FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 maj 2012, 09:49

Ma Jovic je ubleha decenije ba ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 maj 2012, 10:03

Meni je Jovic odlican trener i nadam se da ce ostati u F.K Sarajevu..to je moje misljenje i nema potrebe da me sada 10 puta citirate i pokusavate ga promjeniti.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 maj 2012, 10:38

Jović nije odradio ni čestite pripreme. On jednostavno nije mogao za kratko vrijeme znati koliko mu može pružiti koji igrač niti uigrati ekipu kako treba. Mislim da mu treba pružiti priliku i da bi to trebalo na jesen izgledati puno bolje.
U novi boj ...

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 24 maj 2012, 11:38

pa možemo biti nosioci jer ako neko od nosioca ispadne u prvom pretkolu a mi smo blizu... samo čekamo kiks nekoga i mi smo nositelji... mislim u drugom pretkolu.

BigSam
Kontakt:

Post Postao/la BigSam » 24 maj 2012, 11:49

hilmo je napisao/la:
sekac je napisao/la:Dragi moji PITARI i HZ ponosan sam na vas najmanje postova na stranici Slobode jadnike svi zajebavaju što su ispali.Tužno je to to je još jedan velikan BH sporta nek nama igraju razno razna sela i spikeri kao na vašaru i koridi a Tuzla da nema prvoligaša .Molim vas sve jedino što možemo učiniti u ovom momentu je ako ništa da bar ljude ne provociramo a imamo možda više razloga nego neki ali njima njihovo nama naše.Ne daj bože nikom da bude sad u koži navijača slobode .Nismo mi nikad bili u nekim dobrim odnosima ali hajde da se izdignemo iznad primtivluka i ako ne želite poželiti Slobodi brz povratak onda bar nemoj da ih zezamo dosta im je njihove muke molim vas PITARI HZ molim vas pokažimo svoju dušu bosansku !

svaka cast za ovo !!!tako treba!!aa moji TM-ovci ih tamo pod...avaju..kapa do poda!!lijep pozdrav komsijama

alibi

Post Postao/la alibi » 24 maj 2012, 14:02

Suma sumare lose.Mora i moze ovo da izgleda puno bolje.Svest racune,zahvalit se nekolicini igrace,pokusat neke i zadrzati,dovesti "pojacanja" za evropsku ligu (ako je i bude za nas).Jovica ne dirati,jer je glupo na kratkim stazama davati konacni sud.Evo dati sada priliku od ove sljedece sezone da nam i on i uprava pokazu u cjelosti kako bi to trebalo da IZGLEDA.Mislim da skorasnjim potezima cemo vidjeti u kojem smjeru ce to ici.E sad sta reci za zavrseno prvenstvo,osim da su komsinice "zasluzeno" uzeli oba trofeja,a sto se tice ekipa sto su ispale isto tako se moze reci "zasluzeno".

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 24 maj 2012, 14:14

alibi je napisao/la:Suma sumare lose.Mora i moze ovo da izgleda puno bolje.Svest racune,zahvalit se nekolicini igrace,pokusat neke i zadrzati,dovesti "pojacanja" za evropsku ligu (ako je i bude za nas).Jovica ne dirati,jer je glupo na kratkim stazama davati konacni sud.Evo dati sada priliku od ove sljedece sezone da nam i on i uprava pokazu u cjelosti kako bi to trebalo da IZGLEDA.Mislim da skorasnjim potezima cemo vidjeti u kojem smjeru ce to ici.E sad sta reci za zavrseno prvenstvo,osim da su komsinice "zasluzeno" uzeli oba trofeja,a sto se tice ekipa sto su ispale isto tako se moze reci "zasluzeno".
Zasto ce ti navodnici kad kazes da je Zeljo zasluzeno uzeo DUPLU krunu :?: :?: :?: Jel' nismo zasluzili tako sto smo 2-plasiranog ostavili iza sebe 8 bodova, a vas "divove" (sa pravom navodnici) 17 bodova.. HEJ :!:
Jel' nismo zasluzeno pregazili sve i jednog protivnika u kupu, u 2 utakmice, i jos smo igrali sa najvise premier ligasa ?
I naravno obje ekipe su ispale zasluzeno...
FORZA ZELJO

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 maj 2012, 14:41

Bistrik je napisao/la:pa možemo biti nosioci jer ako neko od nosioca ispadne u prvom pretkolu a mi smo blizu... samo čekamo kiks nekoga i mi smo nositelji... mislim u drugom pretkolu.
nije moguce, jer nenosioci preuzimaju koeficijent nosioca kojeg pobjede u prvom pretkolu i prenose ga u drugo pretkolo. Znaci sigurno necete biti nosioci u drugom pretkolu.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 24 maj 2012, 16:22

Elegant je napisao/la:slika

Evo komsije imate i imenjake za moguceg protivnika, Torpedo iz Gruzije.

