Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Arnelinho
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Arnelinho » 23 maj 2012, 12:49

Hm...
Adebayor se vraća u svoj klub. Izgleda da ga žele Malaga i PSG.

Louisu Sahi je istekao ugovor ( :shock:) I on odlazi, sem ako mu se ne ponudi novi.

Bale/Modrić- sumnjam da će ostati. Takodje postoji šansa i da vas Ekotto napusti. Friedel će u penziju, dok čini mi se i Gomes (eh, da su vam svi odlasci takvi :D ) odlazi.Sasvim je izgledno da vas i Gio dos Santos napušta.

Takodje, ne treba ni spominjati da Kyla Walkera žele veći klubovi, mada mislim da on još ostaje. Defoe je najavio odlazak, jer ne želi da sjedi na klupi.

Kako stvari stoje idu znači: Gomes, Friedel, Bentley, Saha, Adebayor, Defoe i dos Santos, a vjerovatno i Čarli te Niko, dok ćemo o sudbinama Balea i Luke znati više nakon Eura.

Sve mi se ovo čini kao armagedon za Tottenham. Aj kad malo bolje razmislim, ne zovu navijače Tottenhama tako k'o što ih zovu džabe. :mrgreen: A i na klupi je Harry iz Har Megidda. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 23 maj 2012, 22:35

BREAKING NEWS: SPURS WINGER GARETH BALE HAS HANDED IN A TRANSFER REQUEST!

SKYSPORTS

Ne znam jel ovo istina ili je bomba, so don't go hard on me if it aint true

belefront

Post Postao/la belefront » 23 maj 2012, 22:59

Arnelinho je napisao/la:Hm...
Adebayor se vraća u svoj klub. Izgleda da ga žele Malaga i PSG.

Louisu Sahi je istekao ugovor ( :shock:) I on odlazi, sem ako mu se ne ponudi novi.

Bale/Modrić- sumnjam da će ostati. Takodje postoji šansa i da vas Ekotto napusti. Friedel će u penziju, dok čini mi se i Gomes (eh, da su vam svi odlasci takvi :D ) odlazi.Sasvim je izgledno da vas i Gio dos Santos napušta.

Takodje, ne treba ni spominjati da Kyla Walkera žele veći klubovi, mada mislim da on još ostaje. Defoe je najavio odlazak, jer ne želi da sjedi na klupi.

Kako stvari stoje idu znači: Gomes, Friedel, Bentley, Saha, Adebayor, Defoe i dos Santos, a vjerovatno i Čarli te Niko, dok ćemo o sudbinama Balea i Luke znati više nakon Eura.

Sve mi se ovo čini kao armagedon za Tottenham. Aj kad malo bolje razmislim, ne zovu navijače Tottenhama tako k'o što ih zovu džabe. :mrgreen: A i na klupi je Harry iz Har Megidda. :mrgreen:

- Friedel ( Free)
- Gallas (Free)
- Nelsen (Free)
- Ćorluka ( 5-7 mil.)
- Modric (25-30 mil.)
- Bale (35 mil.)
- Defoe (12. mil.)
- Saha (Free)
- Piennar (2-3 mil.)
- Jenas (2-3 mil.)
- Bentley (4-5 mil.)
- Gio. dos Santos ( 7-8 mil.)
- Gomes (5 mil.)
- Seb Bassong (2-3 mil.)
- Bonghani Khumalo (50 K)
. Rafael Van der Vaart (15-20 mil.)
- i mozda Niko Kranjcar (10 mil.)
to su cijene igraca :D
A ovo za Bale-a sumnjam da je istina :roll: :roll:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 maj 2012, 23:09

Ja vam od srca želim da budete jaki ono kad napnete guzoove da budete peti. :mrgreen: Ne bi mi bilo zanimljivo kad bi bili preslabi ili ne daj bože ispali iz lige.

