Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 25 maj 2012, 10:30

mighty_reds je napisao/la:Dođe li Martinez to će biti katastrofa. Pa Hodgson je imao impresivniji rezime od njega. Ali eto ko zna mlad je možda nešto i bude.

7 godina od Istanbula. Samo dva igrača su još uvijek tu :mrgreen:
kod hodgsona je rezime bio najmanji problem :D kad pogledas koga je sve trenirao i sta je sve osvajao morao je puno bolji posao obaviti u liverpoolu
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 maj 2012, 10:45

Roy da je imao tada Carrola drugačije bi bilo, odnosno njemu fali visok napadača u napadu u tandemu sa Toresom.
Sa Aurelijom ćemo uštedjeti barem 50 000 funti sedmično, što ostavlja novom treneru dodatne pare na pojačanja. Upravo gledam da je Liverpool 2010 trošio 135 miliona funti na plate godišnje, a tada su za nas igrali Konchesky, Joe Cole, Ngog, Kyrgiakos, Aurelio, Maxi, Poulsen ... :evil:
Jučer je bilo 3 godine kako nas je napustio Hypia, danas je 7 godina od trofeja LP ...
Carrola ako ne probudi EP, neće ništa.

slika

Nadam se da će ovo biti posljednje prvenstvo za Gerarda i da se sada posveti samo Liverpoolu. Glen se povrijedio.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 25 maj 2012, 12:29

slika
Walk this way: Roberto Martinez enjoys a coffee break with Liverpool owner John Henry in Miami

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 maj 2012, 14:23

Gerrard je rekao da ce biti u reprezentaciji i poslije eura.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 25 maj 2012, 14:36

Martin O'Neill je za vas idealno rjesenje al' isto tako skoro pa nemoguce. :)
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 maj 2012, 16:29

igman je napisao/la:slika
Walk this way: Roberto Martinez enjoys a coffee break with Liverpool owner John Henry in Miami
Kao i što sam ranije pisao Martinez je naslijednik KD.Ostali treneri zaobilaze Anfield u širokom luku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 25 maj 2012, 16:44

A tebi je vidim vrlo drago što ga zaobilaze, kakav klaun.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 25 maj 2012, 17:27

FSG have offered Martinez the job

Nek nas ovi Ameri fino prodaju kakvom sheiku ili Kinezu, a neka oni idu gledati bejzbol i kriket. Drugog nacina za osvajanje titule nakon 20 i kusur godina nema.
Nad nama nebo ima da gori!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 25 maj 2012, 17:54

Ja nebih da nas preuzme nikakav seik jer parama mozes kupiti dobru ekipu ali duh u tom timu necemo imati. Liverpool je poznat kao klub sa velikom tradicijom i nikad ne bih volio da zavisimo od tudjih zvijezda vec da sami pravimo zvijezde iz svoje skole.. Sto se tice nasih vlasnika ja sam do sada vise nego zadovoljan sa njihovim radom i ulaganjima.. Odluka oko novog menagera isto tako je na njima i nemam pesimisticno misljenje kao vecina navijaca da ce nas zavit u crno, ja cu ga prvi podrzati kao i bilo kojeg drugog menagera koji dodje..

Ovi sto su me citirali kada sam rekao da smo rame uz rame sa Arsenalom i Chelsijem sto se tice igrackog kadra nek malo uzmu papir i olovku i nek napisu sve nase i njihove igrace, po cjeni i kvalitetu svi smo u tu negdje al nas zeza sto nam nije tim uigran al doci ce i to vremenom na svoje ;)

Persi - Suarez -Drogba
Chamakh- Carroll, Torres
Song - Gerrard - Lampard
Kosielni - Agger - Terry

Da ne pisem dalje, nijanse su u valiteti ovih igraca kao i ostalih koji konkurisu za prvi tim ;) Ako cemo suditi FC. Liverpoolu na osnovi dvije lose sezone koje su za nas bile DNO DNA jer su se u klubu desavale katastrofalne stvari sa vlasnicima koji su nas cjedili i jedva smo ih se otarasili onda treba pogledati sve trofeje nase i vase pa da sudimo tako o proslosti.. Pred nama su bolji dani sigurno a uvjerit cete se u naredne 2-3 sezone u to ;)
Almunia- Reina -Ceh

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 maj 2012, 18:52

Wigan chairman Dave Whelan claims manager Roberto Martinez has been made an offer by managerless Liverpool but will await a further meeting before making his decision.
The Latics boss met with Liverpool's principal owner John Henry in Miami on Thursday to talk about the vacant Anfield job after interrupting a family holiday in the Caribbean. Whelan said that Martinez - who would be expected to work under a technical director - wanted to negotiate a greater degree of control of footballing issues.
"I think what he has said is, 'Thank you for your offer but I only work under the following rules: I have to have complete control of football'," Whelan told Sky Sports News. "That's normally the way in England, that's how we all work. I think they're considering his request and Roberto's considering their offer and they're going to talk again on Tuesday."
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 maj 2012, 18:55

Ne znam hoće li mi biti krivo ili drago ako nas Martinez odbije. Drago jer nas neće preuzeti čovjek kojem je najveći uspjeh opstanak, a krivo što smo se toliko srozali da nas i on odbije.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 25 maj 2012, 18:58

Da se prisjetimo malo ;) Dan kada je rafa dobio otkaz.

Postao/la fera dana 03 jun 2010, 13:07
ja ne vjerujem nista dok ne bude službeno. iskreno kad bi umjesto rafe dosao bilo koji od ona tri spomenuta sumnjam da bi bili losiji nego sad. ja bi licno volio vidjeti O'Neilla ili Hodgsona koji je sa Fulhamom napravio sjajan posao....
ako Rafa ode pravimo neki dernek da se to zalije malo haha

Postao/la -Paja dana 03 jun 2010, 15:52

JEdva cekam da Benitez ode i da gledam sa uzivanjem propast Looserfoola i grcevitu borbu za 10. mjesto

A tek kad Torres ode buhahaha

Disgraceful!

