partibrejker1921 je napisao/la:Hehe, pa dobro, svašta se čuje ovdje ali drugačije je kad se nešto i vidi. : )
gdje si ga vidio? znači 100% prešao?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
partibrejker1921 je napisao/la:Hehe, pa dobro, svašta se čuje ovdje ali drugačije je kad se nešto i vidi. : )
Pojma nemam, to ja Piletu nešto u prenesenom značenju.kajl je napisao/la:partibrejker1921 je napisao/la:Hehe, pa dobro, svašta se čuje ovdje ali drugačije je kad se nešto i vidi. : )
gdje si ga vidio? znači 100% prešao?
partibrejker1921 je napisao/la:Pojma nemam, to ja Piletu nešto u prenesenom značenju.kajl je napisao/la:partibrejker1921 je napisao/la:Hehe, pa dobro, svašta se čuje ovdje ali drugačije je kad se nešto i vidi. : )
gdje si ga vidio? znači 100% prešao?: ))
SarajlijaTM je napisao/la:Sta je s tim Brkovicem,kakvi su to bili zdravstveni problemi prije godinu? koliko je odigrao tekmi u sezoni? golova?
ima li neko statistiku? video neki mozda?
Bolji je uglavnom od Elvira Colica 17x..... Ono sto sam gledao na TV-u dosta pristojno cak je dao gol u derbiju sa Zrinjskim....partibrejker1921 je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Sta je s tim Brkovicem,kakvi su to bili zdravstveni problemi prije godinu? koliko je odigrao tekmi u sezoni? golova?
Nominalno je napadač ali bi kod nas vjerovatno igrao na krilu pošto šef forsira visoke i snažne napadače...
30Scudetta je napisao/la:Bolji je uglavnom od Elvira Colica 17x..... Ono sto sam gledao na TV-u dosta pristojno cak je dao gol u derbiju sa Zrinjskim....partibrejker1921 je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Sta je s tim Brkovicem,kakvi su to bili zdravstveni problemi prije godinu? koliko je odigrao tekmi u sezoni? golova?
Nominalno je napadač ali bi kod nas vjerovatno igrao na krilu pošto šef forsira visoke i snažne napadače...
Da se zna momak i u Velezu je igrao krilo....
A ja sam cuo i za nekog igraca borca kada sam cuo i za ovog Brkovica...pa eto sad...partibrejker1921 je napisao/la:Ovo sam vidio.
Upravu si ono je Okic da gol nakon centarsuta sa krila Brkovica.... Ja mislio da je suprotno....kajl je napisao/la:30Scudetta je napisao/la:Bolji je uglavnom od Elvira Colica 17x..... Ono sto sam gledao na TV-u dosta pristojno cak je dao gol u derbiju sa Zrinjskim....partibrejker1921 je napisao/la:
Da se zna momak i u Velezu je igrao krilo....
nije, dao je gol protiv borca. protiv zrinjskog je imao dvije solidne asistencje.
niste mogli dugo da nas ne spomenete...vi ste se u zadnjem kolu dobro posrali na vasu duplu..to cujem od dosta vasih navijaca..al samo onih punoljetnih..maloljetni nemaju svoje misljenje..vecina u mojoj mahali zna 5 igraca Zelje max..a veliki su ultrasi..a tako je i kod nas nazalost..ima on sal,HZ maju al kad ga pitas o 5 igraca uspijes ga ubjediti da Guso brani za Sarajevo ..pintol_TM87 je napisao/la:Neki se raduju licenci a neki duploj
pusa bokic :*mma_hz je napisao/la:niste mogli dugo da nas ne spomenete...vi ste se u zadnjem kolu dobro posrali na vasu duplu..to cujem od dosta vasih navijaca..al samo onih punoljetnih..maloljetni nemaju svoje misljenje..vecina u mojoj mahali zna 5 igraca Zelje max..a veliki su ultrasi..a tako je i kod nas nazalost..ima on sal,HZ maju al kad ga pitas o 5 igraca uspijes ga ubjediti da Guso brani za Sarajevo ..pintol_TM87 je napisao/la:Neki se raduju licenci a neki duploj![]()
znam i ja takvih "ultrasa" od 30 i kusur godina koji znaju reci sta protiv ivice,amara i zelje,a od igraca sarajeva znaju za skoru i alaimamma_hz je napisao/la:niste mogli dugo da nas ne spomenete...vi ste se u zadnjem kolu dobro posrali na vasu duplu..to cujem od dosta vasih navijaca..al samo onih punoljetnih..maloljetni nemaju svoje misljenje..vecina u mojoj mahali zna 5 igraca Zelje max..a veliki su ultrasi..a tako je i kod nas nazalost..ima on sal,HZ maju al kad ga pitas o 5 igraca uspijes ga ubjediti da Guso brani za Sarajevo ..pintol_TM87 je napisao/la:Neki se raduju licenci a neki duploj![]()
pa u drugom djelu posta sam i mislio na pojedince koja navijaju za Sarajevo procitaj bolje..SarajlijaTM je napisao/la:znam i ja takvih "ultrasa" od 30 i kusur godina koji znaju reci sta protiv ivice,amara i zelje,a od igraca sarajeva znaju za skoru i alaimamma_hz je napisao/la:niste mogli dugo da nas ne spomenete...vi ste se u zadnjem kolu dobro posrali na vasu duplu..to cujem od dosta vasih navijaca..al samo onih punoljetnih..maloljetni nemaju svoje misljenje..vecina u mojoj mahali zna 5 igraca Zelje max..a veliki su ultrasi..a tako je i kod nas nazalost..ima on sal,HZ maju al kad ga pitas o 5 igraca uspijes ga ubjediti da Guso brani za Sarajevo ..pintol_TM87 je napisao/la:Neki se raduju licenci a neki duploj![]()
pored praznika raduju se i licenci veliki napredak svaka castpintol_TM87 je napisao/la:Neki se raduju licenci a neki duploj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.