NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Emir93
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac

Post Postao/la Emir93 » 21 maj 2012, 21:55

ja koliko vidim ovo nije tema o Krajisniku nego u Jedinstvu :D
pobijedili smo vas. ispadate iz lige abd da vas vise ne gledamo :)

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 22 maj 2012, 21:27

Koja dječica ovdje raspravljaju.

Inače Jedinstvo ima svoj forum tako da komentare pojedinaca ovdje ne uzimate kao mišljenje navijača Jedinstva i bišćana nego vlastito mišljenje pojedinaca

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 maj 2012, 21:53

Namiks je napisao/la:
Emir93 je napisao/la:jbg seljakluk ili ne tako ti je to.
ko vas jos zove Kladuščanima da mi je znati? za vas postoji specificno ime koje sam spomenuo gore :D
sretno vam u kantonalnoj ako ispadnete :D
Kladuščanima ih zovu nepismeni.

Pismeni ih nazivaju Kladušanima.
To Kladušani bih ja izbacio iz upotrebe, bez obzira je li pravilno ili ne, jer se stotinama godina sam narod nazivao Kladuščanima i to čisto iz razloga jer je tako lakše i prirodnije (zbog mjesta tvorbe "š" i "č"). Ta standardizacija jezika ima mnogo negativnih strana, npr. nekad se u cijeloj Bosni koristilo ikavsko nariječje, sad je ostao samo u selima Krajine i Duvanjskog polja.

On topic: Super bi bilo da iduće godine igraju 4 tima iz USK-a, zdra'o :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 maj 2012, 21:58

Ma eto mi smo kao poslije rata postali pismeni, pa sad su Kladusani, a ne kao sto su nasi pradjedovi govorili Kladuscani??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

SilaNebeska96
Kontakt:

Post Postao/la SilaNebeska96 » 23 maj 2012, 19:49

Unis 0-0 Jedinstvo. :///

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 23 maj 2012, 20:14

SilaNebeska96 je napisao/la:Unis 0-0 Jedinstvo. :///
ma dobro je jbg kad vidis kakvo je vrijeme ali opet mogli smo ih pobijediti..
nema veze .. sljedece kolo kod kuce pobijedimo Orasje i to je to hehe :)

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 24 maj 2012, 20:51

Emir93 je napisao/la:
kako će te pobijediti orašje pa da Krajišnik ostane

SilaNebeska96
Kontakt:

Post Postao/la SilaNebeska96 » 24 maj 2012, 22:42

Pa čini mi se da bi svi u Bihaću voljeli da Krajišnik ostane u Ligi.
A znaš,mi ako izgubimo mi ispadamo, Tako da nećemo igrati zbog njih,već zbog nas

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 25 maj 2012, 13:44

Ma to on kaže Emiru velikom anti-Krajišnikovcu :lol:

Priča li se barem šta planira Jedinstvo naredne sezone? Ima li naznaka o promjenama?
CAMP MOU!

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 25 maj 2012, 14:09

Kolega promjene su se desile ove sezone,gdje sve rastjerano,novijl ljudi u i oko kluba,izmjenjen sav igracki kadar i cilj je bio samo ostati u ovoj ligi,jer je klub po meni stao na"zdrave"noge,a za iducu sezonu ja bih bio prezadovoljan samo da se zadrze oni igraci koji nesto valjaju,a de se dovedu adekvatna pojacanja na pozicijama koje skripe,po meni prvo jednog pravog napadaca pa ostalo
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 25 maj 2012, 14:26

Liverpool.F.C je napisao/la:
Emir93 je napisao/la:
kako će te pobijediti orašje pa da Krajišnik ostane
a i ja sve nesto kontam jbg...
ma neka vas jos neko vrijeme onda ili vi ispadnite iz prve lige ili mi da odemo u PL pa da se ne gledamo vise :D

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 25 maj 2012, 14:29

unavita je napisao/la:Kolega promjene su se desile ove sezone,gdje sve rastjerano,novijl ljudi u i oko kluba,izmjenjen sav igracki kadar i cilj je bio samo ostati u ovoj ligi,jer je klub po meni stao na"zdrave"noge,a za iducu sezonu ja bih bio prezadovoljan samo da se zadrze oni igraci koji nesto valjaju,a de se dovedu adekvatna pojacanja na pozicijama koje skripe,po meni prvo jednog pravog napadaca pa ostalo
slazem se sa tobom u potpunosti... ovi igraci sto su sad u klubu su vecinom po 20-ak godina , stvarno mlada ekipa jedino macak je star ko grcka ali je kralj ,igra srcem za Jedinstvo ..
zadrzati ove igrace i dovesti jos nekoliko dobrih igraca i idemo jurisati na PL ponovo kao proslu sezonu kad je GOSK usao a ni stadiona ni nicega nemaju boze dragi a igraju u PL ... nadam se da cemo imati uspjesnu sljedecu sezonu :)

