Forza FERNANDO.... Ferrari danas dosta dobar... ulijeva nadu

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ima isto bodova, ali je prvi jer ima više šestih mjestasilenT je napisao/la:Vettel je ostao prvi, ako se nevaram...
Isto bodova imaju ... 61amerosm je napisao/la:Cestitike Maldonadu na zasluzenoj pobjedi i mora se priznati da je bio fenomenalan tokom cijele utrke. Vettel je i pored ogormnih problema na kraju zavrsio 6., iako sam sam siguran da je mogao jos napredovati da nije bilo one kazne i da nije bilo problema sa nosom bolida koji je morao biti zamjenjen. Vettel je danas izvukao svoj makismum i mora biti zadovoljan.
Definitvno najveci nesrecu ove sezone ima Michael Schumacher koji u kvalifikacijama bude odlican, da bi na samom pocetku utrke odustao zbog problema na bolidu ili zbog kolizije na stazi.
PS: Vettel je prvi u ukupnom poredku sa 62 boda, jer je na kraju uspio prestici i Rosberga, dok je drugi Alosno sa bodom manje.
Odustao je zbog sudara sa Sennomamerosm je napisao/la:
Definitvno najveci nesrecu ove sezone ima Michael Schumacher koji u kvalifikacijama bude odlican, da bi na samom pocetku utrke odustao zbog problema na bolidu ili zbog kolizije na stazi.
Sezona je vrh vrhova, jer trke odlucuju Pirellijeve gume. I danasnju trku su odlucile gume, tj. (ne)pravovremeno uocavanje stepena degradacije istih. Sa jos 2-3 dodatna kruga Kimi bi verovatno pobedio, tako da je on pik za sledeceg pobednika trke, uz naravno Hamiltona, koji je danas pokazao najvise.Genghis je napisao/la:E da, i da se još jednom zahvalim berniju na uništavanju formule 1 ... molim te nastavi ovako da je "uništavaš", ova sezona je po meni jedna od najzanimljivija od kako pratim F1, i to ne samo meni, nego kada stručnjaci sa SkyF1 potvrde to , onda znaš da je stvarno sezona vrh vrhova .
ejs nismo vidjjelii..fala tiSirAlexFerguson je napisao/la:KIMI RAIKKONEN zatražio je od čelnika Lotusa dopuštenje za nastup na Finskom reliju u kolovozu. Vodstvo momčadi njegov je zahtjev glatko odbilo...
Raikkonen se nakon dvije sezone izbivanja ove godine vratio u Svjetsko prvenstvo Formule 1, a ovog je tjedna priznao da je tražio dozvolu kako bi mogao voziti na reliju na domaćem terenu.
"Prema ugovoru to je potpuno nedopustivo. Ne možemo mu to dozvoliti. Kraj priče", odriješit je bio šef Lotusa Eric Boullier u izjavi koju je po tom pitanju dao u Monacu za agenciju Reuters.
U Lotusu su oprezni kada se govori o bilo kakvim rizičnijim aktivnostima svojih vozača otkako je Robert Kubica teško stradao vozeći reli, a dodatno ih je naljutio upravo Raikkonen kada je na utrci snowmobilea nakon potpisa ugovora zaradio ozljedu ručnog zgloba.
"Reli, skijanje, razni skokovi i slično, sve je to nedozvoljeno za profesionalne vozače Formule 1", dodao je Boullier.
SirAlexFerguson je napisao/la:A jeste li vidjeli kako je Perez opet stradao u Monte Carlu???????????????????????????????
Zbog ovakvih kretena kakav si i ti @amoxicillin ne dolazi mi se na forum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.