FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2012, 21:37

MakeTZ je napisao/la:Sami smo sebi krivi svi smo to ponovili u ovoj temi bezbroj puta, samo sto navijaci drugih klubova dolaze ovde i potenciraju tu pricu i ponavljaju jedno te isto.
tako je brate sami smo sebi krivi i to je to mi smo trebali odigrati 1:0 i ebiga primili smo drugi gol i to je to..za druge me ne interesuje kako su igrali to je njihova stvar..samo eto da opet ne misle da su svi svetci i da su svi tako posteni kao sto se tvrdi ebiga.

Vratit cemo se jaci :). Sutra ce se strucni stab sa igracima i onom upravom zakleti pred nama navijacima i onim koji vise nisu sa nama, a bili su clanovi skupine prije rata(ima ih veliki broj) a izgubili su zivot 25 Maja na Kapiji, zakleti da ce Slobodu vratiti na stare staze i da ce Sloboda dogodine se boriti za titule,a ne vise doci u ovu situaciju..drzim ih za rijec vjerujem da cemo uspjeti..kasno smo se konsolidovali doveli neke ljude i skupili nesto novca da bi se mogli izvuci..znalo se ranije vec kome se kuha ebiga i nama je bilo tesko izaci iz toga, kad smo bili losi sve do samog dolaska Ibrakovica..

Idemo momci dalje bice bolje ebiga dusa me boli, ali sta se moze :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 24 maj 2012, 21:38

SaltCityAttack je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Nisu vam sarajevski klubovi krivi sto niste znali lopte igrati ;)
istina nisu..Sarajevo vjerujem da ovo i nebi napravilo ovako kako je sad ispalo...Sloboda je ispala idemo dalje krivice ce se rezumirati za par dana gdje je mi snosimo najvise, pa tek onda oni koji nisu igrali posteno kao sto su najavljivali
svaka cast saltcity, izgleda jedini si normalan tuzlak iz dijaspore

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2012, 21:40

SaltBoY je napisao/la:Sloboda bi morala imate jakog sponzora npr : ( solana , pivara , BH telecom , TE ) i uz "pomoc" vlasti kakvu takvu da se klub sredi financiski , a kad se to desi doci ce i rezultati :)
Bingo ulazi u klub 100% to znam i jos nekoliko ljudi... TE je ranije i mogla uci, ali je Meho Obradovic tada prijesednik FK Sarajevo i elektroprivrede BiH svim silama on je to odbijao..ja licno znam to jer i amidza mi je jedan od ljudi koji je u TE dugi niz godina ...sad ne znam sta ce se sve desiti...nadam se najboljem ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 maj 2012, 21:42

Dajte vise sa smaranjem dosta.
Mi izgubili mi krivi. I u prvoj federalnoj se igra fudbal.
Mi smo bili katastrofalni!
Mozda jesmo neznalice, al' nismo supci. ;) :mrgreen:
To je dobro, jer kada se vratimo, ne dugujemo nista, samo ima onih koji duguju nama.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 21:42

Ja vjerujem u Zahirovica i nadam se da ce uspjeti dovesti ljude koji ce se uhvatit u kostac sa problemima u klubu i nadam se da ce klub krenut pravim putem..Treba nama jak sponzor tipa Bingo,Pivara,TE ali tesko..

Po Tuzlu i tamošnji sport je najsramotnija činjenica kako su njezini sportisti glasali za smnjenje iznosa novca koji Tuzla izdvaja u svom budžetu za sport. Ruku za smanjenje budžeta digli su vijećnici Žarko Vujović, Dževad Šećerbegović, Enes Mešanović i karatašica Merima Softić i tako postali direktni krivci za propast tuzlanskih klubova.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 24 maj 2012, 21:45

NYKnicks Fan je napisao/la:Jaj sljedece sezone derbi protiv Banovica, Lukavca i Bracanice :D
a sta to ti imas da kazes za Banovice, Lukavac i Gracanicu ?
1947!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 maj 2012, 21:46

