Zato smo jaki u prekidima, Adil ako i ne ugura nešto makar odvuče jednog ili dva igrača...partibrejker1921 je napisao/la:A šta ćeš kad Amar forsira takve...Blagoje Bratić je napisao/la:Nama treba brz napadač da mu daš loptu u for i da je stigne i opuca po golu,**** više one od 2 metra grdosije.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- fanatic1991
- Kontakt:
Spominju li se jos kakva moguca pojacanja?? Ponajvise me zanima kakav golman?? 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
nezz za igrace ali mislim da 90% navijaca misli drugacijepartibrejker1921 je napisao/la:Vjeruj mi buraz da Pehilj a pogotovo Ramić nisu ništa lošiji igrači od Adilovića... To će ti reći svaki igrač Željezničara...Blagoje Bratić je napisao/la:NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Jedna je stvar da li nas boli ili ne, ni meni vala nije svejedno što nismo pobijedili. Ali sad postavit sebe u poziciju (kao onaj Dino i oni kolumnisti) da ti na osnovu toga odlučuješ jel klub velik ili nije, e to neće proći i ima nas i više nego dovoljno da kažemo da to tako neće ići!ja sam ovo pročitao nebi trebalo da bude fula,a uzdat se u Ramića,pehilja i Nikolića i ući u sezonu i LŠ je katastrofa.csh je napisao/la:mali brkovic iz veleza zavrsio sve za zeljom sutra ide na konacan dogovor,mada kaze da je sve jasno ko dan,amar ga trazio.Njegove rijeci od jutros!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Odlično, prelazni rok je počeo više nego dobro, nadam se da ćemo kad podvučemo liniju izaći jači na početku slijedeće sezone nego što smo bili na kraju ove.bagrcavi je napisao/la:Sa Brkovićem je sve završeno
- Armageddon2012
- Kontakt:
ovog brkovica ja gledam kao investiciju u buducnost.
tesko da nam on u ovom trenutku moze biti pojacanje za ls,ali vjerujem da ce napredovati i podrzavam ovaj potez sefa.
bravo!
tesko da nam on u ovom trenutku moze biti pojacanje za ls,ali vjerujem da ce napredovati i podrzavam ovaj potez sefa.
bravo!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Slažem se, ali zato bi Grahovac mogao biti već sada dobro pojačanje, priča se da želi igrati u nekom velikom klubu, pa ja mislim da bi Željo bio idealan za njega, to bi sigurno bio iskorak u karijeri mladog reprezentativca BiH. Koje je tvoje stručno mišljenje o tome? Jesil se čuo sa drugim vođom, onim Mustafom Cerićem, šta on kaže?Armageddon2012 je napisao/la:ovog brkovica ja gledam kao investiciju u buducnost.
bravo!
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 25 maj 2012, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jos kad bi mali Grahovac i Puric potpisali to bi bilo strasnoNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Odlično, prelazni rok je počeo više nego dobro, nadam se da ćemo kad podvučemo liniju izaći jači na početku slijedeće sezone nego što smo bili na kraju ove.bagrcavi je napisao/la:Sa Brkovićem je sve završeno
- Armageddon2012
- Kontakt:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Slažem se, ali zato bi Grahovac mogao biti već sada dobro pojačanje, priča se da želi igrati u nekom velikom klubu, pa ja mislim da bi Željo bio idealan za njega, to bi sigurno bio iskorak u karijeri mladog reprezentativca BiH. Koje je tvoje stručno mišljenje o tome? Jesil se čuo sa drugim vođom, onim Mustafom Cerićem, šta on kaže?Armageddon2012 je napisao/la:ovog brkovica ja gledam kao investiciju u buducnost.
bravo!
sto se tice grahovca,on i bilbija su jedini igraci borca koji bi u ovom trenutku bili pojacanje za nas....ostali bi mogli biti prinove,ali pojacanja nikako!
a pogotovo kajkut koga ste pominjali neki dan i kod koga se vec duze vrijeme osjeti kurcobolja za igrom,a takvi nam ne trebaju ni pod razno.
Posto vidim da se pise o prelaznom roku i evo ovome Brkovicu. Mozeli neko sta zna dosta vise o njemu, kakav je igrac itd da ga malo opise? Vidim da je 91:o godiste tako da ima vremena za napredak i na kolko ce kontrakt biti. Opet dvije godine ili?
Takodjer kolike su sanse da se dovode naprimjer Grahovac i/ili Osmanagic na ljeto? Jeli se realno nadati makar jednim.. I vidim neki pisu za igrace na probi? Zna li iko koji su tu likovi hehe. Hvala unaprijed!
