Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Šta bi tek bilo da je ispao Željezničar,Sarajevo,Borac,Zrinjski,Široki kad se pojavljuju ovolike teorije zavjere o ispadanju Slobode
.

Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 24 maj 2012, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
evo malo kriminala sreća pa nije ništa uticalo na konaćan ishod bilo bi vriske i onda bi bilo ma opet pitari itd.... a vidite poništeni gool Matka: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-" onclick="window.open(this.href);return false; ... 2821_n.jpg Sviran ofsajd koji uopste nije postojao

Sarajevo ljubavi moja!
Borac, Siroki, Zrinjski kad bi ispali to bi bila pobjeda nad nacionalizmom, sovinizmom i "velikim narodima" koji ne vole nista sto nije njihovo.Grdan je napisao/la:Šta bi tek bilo da je ispao Željezničar,Sarajevo,Borac,Zrinjski,Široki kad se pojavljuju ovolike teorije zavjere o ispadanju Slobode.
Vjerovatno si bi slavilo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- spielführer_21
- Kontakt:
Šta su to sarajevski klubovi bolji od gore navedenih?Elegant je napisao/la:Borac, Siroki, Zrinjski kad bi ispali to bi bila pobjeda nad nacionalizmom, sovinizmom i "velikim narodima" koji ne vole nista sto nije njihovo.Grdan je napisao/la:Šta bi tek bilo da je ispao Željezničar,Sarajevo,Borac,Zrinjski,Široki kad se pojavljuju ovolike teorije zavjere o ispadanju Slobode.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Čelikovci tvrde da su odbili mito čelnika GOŠK-a! Sloboda dala premije igračima Čelika za bod iz Gabele od po 400 KM.
Čelik Zenica 1945
Zanimljiva stvar jeste i ovaj portal gdje su novinari ocigledno svi do jednog navijaci Zeljeznicara,kada je Zeljeznicar prvi tada nema neregularnosti i sve je bajno ,komitet funkcionira i sl. stvari...smjesno do bola a sinoc na isjecku se ocigledno vidi pustanje igraca Zeljeznicara ,prvo golman pa zatim kontra u kojoj igrac ide 1 na 1 i pusta loptu golmanu da mu je uzme a doticni igrac nastavi samo trckarati prema naprijed! 
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemamo. Ipak je u pitanju 500 KM od Slobodealeksandar_veliki je napisao/la:Koji Čelikovci, imamo li imena ili?Nimla_RZ je napisao/la:Čelikovci tvrde da su odbili mito čelnika GOŠK-a! Sloboda dala premije igračima Čelika za bod iz Gabele od po 400 KM.

Čelik Zenica 1945
Zajko Zeba je u javnost izisao da mu je najteze u karijeri bilo kada je morao pustiti utakmicu Sirokom Brijegu dok je nastupao za HSK Zrinjski(nije tada niti igrao u toj momcadi jer nije imao mjesta u prvih 11 a sad najaci igrac lige,toliko o ligi) ,molim ga da se ocituje oko ovoga zadnjeg "Pustanje" u karijeri! 
Koliko sam upratio,ovaj tekst zavrsnica prvenstva za sajbera ,u njemu stoji da je ovo sve regularno!

Koliko sam upratio,ovaj tekst zavrsnica prvenstva za sajbera ,u njemu stoji da je ovo sve regularno!