8-)
a moguce i da igramo sa vasim bratskim flamurtarijem :lol:

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 maj 2012, 16:40

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

alibi

Post Postao/la alibi » 24 maj 2012, 17:28

kenan_tm87 je napisao/la:
alibi je napisao/la:Suma sumare lose.Mora i moze ovo da izgleda puno bolje.Svest racune,zahvalit se nekolicini igrace,pokusat neke i zadrzati,dovesti "pojacanja" za evropsku ligu (ako je i bude za nas).Jovica ne dirati,jer je glupo na kratkim stazama davati konacni sud.Evo dati sada priliku od ove sljedece sezone da nam i on i uprava pokazu u cjelosti kako bi to trebalo da IZGLEDA.Mislim da skorasnjim potezima cemo vidjeti u kojem smjeru ce to ici.E sad sta reci za zavrseno prvenstvo,osim da su komsinice "zasluzeno" uzeli oba trofeja,a sto se tice ekipa sto su ispale isto tako se moze reci "zasluzeno".
Zasto ce ti navodnici kad kazes da je Zeljo zasluzeno uzeo DUPLU krunu :?: :?: :?: Jel' nismo zasluzili tako sto smo 2-plasiranog ostavili iza sebe 8 bodova, a vas "divove" (sa pravom navodnici) 17 bodova.. HEJ :!:
Jel' nismo zasluzeno pregazili sve i jednog protivnika u kupu, u 2 utakmice, i jos smo igrali sa najvise premier ligasa ?
I naravno obje ekipe su ispale zasluzeno...
U ovoj drzavi za sve moras navodnike staviti,ok zasluzeno ste uzeli oba trofeja.Ma cmizdre ovi tuzlaci pa reko haj da navodnike stavim nebil im lakse bilo.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 24 maj 2012, 19:27

Matko sporazumno raskinuo sa FKS samo da kazem ko ne zna valjda kako on kaze ima dosta ponuda, a za SH7 zain., Hajduk? :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 24 maj 2012, 19:34

RedDevilS je napisao/la:Matko sporazumno raskinuo sa FKS samo da kazem ko ne zna valjda kako on kaze ima dosta ponuda, a za SH7 zain., Hajduk? :roll:
Hajduk zainteresiran i za Harbu iz Olimpica a placaju konzervama marke Mirna Rovinj :D

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 24 maj 2012, 19:38

john12 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Matko sporazumno raskinuo sa FKS samo da kazem ko ne zna valjda kako on kaze ima dosta ponuda, a za SH7 zain., Hajduk? :roll:
Hajduk zainteresiran i za Harbu iz Olimpica a placaju konzervama marke Mirna Rovinj :D
:lol: :lol: :lol:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

redwhite

Post Postao/la redwhite » 24 maj 2012, 19:39

Jovic i Matko poslove odradjuju u paru,tako su i vas odradili....ne sikirajte se

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 24 maj 2012, 19:40

redwhite je napisao/la:Jovic i Matko poslove odradjuju u paru,tako su i vas odradili....ne sikirajte se
:?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 maj 2012, 20:11

john12 je napisao/la:

to su sve suplje sta vam je hajduk trenutno u kadru ima 8 napadaca

konzerve ,jaka :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

peyton
Kontakt:

Post Postao/la peyton » 24 maj 2012, 20:21

8-)
Evo imate i vi "NK"imenjake NK Celje...posto ste bili NK Zeljeznicar :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 maj 2012, 20:47

peyton je napisao/la:

8-)
Evo imate i vi "NK"imenjake NK Celje...posto ste bili NK Zeljeznicar :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Kad smo vec kod tog NK, obrati paznju na ovo:

slika

NK Torpedo :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 24 maj 2012, 20:58

Ovo ti je pasa moj greska u printanju karata ;) Sarajevo u svojoj historiji nikad nije bilo "NK",cijelu svoju historiju nosimo "FK" ;)
NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 24 gosta.