FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltBoY
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltBoY » 24 maj 2012, 17:23

bekrija1990 ako nemas sta pametno napisati nemoj bolje nista ....... idi odavde
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 24 maj 2012, 17:27

bismarck je napisao/la:http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=37902
"U pretposljednjem 29. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, na stadionu u Gabeli, snage su odmjerili domaći GOŠK i zenički Čelik. Ova utakmica završena je neriješenim rezultatom, 0:0. Naš portal, ****.ba, ekskluzivno je dobio informaciju da su prvotimci Čelika, za ovaj remi, dobili premije od FK Sloboda iz Tuzle. Fudbaleri Zeničana koji su istrčali na travnjak Podavale, na kraju meča ''inkasirali'' su po 400 KM, dok su oni koji su presjedili na klupi, bili ''nagrađeni'' sa po 100 KM, tvrde za naš portal prvotimci kluba sa Bilinog polja. "

gdje ima dima...

Jos jedan :roll:
Ovo nije ilegalno ili ti zabranjeno.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 24 maj 2012, 17:29

Sloboda ispala iz lige poslije 43 godine

Od majstorice sa tadašnjom titogradskom Budućnosti, davne 1969. godine, tuzlanska Sloboda je sve do 23. maja 2012. godine igrala u društvu najboljih.
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 24 maj 2012, 17:34

slani grad je napisao/la:palim danas u 5 tv i sa starim se zavalim da pogledam tekmu....mozda najbitniju u 90 i kususr godina moje Slobode...kontam..poginuce danas igraci za dres kojeg su nosile generacije i generacije sjajnih fudbalera sa Tusnja...necu reko uopste da se uzdam u veleza i zelju a kamoli u zrinjski...zelim bas tu da se pokazu..kad je najteze...ima tekma na TV pa nas ni sudija nece smijet tolko zavaljivat..kako utakmica odmice a presmijesna igra ekipe za koju sam popusio batina,kisa,krivicnih,neprespavanih noci,gostovanja i dragi Bog zna cega sve..ne lici ni na sta pocinje me prolaziti neka nelagoda i crv sumnje da bi moglo svasta bit....al reko necu da frkenisem...znam..losi smo..da nismo,nebi igrali utakmicu decenija zadnje kolo...ljudi nas demoliraju u svakom pogledu i bilo je pitanje samo kad ce nas rastavit na proste faktore a time i okrenut rezultat u svoju korist..sto se desilo..nije mi jasno da igraci mogu onako labavo odigrat OVAKO BITNU TEKMU :oops: :shock: :shock: ...razumijem ja...neznaju,,,al gini brate..trci...nemas kvalitet...tehniku....gini,trci j.e.b.e.m mu majku i loptu...onako sramno izdanje ekipe dugo nisam vidio a vjerujute ko hoce da sam odgledo more malo Slobodinih tekmi....od vukojebina do gradova...desava se sto se desava a ja i stari se samo gledamo.....neki muk u stanu...ledena tisina....starog nisam ni pozdravio... istrco sam iz kuce,ugasio mobitel i sat vremena sam setao..vjerujte da nemam pojma gdje :o ...konto sam...kolko je to 43 godine..ko dijete...suze su mi same navirale...sjetio sam se dinama i poraza od 0 5 na Tusnju tamo neke 88....ja sav mokar..balo... molim starog da idemo kuci..reko..gotovo je..75. je minuta...hajmo kuci...a on me samo onako presjece pogledom..kaze, sjedi tu.,.nek vide purgeri kako se kisne za radnicki klub i na 5 0..to mi je tolko ostalo urezano u sjecanje da cu pamtit dok sam ziv...neznam sta ce sa Slobodom bit..realno..u sranju smo teskom...cisto sumnjam da cemo se vratit kao Borac...nece se tog posla SAD niko htjet prihvatit....ovi ostali rezultati me tolko ne zanimaju....MI smo ovo trebali rijesit...ili danas ili nekad davno prije...realno..i zeljo i da je mahmurne igrace poslo u trebinje mogli su bod uzet...tolko su bolji od svih....sad..sto nisu htjeli...sto neko napisa...moze im se...dupla kruna a vi se levati ganjajte po selima...dok ne skontate neke stvari....mozda me je velez vise razocarao...oni nisu pili i slavili..igrali su kuci protiv mrtvog goska....igrali su za obraz kluba i nije njih trebo niko stimulisat...znam kolko su se tuzlaci zalagali za velez i vracanje na njihov stadion....al et..i njima se moglo...kako god...svakome nek je na cast i obraz..
Mislim da treba samo ovaj post ostaviti, i sve ostale izbrisati i ne dozvoliti vise nikome da pise, nakon ovog do suza iskrenog posta jednog iskrenog navijaca, sve ovo sto se pise i cita je potpuno bezvezno i degutantno......sve pobrisat i ovo staviti, jer zaista nema dalje......jos jednom iskreni naklon ovom pravom navijacu kakvih se moze na prste nabrojati u nasoj drzavi...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 maj 2012, 17:34

