PS volio bih da se sto prije objavi ime novog menadzera (licno najvise bih volio AVB) i nikako e bih volio da dodje berbatov

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ako se to desi najvise bih volio da dodje moutinho mada je on preskupLS7 je napisao/la:Ako Boas dodje(u sta se nadam) gotovo pa 100% da ce zeljeti dovest' barem jednog igraca iz Porta.Na svakoj poziciji imaju dobre igrace,krenuvsi od odbrane pa do napadaca.Nadam se da ce Amerikanci za transfere dat' 40-tak miliona,sto bi bilo dovoljno da se dovede par dobrih igraca pa da konacno vidimo i mi LP.![]()
Leiva Lukas ce vjerovatno bit' najvece pojacanje,aBd da se do pocetka sezone vrati u formu.Od Carrolla i Hendersona treba ocekivati puno bolje igre,vjerujem da ce Endiju pomoci ovo EP.Ako on i Suarez budu pravi,nadat' se uspjesnoj sezoni..
ma daj, zar stvarno mislis da ce sad kad nemamo pola funkcija u klubu a ni trenera ian ayre dovoditi pojacanja. ja stvarno ne vidim smisao toga. siguran sam da ce se prvo cekati zamjena za comollia i kinga pa onda ako ostane vremena mozda bude kakvih pojacanja.Carlo je napisao/la:ian ayrefera je napisao/la:ja samo ne znam ko ce to dovesti sad te igrace koji se spominju u klub i kome... niti imamo trenera niti ljude koji su zaduzeni za transfere, kao sto rizo rece imamo samo vlasnike
čini mi se da je rory smith (novinar timesa) rekao da će se ian ayre brinuti oko ugovora igrača dok ne dođe zamjena za comollija. znaš i sam (odnosno čuo si vjerovatnofera je napisao/la:ma daj, zar stvarno mislis da ce sad kad nemamo pola funkcija u klubu a ni trenera ian ayre dovoditi pojacanja. ja stvarno ne vidim smisao toga. siguran sam da ce se prvo cekati zamjena za comollia i kinga pa onda ako ostane vremena mozda bude kakvih pojacanja.Carlo je napisao/la:ian ayrefera je napisao/la:ja samo ne znam ko ce to dovesti sad te igrace koji se spominju u klub i kome... niti imamo trenera niti ljude koji su zaduzeni za transfere, kao sto rizo rece imamo samo vlasnike
Ovo je zvanično, ostalo su još dvije funkcije u klubu da se popune. Dobro je napredujemo. Izgleda da AVB traži veliku platu.Henderson dana 23 maj 2012, 19:45
AVB - menadžer Liverpoola.
Van Gall - sportski direktor.
Billy Hogan - komercijalni direktor.
Tom Werner - predsjednik kluba.
Steve Clark - trener prvog tima.
Jen Chang - direktor komunikacija.
Tako nekako dođe.
drugo je to, ja govorim o pojacanjima.Carlo je napisao/la:čini mi se da je rory smith (novinar timesa) rekao da će se ian ayre brinuti oko ugovora igrača dok ne dođe zamjena za comollija. znaš i sam (odnosno čuo si vjerovatnofera je napisao/la: ma daj, zar stvarno mislis da ce sad kad nemamo pola funkcija u klubu a ni trenera ian ayre dovoditi pojacanja. ja stvarno ne vidim smisao toga. siguran sam da ce se prvo cekati zamjena za comollia i kinga pa onda ako ostane vremena mozda bude kakvih pojacanja.) da će se ponuditi novi ugovori škrtelu i suareza, a mi ćemo se sigurno načekati dok dođe novi manager i zamjena za comollija tako da je logično da će on to činiti. ne podržavam ni ja to, ja sam za to da se imenuje menadžer veoma brzo, barem do početka eura.
čitam da henry i werner više nisu zainteresovani za AVBa nakon razgovora koji su obavili... razlog je nepoznat (još uvijek).
tako je , izbor trenera je vise kocka nego znanost....pogledaj sta je ucinio di mateo....OTNYS_YNWA je napisao/la:Tako su mnogi govorili kada je Conte preuzeo čak iz Siene Juventus.Ne sudite knjizi po koricama.
Ja bih samo još dodao da nakon 15 godina, koliko ja pamtim, Liverpool nije uopšte kandidat za titulu, pa usudiću se i reći nije kandidat ni za LP. Jedino tako i možemo nešto postići, nema pritiska a Bogami čak ni lažne nade među navijačima Liverpoola.OTNYS_YNWA je napisao/la:Tako su mnogi govorili kada je Conte preuzeo čak iz Siene Juventus.Ne sudite knjizi po koricama.
jest samo s tom razlikom sto je conte legenda juvea proveo je u klubu petnaest godina skoro i nema bas puno slicnosti sa martinezom, nije mi jasno zasto u zadnje vrijem svi porede njih dvojicu... conte je imao ugled i dobar status u juventusu i prije nego sto je postao trener tog kluba dok martinez u liverpoolu nema bas neku reputaciju i tesko bi se nametnuo kao autoritet.OTNYS_YNWA je napisao/la:Tako su mnogi govorili kada je Conte preuzeo čak iz Siene Juventus.Ne sudite knjizi po koricama.
dobro brate, ne moraš se odmah ljutitifera je napisao/la:drugo je to, ja govorim o pojacanjima.Carlo je napisao/la:čini mi se da je rory smith (novinar timesa) rekao da će se ian ayre brinuti oko ugovora igrača dok ne dođe zamjena za comollija. znaš i sam (odnosno čuo si vjerovatnofera je napisao/la: ma daj, zar stvarno mislis da ce sad kad nemamo pola funkcija u klubu a ni trenera ian ayre dovoditi pojacanja. ja stvarno ne vidim smisao toga. siguran sam da ce se prvo cekati zamjena za comollia i kinga pa onda ako ostane vremena mozda bude kakvih pojacanja.) da će se ponuditi novi ugovori škrtelu i suareza, a mi ćemo se sigurno načekati dok dođe novi manager i zamjena za comollija tako da je logično da će on to činiti. ne podržavam ni ja to, ja sam za to da se imenuje menadžer veoma brzo, barem do početka eura.
čitam da henry i werner više nisu zainteresovani za AVBa nakon razgovora koji su obavili... razlog je nepoznat (još uvijek).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.