Žilina,navodnoBlagoje Bratić je napisao/la:Zna li se gdje je Nyema prodat slučajno ??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Einigkeit und Recht und Freiheit
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Sve pet, ali prosječna plata 30 igrača je mnogo manja od 3000 KM...SarajlijaTM je napisao/la:ako racunas da igrac ima prosjecno 3000km platu,a sigurno su vece,to ti izadje svaki mjesec 90000km,a godisnje 1080000km,pa gdje su premije,pa gdje je placanje priprema,a amar malo malo vodi igrace u medjugorje.AnelZ je napisao/la:ne znam, ali fali tu jos za osiguranje, policiju, sveukupna organizacija utakmice, omladinski pogoni, gostovanja (ipak smo uvijek isli cak dan ranije, znaci i po jedno nocenje), pripreme, premije, otplata dugova, itd... Ima jos, ne mozes reci da nije ni 20%, mnogo vise ode para na sve ovo. Ali sigurno ima u kasu nesto parascootyTM87 je napisao/la:A mene zanima samo nesto, gdje idu i kome idu sve ove pare? Od prodaje igraca, transfera, karti itd.. razumijem je plate igracima, rezije stadiona, porezna uprava, ali to nije ni 20% koliko se para dobilo ove zadnje 3,4 godine..
skontaj da dan u hotelu kosta npr 100km i odma mnozi sa 30+10min. + jos mali milion izdataka...
dobro mi ikako imamo para kad se sve baci na papir
a ako zelis pokrenuti nepotrebnu raspravu,idi negdje drugo ziv bio...
- partibrejker1921
- Kontakt:
Patrik se neće prodati već će otići kao slobodan igrač s obzirom da mu ugovor ističe za mjesec dana.
Odbio je sve pregovore o produženju saradnje i opet je igrao što je jedinstven slučaj kada je Amarov sistem rada u pitanju. To valjda dovoljno govori o njegovoj važnosti ekipi, jer su svi prije njega završavali na tribinama.
Odbio je sve pregovore o produženju saradnje i opet je igrao što je jedinstven slučaj kada je Amarov sistem rada u pitanju. To valjda dovoljno govori o njegovoj važnosti ekipi, jer su svi prije njega završavali na tribinama.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Znači ti hoćeš nama reć da je Amar lagao neki dan u emisiji na TV1 kad je rekao da nikom ne ističe ugovor?partibrejker1921 je napisao/la:Patrik se neće prodati već će otići kao slobodan igrač s obzirom da mu ugovor ističe za mjesec dana.
A koliko se to dobilo po tvom mišljenju.?scootyTM87 je napisao/la:A mene zanima samo nesto, gdje idu i kome idu sve ove pare? Od prodaje igraca, transfera, karti itd.. razumijem je plate igracima, rezije stadiona, porezna uprava, ali to nije ni 20% koliko se para dobilo ove zadnje 3,4 godine..
- Blagoje Bratić
da,i ja to sad htjedoh pitati jer je sam rekao da nikom ne ističe ugovor od igrača na ljeto,kako sad priča da njemu ističe.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Znači ti hoćeš nama reć da je Amar lagao neki dan u emisiji na TV1 kad je rekao da nikom ne ističe ugovor?partibrejker1921 je napisao/la:Patrik se neće prodati već će otići kao slobodan igrač s obzirom da mu ugovor ističe za mjesec dana.

