Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 maj 2012, 20:10

RedDevilS je napisao/la:Hazard i dalje neodlucan gdje ce nastaviti karijeru ja mislim da ce aBd kod nas inshallah!! :D ;)
Mislim da pametno radi oko odabira kluba.
Natjerace na neki nacin onoga ko ga dovede da mu obezbijedi cvrst status u timu.
Zeli igrati u prvom timu i zeli slobodu u igri, tj. da nastavi igrati na svojoj poziciji kojoj je igrao u Lilleu.
Nama to djeluje frustrirajuce i pomalo cirkusantski ali vjerovatno lik sebe zeli osigurati na sve moguce nacine ;)
Moze, djaba jeslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 20:26

dr.van nostrand je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Hazard i dalje neodlucan gdje ce nastaviti karijeru ja mislim da ce aBd kod nas inshallah!! :D ;)
Mislim da pametno radi oko odabira kluba.
Natjerace na neki nacin onoga ko ga dovede da mu obezbijedi cvrst status u timu.
Zeli igrati u prvom timu i zeli slobodu u igri, tj. da nastavi igrati na svojoj poziciji kojoj je igrao u Lilleu.
Nama to djeluje frustrirajuce i pomalo cirkusantski ali vjerovatno lik sebe zeli osigurati na sve moguce nacine ;)
Moze, djaba jeslika
Ja bi ga nabio nogom u guzicu, ako već može nek može u Cityju i nekim tako timovima, kod nas ne može!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 24 maj 2012, 20:34

Trenutno moze ucjenjivat sva tri kluba, sta ce bit kad potpise to niko ne moze znat. Nista mu ne garantuje prvih 11 nego naporan rad i dokazivanje a ovu pricu ovog ljeta ce moc okacit macku o rep bez obzira koji klub odabrao.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 maj 2012, 00:02

Jedino je sigurno da ce mu United ponudit najmanju platu, jer mi ne pljackamo nijednu drzavu da bi trosili na igrace. Tako da ako dodje u klub, znat cemo da lik ima dobre vrijednosti i da zaista zeli igrat za United i Fergusona.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 25 maj 2012, 11:52

slika

heroj Old Trafford-a
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 maj 2012, 12:03

Hehe, pricao je kako je se Ferguson naljutio na njega nakon ovoga. Govorio mu da se to ne radi u Unitedu. Ali mislim da je i Fergiu potajno bilo drago. :D Svaka cast, i mislim da ovakva pozrtvovanost donekle fali u danasnjoj ekipi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 25 maj 2012, 12:52

Nema Keana i P.Nevila i naravno da takve pozrtvovanosti nema...Ali treba bit optimist pa reci tu je Rooney i Jones koji sve vise lici na pit bula... 8-)
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 25 maj 2012, 13:01

NObonus je napisao/la:Nema Keana i P.Nevila i naravno da takve pozrtvovanosti nema...Ali treba bit optimist pa reci tu je Rooney i Jones koji sve vise lici na pit bula... 8-)
Vjerovatno si mislio na Gary Nevillea :mrgreen:

Rooneya su izgleda konačno uspjeli nagovoriti da se ne bori kao ranije, pa je on ove sezone bio samo napadač i ništa više. Sad više nisam siguran da je to bila dobra ideja...

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 25 maj 2012, 13:03

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
NObonus je napisao/la:Nema Keana i P.Nevila i naravno da takve pozrtvovanosti nema...Ali treba bit optimist pa reci tu je Rooney i Jones koji sve vise lici na pit bula... 8-)
Vjerovatno si mislio na Gary Nevillea :mrgreen:

Rooneya su izgleda konačno uspjeli nagovoriti da se ne bori kao ranije, pa je on ove sezone bio samo napadač i ništa više. Sad više nisam siguran da je to bila dobra ideja...
Ne na Phila sam mislio,i njegove starotve na ivici iskljucenja.. ;)
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 25 maj 2012, 13:08

Menion iskreno nije ostao u sjećanju kao neki spektakularno požrtvovan igrač, mada nije ni igrao puno, nikad nije bio standardni. U svakom slučaju Gary je vjerovatno najpožrtvovaniji igrač na svijetu jer da nije sa svojim fudbalskim kvalitetima ne bi doguro daleko. Klasični primjer koliko se fudbalski talenat može nadoknaditi radom i zalaganjem. Od prosječnog igrača postao je legenda velikog Uniteda. A gdje je Ronaldinho?