pa premije nisu zabranjene
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Neko reko da jesu?Grdan je napisao/la:pa premije nisu zabranjene
Čelik Zenica 1945
Ma kontao da je neka ironija,nisam mogao vjerovati ocima da sportsport ba kritizira babu i komitet...
lapsus,moja greska,ispricavam se!
Pozdravi Aco Zajku,jel mu tesko?!
lapsus,moja greska,ispricavam se!
Pozdravi Aco Zajku,jel mu tesko?!
Jos nam vi falite.Vi palite zastave tih istih naroda i susjednih drzava.Bas bi se uklopili,a bilo bi mjesta i za Pitare,da sad ne nabrajamo njihove grijehe.Elegant je napisao/la:Borac, Siroki, Zrinjski kad bi ispali to bi bila pobjeda nad nacionalizmom, sovinizmom i "velikim narodima" koji ne vole nista sto nije njihovo.Grdan je napisao/la:Šta bi tek bilo da je ispao Željezničar,Sarajevo,Borac,Zrinjski,Široki kad se pojavljuju ovolike teorije zavjere o ispadanju Slobode.
Molio bih Čapljinca Bekica da stavi tekst gdje Zeba govori o pustanju utakmice??
Inače,doslo zadnje kolo i svi poceli pricati o namjestanju,pa namjestala je i Sloboda,i u ovoj zadnjoj sezoni pa o tome nitko nista.Nije samo ona,ima tu jos klubova.Gledam veceras gol Borca protiv Sarajeva,za nepovjerovati,njih 4 idu na jednog igrača hahahah Leotar-Željo,sto reci,koju poslugu porati???Komitet za sta??????????????????????????????????????????????????????????????????

za "ŠB.TRN"
Najteži poraz u karijeri Zeba je doživio dok je igrao za Zrinjski.
Tada su "plemići" u polufinalu Kupa BiH igrali protiv Širokog Brijega. Prvi meč na Pecari su izgubili sa 1:0. U revanšu Pod Bijelim brijegom na poluvremenu su vodili sa 2:0. Ali...
- Tada su u svlačionicu ušli čelnici Širokog, ako se ne varam predsjednik Zlatan Mijo Jelić, te još neki ljudi, navodno, političari. Rekli su nam da moramo pustiti Široki, jer nam neće dozvoliti da budemo prvaci BiH. I normalno, pustili smo ih, a meč je završio 2:1. Hvala Bogu pa više nisam imao takvih slučajeva u karijeri - kazao je Zeba.
Najteži poraz u karijeri Zeba je doživio dok je igrao za Zrinjski.
Tada su "plemići" u polufinalu Kupa BiH igrali protiv Širokog Brijega. Prvi meč na Pecari su izgubili sa 1:0. U revanšu Pod Bijelim brijegom na poluvremenu su vodili sa 2:0. Ali...
- Tada su u svlačionicu ušli čelnici Širokog, ako se ne varam predsjednik Zlatan Mijo Jelić, te još neki ljudi, navodno, političari. Rekli su nam da moramo pustiti Široki, jer nam neće dozvoliti da budemo prvaci BiH. I normalno, pustili smo ih, a meč je završio 2:1. Hvala Bogu pa više nisam imao takvih slučajeva u karijeri - kazao je Zeba.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ma Zeba je bio odličan u Zrinji... volili su ga navijači, a i on se osjećao u Mostaru ok...aleksandar_veliki je napisao/la:Kratko je bio u Zrinjskom, ali eto nadoknadio u Zelji
evo iz tog istog intervju je izjavio i ovo....
Nastupao si za mnoge klubove. Gdje si se najbolje osjećao?
- U Mariboru. To je grad iz snova i tu je jako lijepo živjeti. Budući da sam bio najbolji igrač Maribora, navijači su me srdačno prihvatili. Ustvari, obožavali su me, a čelnici Maribora skoro svaki mjesec me mole da se vratim u Sloveniju. Ali, ne mogu, jer sam vezan ugovorom za Kamaz. Osim u Mariboru, dobro mi je bilo i u Zrinjskom s kojim sam osvojio titulu prvaka BiH.