SaltBoY je napisao/la:Sloboda ispala iz lige poslije 43 godine

Od majstorice sa tadašnjom titogradskom Budućnosti, davne 1969. godine, tuzlanska Sloboda je sve do 23. maja 2012. godine igrala u društvu najboljih.
A, ja isao na utakmice 39 godina. E, sada kako je meni. Ponosno i radostan sam sto nikome ne dugujemo nista!
Ako navijaci budu ono sto smo mi bili nekada, kada smo pratili Slobodu i fudbal i kosarku, kada smo placali ulaznicu (nije nam bilo zao dati kada smo imali pare) onda eto nas pametnijih, jacih, sa vise inata.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 maj 2012, 17:57

blavor je napisao/la:
slani grad je napisao/la:palim danas u 5 tv i sa starim se zavalim da pogledam tekmu....mozda najbitniju u 90 i kususr godina moje Slobode...kontam..poginuce danas igraci za dres kojeg su nosile generacije i generacije sjajnih fudbalera sa Tusnja...necu reko uopste da se uzdam u veleza i zelju a kamoli u zrinjski...zelim bas tu da se pokazu..kad je najteze...ima tekma na TV pa nas ni sudija nece smijet tolko zavaljivat..kako utakmica odmice a presmijesna igra ekipe za koju sam popusio batina,kisa,krivicnih,neprespavanih noci,gostovanja i dragi Bog zna cega sve..ne lici ni na sta pocinje me prolaziti neka nelagoda i crv sumnje da bi moglo svasta bit....al reko necu da frkenisem...znam..losi smo..da nismo,nebi igrali utakmicu decenija zadnje kolo...ljudi nas demoliraju u svakom pogledu i bilo je pitanje samo kad ce nas rastavit na proste faktore a time i okrenut rezultat u svoju korist..sto se desilo..nije mi jasno da igraci mogu onako labavo odigrat OVAKO BITNU TEKMU :oops: :shock: :shock: ...razumijem ja...neznaju,,,al gini brate..trci...nemas kvalitet...tehniku....gini,trci j.e.b.e.m mu majku i loptu...onako sramno izdanje ekipe dugo nisam vidio a vjerujute ko hoce da sam odgledo more malo Slobodinih tekmi....od vukojebina do gradova...desava se sto se desava a ja i stari se samo gledamo.....neki muk u stanu...ledena tisina....starog nisam ni pozdravio... istrco sam iz kuce,ugasio mobitel i sat vremena sam setao..vjerujte da nemam pojma gdje :o ...konto sam...kolko je to 43 godine..ko dijete...suze su mi same navirale...sjetio sam se dinama i poraza od 0 5 na Tusnju tamo neke 88....ja sav mokar..balo... molim starog da idemo kuci..reko..gotovo je..75. je minuta...hajmo kuci...a on me samo onako presjece pogledom..kaze, sjedi tu.,.nek vide purgeri kako se kisne za radnicki klub i na 5 0..to mi je tolko ostalo urezano u sjecanje da cu pamtit dok sam ziv...neznam sta ce sa Slobodom bit..realno..u sranju smo teskom...cisto sumnjam da cemo se vratit kao Borac...nece se tog posla SAD niko htjet prihvatit....ovi ostali rezultati me tolko ne zanimaju....MI smo ovo trebali rijesit...ili danas ili nekad davno prije...realno..i zeljo i da je mahmurne igrace poslo u trebinje mogli su bod uzet...tolko su bolji od svih....sad..sto nisu htjeli...sto neko napisa...moze im se...dupla kruna a vi se levati ganjajte po selima...dok ne skontate neke stvari....mozda me je velez vise razocarao...oni nisu pili i slavili..igrali su kuci protiv mrtvog goska....igrali su za obraz kluba i nije njih trebo niko stimulisat...znam kolko su se tuzlaci zalagali za velez i vracanje na njihov stadion....al et..i njima se moglo...kako god...svakome nek je na cast i obraz..
Mislim da treba samo ovaj post ostaviti, i sve ostale izbrisati i ne dozvoliti vise nikome da pise, nakon ovog do suza iskrenog posta jednog iskrenog navijaca, sve ovo sto se pise i cita je potpuno bezvezno i degutantno......sve pobrisat i ovo staviti, jer zaista nema dalje......jos jednom iskreni naklon ovom pravom navijacu kakvih se moze na prste nabrojati u nasoj drzavi...
Slazem se, naklon do poda i od mene. Knedla u grlu nakon sto sam procitao ovo.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 24 maj 2012, 18:06