- partibrejker1921
- Kontakt:
Patriku 100 % ističe ugovor.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Znači ti hoćeš nama reć da je Amar lagao neki dan u emisiji na TV1 kad je rekao da nikom ne ističe ugovor?partibrejker1921 je napisao/la:Patrik se neće prodati već će otići kao slobodan igrač s obzirom da mu ugovor ističe za mjesec dana.
Ne laze ti ni on ni Amar ima ugovor ali mu istice i nece ga produziti, samo sam ja konto da ima do zime ugovor, partibejker ?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Znači ti hoćeš nama reć da je Amar lagao neki dan u emisiji na TV1 kad je rekao da nikom ne ističe ugovor?partibrejker1921 je napisao/la:Patrik se neće prodati već će otići kao slobodan igrač s obzirom da mu ugovor ističe za mjesec dana.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Nije, ističe mu ugovor sad na ljeto nažalost.pile87 je napisao/la:Ne laze ti ni on ni Amar ima ugovor ali mu istice i nece ga produziti, samo sam ja konto da ima do zime ugovor, partibejker ?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Znači ti hoćeš nama reć da je Amar lagao neki dan u emisiji na TV1 kad je rekao da nikom ne ističe ugovor?partibrejker1921 je napisao/la:Patrik se neće prodati već će otići kao slobodan igrač s obzirom da mu ugovor ističe za mjesec dana.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Pitanje je bilo: "Kome na ljeto ističe ugovor?"... Odgovor je bio: "Nikom ne ističe."pile87 je napisao/la:Ne laze ti ni on ni Amar ima ugovor ali mu istice i nece ga produziti, samo sam ja konto da ima do zime ugovor, partibejker ?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Znači ti hoćeš nama reć da je Amar lagao neki dan u emisiji na TV1 kad je rekao da nikom ne ističe ugovor?partibrejker1921 je napisao/la:Patrik se neće prodati već će otići kao slobodan igrač s obzirom da mu ugovor ističe za mjesec dana.
- Armageddon2012
- Kontakt:
scootyTM87 je napisao/la:A mene zanima samo nesto, gdje idu i kome idu sve ove pare? Od prodaje igraca, transfera, karti itd.. razumijem je plate igracima, rezije stadiona, porezna uprava, ali to nije ni 20% koliko se para dobilo ove zadnje 3,4 godine..
ima ko ce razmisljati o tome!!!
tvoje je da navijas i da ustanes mirno kad se pomene amar osim i zeljo!!!!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Patriku ugovor istice u januaru. Ima ono +1 u ugovoru tj. kad je potpisivao potpisao je na 1+1
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- Blagoje Bratić
[youtube]http://www.tv1.ba/produkcija/petkom-sa- ... -osim.html[/youtube]
Pogledaj 12:40 pa ćeš jasno vidjet šta je menadžer rekao.
Pogledaj 12:40 pa ćeš jasno vidjet šta je menadžer rekao.

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Rek'o je ne ističe ni jednom igraču ugovor, nije rek'o da nije istekao ugovor. A ne bi rek'o da ne ističe igraču ugovor da mu ističe ugovor za 10 dana. Nema logike...
- rastafarian
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Koja doza sarkazmaArmageddon2012 je napisao/la:scootyTM87 je napisao/la:A mene zanima samo nesto, gdje idu i kome idu sve ove pare? Od prodaje igraca, transfera, karti itd.. razumijem je plate igracima, rezije stadiona, porezna uprava, ali to nije ni 20% koliko se para dobilo ove zadnje 3,4 godine..
ima ko ce razmisljati o tome!!!
tvoje je da navijas i da ustanes mirno kad se pomene amar osim i zeljo!!!!!

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- Blagoje Bratić
Ma ne vjerujem da bi kod Osima igrao Nyema da nije imao ugovor i da se neće hajrovat od njegove prodaje to je sigurno.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Eto vidite sto nam je Zebson sje*o ruku... Al' nema veze, bice on opet najbolji..
Bakire sto makar neki sok ne izvali, vec onako na suho dosli..

Bakire sto makar neki sok ne izvali, vec onako na suho dosli..

FORZA ZELJO
- Armageddon2012
- Kontakt:
Blagoje Bratić je napisao/la:Ma ne vjerujem da bi kod Osima igrao Nyema da nije imao ugovor i da se neće hajrovat od njegove prodaje to je sigurno.
slazem se...
najbolje smo na primjeru cocalica vidjeli da sef ne trpi te filozofe koji bi igrali iako im istice ugovor.
na tribine majstore,taman da si messi,a ne cocalic ili nyema...!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...