Ma ljudi kad dodju u politiku automatski im stranka zabrani da misle svojom glavom,samo treba pogledat koga ti vijecnici predstavljaju i onda dobijes krivca. Uopste nije bitno kako se zovu ti vijecnici, treba im dati imena tipa SDA-1, SDP-1 itd itd. Realno Imamovic ce opet dobiti izbore i nastaviti ne podrzavati Slobodu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2012, 21:46

ne svijda mi se nikako sto su ti sportisti tako donosili odluke..posebno ne Secerbegovic..on je jos sad obavlja nesto i oko stadiona..ebiga umjesto da svi ti ljudi budu nesot u ovoj nasoj Slobodi, oni odu obavljat politiku..ali pazi sve je to vlast ucinila iz ralzoga sto su kod nas bile te neke politicke struje SDA I SDP...sad kao bi se jendi drugima svetili, onda je najlakse iskoristiti one ljude koji poznaju situaciju u klubu i jos tim ljudima okaljaze obraz ebiga.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 21:48

ahmad_tz je napisao/la:Ma ljudi kad dodju u politiku automatski im stranka zabrani da misle svojom glavom,samo treba pogledat koga ti vijecnici predstavljaju i onda dobijes krivca. Uopste nije bitno kako se zovu ti vijecnici, treba im dati imena tipa SDA-1, SDP-1 itd itd. Realno Imamovic ce opet dobiti izbore i nastaviti ne podrzavati Slobodu.
Ne moze on vise biti nacelnik,ispucao je svoje ;) nadam se da ce neki tuzlak doci na vlast,koji ce dignuti ovaj grad,sport u gradu,a ne kao ovaj faraon porusi sve zarad svojih jezera.. jos kad sam vidio srusise stadion jedinstvo da se pravi parking za jezero :roll:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 maj 2012, 21:50

Tuzlaci ovo što se desilo u subotu je bilo i više nego čudno. ne znam šta da kažem, ali je ovo više prevršilo svaku granicu ova naša liga. Čitam po drugim forumima da ste navodno kupili utakmicu protiv GOŠK -a, a da je GOŠK s tim parama kupio protiv VELEŽA. e sada se čovjek pita, odakle tim ljudima takve informacije, ako su to uopšte informacije ili rekla - kazala. stvarno mi je žao što je sve ovako ispalo. gledao sam tekmu, protiv slavije, ne želim komentarisati kako ste igrali. cijelu sezonu ste imali problema i to je evo rezultiralo ovim. ne mogu tvrditi da su namještene utakmice u Mostaru i trebinju, jer nemam dokaza, ali su se dešavale čudne stvari posljednjih dana. Ova lige više nema smisla. Kroz slična s.ranja smo i mi prolazili, i to 3x gore, jer smo bili pred gašenjem, grad MOSTAR davno je okrenuo leđa VELEŽu, isto se desilo i SLOBODI. Tuga i jad. Nemojte sada zražiti nekakve osvete, jer kada bi svi tražili, onda bi bilo KRVI DO KOLJENA. Siguran sam da će te ovo brzo prebroditi.

Ovo gore što IBRAKOVIć govori, je poziv na linč u budućnosti, on ima za to najmanje prava, jer je on po meni KRETEN i čovjek sumnjivog morala. Dok je vodio VELEŽ svako mu je bio kriv, samo ne on. I znajte, da ga nismo otjerali, ne bi nas nigdje bilo, jest on nas spasio ispadanja, a šta je bila cijena toga, mogli smo svljedočiti godinu dana kasnije, kada je klub ostao bez pare i dinara, i kada nas je bukvalno uništio. SLOBODI želim sve najbolje, i prvo morate u svojim redovima protjerati lopove i lezihljeboviće, da bi ste krenuli naprijed, a to slično čeka i NAS. ;)

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 24 maj 2012, 21:51

SaltCityAttack je napisao/la:joj i dalje se peglate ovdje :(..pa hajde ebo vas Zeljo neka su pustili.. nego hajde sto je i Zeljo pustio, vec i vecina navijaca to podrzava...cast onim koji nerazmisljaju tako ima ih svakako ...Sloboda je bila losa i to je to ispali smo idemo dalje...Veleza nemamo sta kudit ima 1000 razloga, pa tako da i ne treba se previse nervirat.

Hajmo ispali smo glavu gre idemo dalje SLOBODA DO GROBA
drug zapitaj se kakvi ste domacini bili pa ce ti odma biti jasno sto vecina navijaca to podrzava kavez i kamenice se lako ne zaboravljaju

