NK Široki Brijeg
- Blagoje Bratić
Re: NK Široki Brijeg
Čestitke na juniorskom pokalu kupa,na mladima svijet ostaje samo naprijed. 

zrinjski - široki
stream na hercegovina live.com
dobra slika skroz
stream na hercegovina live.com
dobra slika skroz
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Dugo nisam niš pisao,malo me smetale neke stvari ali eto kad je sezona pred samim krajem rekoh da podijelim i neka svoja mišljenja ovdje.
Što reći nakon ove sezone,kod mene su osjećaji pomiješani i neke stvari mi dugo nisu bile jasne iako sam doznao mnogo stvari zadnjih mjesec dana.
Nakon lošeg početka u borbi za europu je smijenjen Čutuk i o tom čovjeku niti ne mogu previše reći,vodio je Široki samo par utakmica.
Došao je Karačić pred kojeg je bio stavljen cilj izboriti Europu.
Krenuo je furiozno kako u prvenstvu tako i u kupu i dugo vrijeme smo bili prvi na tabeli i u kupu smo dogurali do polufinala.
U početku je i igra bila lijepa i efikasna i nitko nam nije ništa mogao. Kasnije što zbog ozljeda, što zbog nekih drugih stvari je igra počela patiti pa smo kraj 1.polusezone završili na 2.mjestu ali nam je Željo bio na dohvatu.
Prva utakmica odmah kod njih i nes(p)retno smo od njih izgubili jer najpošteniji bi bio remi. Još uvijek sanjam onu šansu Roskama,užas!
Veleža dobili prvu 1-0,di ćeš ljepšeg rezultata ako je već minimalna pobjeda.
Nakon toga remi kući sa zvijezdom ( oko te utakmice je bilo najviše problema-ozljede,kartoni,igre van terena) i smijenjen je Karačić.
Po mom mišljenju u potpunosti nepravedno,pogotovo gledajući njegov dotadašnji skor-
10 pobjeda
5 remija
2 poraza
i u kupu je praktički bio već jednom nogom u finalu.
Bio je daleko iznad zadanih ciljeva i bili smo u otvorenoj borbi za oba trofeja a oni njega smijene.
Da je bar zbog rezultata ali su tu bile neke druge stvari bitne i žalosno je da toga i dalje u nas, ali očito je tako moralo biti.
Došao je Bloudek koji po meni niti malo ne zaslužuje našu klupu i sa kojim sam razočaran prvenstveno zbog pristupa i stava.
Odmah na početku je najavljivao da će se igrati ofenzivno i atraktivno kad ono protiv Borca jedva centar prošli.
Zatim se nanizalo nekoliko lakših utakmica koje nemamo pravo izgubiti i svatko bi da je trener dobio te utakmice.
Pa uzvrat sa Veležom kojeg smo ipak dobro odigrali i zasluženo ušli u finale.
Nakon toga par kikseva gdje smo se svi,htjeli to priznati ili ne,malo tresli da ne bi ostali bez drugog mjesta na tabeli u prvenstvu.
Fala Bogu pa su i Borac i Sarajevo kiksali pa smo ostali na 2.mjestu.
I onda je došlo to finale kupa.
U sarajevu jako loša predstava naših i željo je zasluženo pobijedio,mogli su i sa više razlike al fala Bogu nisu pa smo imali ok rezultat za uzvrat,sve je bilo u našim rukama.
Uzvrat,što reći,atmosferu neću komentirati,previše je oko toga rečeno.
Al tu se pokazalo koliko je loš potez bio smjena Karačića i postavljanje Bloudeka za trenera.
U utakmici gdje nemaš šta izgubiti i moraš ganjati rezultat jer ti je biti ili ne biti,on postavi kukavičku taktiku i pali smo u toj utakmici spuštenih gaća.
Pokazao se kao totalni neznalac i njegova je glavna greška što nismo uzeli kup tj. što nismo ni probali uzeti ga.
Njegov ukupni skor u prvenstvu-
7-3-1
U kupu- 1-2
Tu sam bio itekako razočaran i na kraju ne mogu ne reći da smo imali sve a na kraju dobili ništa.
Rezime na kraju sezone i što napraviti za sljedeću-
Uprava je oko nekih ključnih stvari zakazala-
Smjena Karačića
Ne dovođenje pravog napadača na polusezoni
Zavrzlame van teren
Igrači-
Neki su pokazali talent,neki kontinuiranost,neki oduševili,neki razočarali a neki pokazali da ih vrijeme polako gazi.