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 26 maj 2012, 19:40

Jedinstvo - Orasje 3:0

osigurali smo opstanak :D

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 29 maj 2012, 13:58

unavita je napisao/la:Kolega promjene su se desile ove sezone,gdje sve rastjerano,novijl ljudi u i oko kluba,izmjenjen sav igracki kadar i cilj je bio samo ostati u ovoj ligi,jer je klub po meni stao na"zdrave"noge,a za iducu sezonu ja bih bio prezadovoljan samo da se zadrze oni igraci koji nesto valjaju,a de se dovedu adekvatna pojacanja na pozicijama koje skripe,po meni prvo jednog pravog napadaca pa ostalo

Istina da su se desile neke minimalne promjene, ali ne slazem se da se desilo sto bi u buducnosti moglo donijeti nesto veliko i ispuniti velika ocekivanja koja Biscani imaju godinama a to je premijer liga.

Oni koji su sirih vidika znaju o cemu govorim, a i sto tako znamo i ja, i svi ostali ljudi koji prate Jedinstvo da su "novi ljudi u i oko kluba samo relativan pojam".
Zna se ko jos uvijek ima i imace moc dok zivi da svoje prste gura u Jedinstvo kada god pozeli.
Mozda nisam u pravu, ali ne ocekujem nista veliko, iako mi je zivotna zelja da se Jedinstvo vrati u premijer ligu. Ali ne ono Jedinstvo koje ce se svake sezone do zadnjeg kola boriti za status premijerligasa,
nego jako, sredjeno, i stabilno Jedinstvo, sa jakim igracima, sa jakim omladinskim pogonom, sa novom infrastrukturom, sa punim stadionom, sa tibinom za navijace, sa organizovanom i brojnom navijackom grupom, koje ce imati zapazenu ulogu u ligi.
Koliko je to moguce, ja ne znam? Mozda previse zivim u iluziji, a za takvo nesto treba osmisliti dugogodisnji plan i projekat uz velika novcana ulaganja.
Cuo sam mnoge price zadnjih dana od toga da su se cak javile ideje da se proglasi stecaj i krene nanovo od najnize lige sa novim imenom kluba sto je po meni nemoguce i nedopustivo. S druge strane sam cuo da se priprema ozbiljan rad i ozbiljni planovi za narednu sezonu. Izmedju ostalog da se planira povratak Elvisa Mesica, Ekre Hodzica, Ervina Sete, Armina Kapetana, Alena Mesanovica, i Milosa Galinog. Medjutim to su sve samo kuloari koje slusam godinama.
Imaju li ovi ljudi snage, znanja i mogucnosti za takvo nesto i koliko ce biti nezavisni u svom radu vrijeme ce pokazati. Sve suprotno ovome bi bila cista improvizacija, a Jedinstvo je improvizacija vec godinama.
Naravno to je samo moja zelja, a ja im zelim sve najbolje i puno srece u njihovom radu, iako mislim da su se samo okupili ove sezone da nas spase od blamaze i ispadanja iz ove lige, jer koliko je meni poznato krizni stab je samo na odredjeno vrijeme.
MENI MOJE, A VAMA VASE

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 29 maj 2012, 15:28

Normalno da je sve ovo daleko od onoga sto mi zelimo,ali i ovo je neki pocetak.Koliko ja znam krizni stab ce biti do sredine juna kad bi trebala biti odrzana skupstina kluba,i nakon toga ce nam mnoge stvari biti jasnije,a do tad mozemo samo nagadjati ko sta i kako,nadati se da ce se nakon toga napraviti program rada u narednih par godina ili barem neki kvartal,sa jasno odredjenim ciljevima i zadacima,i odmah da se vidi da li su ti ljudi dorasli tome,od igraca trenera,spiker itd...ukoliko nisu hvala na suradnji i cao.

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 07 jun 2012, 02:04

subota i Krajiški derbi protiv Krajine koji ja mislim da cemo pobijediti ali opet lopta je okrugla i nikad se nezna..
uglavnom nadam se ce Jedinstvo sljedece sezone biti mnogo bolje i da ce dovesti nekoliko pravih igraca i pokusati ponovo jurišati na Premijer ligu :)

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 09 jun 2012, 17:01

danas se od crveno bijelog dresa oprasta elvis mehadzic macak,hvala mu za sve...sto se utakmice tice posjeta ce biti ocajna,kao da i nema utakmice danas niko nista ne prica..prognoza 2-1

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 09 jun 2012, 20:33

Gagula , Mehmedovic , Selimovic , Memisevic i naravno Harbas neka prvim autobusom odu iz Bihaca , odnosno Jedinstva ! Danas su nam pokazali kako se nogomet igra

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 09 jun 2012, 20:40

Ne treba biti razočaran, već sretan što ste izborili opstanak. Razočarati se treba kad se napusti liga kao Krajina prije nekoliko godina.

Ima vremena da se opet sagradi novi tim, da se dovedu novi igrači, novi ljudi u klub, i sve će doći na svoje.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 09 jun 2012, 21:30

slika
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.