi ti dokaz da Zeljo nije pustio Leotaru?![]()
Željo ne vjerujem da je za "džabe" dao utakmicu Leotaru,još se vade na to nisu uzeli boda već 9 sezona hahaha,pa ako si prvak države i nisi dugo pobijedio jedan klub u njegovoj avliji ,ne znači da moraš "opet" izgubiti
Niste dugo dugo odnijeli bodove iz Tuzle pa ste dali 4 komada,tako nemojte DA KAKITE
Ehhh sad za ove što tipuju da Sloboda ispadne,nema veze ba igrat ćete derbije protiv Goška,Rudara,Gradine,Radnika i sl.JADNO

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
bparena je napisao/la:Blagoje Bratić je napisao/la:Pustite šuplje i isprazne priče,ovo će se u ponedeljak samo potvrditi,jer imaju roka 48 sati za žalbu po završetku utakmice znači večeras do 19 h otprilike zato se kolo nije moglo ni registrovati jer čekaju tu famoznu žalbu na sebe i na sve ostale klubove,ako se dokaže suporotno kao što hoće treba njih tužiti kao klub za klevetu i tražiti odštetu.
Izgleda da ce te ponovo morati pustat Leotaru kako bi yebali Tuzlake![]()
sram vas i stid bilo i vas i Velez...![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/takmicar ... kola/81120" onclick="window.open(this.href);return false;
40 pobijeda i remija i onda "ocekicvani" poraz. fujjjjjjjjjjjjjjj prodane duse. vidi golmana kako bjezi a gdje je Guso ???
Naime, nakon u najmanju ruku čudnih rezultata u 30. kolu Premijer lige čelnici tuzlanske Slobode smatraju da su iz elitnog ranga izbačeni mutnim radnjama pojedinih klubova, te su zbog toga najavili žalbu.
Slavija je sigurno mutnim radnjama došla do pobjede.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
@Saurman
slavija je cisto ko suza pobijedila i to losu Slobodu i tu nema price, ali sta su ovo napravile ove hinje Velez i Zeljo ma jos sebi ne mogu da dodzem od ljutnje na ono sto su uradili Slobodi i jedni i drugi. Nek se prvaci popisaju na sve pobjede koje su casno napravili i onda ovako necasno okrenuli ledza Tuzlacima. 1. stavljaju rezervnog golmana koji bjezi od lopte u oba slucaja. Pogotovo se to vidi kod dugogo gola....
slavija je cisto ko suza pobijedila i to losu Slobodu i tu nema price, ali sta su ovo napravile ove hinje Velez i Zeljo ma jos sebi ne mogu da dodzem od ljutnje na ono sto su uradili Slobodi i jedni i drugi. Nek se prvaci popisaju na sve pobjede koje su casno napravili i onda ovako necasno okrenuli ledza Tuzlacima. 1. stavljaju rezervnog golmana koji bjezi od lopte u oba slucaja. Pogotovo se to vidi kod dugogo gola....

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Vidio sam ovog covjeka sa malom bebom...SaltCityAttack je napisao/la:taman se malo smirim i onda pisem sa drugom koji mi pise i onda ponovo pocnem jecat od tuge... kako neces jecat kad ti covjek napise ovo:
a kad sam došao na doček igrača, poveo curicu svoju od 2,5 godine...ono,, doček, vatromet, baklje, ja plačem svi plaču, mene curica pita, što tata plače, reko zbog Slobode, ona kaže: Ko je Sloboda, ja kažem , ovo ti je sve Sloboda,. Mi skandiramo, i ona plešće, skandira.Ja do 2h ujutro nisam zaspao, plakao sam, a dugo nisam.Sinoć sam plakao.To mi je bila druga majka, vjerujeeeš mi.
bparena je napisao/la:
@AlemC85
i te kako vam ovo treba vratiti a vratice vam ovo i Zenica i Tuzla a vi sa Velezom put u I.Sarajevo na pivku i festu
Mostar-Sarajevo-Gabela-Trebinje ortodox brothers