Po meni se treba riješiti igrača koji ne donose prevagu na terenu a imamo sigurno par takvih.
Zahvaliti se nekim starijim igračima ili ukoliko su voljni ostaviti ih da pomažu mladim igračima al tu ulaziš u rizik
da će ti raditi probleme po svlačionici ako budu nezadovoljni minutažom
Dovest nekoliko pojačanja,ali pojačanja,pogotovo u napadu
Trener-
Mislim da je kristalno jasno da nisam ljubitelj Bloudeka i iskreno ne želim da nas on vodi sljedeće sezone.
Kog dovesti umjesto njega,to je teško pitanje.
Što reći nakon ove sezone,kod mene su osjećaji pomiješani i neke stvari mi dugo nisu bile jasne iako sam doznao mnogo stvari zadnjih mjesec dana.
Nakon lošeg početka u borbi za europu je smijenjen Čutuk i o tom čovjeku niti ne mogu previše reći,vodio je Široki samo par utakmica.
Došao je Karačić pred kojeg je bio stavljen cilj izboriti Europu.
Krenuo je furiozno kako u prvenstvu tako i u kupu i dugo vrijeme smo bili prvi na tabeli i u kupu smo dogurali do polufinala.
U početku je i igra bila lijepa i efikasna i nitko nam nije ništa mogao. Kasnije što zbog ozljeda, što zbog nekih drugih stvari je igra počela patiti pa smo kraj 1.polusezone završili na 2.mjestu ali nam je Željo bio na dohvatu.
Prva utakmica odmah kod njih i nes(p)retno smo od njih izgubili jer najpošteniji bi bio remi. Još uvijek sanjam onu šansu Roskama,užas!
Veleža dobili prvu 1-0,di ćeš ljepšeg rezultata ako je već minimalna pobjeda.
Nakon toga remi kući sa zvijezdom ( oko te utakmice je bilo najviše problema-ozljede,kartoni,igre van terena) i smijenjen je Karačić.
Po mom mišljenju u potpunosti nepravedno,pogotovo gledajući njegov dotadašnji skor-
10 pobjeda
5 remija
2 poraza
i u kupu je praktički bio već jednom nogom u finalu.
Bio je daleko iznad zadanih ciljeva i bili smo u otvorenoj borbi za oba trofeja a oni njega smijene.
Da je bar zbog rezultata ali su tu bile neke druge stvari bitne i žalosno je da toga i dalje u nas, ali očito je tako moralo biti.
Došao je Bloudek koji po meni niti malo ne zaslužuje našu klupu i sa kojim sam razočaran prvenstveno zbog pristupa i stava.
Odmah na početku je najavljivao da će se igrati ofenzivno i atraktivno kad ono protiv Borca jedva centar prošli.
Zatim se nanizalo nekoliko lakših utakmica koje nemamo pravo izgubiti i svatko bi da je trener dobio te utakmice.
Pa uzvrat sa Veležom kojeg smo ipak dobro odigrali i zasluženo ušli u finale.
Nakon toga par kikseva gdje smo se svi,htjeli to priznati ili ne,malo tresli da ne bi ostali bez drugog mjesta na tabeli u prvenstvu.
Fala Bogu pa su i Borac i Sarajevo kiksali pa smo ostali na 2.mjestu.
I onda je došlo to finale kupa.
U sarajevu jako loša predstava naših i željo je zasluženo pobijedio,mogli su i sa više razlike al fala Bogu nisu pa smo imali ok rezultat za uzvrat,sve je bilo u našim rukama.
Uzvrat,što reći,atmosferu neću komentirati,previše je oko toga rečeno.
Al tu se pokazalo koliko je loš potez bio smjena Karačića i postavljanje Bloudeka za trenera.
U utakmici gdje nemaš šta izgubiti i moraš ganjati rezultat jer ti je biti ili ne biti,on postavi kukavičku taktiku i pali smo u toj utakmici spuštenih gaća.
Pokazao se kao totalni neznalac i njegova je glavna greška što nismo uzeli kup tj. što nismo ni probali uzeti ga.
Njegov ukupni skor u prvenstvu-
7-3-1
U kupu- 1-2
Tu sam bio itekako razočaran i na kraju ne mogu ne reći da smo imali sve a na kraju dobili ništa.
Rezime na kraju sezone i što napraviti za sljedeću-
Uprava je oko nekih ključnih stvari zakazala-
Smjena Karačića
Ne dovođenje pravog napadača na polusezoni
Zavrzlame van teren
Igrači-
Neki su pokazali talent,neki kontinuiranost,neki oduševili,neki razočarali a neki pokazali da ih vrijeme polako gazi.