blavor je napisao/la:
& ¥.Ово је пост $ правог " " ? " га ",а ове ? ? све ".
$ ? $ ? ? " " ".

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 maj 2012, 18:49

admin je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
admin je napisao/la:Forumaši koji nemaju ništa konstruktivno napisati, već samo provociraju biće trajno udaljeni sa foruma.
Moze jedno pitamnje molim Vas gospon admin.
Zasto ne premjestite ovu temu u Pvu ligu Federacije? Zasto cekate? :?:
.

Četvrto, trebao bih onda iz 1. lige prebaciti neki klub u PL BiH, a još se ne zna koji.

i najvažnije... zato što ću prebaciti kad meni bude ćeif, a ne tebi.
Možeš Gradinu prebaciti ;)

A Sloboda ako zadrži dobar dio ove ekipe , može se expresno vratiti u PL.. ali bit će utrka **bena:D
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 24 maj 2012, 18:50, ukupno mijenjano 2 puta.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 24 maj 2012, 18:49

Dobro je sad malo se smirila situacija...
I idemo ponovo, u svakom slucaju te volim.

[youtube][/youtube]

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 24 maj 2012, 18:49

delpiero20 je napisao/la:Covjece zadnjih 10 godina je Sloboda samo jednom bila u situaciji da ispadne i zavrsila na 12. mjestu...

Sve 6,7,8, jednom trece...nikad ispod 12. mjesta

sa sa-x.com:

"Sakib Malkočević je najuspješniji Slobodin poslijeratni trener. Tri puta je Slobodu spasio od ispadanja, dva puta odveo u Intertoto kup i tri puta doveo do finala Kupa BiH."
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 24 maj 2012, 19:02

samo ću ovo napisati i zapamtite molim vas , neprovociram vas al niste mi dragi svak ima svoje mišljenje zar ne ... a svi vi koji pljujete mog ŽELJU da vam dam samo jednu informaciju za prodavanje jučerašnje utakmice :

ŽELJO u zadnjih 10 godina znači 10 utakmica na policama je pobijedio samo JEDAN PUT ! jedan put u 10 utakmica ... odrastite malo ja sam mislio da je ovaj forum za punoljetne ljude !!!

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 24 maj 2012, 19:03

Sigurdsson je napisao/la:
blavor je napisao/la:
& ¥.Ово је пост $ правог " " ? " га ",а ове ? ? све ".
inace ne citam duge postove,ovaj jesam ima smisla ...to je to :!:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2012, 19:07

Da, da citirajte post koji vama odgovora. Kako god meni ostaje enigma, kako onaj golman zelje može da brani i u 3. postavi. Brate mili ono je duduk samo takav. :roll:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 24 maj 2012, 19:11

VolimTz je napisao/la:Da, da citirajte post koji vama odgovora. Kako god meni ostaje enigma, kako onaj golman zelje može da brani i u 3. postavi. Brate mili ono je duduk samo takav. :roll:
citiran jasta jer post valja,kad ga procitas skontat ces ;)

duduk jasta je..... a da si ti malo vise gledao svoju slobodu juce rekao bi da su vam svi igraci duduci teski a vi ih kao takve docekujte s vatrometom(koji je btw kupljen za proslavu opstanka u Pl) ;) uz pjesmu od hordica :lol:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2012, 19:13

TM87doboj je napisao/la:
duduk jasta je..... a da si ti malo vise gledao svoju slobodu juce rekao bi da su vam svi igraci duduci teski a vi ih kao takve docekujte s vatrometom(koji je btw kupljen za proslavu opstanka u Pl) ;)
I to sada nije Ultra !? Bilo šta što Fkr uradi za vas neće biti Ultra. Ali ti si samo takav Mentalitet, jebga ipak podržavaš svoj lokalni klub.