Kada bi izdvojili neke detalje sa utakmice Slavija -Sloboda izgledalo bi kao da je Sloboda pustila.
-Penal se pravi bez ikakvog razloga,niko se ne buni
-Svi prekidi za Slaviju sa strane igrači Slobode uglavnom stoje daleko od igrača protivnika
-Imaš igrača više nemaš želje da držiš loptu u svom posjedu da vrijeme odmiče
-Povrjeđuju se dva najbolja igrača i napuštaju najvažniju utakmicu od postojanja kluba
-Drugi go kao da bježe od igrača Slavije koji pravi asistenciju za gol
-Poslije drugog gola nikakve želje ,pritiska da se nešto pokuša
-Niti jedan pravi klizeći start niste imali
KADA BI SE POGLEDALI POJEDINI DETALJI REKLO BI SE DA JE SLOBODA PUSTILA
OPET NA KRAJU MI JE ŽAO SLOBODE ŠTO JE ISPALA,AL NAJVIŠE STE SAMI KRIVI.
-Svi prekidi za Slaviju sa strane igrači Slobode uglavnom stoje daleko od igrača protivnika
-Povrjeđuju se dva najbolja igrača i napuštaju najvažniju utakmicu od postojanja kluba
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Zaista velika podrska od mene a vjerujem i od mnoguh Zenicana. A ovima sto su nakon 40 neporazenih tekmi nezainteresovano i nekorektno okrenuli ledza Tuzlacima molim Allaha da im se odmah u prvoj evropskoj tekmi obije od ledza. Neka oni misle da u Bosanca postoji sad ljubomora. Zive sami za sebe i eto nek slave. Sad su mi jasni svi oni koij se u Zenici, Tuzli, Banja Lucim Sirokom Brijegu raduju njihovom neuspjehu i koji ih vise nikako ne vole. Onim jadama u Mostaru za ona dva pustena gola u dva minuta u zadnjim minutama - oni su ostali bez podrske u Tuzli i Zenici vjerovatno za sva vremena. A zaista smo ih iskreno podrzavali... I ako bude ovo sto je bilo da Sloboda ovako nekorektno ode u FL. Nema veze ljudi - ostalo nas je malo ali podrska od nas i jacajmo protiv neprvde... pozz za TuzluMakeTZ je napisao/la:Vidio sam ovog covjeka sa malom bebom...SaltCityAttack je napisao/la:taman se malo smirim i onda pisem sa drugom koji mi pise i onda ponovo pocnem jecat od tuge... kako neces jecat kad ti covjek napise ovo:
a kad sam došao na doček igrača, poveo curicu svoju od 2,5 godine...ono,, doček, vatromet, baklje, ja plačem svi plaču, mene curica pita, što tata plače, reko zbog Slobode, ona kaže: Ko je Sloboda, ja kažem , ovo ti je sve Sloboda,. Mi skandiramo, i ona plešće, skandira.Ja do 2h ujutro nisam zaspao, plakao sam, a dugo nisam.Sinoć sam plakao.To mi je bila druga majka, vjerujeeeš mi.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Bas nas boli briga za vasu ljutnju na nas..
Mogu da nas mrze oni sto nam zavide.
Zao mi je sto je ovako ispalo ali sami ste sebi krivi.Brz povratak u ligu i eto da vam se ostvari zelja da nam se osvetite.
lp
Mogu da nas mrze oni sto nam zavide.
Zao mi je sto je ovako ispalo ali sami ste sebi krivi.Brz povratak u ligu i eto da vam se ostvari zelja da nam se osvetite.
lp
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Probisvjet
- Kontakt:
Premijer Nikšić: Velež nije prodao GOŠK-u, žao mi je Slobode!
To su oni za koje mi glasamo!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
izgleda da ce sloboda ponovo POKUSATI DA ŠUTA U SMIJERU PROTIVNIČKOG GOLATuzla950 je napisao/la:bparena je napisao/la:
@AlemC85
Zadnja izmjena: bismarck, dana/u 25 maj 2012, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Vi prodane duse slavite sa Slavijom i ne trebate zaliti ni Tuzlu ni Zenicu. Mozete vi bez nas mozemo i mi bez vas. Da ste hinje jadne s Leotarom igrali sredinom lige glatko bi ih dobili jer ste igracki najjaci u ligi, a sad niste htjeli da igrate fer i korektno do kraja i pustili ste Leotaru i ljudima pljunilli u lice. To je ono sto vam se zamjera. Ne sto je Sloboda izgubila vec to da ste mogli a niste htjeli. Vi se pravite budale na ovo sto vam ljudi zamjere. Da niste namjerno igrali s rezervom i da je Guso branio bar bi bod uzeli. Cuvali se za evropu u kojoj bi vas svi mi tako korektne podrzavli i volili. Sad mozete reci boli nas kitta ali ostali ste 10000% bez podrske iz Zenice i Tuzle i jos mnogih. Da Bogda vam se vratilo odmah u prvim utakmicama u evropi. Svim vasim pobjedama bi vam se svi mi radovali sad cemo se radovati svim vasim neuspjesima. To ste htjeli to ste i dobili.... Hinje nekorektne....exbabilon je napisao/la:Kada bi izdvojili neke detalje sa utakmice Slavija -Sloboda izgledalo bi kao da je Sloboda pustila.

