FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2012, 12:21

ma ja nesto ne znam jesmo li mi imali vise napadaca uopste da udje neko ...jer fakat ne znam i nevidje Smigalovica nesto ne znam ko je jos bio tu od napadaca?

harry_90:

drug gledao sam sinoc na OBN ja sam se javio na OBN i trazio sam video da mi posalju onaj i rekli su za 2 dana da ce biti ...jer fakat covjek se napljuvao pravo i kako je samo otvorio emisiju odlicno..provo pocinje o malim sredinama u EX Yu i onda spominje ekipe Jedinstvo Aida prvaci evrope i kaze sjecam se kaze onog navijaca cupu kaze ovako imao rep, ali se kaze ne sjecam imena, znam kaze da je on predvodio onu punu dvoranu Mejdan :).. onda poslije krece o slobodi i sportu uopste, pa onda i na Imamovica.. svaka mu cast majkemi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 25 maj 2012, 12:25

Sunderland je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Sunderland je napisao/la:Pošto pricamo o politici a izuzetno je vazno za nasu Slobodu, evo par informacija. Nakon mnogo godina konacno cemo imati kandidate iz reda nezavisnih ne partijskih:

1) Zlatko Berbic

2) Fatmir Alispahic su dvojicu koje sam ja uspio da saznam, da ce se kandidovati za nacelnika.
ako ce Fatmir sa njim sam dobar poznajem covjeka.. ja cu mu licno reci da ce imati glasove ako ce se borit za slobodu.. od mene drugacije nece dobiti nema sanse
Kandidature su potvrđene a i grad bruji između ova dva čovjeka da ce biti novi načelnik, sve ostalo je zabadava.
Djabe sve, svijet koji konta sta se desava ce da se podijeli izmedju ta dva covjeka i onda ce onaj miš da dobije izbore opet...

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 25 maj 2012, 12:34

harry_90 je napisao/la: drug gledao sam sinoc na OBN ja sam se javio na OBN i trazio sam video da mi posalju onaj i rekli su za 2 dana da ce biti ...jer fakat covjek se napljuvao pravo i kako je samo otvorio emisiju odlicno..provo pocinje o malim sredinama u EX Yu i onda spominje ekipe Jedinstvo Aida prvaci evrope i kaze sjecam se kaze onog navijaca cupu kaze ovako imao rep, ali se kaze ne sjecam imena, znam kaze da je on predvodio onu punu dvoranu Mejdan :).. onda poslije krece o slobodi i sportu uopste, pa onda i na Imamovica.. svaka mu cast majkemi
Gledao sam i ja prijatelju,znači čovjek ga je podero svaka mu čast,a kako neće halo ba pa Sloboda je dobijala Partizan Dinamo itd itd.bila jesenji prvak exYu ,to izgleda nikome ništa ne znači ,da je konstantno igrala i bila među top 10 timova bivse nam države i sad dođe neka selendra Gabela,Trebinje,Prijedor itd. i izbace i pobijeđuju Slobodu koja je prija dobijala i Zagreb i Beograd :!:

Eto drug živ bio pa proslijedi nam taj video kada dobiješ :)

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 25 maj 2012, 12:36

Meni ovdje nešto previše smrdi. Zna li neko da li bi sloboda dobila licencu za takmičenje u premijer ligi naredne godine da je ostala. ne mogu da vjerujem da su onako bezvze odigrali utakmicu. Utakmica Slavija - Sloboda treba biti najsumnjivija utakmica poslednjeg kola premijer lige.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 25 maj 2012, 12:44

djulba je napisao/la:Meni ovdje nešto previše smrdi. Zna li neko da li bi sloboda dobila licencu za takmičenje u premijer ligi naredne godine da je ostala. ne mogu da vjerujem da su onako bezvze odigrali utakmicu. Utakmica Slavija - Sloboda treba biti najsumnjivija utakmica poslednjeg kola premijer lige.
Ja sam uvjeren da smo nasamareni ili nedaj Boze da smo namjerno ono uradili za pare...znaci nedaj Boze da smo pare uzeli, nadam se da nismo

Nagadjam naravno, ali na poluvremenu su nam rezultati odgovarali...i porazom ne bi nista lose bilo i majke mi onaj penal ako nismo namjerno napravili