A šta treba j e b a v a t im mater !? To bi vi učinili !? Ono je bio dokaz da se Sloboda voli i kad gubi i kad vodi, "Našu ljubav ne kupuju titule !".
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 24 maj 2012, 19:18

VolimTz je napisao/la:Da, da citirajte post koji vama odgovora. Kako god meni ostaje enigma, kako onaj golman zelje može da brani i u 3. postavi. Brate mili ono je duduk samo takav. :roll:
Ma ja, ne valja vam igrac tima protiv kojeg niste igrali, a i kad ste igrali izgubili ste oba susreta 4-0 i 4-1 ako se ne varam ?

Kako ti mozes suditi o igracima najbolje ekipe u drzavi ??? Pogledaj prvo u svoje dvoriste (svlacionicu) pa komentarisi druge. Kada veliki klubovi kao sto je Zeljo par kola unaprijed osvoji sve sto se moglo osvijiti, onda imaju obicaj da pruzaju sansu mladim igracima poput Bukvica, da stekne iskustvo, da mu se ovakve greske ne bi desavale u BITNIM utkamicama ZA Zelju, a ne u NEBITNIM za Zelju ili bitnim za druge klubove ala sloboda jucer. Uostalom, ko je ta sloboda da se prvi Zeljo, pa onda i svi ostali trude ili mozda "ginu" za njih :?: Smijesna vam je prica totalno. Kad budete bili u stanju izgubiti od direktnog rivala sa jedan razlike (kad vec ne moze biti pobjeda ili nerijeseno) onda se pokusajte vratiti u PL i igrajte malo vise fudbala, a manje gledajte TLN-a i onaj skec kada uce kako zadrzavati vrijeme, vrsiti pritisak na sudiju/e, kako tuci protivnika itd...
1942 1983 2001

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 24 maj 2012, 19:20

VolimTz je napisao/la:
TM87doboj je napisao/la:
duduk jasta je..... a da si ti malo vise gledao svoju slobodu juce rekao bi da su vam svi igraci duduci teski a vi ih kao takve docekujte s vatrometom(koji je btw kupljen za proslavu opstanka u Pl) ;)
I to sada nije Ultra !? Bilo šta što Fkr uradi za vas neće biti Ultra. Ali ti si samo takav Mentalitet, jebga ipak podržavaš svoj lokalni klub.

A šta treba j e b a v a t im mater !? To bi vi učinili !? Ono je bio dokaz da se Sloboda voli i kad gubi i kad vodi, "Našu ljubav ne kupuju titule !".
a jesi navalio na to ultra :lol: ... normalno da ih treba iznakiljat kad ne ostave srce na terenu a to u nedjelju nisu (gledao sam utakmicu) ali eto samo ih vi gotivite zasluzili su.....

pa kako ce je kupit kad je nemate u svom postojanju ??

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 24 maj 2012, 19:24

Samo opet da ponovim, samo ste vi krivi za ispadanje, ako je bilo prodavanja utakmica to je vasa uprava znala 100% to sto nisu htjeli nista poduzeti pa dati vise love za zalaganjei igranje u korsit Slobode je vas problem i zbog kojeg cete igrati sljedece sezone u prvoj ligi FBIH.

Zelim vam sto brzi povratak, znam da ce vam biti tesko ima tu kvalitetnih ekipa od Jednistva, Buducnosti, Rudara, Iskre, Capljine tako opet je na vasoj upravi hocetel uci u ligu odmah ili cete stopama Jedinstva pa laganini.
Mes Que Un Club

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2012, 19:26

TM87doboj je napisao/la:
a jesi navalio na to ultra :lol: ... normalno da ih treba iznakiljat kad ne ostave srce na terenu a to u nedjelju nisu (gledao sam utakmicu) ali eto samo ih vi gotivite zasluzili su.....

pa kako ce je kupit kad je nemate u svom postojanju ??
Da, da trebali smo im j e b a t mater, ali tad bi opet bili seljaci, sad ti kažem bilo šta što Tuzlaci urade ne valja. :roll:

slika

A ovo su najjači Ultrasi u BH ubjedljivo. 8-)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 maj 2012, 19:28

Salu na stranu mozemo se mi zajebavat kolko hocemo ali ja koji navijam za Zelju 35 godina na osnovu ovog izvjestaja tvrdim da golman 2 go nije htjeo branit i da Adilovic nije htjeo dat u onoj zadnjoj sansi go zasto su tako reagovali pitajte njih.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.