Takodjer kolike su sanse da se dovode naprimjer Grahovac i/ili Osmanagic na ljeto? Jeli se realno nadati makar jednim.. I vidim neki pisu za igrace na probi? Zna li iko koji su tu likovi hehe. Hvala unaprijed!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Još uvijek nije moguće sa stoprocentnom tačnošću ustvrditi kako će one izgledati, ali su jasno vidljiva pravila kojima se vode iz krovne kuće evropskog fudbala.
Naime, tri tima sa najboljim koeficijentima (Basel, Salzburg, BATE) se raspoređuju u tri različite grupe, baš kao i klubovi od četvrtog do šestog (Partizan, Dinamo, Žilina), te od sedmog do devetog mjesta (Sheriff, Debrecen, Helsingborg) na listi koeficijenata, isključivo prema geografskim lokacijama kao sekundarnom faktoru, tvoreći tako južnu, centralnu i sjevernu grupu.
Slijedeći isti princip, u grupu sjevernih nositelja će ove godine tako biti delegirani BATE Borisov, Žilina, Helsingborg, HJK Helsinki, Ekranas i Ventspils.
Navedeni klubovi su predaleko da bi i teoretski zapali naš Željezničar, kojeg po svoj prilici očekuju južni nositelji, baš kao što je bio slučaj i sa bh. predstavnikom u liku Borca u prethodnoj sezoni, obzirom da se i grupe nenositelja tvore po istim kriterijima (koeficijent i lokacija).
Pomenimo i centralnu regionalnu grupu, za koju postoje male šanse da bi bila od interesa timu sa Grbavice. Ista će biti sazdana od Salzburga, Dinama, Debrecena, SLASK-a, Zestafonija i Slovana.
I na kraju, najvjerovatniji protivnici našeg prvaka se nalaze u južnoj grupi nositelja, koju će prevoditi švicarski Basel, a činit će je i Partizan, Sheriff, AEL i Maribor.
Tim sa Grbavice svakako očekuje težak zadatak, a protivnika će saznati na izvlačenju u Nyonu, 25. juna. Mečevi drugog pretkola kvalifikacionog dijela Lige prvaka su na programu 17. i 18. jula, uz revanš susrete sedam dana kasnije.
po ovome veoma teska grupa jedino maribor i ael, mada su i oni dosta jaki...
Naime, tri tima sa najboljim koeficijentima (Basel, Salzburg, BATE) se raspoređuju u tri različite grupe, baš kao i klubovi od četvrtog do šestog (Partizan, Dinamo, Žilina), te od sedmog do devetog mjesta (Sheriff, Debrecen, Helsingborg) na listi koeficijenata, isključivo prema geografskim lokacijama kao sekundarnom faktoru, tvoreći tako južnu, centralnu i sjevernu grupu.
Slijedeći isti princip, u grupu sjevernih nositelja će ove godine tako biti delegirani BATE Borisov, Žilina, Helsingborg, HJK Helsinki, Ekranas i Ventspils.
Navedeni klubovi su predaleko da bi i teoretski zapali naš Željezničar, kojeg po svoj prilici očekuju južni nositelji, baš kao što je bio slučaj i sa bh. predstavnikom u liku Borca u prethodnoj sezoni, obzirom da se i grupe nenositelja tvore po istim kriterijima (koeficijent i lokacija).
Pomenimo i centralnu regionalnu grupu, za koju postoje male šanse da bi bila od interesa timu sa Grbavice. Ista će biti sazdana od Salzburga, Dinama, Debrecena, SLASK-a, Zestafonija i Slovana.
I na kraju, najvjerovatniji protivnici našeg prvaka se nalaze u južnoj grupi nositelja, koju će prevoditi švicarski Basel, a činit će je i Partizan, Sheriff, AEL i Maribor.
Tim sa Grbavice svakako očekuje težak zadatak, a protivnika će saznati na izvlačenju u Nyonu, 25. juna. Mečevi drugog pretkola kvalifikacionog dijela Lige prvaka su na programu 17. i 18. jula, uz revanš susrete sedam dana kasnije.
po ovome veoma teska grupa jedino maribor i ael, mada su i oni dosta jaki...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Danijel Brković izgleda postaje novi igrač Željezničara... Neko je rekao i ranije ali eto nije zgoreg potvrditi.
Prva prinova...
Prva prinova...
Fino pojačanje...Nego reče mi neko (nije bitno),da vjerovatno Todorović iz Slavije dolazi.Znaš li šta o tome?