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 25 maj 2012, 13:13

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Menion iskreno nije ostao u sjećanju kao neki spektakularno požrtvovan igrač, mada nije ni igrao puno, nikad nije bio standardni. U svakom slučaju Gary je vjerovatno najpožrtvovaniji igrač na svijetu jer da nije sa svojim fudbalskim kvalitetima ne bi doguro daleko. Klasični primjer koliko se fudbalski talenat može nadoknaditi radom i zalaganjem. Od prosječnog igrača postao je legenda velikog Uniteda. A gdje je Ronaldinho?
Ma imao je u deset godina preko 200 nastupa za klub...Sto se Gerya tice,mogu reci da cemo tesko ikad takog beka imat..

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 25 maj 2012, 13:42

istog sam misljenja kao kolega iznad....ne svidja mi se ovaj "mirni"rooney nikako,dajte nam zivotinju od prije par godina :D
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

casper009
Kontakt:

Post Postao/la casper009 » 25 maj 2012, 14:31

Ev da se i ja ukljucim malo u temu.Navijam za United od 1998 godine.I sada bi dao sve za tadasnji napadacki tandem.Tandem koji je dao bruku golova u sezoni 1998/99 kada smo osvojili ligu prvaka!
Cast Roonyju,ali oni su nesto posebno...Tada mladi Skols i Giggs,pa Roy K.Pa onda Beckham.
Tad smo imali i igru i rezultat!
Ova zadnja sezona me skorz razocarala,jer smo svi vidjeli prije pocetka sezone da nam fali "play"...Spominjali se Modric i Snajder da su na pragu da dodju,a onda nista...Ja pokusavam biti realan i odmah sam svojim drugovima rekao da necemo osvojiti nista...I NISMO.
Znao je to i Fergi,ali...
Sada su tu Hazard,Modric,ovaj onaj...Sta ako se opet desi isto???
Ovako nece ici dalje...Doveli smo Younga,ali...nije nam bilo neophodno...Bilo kakav ofanzivni vezni bi nam dobro dosao.Jones je odlican igrac i bit ce da je to dobar potez.
Da bar Fergi hoce uradit kao sto je uradio one godine kada je doveo Ronalda...Pregovarao za Ronaldinja,dopizdilo mu,otisao i doveo Ronalda i ucinio ga najboljim igracem svijeta...
Tako i sada...ako nastavi Hazard srat,odustat od njega,otici u holadniju,potrugal,francusku i naci igraca ili vise njih od 18 godina i sjebati naredne 2-3 godine i napravit ekipu koja ce igrati onda 5 godina na vrhunskom nivou...koja ce donijeti trofeje!Jones,Smaling,Evans,braca Silva,Chicho,Velbek,i 2-3 nova momka mlada i uz njih ostaviti Younga,Rooney,Valencija...mozda Kagawa ako dodje...i uz njih kada se uigraju traziti samo sta ti fali...
**** ovo vise,ne mozes pratiti PSG,Man.City,Real,Barsu, i jos pojedine,pa sada i ovaj **** Juventus popizdio sve hoce...mi to ne mozemo pratit...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 25 maj 2012, 18:36

Polahko ljudi mi cemo se pojacati sa pravim igracima u pravo vrijeme pustimo da Fergie radi svoj posao. :mrgreen:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 25 maj 2012, 19:11

Sezona je bila i vise nego katastrofalna, mislim da to ne bi popravila ni osvojena titula posebno ne na onakav nacin. Medjutim u svakom zlu ima i nesto dobro pa smo tako dobili vjerovatno golmana za sljedecih 10-15 godina ako sve bude ok, dobili smo 3 fina igraca u odbrani Jones Smaling Evans, Rafael je opet pokazao da je strasan igrac al samo da ga zaobidju povrede, zatim smo dobili sjajnog Kleverlija te briljantnog Welbecka koji ima sve predispozicije da postane strasan igrac.
Jos jednu stvar smo dobili a to je onaj stari Valencia koji se ne boji duela i koji rusi sve pred sobom. Dakle imamo dobru osnovu za buducnost a tu cemo morat dodat jos par dobrih igraca, nece to bit u kratkom vremenu jer nemamo mogucnosti za to, taj proces ce trajat 2-3 godine. U tom periodu cemo imat i uspone i padove pokupit cemo par trofeja usput a onda ocekujem da za par godina budemo ponovo onaj stari United.

