FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tuzlaci, u današnjim novinama bio intervju s Mersedom Kovačevićem, bivšim fudbalerom vašeg kluba, koji pored uprave najviše je kritika uputio igračima Slobode, jer nisu bili u stanju za 90 minuta ozbiljno zaprijetiti Slaviji....
normalno,treba strucan covjek da im nacrta ko je kriv sto nisu osutali na gol u 90 minuta..AlemC85 je napisao/la:tuzlaci, u današnjim novinama bio intervju s Mersedom Kovačevićem, bivšim fudbalerom vašeg kluba, koji pored uprave najviše je kritika uputio igračima Slobode, jer nisu bili u stanju za 90 minuta ozbiljno zaprijetiti Slaviji....

sad kao vi igrali sa djecom i trebate zbog toga ostati u ligi..niste zasluzili igrom jbg,,

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Druze meni nije jasno samo kako ekipa koja se bori za opstanak, znaci klub renomea Slobode, bori se za opstanak, zadnje kolo, sa jednim postignutim golom opstanak je 70% osiguran... pa igraci treba da bukvalno lete terenom ida daju taj jedan hebeni gol pa makar i primi posle 5.... nemojte zaba obtuzivat velez i zelju, nebranim ih al skontajte ovo... znaci jedan jedini go
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma samo treba razotkriti lopove i sami sebe ako se sta stimalo, povuci jos neke za sobom, a onda da se klupko pocne odmotavati. Nek suspenduju NS, nek rade sta zele, neka ukinu fudbal u BiH ako nije zasluzio da se igra.
Ako neko misli da UEFA nece reagovati na neregularnos, tj. ostaviti nasim sumnjivcima i steldjijama da procjenjuju po slobodnoj volji, onda ni sam ne vjeruje u nase postenje.
UEFA otkri nase sudije lopove, a kada je nesto tako nas savez otkrio. Nikada, niti jedan slucaj! Posto toga kod nas nema onda smo eto mi najregularnije prvenstvo na svijetu.
Jedino su kaznjavali bacanje kamenja, baklji... i to ono od oka, kako koga!
Gdje su nase pare sto je sud presudio u nasu korist. Kod koga?
Neka se otkrije pa makar mi zavrsili u ligi mjesnih zajednica.
Sto se tice zadnjeg kola i ovih prije da je bilo stelke nema ponavljanja utakmica. Onda neko mora odgovarati!
Kasnjenje zbog cega 10-15 minuta, jel moze i razlog.
Svako normalan vidi da golman bjezi od lopte, to nije nezalaganje, to je namjerno pustanje protivnika da da gol.
Kod oba gola se vidi da je ostavljen slobodan igrac, identicno!
[youtube][/youtube]
Ako neko misli da UEFA nece reagovati na neregularnos, tj. ostaviti nasim sumnjivcima i steldjijama da procjenjuju po slobodnoj volji, onda ni sam ne vjeruje u nase postenje.
UEFA otkri nase sudije lopove, a kada je nesto tako nas savez otkrio. Nikada, niti jedan slucaj! Posto toga kod nas nema onda smo eto mi najregularnije prvenstvo na svijetu.
Sto se tice zadnjeg kola i ovih prije da je bilo stelke nema ponavljanja utakmica. Onda neko mora odgovarati!
Svako normalan vidi da golman bjezi od lopte, to nije nezalaganje, to je namjerno pustanje protivnika da da gol.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 25 maj 2012, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- delpiero20
- Kontakt:
da smo mi dali slaviji u prijedoru bi se zavrsilo 3:3...Tkanton je napisao/la:Nesto kontam sad, Sloboda da je dala go protiv Slavije, ostala bi u ligi??? ako je pogresno neka me dematuje neko