Nemoras sve cuti oko stadionapartibrejker1921 je napisao/la:Danijel Brković izgleda postaje novi igrač Željezničara... Neko je rekao i ranije ali eto nije zgoreg potvrditi.
Prva prinova...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
vece su sanse da ce ognjen todorovic u radnicki iz kragujevca nego kod nas...bar zasad.
- partibrejker1921
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Nemoras sve cuti oko stadionapartibrejker1921 je napisao/la:Danijel Brković izgleda postaje novi igrač Željezničara... Neko je rekao i ranije ali eto nije zgoreg potvrditi.
Prva prinova...
Ovo sam vidio.

A ja cuo ima mjesecpartibrejker1921 je napisao/la:pile87 je napisao/la:Nemoras sve cuti oko stadionapartibrejker1921 je napisao/la:Danijel Brković izgleda postaje novi igrač Željezničara... Neko je rekao i ranije ali eto nije zgoreg potvrditi.
Prva prinova...
Ovo sam vidio.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
nemojte vise rasprave oko zadnjeg kola molim vas, svi su imali 30 kola da se izbore za ono sto im je bio cilj, neki su uspjeli, neki nisu, oni sto nisu sami su sebi krivi, jer i uoci tog zadnjeg kolasvi su ovisili iskljucivo o sebi i svojim rezultatima, imalo bi smisla pricati o Slobodi da su oni pobijedili u Lukavici il uzeli bod, pa onda ispali zato jer je neko tamo izgubio, mada bi i tad sebi sami bili krivi jer prvenstvo je 30 kola, a ne samo 30. kolo..
Sto se tice pojacanja, treba nam golman, mislim da trebamo dovesti Avdukica, ili dog da Guso brani Evropu i onda nakon toga dovesti Bukvicu nekog njegovih godina i pustit ih da se bore za poziciju, al niakko sa nedokazanim golmanom u Evropu. Na desnom beku nam treba konkurenciija Benji, mada mislim da je Markovic odlican za tu poziciju, Sef je u sukobu sa njim i treba nam neko tu a Goran out. Mislim da bi mogao Zurzinov tu da dodje.. Lijevi bek, imamo Kvesu koji je tu nedodirljiv, ako cemo mu traziti konkurenciju, mozda je Vukasin Benovic dobar za te pozicije... Treba nam jedan vezni umjesto Stanceskog, na kojeg Sef ocigledno ne racuna, idealno bi bilo vratiti Muratovica... Treba nam i jedno desno krilo uz Besliju, Puric bi bio super, il Maletic ako je to moguce. I mislim da nam treba jedan strasan napadac, od onih sto meni padaju na pamet su Buba i Muslimovic, al znam da od toga nema nista 99%, tako da bi Sef tu nesto trebao smisliti... Sto se tice ovih mladji sto se spominju neka ih, treba ulagati u mlade igrace... Al djaba mi ovdje raspravljamo oko igraca, kad se zna ko odlucuje, a on to i najbolje zna...
bilo bi dobro da zadrzimo sve bitne igrace i da uz par pojacanja udjemo jos bolji u sezonu, to bi bio veliki napredak...
Sto se tice pojacanja, treba nam golman, mislim da trebamo dovesti Avdukica, ili dog da Guso brani Evropu i onda nakon toga dovesti Bukvicu nekog njegovih godina i pustit ih da se bore za poziciju, al niakko sa nedokazanim golmanom u Evropu. Na desnom beku nam treba konkurenciija Benji, mada mislim da je Markovic odlican za tu poziciju, Sef je u sukobu sa njim i treba nam neko tu a Goran out. Mislim da bi mogao Zurzinov tu da dodje.. Lijevi bek, imamo Kvesu koji je tu nedodirljiv, ako cemo mu traziti konkurenciju, mozda je Vukasin Benovic dobar za te pozicije... Treba nam jedan vezni umjesto Stanceskog, na kojeg Sef ocigledno ne racuna, idealno bi bilo vratiti Muratovica... Treba nam i jedno desno krilo uz Besliju, Puric bi bio super, il Maletic ako je to moguce. I mislim da nam treba jedan strasan napadac, od onih sto meni padaju na pamet su Buba i Muslimovic, al znam da od toga nema nista 99%, tako da bi Sef tu nesto trebao smisliti... Sto se tice ovih mladji sto se spominju neka ih, treba ulagati u mlade igrace... Al djaba mi ovdje raspravljamo oko igraca, kad se zna ko odlucuje, a on to i najbolje zna...

- partibrejker1921
- Kontakt:
Hehe, pa dobro, svašta se čuje ovdje ali drugačije je kad se nešto i vidi. : )