-
- Kontakt:
bparena je napisao/la:Zaista velika podrska od mene a vjerujem i od mnoguh Zenicana. A ovima sto su nakon 40 neporazenih tekmi nezainteresovano i nekorektno okrenuli ledza Tuzlacima molim Allaha da im se odmah u prvoj evropskoj tekmi obije od ledza. Neka oni misle da u Bosanca postoji sad ljubomora. Zive sami za sebe i eto nek slave. Sad su mi jasni svi oni koij se u Zenici, Tuzli, Banja Lucim Sirokom Brijegu raduju njihovom neuspjehu i koji ih vise nikako ne vole. Onim jadama u Mostaru za ona dva pustena gola u dva minuta u zadnjim minutama - oni su ostali bez podrske u Tuzli i Zenici vjerovatno za sva vremena. A zaista smo ih iskreno podrzavali... I ako bude ovo sto je bilo da Sloboda ovako nekorektno ode u FL. Nema veze ljudi - ostalo nas je malo ali podrska od nas i jacajmo protiv neprvde... pozz za TuzluMakeTZ je napisao/la:Vidio sam ovog covjeka sa malom bebom...SaltCityAttack je napisao/la:taman se malo smirim i onda pisem sa drugom koji mi pise i onda ponovo pocnem jecat od tuge... kako neces jecat kad ti covjek napise ovo:

dogodine i celik pa se podrzavajate u prvoj ligi federacije(kao i na prvenstvenoj utakmici prije nekoliko kola)
kompleksasi
zao mi imena slobode i Alena gromade..
sportski pozdrav
Pa debilu jedan ti nekoga optuzujes, pa samim tim ti moras iznjeti dokaze koji te navode potvrduju. Ako si toliko siguran 10000000000000% da ce ti taj snimak nesto dokazati, pa pravac pa na prvi sud. Nemas nista izgubit, zar ne ?? Jos ce sloboda ostati u ligi hem ce Zeljo i leotar biti izabceni u najnizi rang. To sve bi bilo kad bi bilo kako ti kazes, ali ni sam nisi bas siguran, ha ??? Samo nam jos javi kad se probudis, kakva je bila odluka sudskih organa, ko na kraju ispade, ko ostade, ko je bio kaznjen itd.. zanima nas koji pratimo tvoj "rad i djelo" ova zadnja 2,3 dana.delpiero20 je napisao/la:Dokaz da je Zeljo pustio su ovdje nabacili 100 puta...pogledaj kakve ste golove primili i sve ce biti jasno30Scudetta je napisao/la:Pokazi ti da je pustio.... Nemas.... Mozda je sve bilo casno uostalom ne opravdavam postupke Zelje i Veleza, doduse ma svejedno mi je.... Al' niti vam je Zeljo kriv niti Velez sto niste recimo pobjedili Slaviju iako ste vi odreda barem 2 dana pa do pocetka utakmice najavljivali pobjedu protiv Slavije kojoj je Kulina sve ''namjestio''... Pa utakmicu protiv vas nije sigurno namjestio.... jos ste imali igraca vise pa sto u tim trenucima niste napadali a ne onako dozvolili Slaviji napade i logicno da ce u situaciji kada se ekipa brani neki pojedinac napraviti glupost kao sto je onaj vas napravio.... I sve ostalo je historija....delpiero20 je napisao/la:Pokazi ti dokaz da Zeljo nije pustio Leotaru?
Znaci i bez Veleza i bez Zelje ste mogli ostati.... Ali niste..... i zato trebate naebat se mamica svim igracima a ne nako ih docekivati ko da su pehar LP donijeli a ne osramotili se.....
1942 1983 2001
Nemoj toliko proklinjati Zeljeznicar.... Izrazi malo saucesca,pa jos im se nisu mreze oporavile od onih silnih golova protiv nekih ekipa iz Izraela,ili je Maccabi ili Hapoelbparena je napisao/la:
Vi prodane duse slavite sa Slavijom i ne trebate zaliti ni Tuzlu ni Zenicu. Mozete vi bez nas mozemo i mi bez vas. Da ste hinje jadne s Leotarom igrali sredinom lige glatko bi ih dobili jer ste igracki najjaci u ligi, a sad niste htjeli da igrate fer i korektno do kraja i pustili ste Leotaru i ljudima pljunilli u lice. To je ono sto vam se zamjera. Ne sto je Sloboda izgubila vec to da ste mogli a niste htjeli. Vi se pravite budale na ovo sto vam ljudi zamjere. Da niste namjerno igrali s rezervom i da je Guso branio bar bi bod uzeli. Cuvali se za evropu u kojoj bi vas svi mi tako korektne podrzavli i volili. Sad mozete reci boli nas kitta ali ostali ste 10000% bez podrske iz Zenice i Tuzle i jos mnogih. Da Bogda vam se vratilo odmah u prvim utakmicama u evropi. Svim vasim pobjedama bi vam se svi mi radovali sad cemo se radovati svim vasim neuspjesima. To ste htjeli to ste i dobili.... Hinje nekorektne....

Inače isti taj premijer je stigao u Mostar na utakmicu a danas za 25-5 u Tuzli " nije stigao "Probisvjet je napisao/la:Premijer Nikšić: Velež nije prodao GOŠK-u, žao mi je Slobode!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.