Tuzlaci ovo što se desilo u subotu je bilo i više nego čudno. ne znam šta da kažem, ali je ovo više prevršilo svaku granicu ova naša liga. Čitam po drugim forumima da ste navodno kupili utakmicu protiv GOŠK -a, a da je GOŠK s tim parama kupio protiv VELEŽA. e sada se čovjek pita, odakle tim ljudima takve informacije, ako su to uopšte informacije ili rekla - kazala. stvarno mi je žao što je sve ovako ispalo. gledao sam tekmu, protiv slavije, ne želim komentarisati kako ste igrali. cijelu sezonu ste imali problema i to je evo rezultiralo ovim. ne mogu tvrditi da su namještene utakmice u Mostaru i trebinju, jer nemam dokaza, ali su se dešavale čudne stvari posljednjih dana. Ova lige više nema smisla. Kroz slična s.ranja smo i mi prolazili, i to 3x gore, jer smo bili pred gašenjem, grad MOSTAR davno je okrenuo leđa VELEŽu, isto se desilo i SLOBODI. Tuga i jad. Nemojte sada zražiti nekakve osvete, jer kada bi svi tražili, onda bi bilo KRVI DO KOLJENA. Siguran sam da će te ovo brzo prebroditi.
Ovo gore što IBRAKOVIć govori, je poziv na linč u budućnosti, on ima za to najmanje prava, jer je on po meni KRETEN i čovjek sumnjivog morala. Dok je vodio VELEŽ svako mu je bio kriv, samo ne on. I znajte, da ga nismo otjerali, ne bi nas nigdje bilo, jest on nas spasio ispadanja, a šta je bila cijena toga, mogli smo svljedočiti godinu dana kasnije, kada je klub ostao bez pare i dinara, i kada nas je bukvalno uništio. SLOBODI želim sve najbolje, i prvo morate u svojim redovima protjerati lopove i lezihljeboviće, da bi ste krenuli naprijed, a to slično čeka i NAS.