30Scudetta je napisao/la:partibrejker1921 je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Sta je s tim Brkovicem,kakvi su to bili zdravstveni problemi prije godinu? koliko je odigrao tekmi u sezoni? golova?
ima li neko statistiku? video neki mozda?

Nominalno je napadač ali bi kod nas vjerovatno igrao na krilu pošto šef forsira visoke i snažne napadače...
Bolji je uglavnom od Elvira Colica 17x..... Ono sto sam gledao na TV-u dosta pristojno cak je dao gol u derbiju sa Zrinjskim....
Da se zna momak i u Velezu je igrao krilo....
Ovdje se apsolutno ne bi slozio , mislim da je Cola puno ubojitiji igrac od Brkovica (mada vidim da vi generalno imate nakaradno misljenje za Colu).
Eo sada mogu napisati molio sam boga da se zaletite na Brkovica a da nam ne uzmete Okica
Prvo Brkovic je imao problema sa srcem (neka mana) ne znam sta je zadnja dijagnoza al izgleda da je ok cim se igrao zadnju bez problema.
Brz je i fizicki spreman iznad nivoa ove lige . Koliko je dobro toliko je lose jer tu je dostigao plafon u razvoju a ni takav se nesto nije naigrao ove sezone i nadavao golova. Ima problema da predje igraca koji je puno sporiji od njega , kako to definisati (tajming,osjecaj,damar) ne znam al nesto fali. Isto tako kao kod zavrsnice , tup je dobro i ne zna se naci na pravom mjestu u pravo vrijeme. Za bunker igre i igre na kontru moze mozda proci al za napadacke igre da bude vodja napada nisam siguran.
Vjerovatno ga niste platili previse i brzi je dosta od Adilovica zbog toga se niste zajebali al ne ocekujte cuda !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,