Ev da se i ja ukljucim malo u temu.Navijam za United od 1998 godine.I sada bi dao sve za tadasnji napadacki tandem.Tandem koji je dao bruku golova u sezoni 1998/99 kada smo osvojili ligu prvaka!
Cast Roonyju,ali oni su nesto posebno...Tada mladi Skols i Giggs,pa Roy K.Pa onda Beckham.
Tad smo imali i igru i rezultat!
Ova zadnja sezona me skorz razocarala,jer smo svi vidjeli prije pocetka sezone da nam fali "play"...Spominjali se Modric i Snajder da su na pragu da dodju,a onda nista...Ja pokusavam biti realan i odmah sam svojim drugovima rekao da necemo osvojiti nista...I NISMO.
Znao je to i Fergi,ali...
Sada su tu Hazard,Modric,ovaj onaj...Sta ako se opet desi isto???
Ovako nece ici dalje...Doveli smo Younga,ali...nije nam bilo neophodno...Bilo kakav ofanzivni vezni bi nam dobro dosao.Jones je odlican igrac i bit ce da je to dobar potez.
Da bar Fergi hoce uradit kao sto je uradio one godine kada je doveo Ronalda...Pregovarao za Ronaldinja,dopizdilo mu,otisao i doveo Ronalda i ucinio ga najboljim igracem svijeta...
Tako i sada...ako nastavi Hazard srat,odustat od njega,otici u holadniju,potrugal,francusku i naci igraca ili vise njih od 18 godina i sjebati naredne 2-3 godine i napravit ekipu koja ce igrati onda 5 godina na vrhunskom nivou...koja ce donijeti trofeje!Jones,Smaling,Evans,braca Silva,Chicho,Velbek,i 2-3 nova momka mlada i uz njih ostaviti Younga,Rooney,Valencija...mozda Kagawa ako dodje...i uz njih kada se uigraju traziti samo sta ti fali...
**** ovo vise,ne mozes pratiti PSG,Man.City,Real,Barsu, i jos pojedine,pa sada i ovaj **** Juventus popizdio sve hoce...mi to ne mozemo pratit...