Prvi napad u drugom i cim su usli u 16 penal radimo....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2012, 13:31

djulba je napisao/la:Meni ovdje nešto previše smrdi. Zna li neko da li bi sloboda dobila licencu za takmičenje u premijer ligi naredne godine da je ostala. ne mogu da vjerujem da su onako bezvze odigrali utakmicu. Utakmica Slavija - Sloboda treba biti najsumnjivija utakmica poslednjeg kola premijer lige.
ma slusaj licenica nasa ne znam koji je problem platili smo one koji su tuzili.. jedino je to sto nemamo upravni odbor i nemamo svoje predstavnike nigdje ..zato su nam svi i mogli raditi sta hoce, jer nemamo nikog u savezu od svojih delegata,a svaki klub ima ebiga... to je vjerovatno bio problem i jos neki pojedinosti.. dobili bi je mi ebiga, samo mi smo sebe ranije upucali i kasno je bilo se vise i vracat..pokusali smo nesto izmajmunisat nije uspjelo svi su nam pucAli u pluca slali su cak i prijetece poruke i td..uglavnom suvise je bilo kasno da se nesti vise poduzme ebiga i nismo imali ujedno nikog ko bi tu pomogao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 25 maj 2012, 13:36

jel danas godišnjica masakra na kapiji? 25.05.?
Rahmet i slava za ubijenu mladost. Da se ne zaboravi.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 25 maj 2012, 13:53

Blueone je napisao/la:jel danas godišnjica masakra na kapiji? 25.05.?
Rahmet i slava za ubijenu mladost. Da se ne zaboravi.
jeste :(

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 25 maj 2012, 14:22

Danas je u Sarajevu održana sjednica Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a ista još uvijek nije službeno registrovala rezultate 30. kola Premijer lige.

Naime, nakon u najmanju ruku čudnih rezultata u 30. kolu Premijer lige čelnici tuzlanske Slobode smatraju da su iz elitnog ranga izbačeni mutnim radnjama pojedinih klubova, te su zbog toga najavili žalbu.

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog najave žalbe nije registrovala rezultate 30. kola i to će uraditi na narednoj sjednici, koja je zakazana za ponedjeljak.

Osim žalbe Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine čelnici tuzlanskog premijerligaša žalit će se i UEFA- i FIFA-i jer su uvjereni da su mutnim radnjama izbačeni iz društva najboljih bh. klubova.

I red bi bilo da se ponisti ovo nakaradno kolo...

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 25 maj 2012, 14:25

Jednostavno ne mogu da ne reagujem na "nisu nas samo zeljo i velez izbacili...".

Pa hebote, imal' iko oci?
Krivit nekog ko je ovjeri titulu 3 kola prije kraja da te izbacio je fakat bolesno.

Sto ne primiste 1 umjesto 2 gola, pa da mrskom zelji pokvarite planove i veliku zaradu?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2012, 14:31

Prvenstvo nije gotovo: Sloboda najavila žalbu
Takmičarska komisija nije registoravala rezultate 30. kola

Danas je u Sarajevu održana sjednica Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a ista još uvijek nije službeno registrovala rezultate 30. kola Premijer lige.

Naime, nakon u najmanju ruku čudnih rezultata u 30. kolu Premijer lige čelnici tuzlanske Slobode smatraju da su iz elitnog ranga izbačeni mutnim radnjama pojedinih klubova, te su zbog toga najavili žalbu.

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog najave žalbe nije registrovala rezultate 30. kola i to će uraditi na narednoj sjednici, koja je zakazana za ponedjeljak.

Osim žalbe Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine čelnici tuzlanskog premijerligaša žalit će se i UEFA- i FIFA-i jer su uvjereni da su mutnim radnjama izbačeni iz društva najboljih bh. klubova.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 25 maj 2012, 14:34

evo ovo je najsvjezije:

Čeka se odluka o Sarajevu, Sloboda dobila licencu za Premijer ligu BiH
Registracija rezultata 30. kola Premijer lige BiH najavljena je za ponedjeljak
Objavljeno 25.05.2012. u 02:17

Svih 14 klubova koji prošle sezone osigurali nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH, dobili su licence za igranje u elitnom rangu bh. fudbala.

