FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 19:47

Armageddon2012 je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:Ma ne vjerujem da bi kod Osima igrao Nyema da nije imao ugovor i da se neće hajrovat od njegove prodaje to je sigurno.

slazem se...

najbolje smo na primjeru cocalica vidjeli da sef ne trpi te filozofe koji bi igrali iako im istice ugovor.

na tribine majstore,taman da si messi,a ne cocalic ili nyema...!
Totalna je šteta što ste se kladili samo na mjesec dana, odavno nije bilo konstruktivnijeg forumaša na našoj temi :mrgreen:

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 24 maj 2012, 19:53

Valjda ćemo saznat ovo dan dva šta je posrijedi i jeli se dobilo šta od njega. ;)

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 19:54

slika

Gdje je ovar pehar za prvaka, da ga nismo dobili u trajno vlasništvo :mrgreen:

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 24 maj 2012, 20:01

Armageddon2012 je napisao/la:
slazem se...

najbolje smo na primjeru cocalica vidjeli da sef ne trpi te filozofe koji bi igrali iako im istice ugovor.

na tribine majstore,taman da si messi,a ne cocalic ili nyema...!
:lol: :lol:
sto se ismijah...

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 24 maj 2012, 20:05

slika
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 maj 2012, 20:06

Ovaj Armageddon2012 će uz Mustafu Cerića postati vođa navijača na jugu. :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 maj 2012, 20:52

Ko se sjeca ovog? :)

slika

P.S. i Torpedo je bio NK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 maj 2012, 20:57

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:slika

Gdje je ovar pehar za prvaka, da ga nismo dobili u trajno vlasništvo :mrgreen:
Nismo, nece ni 15 godina ostati kod nas.. :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2012, 21:02

Nyema ima ugovor, ne znam do kad ali sad ćemo uzeti neke pare za njega.Od sutra kod nas na probi Brković iz Veleža.
DRUG NEBI TI PUNCA

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 24 maj 2012, 21:07

bagrcavi je napisao/la:Nyema ima ugovor, ne znam do kad ali sad ćemo uzeti neke pare za njega.Od sutra kod nas na probi Brković iz Veleža.
Kad bude taj trening probnih igrača da li znaš slučajno,naletio bi malo. :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2012, 21:52

ne znam tačno, to bi ti mogao odgovoriti Aco, Stole ili neko treći.Gledam sad nešto ovom Grahovcu ističe ugovor u Borcu valjalo bi njega zaganjati, mlad, perpektivan, mladi reprezentativac.I još tandem u vezi Zola - Grahovac :shock: Ali teško je to izvesti, nažalost.
DRUG NEBI TI PUNCA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 maj 2012, 22:01

nije tesko....istice mu ugovor sad u junu,i ako je pametan,doce ovdje kod nas...sef bi od njega napravio igraca za milion evra u roku od godinu-dve.
ima 19,5 god,igra za U21 i ima pravo cak i da igra jos jedan kvalifikacioni ciklus nakon ovoga!!

strasno perspektivan igrac,ciji ce razvoj biti jako usporen ako ostane da tavori tamo.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 22:04

Armageddon2012 je napisao/la:nije tesko....istice mu ugovor sad u junu,i ako je pametan,doce ovdje kod nas...sef bi od njega napravio igraca za milion evra u roku od godinu-dve.
ima 19,5 god,igra za U21 i ima pravo cak i da igra jos jedan kvalifikacioni ciklus nakon ovoga!!

strasno perspektivan igrac,ciji ce razvoj biti jako usporen ako ostane da tavori tamo.
Na onom anam forumu su mu ucijenili glavu ako ode u citiraću "jalijaški klub Gebelsovog sina", kako to komentarišeš :mrgreen:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 maj 2012, 22:05

Armageddon2012 je napisao/la:nije tesko....istice mu ugovor sad u junu,i ako je pametan,doce ovdje kod nas...sef bi od njega napravio igraca za milion evra u roku od godinu-dve.

vala bas, u onaj smorac samo propada :)
NO PYRO NO PARTY

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 maj 2012, 22:08

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:

Na onom anam forumu su mu ucijenili glavu ako ode u citiraću "jalijaški klub Gebelsovog sina", kako to komentarišeš :mrgreen:

taj sumski forum me ne zanima uopste!

a mali ako je pametan,razmisljace sta je bolje za njegovu karijeru,a ne sta pisu tamo neki pacenici.

ovdje bi igrao u sampionu,nastupao u kval za ligu sampiona,bio na oku skautima iz cijele evrope,a tamo ce igrati pred sluzbenim licima,posto ce oni banjalucki divljaci opet izazvati incident cim ih se pusti na stadion!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 maj 2012, 22:13

Po transfermarketu Nyemi ugovor ističe 30.6.2012. godine.

Na Tv Vogošći gost bio Sabahudin Žujo. Emisija Bonus. Trajalo preko 1 sat.

Žujo kaže: da je izvedbeni projekat za stadion u poodmakloj fazi i koliko sam ga ja skontao, kaže da će na proljeće, negdje u ovo doba početi radovi. Za stadion bi bilo potrebno oko 15 mil KM, uz grejs period od dvije godine. Premijer KS Musić dao saglasnost za pravljenje stadiona, a Federalni Nikšić je dao samo načelnu saglasnost, kao nije još pismenu.

Po Žuji bageri u maju 2013. godine, najkasnije.

Ukoliko gdje nađem emisiju, postaviću, a ako neko drugi to ranije uspije neka je postavi - ovdje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 22:16

avlami97 je napisao/la:Po transfermarketu Nyemi ugovor ističe 30.6.2012. godine.

Na Tv Vogošći gost bio Sabahudin Žujo. Emisija Bonus. Trajalo preko 1 sat.

Žujo kaže: da je izvedbeni projekat za stadion u poodmakloj fazi i koliko sam ga ja skontao, kaže da će na proljeće, negdje u ovo doba početi radovi. Za stadion bi bilo potrebno oko 15 mil KM, uz grejs period od dvije godine. Premijer KS Musić dao saglasnost za pravljenje stadiona, a Federalni Nikšić je dao samo načelnu saglasnost, kao nije još pismenu.

Po Žuji bageri u maju 2013. godine, najkasnije.

Ukoliko gdje nađem emisiju, postaviću, a ako neko drugi to ranije uspije neka je postavi - ovdje.
Znači radiće se cijeli stadion, tako ja skonta?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 maj 2012, 22:17

Zeljo da je pametan pozvao bi svog advokata i pokrenuo tuzbu protiv gospodina Ibrakovica, Slobode i medija koji su prenijeli ovu njegovu izjavu. I ukoliko nisu u stanju dokazati svoje navode traziti od svih strana zauzvrat 100.000 €, ali ne mi cemo ovo sve presutjeti i pustiti da se nad nama izviljavaju.

Ukoliko gospodo imate dokaze fino ih posaljite UEFA-i, ukoliko ona odbije vasu zalbu posaljite svoje dokaze FIFA-i, ukoliko isti takodjer odbiju zalbu posaljite svoje dokaze CAS-u, a ukoliko on odbije imate civilni sud.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 24 maj 2012, 22:19

Šućur Allahu,opet K:I:T:A Abdulahu :D
Einigkeit und Recht und Freiheit

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 24 maj 2012, 22:20

prije svega bih da ti cestitam na korektnosti sto ispostova tu opkladu, znam da ti je tesko, ja ne znam dal bih mogao, hahahah
drugo i sam znam par mladih igraca koje su velike nade, talenti, i igraju u repki(mladoj/olimpijskoj)... i bar sto se tice svih ovih kojih znam, njima su oci uprte samo van nasih granica, makar to bio neki drugoligas u lijevoj zemlji. Da budem jasniji ima tu igraca koji cak navijaju za klub u kojem trenutno igraju i vole ga, ali bi voljeti otici bilo gdje.
pretpostavljam da ni taj mladic nije drugacijeg razmisljanja, te njegov eventualni dolazak u Zelju bi za mene bio iznenadjujuci.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 17 gostiju.