Po meni se treba riješiti igrača koji ne donose prevagu na terenu a imamo sigurno par takvih.
Zahvaliti se nekim starijim igračima ili ukoliko su voljni ostaviti ih da pomažu mladim igračima al tu ulaziš u rizik
da će ti raditi probleme po svlačionici ako budu nezadovoljni minutažom
Dovest nekoliko pojačanja,ali pojačanja,pogotovo u napadu
Trener-
Mislim da je kristalno jasno da nisam ljubitelj Bloudeka i iskreno ne želim da nas on vodi sljedeće sezone.
Kog dovesti umjesto njega,to je teško pitanje.
Zadnja izmjena: SirokiZg, dana/u 20 maj 2012, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nije završila sezona.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
ma nisam ni znao koliko je na svakoj drugoj utakmici, ali mi je trebala informacija. Hvalafelix123 je napisao/la:Kavez 3AnelZ je napisao/la:Može li samo jedna informacija. Zanimaju me koje su bile cijene ulaznicu za sve tribine finala kupa BiH protiv Željezničara. Hvala
Sjever 5
jug(natkriven) 7
Na Istok su se smjestili pioniri Troglava i juniori Borca BL
Znaci kao i na svakoj drugoj utakmici

- northfront96
- Kontakt:
1:1 sa Olimpicom
jos jedna sezona bez titule,
jos jedna sezona u Europi...
nista novo...
jos jedna sezona bez titule,
jos jedna sezona u Europi...
nista novo...
citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- northfront96
- Kontakt:
ajde neka jednom NKŠB nije krivgavran je napisao/la:citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Elegant je napisao/la:
(desni klik > open in new tab)
tko su nam mogući protivnici od ovih?
-
- Kontakt:
Mi smo se vazda vodili krilaticom Kome smeta eVropska Slobodagavran je napisao/la:citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Steta propada sport u Tuzli ,prvo Dita sad i nogometni klub ,steta jos jedan manje sportski grad jos jedan manje derbi
Moguci protivnici su Tromso,Sparta Prag,AIK ,Hajduk (ja bi njega najvise zelio) ...
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;york je napisao/la:Elegant je napisao/la:
(desni klik > open in new tab)
tko su nam mogući protivnici od ovih?
imas na ovom sajtu
slažem se za susjede, najslabiji su protivnik od ponuđenih, a i najslađe bi ih bilo izbacit:)felix123 je napisao/la:Mi smo se vazda vodili krilaticom Kome smeta eVropska Slobodagavran je napisao/la:citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Steta propada sport u Tuzli ,prvo Dita sad i nogometni klub ,steta jos jedan manje sportski grad jos jedan manje derbi
Moguci protivnici su Tromso,Sparta Prag,AIK ,Hajduk (ja bi njega najvise zelio) ...
- Jack777Pott
- Kontakt:
Jel danas Siroki stvarno nije imao publike il je kaznjen da igra pred praznim tribinama? Nisam bas puno pratio, radio sam za komp i pomalo bacao oko, al kad bude ukljucenje u SB cujem kako igracima na klupi puca kraljznica dok se saginju svezat vezice na kopackama. Nigdje zive duse.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- northfront96
- Kontakt:
kazna, 1 utakmicu sa praznim stadionom....
Jel bila ova zadnja utakmica na Tv?
Da, kombinovan prenos sa onom iz Lukavice.ŠB.TRN je napisao/la:Jel bila ova zadnja utakmica na Tv?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hvala na inf!!Virtu4l je napisao/la:Da, kombinovan prenos sa onom iz Lukavice.ŠB.TRN je napisao/la:Jel bila ova zadnja utakmica na Tv?
Ako bude dobar ždrijeb u 2. pretkolu,u trećem očekujem Inter ili Liverpool na Pecari
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
york je napisao/la:slažem se za susjede, najslabiji su protivnik od ponuđenih, a i najslađe bi ih bilo izbacit:)felix123 je napisao/la:Mi smo se vazda vodili krilaticom Kome smeta eVropska Slobodagavran je napisao/la:citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
definitivno hajduk,uuu kad bi ih siroki izbacio

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Austinpowers, imekorisnicko, Istinski, kanarinac, MaroonBjelave, Morgen19, N3R3D, Necto, strahmeipomisliti, successminator, svrakino1921, TribuneEst, Venom, ZaZelju i 117 gostiju.