Licence su dobili i Kozara i Sloboda, no one im neće biti od koristi, jer su ispali iz lige.
Nakon što su pali na Prvostepenoj komisiji za licenciranje, GOŠK i Slavija su danas "prošli" na Drugostepenoj komisiji.

Još uvijek nije donesena konačna odluka o tome hoće li FK Sarajevo dobiti licencu za nastup u Evropu. Ukoliko se to ne desi, u kvalifikacije za Ligu Evrope ovog ljeta će, pored Širokog Brijega i Borca, sarajevski Olimpic.
Pored Komisije za licenciranje, zasjedala je i Takmičarska komisija N/FSBiH. Rezultati 30. kola još uvijek nisu registrovani, navodno zbog najave žalbe od strane FK Sloboda, čiji čelnici smatraju da je posljednje premijerligaško kolo bilo neregularno.
Registracija rezultata 30. kola Premijer lige BiH najavljena je za ponedjeljak.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 maj 2012, 14:39

nek dodju ljudi iz fife nek pogledaju sve pa da se ovo ostavi iz nas da se vise ne dize prasina!!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 25 maj 2012, 14:39

delpiero20 je napisao/la:Danas je u Sarajevu održana sjednica Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a ista još uvijek nije službeno registrovala rezultate 30. kola Premijer lige.

I red bi bilo da se ponisti ovo nakaradno kolo...
ako se dokaze da je bilo neregularno neka se ponisti i sankcionisu sudionici ...u slucaju da je sloboda varala neka je odmah vrate u najnize takmicenje, ali to ocekujem da urade i sa ostalim klubovima....jer mora se nekad stati u kraj ovome... radi kvaliteta igraca pa kasnije i reprezentacije ili ce kao danas svaki drugi nas reprezentativac ne govori tecno bosanski jezik

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 maj 2012, 14:46

Ako se dokazu mutne radnje, svi krivci neka se izbace u najnizu ligu, to je najpostenije.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2012, 14:46

"Ako ne budu reagirali iz NS BiH snimci, dešavanja na utakmicama, slijed događaja, kašnjenje poluvremena, snimci TV ekipa na stadionima i individualni snimci koji još nisu objavljeni, dostavt će se na uvid UEFA i FIFA. Neka se provjeri da li je bilo neregularnosti, namještanja ili svjesnog-planiranog puštanja utamica."
"Jednom se mora stati neregularnosti u fudbalu kod nas"

Ovo je jedan od zanimljivih odlomaka. Pa eto neka presude. :o
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 maj 2012, 14:48

Trebalo bi onda malo pročešljati i ove tekme gdje su vam se protivnici sklanjali(Gošk,Čelik,Velež),a vi se niste bunili.Vidno je da je željeznicar pustio Leotaru,ali brate i vama su puštali...Prema tome tišu i fataj se federalne...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2012, 14:50

VAM je napisao/la:Trebalo bi onda malo pročešljati i ove tekme gdje su vam se protivnici sklanjali(Gošk,Čelik,Velež),a vi se niste bunili.Vidno je da je željeznicar pustio Leotaru,ali brate i vama su puštali...Prema tome tišu i fataj se federalne...
Tako je neka sve precesljaju i nase i grijehe ostalih. Neka izbace sve necasne, pa i moju Slobodu.
Samo pravda!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 maj 2012, 14:51

Pa ako izbace sve nešasne s kim će onda Borac igrati? :D
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 25 maj 2012, 14:52

masinovodja je napisao/la:Jednostavno ne mogu da ne reagujem na "nisu nas samo zeljo i velez izbacili...".

Pa hebote, imal' iko oci?
Krivit nekog ko je ovjeri titulu 3 kola prije kraja da te izbacio je fakat bolesno.

Sto ne primiste 1 umjesto 2 gola, pa da mrskom zelji pokvarite planove i veliku zaradu?
Svi mi koji imamo oči hvala dragom Bogu,vidjeli smo kako je željo igrao i kako je željo primio golove protiv Leotara.Dobili ste Slobodu na Tušnju sa 0:4 ,igrali protiv Sarajeva na Koševu 2:2 iako ste gubili 2:0 a jednom Leotaru niste mogli zabiti DVA gola ;)

Opet kažem svi smo vidjeli u sportskom pregledu kako je Željo igrao i primio golove.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.