Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 24 maj 2012, 22:50

Ian Abrahams ‏@Moose_talkSPORT
The **** who tipped me the wink about Klopp to Liverpool says the issue should be resolved overnight/tomorrow

if Liverpool's owners could've duped us all into thinking it was Martinez, AVB, Lambert, Rodgers when their number 1 target was in Germany?

Could be the shock appointment as the next Liverpool manager. I know he's just won the double in Germany, but am looking into it - I wonder
Hajmo svi malo maštati. :oops:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 maj 2012, 22:51

Imal' ko jači?

slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 maj 2012, 22:52

Poredim ga zato što je u Juve došao iz Siene.
A i Kenny je legenda kluba pa nije išlo, Shearer isto tako.. ;)
Kažem samo da se ne sudi čovjeku po tome što vodi loš klub.
Namazani su Španci.. :mrgreen: Navodno, sada navijači žele Boasa.
KUKU meni, ne zna ni ova štampa šta da laže više. :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 maj 2012, 22:55

Carlo je napisao/la:Imal' ko jači?

slika
Čuli da je 70% sniženje pa se slučajno našli u dućanu. :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2012, 23:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:Poredim ga zato što je u Juve došao iz Siene.
A i Kenny je legenda kluba pa nije išlo, Shearer isto tako.. ;)
Kažem samo da se ne sudi čovjeku po tome što vodi loš klub.
Namazani su Španci.. :mrgreen: Navodno, sada navijači žele Boasa.
KUKU meni, ne zna ni ova štampa šta da laže više. :lol:
mijesas kruske i jabuke. kenny je vec ranije prije nego sto nas je sad vodio bio menađer liverpoola i islo mu je... nije ovo kviz necemo se sad igrati pa nabrajati koje je gdje islo a kome nije, ja ti kazem ne mozes bas stavljati znak jednakosti između contea i martineza i kazem ti zbog cega ti na to mozes gledati kako hoces ali situacije ne da nije ista nego nije ni slicna.
moguce je da ce biti dobar martinez, ja ne vjerujem u to, ali ne znam zasto svi od jednom spominju contea i sienu nisi ti prvi koji je to pisao.

@carlo ne ljutim se sta ti je :D
You are someone else I am still right here

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 24 maj 2012, 23:09

Znači to je to, Martinez novi menadžer, naravno da ćemo potonut još dublje sa njim al haj dok ne ispadnemo u C'ship nećemo se opametit. Boas bi nas preporodio kako sa vrhunskim pojačanjima tako i sa taktikom i igrom, od Martineza očekujte polovnjake jer je i on polovnjak i ne zna kvalitetno dovodit. Sljedeća sezona će biti još jedna za ne gledanje i zaborav.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 maj 2012, 23:10

Kažem da ne mora značiti ko kakav ugled i koliko je legenda kluba da bi odlično vodio klub.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 maj 2012, 23:13

Carlo gdje ćeš na Feru, to isto kao kada bi Crna Gora objavila rat Kini. :mrgreen:
Ovaj njemac, da ne bude Ragnik na kraju. :mrgreen:

Čim Martinez onako liže sladoled sa Henryijem, to je po meni završen posao. Još ako ga je počastio, kao hedija za Henryija. :mrgreen: Henry nema para za sladoled. :lol:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2012, 23:22

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kažem da ne mora značiti ko kakav ugled i koliko je legenda kluba da bi odlično vodio klub.
jarane on ako bude i solidno vodio klub mi trebamo biti sretno, o odlicnom ne bi ni da sanjam. nisam bas neki fan rafe al i njega radije vidio na klupi liverpoola nego ovog martineza. otpustili su dalglisha jer je imao nekoliko losih mjeseci a zaposlice covjeka koji je u citavoj karijeri imao par dobrih mjeseci.
ako martinez postane menađer liverpoola treba se zapitati da li amerikanci uce na greskama... oni izgleda dovode samo ljude koji su trenutno u "formi"
nisu naucili na promasajima sa igracima pa ce sada da pokusaju istu taktiku i kad su treneri u pitanju.
kako god ako je martinez novi trener neka mu je sa srecom jer trebace mu... ja cu biti zadovoljan ako izbjegnemo borbu za opstanak naredne sezone :D
You are someone else I am still right here

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 24 maj 2012, 23:29

Odličan post @fera.

Mada sam se protivio AVB-ovom dolasku, on se čini kao fantastično riješenje naspram Roberta.Poštujem ga i ono što radi u Wiganu, ali Liverpool je sasvim druga dimenzija. :roll:

AVB bi bio uspješan, ali samo u varijanti da uspješno nametne autoritet i svoju filozofiju.To mu nije uspjelo u Chelseaju, i zato ni on nije uspio u Chelseaju.Ali svejedno, ko god dođe, ja mu želim sve najbolje, jer nikad se ne zna.Možda Roberto Martinez bude taj koji nas vrati na staze stare slave. :mrgreen:

EDIT: vidim niko se od Aurelija ne oprašta, a valjao nam je u prošlosti.Doktor i na beku i na krilu, ali ono po čemu ćemo ga pamtiti su nevjerovatni prekidi.Nikad neću zaboraviti onaj gol na Old Traffordu 2009. kad smo rasturili scum 4-1.Sretno majstore. :)

YNWA FABIO
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 25 maj 2012, 00:10, ukupno mijenjano 3 puta.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 24 maj 2012, 23:47

Dok ne vidim oficijalnu objavu ne vjerujem nista.. Moze se spekulisat koliko god hoce al samo crno na bijelo kad izadje onda cemo moci komentarisati.. A sto se tice Martineza, ako vec dodje ne treba odmah imati lose i pesimisticno misljenje.. Treba dat covjeku par mjeseci da vidimo rezultate i igru i onda komentarisati.. Moje misljenje je da ce Martinez ako dodje u prvih 10 kola imati bolji ucinak i od Roya i od Daglisha.. Ako je sa Wiganovim igracima imao mozga takticki otkidat bodove i skupit u ovoj sezone 9 bodova manje od naseg tima ne vidim zasto nebi sa nasim igracima koji su realno recimo 3 puta kvalitetniji od Wiganovih postic neki uspjeh..