A ja cuo da je umrla vidovita Dzemila

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- Probisvjet
- Kontakt:
Valjda ti znas tvoja je kona.adoni je napisao/la:A ja cuo da je umrla vidovita Dzemila![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- 30Scudetta
- Kontakt:
Pokazi neki dokaz da bi zavrsilo 3:3.... Neki papir, dogovor bilo sta....delpiero20 je napisao/la:da smo mi dali slaviji u prijedoru bi se zavrsilo 3:3...Tkanton je napisao/la:Nesto kontam sad, Sloboda da je dala go protiv Slavije, ostala bi u ligi??? ako je pogresno neka me dematuje neko
Naravno nemas, al' zato imas vremena da trabunjas u prazno kako su svi dr. izbacili Slobodu iako je ona sama sebe izbacila.... Jos pravite doceke igracima zato sto su ispali bez ispaljenog metka..... Pa ja bi im mater ebo a ne docekivao....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
To je sta bi bilo kad bi bilo, al nije to poenta sto pisac hoce da kaze.....delpiero20 je napisao/la:da smo mi dali slaviji u prijedoru bi se zavrsilo 3:3...Tkanton je napisao/la:Nesto kontam sad, Sloboda da je dala go protiv Slavije, ostala bi u ligi??? ako je pogresno neka me dematuje neko
Utakmica svih utakmica a vasi igraci nisu u stanju da naprave spacan napad, vi ste trebali uradit svoje pa tek onda se zalit na ostalo....... ako cemo vec nagadjat zasto je zeljo kasnio na drugo poluvrijeme, mozda su cekali da vide sta ce bit sa vas pa da pobijede leotar, sve ovo je nagadjanje, al cinjenica je da niste bili u stanju dat go, to hocu da kazem
- Blagoje Bratić
Pustite šuplje i isprazne priče,ovo će se u ponedeljak samo potvrditi,jer imaju roka 48 sati za žalbu po završetku utakmice znači večeras do 19 h otprilike zato se kolo nije moglo ni registrovati jer čekaju tu famoznu žalbu na sebe i na sve ostale klubove,ako se dokaže suporotno kao što hoće treba njih tužiti kao klub za klevetu i tražiti odštetu.
- delpiero20
- Kontakt:
Pokazi ti dokaz da Zeljo nije pustio Leotaru?
kao sto je bek Veleza bjezao od vaseg igraca kod vaseg drugog gola ..Probisvjet je napisao/la:Ma samo treba razotkriti lopove i sami sebe ako se sta stimalo, povuci jos neke za sobom, a onda da se klupko pocne odmotavati. Nek suspenduju NS, nek rade sta zele, neka ukinu fudbal u BiH ako nije zasluzio da se igra.
[youtube][/youtube]

FK SARAJEVO.
Bice da se reinkarnisala u ovog delpiero20Probisvjet je napisao/la:Valjda ti znas tvoja je kona.adoni je napisao/la:A ja cuo da je umrla vidovita Dzemila![]()