Tome treba pridodat i vjerovatni odlazak velikog Sir Alex Fergusona koji polahko gradi svoju zadnju generaciju i sigurno je da nece ostavit klub u stanju kakvom je bio u trenutku kad ga je on preuzeo.
Vjerujem Fergusonu i vjerujem da ce dovest prave igrace
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 25 maj 2012, 19:35

RedDevilS je napisao/la:Polahko ljudi mi cemo se pojacati sa pravim igracima u pravo vrijeme pustimo da Fergie radi svoj posao. :mrgreen:
slazem se ... covjek najbolje zna , ha yaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 25 maj 2012, 19:46

Dave Whelan claims close friend Sir Alex Ferguson will retire as Manchester United manager at the end of the 2012/13 Premier League season!
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 maj 2012, 19:48

Unitedov plan "B"-oateng...

Manchester United ne krije želju da pojača svoj vezni red talentovanim Japancem Kagawom. Ipak, ukoliko razgovori ne odu u pravom smeru postoji rezervna opcija.

Britanski mediji uveliko spekulišu da bi eventualni neuspeh u pregovorima sa Shinji Kagawom United mogao da prenebregne na taj način što bi se krenulo u razgovore sa Kevinom Princom Boatengom.

Alex Ferguson vapi za ofanzivnim veznim igračem o čemu svedoče i neuspeli pokušaji da se prethodne sezone dovede Wesley Sneijder.

Iako je bilo izvesno da će prvotimac Borussije obući dres "Đavola" očigledno je da postoje "sitnice" koje sprečavaju da dođe do konačnog dogovora dve strane.

U igri je i Eden Hazard ali je "oko bačeno" i na sjajnog prvotimca Milana koji iza sebe ima odličnu sezonu u dresu "Rossonera".

Milan je najavio da tokom leta neće prodavati najbitnije igrače ali se pretpostavlja da bi veća svota novca za reprezentativca Gane mogla da ubedi Italijane da popuste i dozvole mu napuštanje kluba.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 25 maj 2012, 20:02

meho-medo je napisao/la:Unitedov plan "B"-oateng...

Manchester United ne krije želju da pojača svoj vezni red talentovanim Japancem Kagawom. Ipak, ukoliko razgovori ne odu u pravom smeru postoji rezervna opcija.

Britanski mediji uveliko spekulišu da bi eventualni neuspeh u pregovorima sa Shinji Kagawom United mogao da prenebregne na taj način što bi se krenulo u razgovore sa Kevinom Princom Boatengom.

Alex Ferguson vapi za ofanzivnim veznim igračem o čemu svedoče i neuspeli pokušaji da se prethodne sezone dovede Wesley Sneijder.

Iako je bilo izvesno da će prvotimac Borussije obući dres "Đavola" očigledno je da postoje "sitnice" koje sprečavaju da dođe do konačnog dogovora dve stra

U igri je i Eden Hazard ali je "oko bačeno" i na sjajnog prvotimca Milana koji iza sebe ima odličnu sezonu u dresu "Rossonera".

Milan je najavio da tokom leta neće prodavati najbitnije igrače ali se pretpostavlja da bi veća svota novca za reprezentativca Gane mogla da ubedi Italijane da popuste i dozvole mu napuštanje kluba.
Nebi bilo lose da i on dodje, ali prije bgm Kagawa. 8-)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 25 maj 2012, 20:12

Kakva glupost za Boatenga covjek lud za milanom cak je njihov grb iztetovirao a i igra dobro tako da ga oni nebi ni prodali.
Glory Glory Man United !!! :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.