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 24 maj 2012, 21:57

Postao/la armintz1997 dana 14 apr 2012, 16:43
armintz1997 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Tuzlaci trzni te se malo, opstanak je u pitanju. :(
Došlo je "vrijeme" da nekada najjači klub u regionu ispadne u Prvu ligu, dosta nam je prosjeka od 648 gledalaca, nabijanja lopte pa gdje ode, "prodavanja" najvećih talenata a para nigdje, krađa na terenu i teškog preživljavanja. Nije ulaz od 5km problem, kada se na "tribini" mezeti, gađa sudija paradajzom, staklena flaša kruži okolo i svi gledaoci su u opasnosti da budu povrijeđeni. Pravi ustroj, riješavanje svih dugova, skupština i uprava sa ljudima koji uistinu vole sport, igrači koji će ostaviti dušu na terenu i zabrana unošenja alkohola i mezeta na teren bi umnogome doprinjeli da se neki stariji vrate na tribine a da Sloboda uvijek bude negdje u vrhu tabele. Do tada, uvijek će biti "neće Sloboda nikad ispasti jer mi smo klub od renomea", reprogramiraće se milionski dugovi, neki novi Mešić i Husejnović će otići za velike pare a klub neće imati ništa od toga, a treneri će se mijenjati kao na traci. NAŽALOST.
Izgleda da te tada niko ozbiljno nije shvatio
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 maj 2012, 22:00

harry_90 je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Ma ljudi kad dodju u politiku automatski im stranka zabrani da misle svojom glavom,samo treba pogledat koga ti vijecnici predstavljaju i onda dobijes krivca. Uopste nije bitno kako se zovu ti vijecnici, treba im dati imena tipa SDA-1, SDP-1 itd itd. Realno Imamovic ce opet dobiti izbore i nastaviti ne podrzavati Slobodu.
Ne moze on vise biti nacelnik,ispucao je svoje ;) nadam se da ce neki tuzlak doci na vlast,koji ce dignuti ovaj grad,sport u gradu,a ne kao ovaj faraon porusi sve zarad svojih jezera.. jos kad sam vidio srusise stadion jedinstvo da se pravi parking za jezero :roll:
Brate ispucao je on nama svoje, al nije obicnom svijetu sto ga dize u nebesa. Glasace za njega nene sto sjede oko fontane i sto im je napravio trg.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2012, 22:03

ZELJO MOJA je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:joj i dalje se peglate ovdje :(..pa hajde ebo vas Zeljo neka su pustili.. nego hajde sto je i Zeljo pustio, vec i vecina navijaca to podrzava...cast onim koji nerazmisljaju tako ima ih svakako ...Sloboda je bila losa i to je to ispali smo idemo dalje...Veleza nemamo sta kudit ima 1000 razloga, pa tako da i ne treba se previse nervirat.

drug zapitaj se kakvi ste domacini bili pa ce ti odma biti jasno sto vecina navijaca to podrzava kavez i kamenice se lako ne zaboravljaju
ma care ja ti kazem da prije one 2000 ili 2001 mogo si spavat kod mene ili bilo koga drugog kao navijac Zelje..bili st ena kosarci sa nama i td..ako je iko kriv sto su se promjenili odnosi to je ona jedna utakmica u Sarajevu..nekad je to bilo drugacije sjecams e u Kupu toliko obezbjedjenje da mi nismo navikli da kad na Grbavicu dolazimo to postoji..naravno kad su poslije vidjeli da navijaci Zelje i Slobode tu se manje vise svi i poznavali pozdravljali da je to sasvim nesto drugo nego li je ono obezbjedjenje i ocekivalo..takvi su bili odnosi..onda sve do jednom one jedne utakmice u Sarajevu, pa onda one utakmice gdje su Crnogorac i Gredic dobili crvene kartone ne znam koja godina 2000 ili 2001 nije ni bitno....ali nema veze sta je tu je ebiga mi idemo dalje sad u federalnu pa cemo se ako bog da vratiti :)

SLOBODA DO GROBA!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 maj 2012, 22:09

Zlatko Lagumdzija mu je sef, e onda mozes misliti da su isti i ostali. Treba fino progovoriti, pitati ko ce stati iza Slobode i nastavak gradnje stadiona ubrzano i za njega glasati. Nema veze pa makar to bio i Mirnes Ajanovic. Mozda bi on sada i dobro dosao, jer ne mora se dodvoravati sarajlijicama!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 maj 2012, 22:11

ZELJO MOJA je napisao/la:

[youtube][/youtube]

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 22:16

@Probisvjet

Natjerao si me na suze :cry: steglo se srce pogotov danas dan prije obiljezavanje godisnjice ..

Molim sve one koji budu htjeli da provociraju da odustanu od toga sutra !

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 24 maj 2012, 22:20

Ovaj Ibraković je stvarno čovjek kreten. Ovakve izjave ne može davati mentalno zdrava osoba.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2012, 22:22

harry_90 je napisao/la:

Molim sve one koji budu htjeli da provociraju da odustanu od toga sutra !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 maj 2012, 22:32

MoR je napisao/la:Ovaj Ibraković je stvarno čovjek kreten. Ovakve izjave ne može davati mentalno zdrava osoba.
daj majke ti posalji mi na private tu izjavu stalno je banuju ne mogu da je nadem
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.