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- molotovljev
Da,u tome je poenta cijele ove price.Znaci direktni krivac za ispadanje Slobode iz lige je Slavija,odnosnoTkanton je napisao/la:Nesto kontam sad, Sloboda da je dala go protiv Slavije, ostala bi u ligi??? ako je pogresno neka me dematuje neko
igraci i strucni stab Slobode koji su dozvolili da do toga dođe.
Hajde da posmatramo na ovaj nacin cijelu situaciju:Recimo da su iz Želje i Veleza vjerovali kako ce igraci
Slobode u direktnom okrsaju sa Slavijom izboriti opstanak,tj. da necete izgubiti dva gola razlike.
Tako da bi na kraju balade Slavija bila ta koja bi napustila drustvo najboljih.
Ne kazem da Željo i Velez nisu pogurali Leotar i GOSK,ali ne sa namjerom kako bi Slobodu ostetili,
mozda su htjeli rijesiti se Slavije.Sta mislite o tome?
Imali ste sve u svojim rukama,pozitivan rezultat na poluvremenu,pa cak i igraca vise.
Zasto je doslo do pada u igri ne znam,ali cinjenica je nesto drugo,bez potrebe crveni karton,penal,drugi gol...
I kao slag na tortu,kada ste dosli u bezizlaznu situaciju,da se hvatate za slamku spasa,vas trener izvodi
napadaca a uvodi odbrambenog igraca..Pitam se kojom logikom.
Meni je iskreno žao,prije svega razumijem nesto starije navijace koji su ogorceni..ali tako je kako je.
Nadam se ekspresnom povratku Slobode u drustvo najboljih,jos jaci,jos bolji,sa ambicijama za euro nastup.
F.K.SARAJEVO
- Blagoje Bratić
Ti se žališ tvoj klub,ti trebaš to dokazati,a Željo je mogao igrati kako hoće i rekreativno da se zeza to mu niko ne može zabraniti.delpiero20 je napisao/la:Pokazi ti dokaz da Zeljo nije pustio Leotaru?
Kako vas nije stid sta reci.Dolazilo vas 200 na tekmu e tak kad su skontali da ce ispast lafo se svi digli.Vi ste picke i niste smjeli dat gola jer ste se prepali a mi smo gospoda obezbjedili titulu tako da nismo morali strahovat za rezultat.Najvece pizde su ispali Velezovi igraci jer je nemoguce da onakav Gosk ja ga licno gledo na Grbavici da uzme bilo koga.Mi jesmo mogli pobjedit to je tacno ali nismo ne sto vas mrzimo nego nismo htjeli.
- 30Scudetta
- Kontakt:
Pokazi ti da je pustio.... Nemas.... Mozda je sve bilo casno uostalom ne opravdavam postupke Zelje i Veleza, doduse ma svejedno mi je.... Al' niti vam je Zeljo kriv niti Velez sto niste recimo pobjedili Slaviju iako ste vi odreda barem 2 dana pa do pocetka utakmice najavljivali pobjedu protiv Slavije kojoj je Kulina sve ''namjestio''... Pa utakmicu protiv vas nije sigurno namjestio.... jos ste imali igraca vise pa sto u tim trenucima niste napadali a ne onako dozvolili Slaviji napade i logicno da ce u situaciji kada se ekipa brani neki pojedinac napraviti glupost kao sto je onaj vas napravio.... I sve ostalo je historija....delpiero20 je napisao/la:Pokazi ti dokaz da Zeljo nije pustio Leotaru?
Znaci i bez Veleza i bez Zelje ste mogli ostati.... Ali niste..... i zato trebate naebat se mamica svim igracima a ne nako ih docekivati ko da su pehar LP donijeli a ne osramotili se.....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
- delpiero20
- Kontakt:
dobar ti taj dvostruki kriterij, vama uvijek nesto treba neko dokazat, a ostalim nikad nista ne treba dokazat...samo dvostruki kriterij udari i to je vasa odbrana...Blagoje Bratić je napisao/la:Ti se žališ tvoj klub,ti trebaš to dokazati,a Željo je mogao igrati kako hoće i rekreativno da se zeza to mu niko ne može zabraniti.delpiero20 je napisao/la:Pokazi ti dokaz da Zeljo nije pustio Leotaru?
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ibraković: Protiv Slavije potvrditi ostanak u društvu najboljihPiše: A. Beganović
22.05.2012., 15:57
U okviru 30. kola Premijer lige Sloboda će sutra Lukavici snage odmjeriti sa Slavijom. Za obje momčadi ovaj duel je od ogromne važnosti, a Tuzlaci će već danas doputovati u Sarajevo, tačnije u Vogošću gdje će obaviti i posljednji trening uoči pomenutog susreta.
Nakon tri vezane pobjede Sloboda je došla na korak do ostanka u društvu najboljih. Za siguran ostanak u eliti tuzlanskom premijerligašu je potrebno da od Slavije ne izgubi dva ili više razlike, no u slučaju i da se to desi mnoge stvari se trebaju poklopiti kako bi Sloboda na kraju ispala najveći gubitnik.
Dakle, Sloboda društvo najboljih napušta samo ukoliko izgubi od Slavije sa dva ili više razlike, zatim ako Leotar na Policama pobijedi Željezničar, GOŠK u Vrapčićima uzme tri boda i Rudar u Prijedoru savlada Zrinjski.
"Mnogo toga se treba poklopiti kako bismo mi na kraju ispali. Siguran sam da će Željezničar i Velež pokazati da su veliki klubovi, kao što uostalom i jesu", istakao je za SportSport.ba Abdulah Ibraković.
"Međutim, vjerujte mi da se mnogo ne zamaramo sa rezultatima u ostalim utakmicama. Mi smo se maksimalno spremili za duel sa Slavijom, koja je izuzetno kvalitetna momčad. Međutim, u posljednje vrijeme i mi pružamo dobre partije i imamo se pravo nadati dobrom rezultatu. Izuzev Šmigalovića svi igrači su mi na raspolaganju, a nakon današnjeg treninga u Vogošći odlučit ću se za 11 'lavova" koji će sutra istrčati na teren", dodao je Ibraković
Ne znam što se Ibrak sad buni, inače veliki igrač i veliki trener
22.05.2012., 15:57
U okviru 30. kola Premijer lige Sloboda će sutra Lukavici snage odmjeriti sa Slavijom. Za obje momčadi ovaj duel je od ogromne važnosti, a Tuzlaci će već danas doputovati u Sarajevo, tačnije u Vogošću gdje će obaviti i posljednji trening uoči pomenutog susreta.
Nakon tri vezane pobjede Sloboda je došla na korak do ostanka u društvu najboljih. Za siguran ostanak u eliti tuzlanskom premijerligašu je potrebno da od Slavije ne izgubi dva ili više razlike, no u slučaju i da se to desi mnoge stvari se trebaju poklopiti kako bi Sloboda na kraju ispala najveći gubitnik.
Dakle, Sloboda društvo najboljih napušta samo ukoliko izgubi od Slavije sa dva ili više razlike, zatim ako Leotar na Policama pobijedi Željezničar, GOŠK u Vrapčićima uzme tri boda i Rudar u Prijedoru savlada Zrinjski.
"Mnogo toga se treba poklopiti kako bismo mi na kraju ispali. Siguran sam da će Željezničar i Velež pokazati da su veliki klubovi, kao što uostalom i jesu", istakao je za SportSport.ba Abdulah Ibraković.
"Međutim, vjerujte mi da se mnogo ne zamaramo sa rezultatima u ostalim utakmicama. Mi smo se maksimalno spremili za duel sa Slavijom, koja je izuzetno kvalitetna momčad. Međutim, u posljednje vrijeme i mi pružamo dobre partije i imamo se pravo nadati dobrom rezultatu. Izuzev Šmigalovića svi igrači su mi na raspolaganju, a nakon današnjeg treninga u Vogošći odlučit ću se za 11 'lavova" koji će sutra istrčati na teren", dodao je Ibraković
Ne znam što se Ibrak sad buni, inače veliki igrač i veliki trener