(Uvijek sam govorio da je ovo pametna budala)

Postao/la LFC_LAVOV dana 03 jun 2010, 17:30

E idemo sad lagano, pijancenje lagano pocinje...
PJEVAM NA SAV GLAS ! ! ! !

Postao/la Admir_Sa dana 03 jun 2010, 21:42

Hvalaaaa Bogu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postao/la the scouser dana 04 jun 2010, 02:06

ja sam uvijek bio i protiv Amera,ali Rafa je usro i šefa i stanicu,lik je im'o tim za 4. mjesto,on je bio na sedmom....tu Ameri nisu krivi

A SAD BI GA SVI NAZAD ? :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 maj 2012, 19:02

Stivi_Dzi je napisao/la:Da se prisjetimo malo ;) Dan kada je rafa dobio otkaz.

Postao/la fera dana 03 jun 2010, 13:07
ja ne vjerujem nista dok ne bude službeno. iskreno kad bi umjesto rafe dosao bilo koji od ona tri spomenuta sumnjam da bi bili losiji nego sad. ja bi licno volio vidjeti O'Neilla ili Hodgsona koji je sa Fulhamom napravio sjajan posao....
ako Rafa ode pravimo neki dernek da se to zalije malo haha

Postao/la -Paja dana 03 jun 2010, 15:52

JEdva cekam da Benitez ode i da gledam sa uzivanjem propast Looserfoola i grcevitu borbu za 10. mjesto (Uvijek sam govorio da je ovo pametna budala)

A tek kad Torres ode buhahaha

Disgraceful!

Postao/la LFC_LAVOV dana 03 jun 2010, 17:30

E idemo sad lagano, pijancenje lagano pocinje...
PJEVAM NA SAV GLAS ! ! ! !

Postao/la Admir_Sa dana 03 jun 2010, 21:42

Hvalaaaa Bogu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja sam uvijek bio i protiv Amera,ali Rafa je usro i šefa i stanicu,lik je im'o tim za 4. mjesto,on je bio na sedmom....tu Ameri nisu krivi

Ispade na kraju da je @Paja bio najbliži :mrgreen: ...a sve @Paja lud... 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 25 maj 2012, 19:15

Steven Gerrard admits he would support Roberto Martinez if he is named Liverpool's new manager. #LFC

Hodgson confirms that Steven Gerrard (c) and Andy Carroll will start for England tomorrow. - Velika sansa da se Andy dokaze pred prvenstvo i zaradi Royevo povjerenje.. Gol u toj tekmi bi mu mnogo znacio..

Kenny: Support my successor.

Izgleda da nam je Bayern Minhen ispred nosa pokupio Matias Suareza.. Kako se pise odluku je donio sam igrac a imao je ponude od mnogo klubova medju kojima je bio i LFC.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 maj 2012, 19:22

Neće niko Rafu nazad, samo par pojedinaca. Hvala Bogu njegova žena je danas izjavila da ga niko nije kontaktirao u vezi menadžerske pozicije u Liverpoolu. Mislim da mu je prevelika klauzula u ugovoru sa Eurosportom, vjerovatno je to razlog.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 25 maj 2012, 19:28

Henderson je napisao/la:Neće niko Rafu nazad, samo par pojedinaca. Hvala Bogu njegova žena je danas izjavila da ga niko nije kontaktirao u vezi menadžerske pozicije u Liverpoolu. Mislim da mu je prevelika klauzula u ugovoru sa Eurosportom, vjerovatno je to razlog.
Par pojedinaca je vise od 60% navijaca Liverpola to mozes vidjeti na svakom vecem liverpoolovom sajtu gdje je bilo glasanje koga bi voljeli vidjeti na klupi ;) Medjutim nema nista od toga, kako stvari stoje nas novi menager je Martinez.. Vecina misli da je to katastrofalan potez njega postaviti na klupu al isto tako su mislili navijaci Newcastlea kada je u klub dosao Alan Pardew a sad mu se klanjaju..

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 maj 2012, 19:50

Stivi_Dzi je napisao/la:

Rekao sam već ranije, ne želim Rafu nazad. I dalje stojim pri ovome gore napisanom.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 maj 2012, 19:57

Red Assassin je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Neće niko Rafu nazad, samo par pojedinaca. Hvala Bogu njegova žena je danas izjavila da ga niko nije kontaktirao u vezi menadžerske pozicije u Liverpoolu. Mislim da mu je prevelika klauzula u ugovoru sa Eurosportom, vjerovatno je to razlog.
Par pojedinaca je vise od 60% navijaca Liverpola to mozes vidjeti na svakom vecem liverpoolovom sajtu gdje je bilo glasanje koga bi voljeli vidjeti na klupi ;) Medjutim nema nista od toga, kako stvari stoje nas novi menager je Martinez.. Vecina misli da je to katastrofalan potez njega postaviti na klupu al isto tako su mislili navijaci Newcastlea kada je u klub dosao Alan Pardew a sad mu se klanjaju..
Pričamo ovdje o forumu, ne o anketama po nekim drugim forumima i grupama.
Houllier je ostavio ekipu koja je završila na 4 mjestu i igrala u LP, dok ju je Benitez, svom nasljedniku, na kraju ostavio na 7 mjestu. To je bitna razlika.

P.S. Luis Suarez. 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 maj 2012, 20:01

Šta im Sule počini, qq. 8-)

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 25 maj 2012, 20:10

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.