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- delpiero20
- Kontakt:
Momak Sloboda je za te klubove tipa zrinjski i siroki real madrid i sto se historije tice i sto se navijaca tice...Grdan je napisao/la:Šta bi tek bilo da je ispao Željezničar,Sarajevo,Borac,Zrinjski,Široki kad se pojavljuju ovolike teorije zavjere o ispadanju Slobode.
Nemoj se blamirat sa takvim izjavama...
Smajke, Marković, Vernes???? ...ali ni ne čudi... s Trebinjcima su nam uvijek sumnjive tekme bile (zanimljivo uvijek u Trebinju... mislim da Leotar od svoje šampionske generacije nije ni boda uzeo Pod BB)aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam to rekao, samo kazem kratko je bio, pa dozivio samo jednu stimaljku, ima igrac u Zelji s Leotarom igrao tri namjestene tekme, tad nosio dres Zrinjskog.

Taj tvoj real iz tuzle,koliko ima drzavnih prvenstava i kupova osvojenih?delpiero20 je napisao/la:Momak Sloboda je za te klubove tipa zrinjski i siroki real madrid i sto se historije tice i sto se navijaca tice...Grdan je napisao/la:Šta bi tek bilo da je ispao Željezničar,Sarajevo,Borac,Zrinjski,Široki kad se pojavljuju ovolike teorije zavjere o ispadanju Slobode.
Zrinjski i Siroki imaju 6 ukupno?!

- delpiero20
- Kontakt:
Imate u ovoj pijacarskoj ligi...i to sve kupljeno i po dogovorubekicamir je napisao/la:Taj tvoj real iz tuzle,koliko ima drzavnih prvenstava i kupova osvojenih?delpiero20 je napisao/la:Momak Sloboda je za te klubove tipa zrinjski i siroki real madrid i sto se historije tice i sto se navijaca tice...Grdan je napisao/la:Šta bi tek bilo da je ispao Željezničar,Sarajevo,Borac,Zrinjski,Široki kad se pojavljuju ovolike teorije zavjere o ispadanju Slobode.
Zrinjski i Siroki imaju 6 ukupno?!
Mi dok smo 45 godina igrali sa najvecim timovima regiona i dok smo bili uvijek u prvom razredu Yugoslavenskog fudbala vi niste ni postojali...
Da je sad fudbal normalan i da je sad kao stara liga kako treba vi ne bi bili ni u 3-4 ligi Yugoslavije...samo sto se kod nas fudbal odavno ne igra
A te trofeje mozete prodat na pijaci za 10 maraka jer vaznija je jedna sezona u staroj ligi nego 50 u ovoj pijacarskoj...
Drzite se vi stare juge!
Aleksa,jugoslavije vise nema,vrati se doma!
1905 HSK
1919FK Sloboda
gdje ste vi bili ovih 14 godina razlike,vrijeme,ponavljam,vrijeme nije nastalo od druga Tita i nije stalo 90ih godina...vrijeme je nesto sto se zaustaviti ne moze...
sretno u federalnoj,doci cu vas pogledati protiv Branitelja,bit ce to odlican derbi!
Aleksa,jugoslavije vise nema,vrati se doma!

1905 HSK
1919FK Sloboda
gdje ste vi bili ovih 14 godina razlike,vrijeme,ponavljam,vrijeme nije nastalo od druga Tita i nije stalo 90ih godina...vrijeme je nesto sto se zaustaviti ne moze...
sretno u federalnoj,doci cu vas pogledati protiv Branitelja,bit ce to odlican derbi!
- delpiero20
- Kontakt:
Tih 14 godina gledali kako se osnovat jer nam fasisti kao vi i vasa braca Austro-ugarski okupatori nisu dali..bas se imas diciti dobrim periodom...bekicamir je napisao/la:Drzite se vi stare juge!
Aleksa,jugoslavije vise nema,vrati se doma!![]()
1905 HSK
1919FK Sloboda
Gdje ste vi bili 45 godin? Navijali za Velez pa se ponovo rodili...
A i ovo poslije rata, bas si nasao period da se dicis opet...titule se prodaju kao jabuke
Bice dobar derbi, mi pravedni radni ljudi najbolje igramo protiv takvih izmisljenih klubova kao vas mali braco Branitelj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.