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 25 maj 2012, 00:02

Nemojte se voditi na to "ako je sa njima ostvario dobr rezultat i sa Liverpoolom ce" jer ruku na srce osim par igraca ovaa trenutna ekipa i jeste samo za 5-8 mjesto,mislio sam da ce ovaj klub krenut naprijed al sumnjam da Martinez moze uraditi nesto vise,niko sretniji od mene ako ne budem upravu.

Kako je krenulo nadam se nece i Liverpool u cvajtu za mojom Slobodom :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 25 maj 2012, 00:48

Po imenima kvalitetu i cjeni igraca Arsenal i Chelsi nemaju nista bolje od nas, samo imaju uigranost i godine zajednickog iskustva, kod nas pola tima zadnju godinu i pol doslo..

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 25 maj 2012, 00:51

Red Assassin je napisao/la:Po imenima kvalitetu i cjeni igraca Arsenal i Chelsi nemaju nista bolje od nas, samo imaju uigranost i godine zajednickog iskustva, kod nas pola tima zadnju godinu i pol doslo..
Nemoj da te ko cuje :D

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 25 maj 2012, 00:52

Red Assassin je napisao/la:Po imenima kvalitetu Arsenal i Chelsi nemaju nista bolje od nas
:lol:
Objektivnost na nivou.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 maj 2012, 01:02

Ameri se opasno zayebavaju. Ja sam mislio da imaju konkretnu zamjenu za Kennya, a ne lika čiji je jedini uspjeh neispadanje iz lige. Mislim, nebulozno. Ako (kad) Martinez preuzme, očekujem borbu za EL kao vrhunac naših nastupa u sezoni, i blago ispadanje iz grupe ozbiljnih kandidata za LP. Jednostavno, u ovom momentu, previše je jakih timova da se mi oslanjamo (kockamo) na Martineza, jer se sve više kvalitetom igrača udaljavamo od četvrte pozicije, pa bi bar veliko menadžersko ime trebalo da daje kakvu takvu ravnotežu u toj borbi. Možda on bude novi Conte, ali vjerovatnije je da će biti novi Hodgson.
I neki dan sam razmišljao, prekretnica za Liverpool i naš nagli pad sa drugog mjesta (2008/2009) na sedmo bi vrlo lako mogla biti odlazak Xabija Alonsa. U sezoni nakon njegovog odlaska, Rafa je pokušao sa Lucasom kao zamjenom na toj poziciji, i naravno, dečko mu nije bio ni do koljena, ali je kasnije izrastao u Maschovog nasljednika. Aquilani nikad nije dobio pravu šansu, a Meireles i Adam kvalitetom nisu bili ni blizu. Ako tome pridodamo starenje Gerrarda, odlaske
Torresa i Mascherana, mislim da bi vrlo moguće mogli dobiti razlog našeg ispadanje iz famozne "velike četvorke". Naravno, ovo nije ni blizu opravdanju Hodgsonu, a kamo li Kennyu koji je imao 120 miliona da ovaj tim digne na noge, a uradio katastrofalan posao.
Novog menadžera čeka veliki posao, i mislim da menadžeri neoprobani u velikim timovima, i pod velikim pritiskom nisu siguran odgovor, već kocka sa značajnom šansom za dalji pad.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 maj 2012, 01:22

7 dugih godina. :D

slika

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 25 maj 2012, 02:04

Dođe li Martinez to će biti katastrofa. Pa Hodgson je imao impresivniji rezime od njega. Ali eto ko zna mlad je možda nešto i bude.

7 godina od Istanbula. Samo dva igrača su još uvijek tu :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 25 maj 2012, 10:27

igman je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Po imenima kvalitetu i cjeni igraca Arsenal i Chelsi nemaju nista bolje od nas, samo imaju uigranost i godine zajednickog iskustva, kod nas pola tima zadnju godinu i pol doslo..
Nemoj da te ko cuje :D
ne znam sta je smjesno, pa liverpool je nadigrao i arsenal i chelzi kad su god igrali ove sezone..4x ih dobili 2x izgubli..i to trebali se prisjetiti kakvi su to porazi bili..

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 25 maj 2012, 10:27

Svim Redsima čestitam Dan Rima (1977) i Istanbula (2005) a svim pionirima i omladincima Dan Mladosti ;)

YNWA!!!

PS - u ovoj priči oko trenera, čudi me samo da do sada još niko nije u priču uveo Ćiru i Osima juniora :mrgreen: Sa Ćirom instant uspjeh u prvoj sezoni (**** im majku sinko :mrgreen: ) a sa Osimom nova era kao pod Shankleyem :mrgreen:
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.