NK Zvijezda Gradačac
- edo_malesak
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jel ima neko provjerenu informaciju jel Pandza ima ugovor a ne onu koju cuju na tribinama. Ovdje jedni kazu ima a drugi nema
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
a jedni vjeruju ovim drugim, a drugi ovim jednimedo_malesak je napisao/la:Jel ima neko provjerenu informaciju jel Pandza ima ugovor a ne onu koju cuju na tribinama. Ovdje jedni kazu ima a drugi nema

- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
na rezultati,com i na TXT-u BHT1 pise da je Hamzic dao gol.
Uglavnom nadam se da cemo bar 3 zadrzat od tih sto su na tom vasem spisku
Uglavnom nadam se da cemo bar 3 zadrzat od tih sto su na tom vasem spisku
- edo_malesak
haman da je takoa jedni vjeruju ovim drugim, a drugi ovim jednim![]()
![]()
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
izgleda da ti svom rodjaku nevjerujes napiso sam vec jednom da Pandza ima ugovor na 2,5 uglavnom sacekajmo par sati biti ce na ovoj stranici ko je produzio a ko needo_malesak je napisao/la:Jel ima neko provjerenu informaciju jel Pandza ima ugovor a ne onu koju cuju na tribinama. Ovdje jedni kazu ima a drugi nema

Mislim da smo sada kao nikada u prilici da sa kantona okupimo najkvalitetnije igrače.Sloboda kao ime igrat će u Prvoj ligi i sumnjam da će koji igrač ostati u Slobodi a da odbije Zvijezdinu ponudu.Gradina nam nije nikakva konkurencija u smislu da neki igrač vaga ponudu izmedju njih i nas.Mislim da ima zanimljivih igrača na kantonu.Ne znam zasto nasi ne obrate paznju na Muhameda Mujića,mladog repreze.igrača Budućnosti i prvog strijelca te ekipe za ovu godinu.
jakovljevic produzio ugovor sa zvijezdom
vrlo brzo ce se znati ko ostaje a ko ne dat je ultimatum igracima.ljudi u upravi rade dobro...nadam se da ce svi vazni igraci ostati
danas odigrana utakmica potencionalnih kandidata za dres zvijezde par momaka pokazali da mozda ima nesto od njih ali ja licno nevjerujem da ima materijala za nas.od malo poznatih igraca na ovoj utakmici bili su njegic i milanovic iz modrice,susakovic iz borca samackog i Bili golman ostalo manje vise nepoznati
danas odigrana utakmica potencionalnih kandidata za dres zvijezde par momaka pokazali da mozda ima nesto od njih ali ja licno nevjerujem da ima materijala za nas.od malo poznatih igraca na ovoj utakmici bili su njegic i milanovic iz modrice,susakovic iz borca samackog i Bili golman ostalo manje vise nepoznati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bio je i brckalic sto je igrao za omladinac,nego astra znas li ko je mozda ona sedmica u crvenom dresu bio je pravo dobar prvo poluvrijeme poslije se nije vidio jbg nema snage..astra1922 je napisao/la:vrlo brzo ce se znati ko ostaje a ko ne dat je ultimatum igracima.ljudi u upravi rade dobro...nadam se da ce svi vazni igraci ostati
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
neznam ko je sedmica nije bio los samo fizicka sprema nula
vidio sam i brckalica 20 crveni.neznam valjda je kuntic sta zapisao u biljeznicu ali kako vidim mozda nam nece ni trebati pojacanja mozda svi ostanu 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma izabrat ce kunta sto bude valjalo nesumnjam u to a sedmica samo da je fizicki spreman bio bi odlican...astra1922 je napisao/la:neznam ko je sedmica nije bio los samo fizicka sprema nulavidio sam i brckalica 20 crveni.neznam valjda je kuntic sta zapisao u biljeznicu ali kako vidim mozda nam nece ni trebati pojacanja mozda svi ostanu
odlicna vijest za ivana
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Đelma nece da produzi ugovor...steta
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ni onaj igrač sa brojem 13 kod bijelih nije loš. Ušao u drugom poluvremenu
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
ima se za probrat nema sta a ona osmica u bijelom dresu mislm da je bio i prosle sezone na probi da je i go danashusein veličanstveni je napisao/la:Ni onaj igrač sa brojem 13 kod bijelih nije loš. Ušao u drugom poluvremenu
broj 8 je igor susakovic i samca bio na probi i odradio cijele pripreme sa ekipom ,vjerovatno ce opet doci na pripremebondich je napisao/la:ima se za probrat nema sta a ona osmica u bijelom dresu mislm da je bio i prosle sezone na probi da je i go danashusein veličanstveni je napisao/la:Ni onaj igrač sa brojem 13 kod bijelih nije loš. Ušao u drugom poluvremenu
13 bijeli je dosta brz igrac izgleda da je iz srbije
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Šteta on je moro ostat jer je mlad i dokazan igrač takvog nećemo naći....ako odlazi hvala mu za odlučujuće golove koje je dao a ima ih puno....bondich je napisao/la:Đelma nece da produzi ugovor...steta
haman si bio dobar sa njm pa ti puno zao,ja kazem bio je dobar ali u zadnje vrijeme kada nije igrao nije se ni primjetilo da ga nema tako da ko god nece da igra u zvijezdi vozZmajjj je napisao/la:Šteta on je moro ostat jer je mlad i dokazan igrač takvog nećemo naći....ako odlazi hvala mu za odlučujuće golove koje je dao a ima ih puno....bondich je napisao/la:Đelma nece da produzi ugovor...steta

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma netreba to uzimat nikome za zlo ko god misli da mu je negdje bolje neka ide bez ljutnje ipak je njima to posao 

Ma sa njm sam peco ribuastra1922 je napisao/la:haman si bio dobar sa njm pa ti puno zao,ja kazem bio je dobar ali u zadnje vrijeme kada nije igrao nije se ni primjetilo da ga nema tako da ko god nece da igra u zvijezdi vozZmajjj je napisao/la:Šteta on je moro ostat jer je mlad i dokazan igrač takvog nećemo naći....ako odlazi hvala mu za odlučujuće golove koje je dao a ima ih puno....bondich je napisao/la:Đelma nece da produzi ugovor...steta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.