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- delpiero20
- Kontakt:
Dokaz da je Zeljo pustio su ovdje nabacili 100 puta...pogledaj kakve ste golove primili i sve ce biti jasno30Scudetta je napisao/la:Pokazi ti da je pustio.... Nemas.... Mozda je sve bilo casno uostalom ne opravdavam postupke Zelje i Veleza, doduse ma svejedno mi je.... Al' niti vam je Zeljo kriv niti Velez sto niste recimo pobjedili Slaviju iako ste vi odreda barem 2 dana pa do pocetka utakmice najavljivali pobjedu protiv Slavije kojoj je Kulina sve ''namjestio''... Pa utakmicu protiv vas nije sigurno namjestio.... jos ste imali igraca vise pa sto u tim trenucima niste napadali a ne onako dozvolili Slaviji napade i logicno da ce u situaciji kada se ekipa brani neki pojedinac napraviti glupost kao sto je onaj vas napravio.... I sve ostalo je historija....delpiero20 je napisao/la:Pokazi ti dokaz da Zeljo nije pustio Leotaru?
Znaci i bez Veleza i bez Zelje ste mogli ostati.... Ali niste..... i zato trebate naebat se mamica svim igracima a ne nako ih docekivati ko da su pehar LP donijeli a ne osramotili se.....
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.