A...
belefront je napisao/la:- Friedel ( Free)
- Gallas (Free)
- Nelsen (Free)
- Ćorluka ( 5-7 mil.)
- Modric (25-30 mil.)
- Bale (35 mil.)
- Defoe (12. mil.)
- Saha (Free)
- Piennar (2-3 mil.)
- Jenas (2-3 mil.)
- Bentley (4-5 mil.)
- Gio. dos Santos ( 7-8 mil.)
- Gomes (5 mil.)
- Seb Bassong (2-3 mil.)
- Bonghani Khumalo (50 K)
. Rafael Van der Vaart (15-20 mil.)
- i mozda Niko Kranjcar (10 mil.)
Izgubiti podvučene i nije neki grijeh. Dok su Niko, Čarli, Pienar i koliko sam primijetio Jenas kod 'arrya već ionako igrači koje on ne koristi.

Problem bi bio ako bi prodali Sahu, Gallasa, Defoea, Modrića, a da ne spominjem Balea. Mislim da za njega Tottenham ne može naći zamjenu, al' bi mogao kompenzirati jačanjem drugih pozicija- to sigurno.

Eto prenio sam ti (vam, ima li ovde sem tebe neko da navija za T'ham? :? ) vijest da bi Remy mogao potpisati za vas. Gledao sam ga milion puta i, osim u slučaju da se ne bude mogao prilagoditi na London, će biti 100% odlično pojačanje. Mogao bi on igrati u mnogo većem klubu od Tottenhama.

Još i Jan ako dodje (a nadam se da ne :P ) eto razloga da ne žališ ni za Gallasom.

Evo i ovo:
According to latest rumours collected in exclusive by TuttoMercatoWeb, Tottenham executives had a positive meeting with Pablo Cosentino, agent of Argentinian centre-back Matias Silvestre (27). The player, who's likely to leave Palermo on a full basis, is tracked by Inter, AC Milan and AS Roma, as well as by top German clubs.
Štoper je u pitanju. Edit: piše. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 24 maj 2012, 08:33

što se mene tiče pola tih igrača može otići posbno ova kategorija 33+. Od Sahe nismo ni imali neke koristi, Gallas je za penzije, ovi ostali većina je na posudbama ili nisu igrali. Zadržati Luku, Bale, Adebayora i VdV, i dovesti pojačanje u obrani (Vertoghen) i u napadu (Remy) i opet imamo ekipu za top 4.
Audere est Facere

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 maj 2012, 18:56

M. Scofield je napisao/la: Zadržati Luku, Bale, Adebayora i VdV, i dovesti pojačanje u obrani (Vertoghen) i u napadu (Remy) i opet imamo ekipu za...
Europa ligu!

belefront

Post Postao/la belefront » 24 maj 2012, 21:57

Profesor je napisao/la:
M. Scofield je napisao/la: Zadržati Luku, Bale, Adebayora i VdV, i dovesti pojačanje u obrani (Vertoghen) i u napadu (Remy) i opet imamo ekipu za...
Europa ligu!
A samo mi molim te reci, gdje cete vi biti kada vam od Van Persie, koji ce otici prije nego sto vi to i mislite, IMATE STRAAAASNOG CHAMAKA ili NEVJEROVATNOG ARSHAVINA i naravno da ne zaboravimo VELICANSTVENOG GERVINHO koji apsolutno nista nije uradio ove sezone a koliko se ocekivalo od njega :!: :!: :!: :!:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 maj 2012, 22:30

Kao i dosad, ispred vas. :)

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 25 maj 2012, 08:28

Profesor je napisao/la:
Europa ligu!
Ipak smo završili 4 što u 99,99 % slučajeva znači kavlifikacije za LP.
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 27 maj 2012, 22:11

Navodno smo doveli Jana Vertonghena u nase redove za 11 miliona, ne znam da li je ovo istina, ali bi bila predivna vijest ako je istinita :D :D

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 27 maj 2012, 22:26

belefront je napisao/la:Navodno smo doveli Jana Vertonghena u nase redove za 11 miliona, ne znam da li je ovo istina, ali bi bila predivna vijest ako je istinita :D :D
Reko lik da mu je Arsenal alternativa :lol: :lol:

To pokazuje kakve su mu ambicije u karijeri a takvi u Arsenalu ne trebaju da igraju :!:

Opklada je idalje tu :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 maj 2012, 21:47

po svemu sudeci meni najsimpaticniju ekipu u engleskoj ovog ljeta ocekuje velike promjene u igrackom kadru, sto moze biti pozitivno za klub, ukoliko uprava odradi pametan posao

najzvucnija imena modric i bale ce tesko ostati, ali to ne mora znaciti da ce totenham biti slabiji, posto se za njih dvojicu moze uzeti ogroman novac, mozda cak nekih 70 miliona, za te pare se moze dovesti 5 mocnih igraca

ako uzmete vertongena to je sjajan posao, ima jos na trzistu igraca koji nisu skupi, a odlicni su i bice jos bolji

po meni totenham sad kad nije u ligi prvaka moze komotno podmladiti ekipu, uz pokojeg iskusnjeg igraca mozete biti i bolji od 5. mjesta naredne sezone

modrica treba prodati ako je istina da se za njega nudi i 40 miliona, to je barem duplo vise nego sto zaista vrijedi, dati njega za tolike pare a dovesti recimo za sahina za 15 miliona bio bi jako pametno

vas najbolji igrac Bale ce vjerovatno u barcu, barem su takve prilike, ponudu barce je tesko odbiti i bez obzira sto ja to toliko prizeljkujem, bilo bi to dobro i za totenham, jer u vasoj situaciji bolje je tri odlicna igraca nego jedan mocan, mozete uzeti i kojeg naseg mladjeg igraca, po meni najbolje za oba kluba bi bilo nekih 30 miliona plus affelay koji igra istu poziciju ko bale sad u totenhama, sjajan igrac koji nazalost u barci nema mjesta, a u totenhamu bi harao. logicki gledano bolje affelay i jos jedan top igrac za 30 miliona (npr Cavani), nego bale koji ce mozda pruzati i blijede partije ako recimo zeli u barcu, a klub mu ne da, to nije to onda

totenham ce tesko dovodi extra skupe igrace, ali ima i tih jeftinijih koji se mogu pokazati fantasticno, samo za pare od lukice i balea totenham moze dovesti gledano po cijenama pola mlade ekipe kao npr: vertongen, van der wiel, affelay, sahin, m'villa ili npr eriksen, plus da klub ulozi tih nekih 30 miliona jednog mocnog napadaca tipa cavani, uz one koji ostanu totenaham bi po meni bio puno jaci nego sto je sada

u svakom slucaju, ako bale bude zelio u barcu, nadam se totenham nece praviti velike probleme, nije momak to zasluzio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

belefront

Post Postao/la belefront » 30 maj 2012, 09:40

Romariooo je skroz u pravu, treba prodati ove igrace koji sada vrijede nezamislivu kolicinu novca i dovesti 5-6 vrhunskih igraca... Schalke hoce VdV-a i nude 12-15 miliona sto nije malo, moza bi trebali ga prodati :D

belefront

Post Postao/la belefront » 01 jun 2012, 14:46

Gio dos Santos dao gol protiv nas, eto sta da vam kazem... Ja i dalje tvrdim da on treba igrati mozda cak i ispred Lennona ali.. :roll: :roll: :roll:

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 01 jun 2012, 17:41

Gomesu i Cudiciniju ističe ugovor. Tako da idu džaba.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 01 jun 2012, 21:34

Ovo ljeto za Modrica je ili United ili Real Madrid a mislim da ce u United , sto se tice Bale City ili Barsa a ja licno mislim da ce otici u City :)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 jun 2012, 21:35

Lucryler je napisao/la:Ovo ljeto za Modrica je ili United ili Real Madrid a mislim da ce u United , sto se tice Bale City ili Barsa a ja licno mislim da ce otici u City :)
Bolje da ode u Madrid,onda bi i mi nesto cuknuli od toga transfera,ta će Manchaster! :D

belefront

Post Postao/la belefront » 04 jun 2012, 08:03

http://www.youtube.com/watch?v=VfFOuBO9 ... embedded#!
Harry mora otici ako ce ovog momka da sputava -.-

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 05 jun 2012, 15:56

Ne znam sta da kazem tacno , ali mislim ili mirise mi na to da bi Harry mogao u Chelsea a Martinez u Tottenham ... Uz to jos dodati da ce Tottenham prodati i Modrica i Bale, gotovo sam ubjedjen da ce tako biti ..

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 06 jun 2012, 08:22

napušta nas Niko. Izjavio je za Hrvatske medije da ide u Dinamo Kijev
Audere est Facere

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.