krompir__EmIr__ je napisao/la:Ljudi jel ima u nekoj kladi da se igra eurosong ono ko ce proci u finale? Pomagajte

nigdje se ne može kombinovati
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
krompir__EmIr__ je napisao/la:Ljudi jel ima u nekoj kladi da se igra eurosong ono ko ce proci u finale? Pomagajte
**** me Kenan BajramovicSabinho je napisao/la:Nordsjylland - Horsens(s.t.) 1 1,75
Aarau - Etoile Carouge(zg) 3+ 1,30
Gravelines(75,5) Više 1,85
Efes - Banvit (2:1) 1 1,25
Egedal - Hvidovre 2 1,30
Na ove parove je otislo mojih 25km za skriptu![]()
![]()
![]()
Boze pomozi,aBd ujutro 171km u dzepu
pa moj sabinjo ni skripte ni para heheSabinho je napisao/la:**** me Kenan BajramovicSabinho je napisao/la:Nordsjylland - Horsens(s.t.) 1 1,75
Aarau - Etoile Carouge(zg) 3+ 1,30
Gravelines(75,5) Više 1,85
Efes - Banvit (2:1) 1 1,25
Egedal - Hvidovre 2 1,30
Na ove parove je otislo mojih 25km za skriptu![]()
![]()
![]()
Boze pomozi,aBd ujutro 171km u dzepu
jesam carko,al dzaba osvajam kad ne mogu nista da isplatim,uvjek neko dodje po eureLeyton je napisao/la:Jesil sitngo osvojiomanutd89 je napisao/la:hajmo jedan popravni strucnjaciimam bonusa 20 eura ,pa da to pretvorimo u isplatu
jesam carko,al dzaba osvajam kad ne mogu nista da isplatim,uvjek neko dodje po euremanutd89 je napisao/la:Leyton je napisao/la:Jesil sitngo osvojiomanutd89 je napisao/la:hajmo jedan popravni strucnjaciimam bonusa 20 eura ,pa da to pretvorimo u isplatu
Tenis prošao,idemo daljeBeastZE je napisao/la:Zopp-M.Fischer 1
Brands-Skugor 1
S.Zhang-Buzarnescu 1
G.Simon-Bellucci 1
Isner-Davydenko (1.set -9,5+) 2
Vaasa PS-Hjk Helsinki 2
Sundsvall-Malmo 2
Univ.Chile-Libertad 1
Santos-Velez (k.p) 1
Koef:28,65
S.Oliver-Ulm 2 2,10manutd89 je napisao/la:minimalno moram odigrat 5 parova ,min kvota 1.3.. to zahtjeva kod bonusa
Hvala puno,a sta mislis druze za roddick-soeda vise prvi set bacio sam fesliju na to.Leyton je napisao/la:Tek kad dobijes nestoPOPAY je napisao/la:Jel se moze poslat nekom par eura kad dobijes onaj wwin poker bonus od 10E
a kako se dobija taj bonus , jel treba nesto uplatiti prije ili slicno , sorry ako je neko vec prije odg.POPAY je napisao/la:Hvala puno,a sta mislis druze za roddick-soeda vise prvi set bacio sam fesliju na to.Leyton je napisao/la:Tek kad dobijes nestoPOPAY je napisao/la:Jel se moze poslat nekom par eura kad dobijes onaj wwin poker bonus od 10E
Ako padnem nema trave vcrs
Vjerovao sam u njega nekih 70 % da moze uzeti jer izner puno grijesi ovaj je jedan od najboljih i najtalentovanijih ljudi nekada sjebale su ga povrede hvala mu cekam barsu bravo za preporuku jos sam jednom samog njega duplao na 13 E... neam rijeciLeyton je napisao/la:E moj MayeruLeyton je napisao/la:Baker Kukuskhin 1
Mayer-Troicki 1
2,20![]()
Isner-Davydenko 4-6 6-7Leyton je napisao/la:Isner-Kolja 2 2,90
Gledao sam Isnera na ''zemlji'' u zadnje vrijeme,i nije to to,sigurno da mu ne odgovaraju igraci koji mogu puno mixati igru,a Davyd je jedan od najbolji u tom segmentu igre.Eh,kod njeg je uvijek problem ta ''nabrijanost''.Npr,odigrao je perfektan turnir,dlaka je falila da uzme Federera,imao je set,imao je brejk prednosti u druga dva,ali je izgubio.Na tom turniru je dobio Gasqea,i to u dva seta.Kasnije je u Marsielu imao 1-0 u setovima,uuz odlicnu igru,ali je morao predati Del Potru.To su mecevi i turniri gdje mu se igralo,i takav nabrijan Kolja moze dobiti svakoga,ali zna doci na turnir potpuno nezainteresovan,tako ove sezone ima poraze od Faraha,Lorenzija,Cipole koji su treca klasa tenisa.
Ovdje je Uvezao dvije pobjede,jucer malo tezu protiv Istomina,u prvom kolu Ebdena,naravno da to nije nikakvo mjerilo,ali mislim da,ako bude igrao makar 70% najbolje sto zna,pobjeda nece doci u pitanje.
Sretno ti,mada nisi trebao toliko uplatiti,nije ''Kolja'' za veliki uloga
Ali popravio mi je dan ovaj momak
Jos jednom sam ostao zaprepasten njegovim igranjem tenisa.
Cisto udaranje loptice,mijenjanje ritma,dropshotovi,izvlacenje iz krizni situacija...
Genijalnost
Kolja i Nalbandian,kada su nabrijani,vjerovatno igraci koji igraju najljepsi tenis
Isner-Davydenko 4-6 6-7Leyton je napisao/la:Isner-Kolja 2 2,90
Gledao sam Isnera na ''zemlji'' u zadnje vrijeme,i nije to to,sigurno da mu ne odgovaraju igraci koji mogu puno mixati igru,a Davyd je jedan od najbolji u tom segmentu igre.Eh,kod njeg je uvijek problem ta ''nabrijanost''.Npr,odigrao je perfektan turnir,dlaka je falila da uzme Federera,imao je set,imao je brejk prednosti u druga dva,ali je izgubio.Na tom turniru je dobio Gasqea,i to u dva seta.Kasnije je u Marsielu imao 1-0 u setovima,uuz odlicnu igru,ali je morao predati Del Potru.To su mecevi i turniri gdje mu se igralo,i takav nabrijan Kolja moze dobiti svakoga,ali zna doci na turnir potpuno nezainteresovan,tako ove sezone ima poraze od Faraha,Lorenzija,Cipole koji su treca klasa tenisa.
Ovdje je Uvezao dvije pobjede,jucer malo tezu protiv Istomina,u prvom kolu Ebdena,naravno da to nije nikakvo mjerilo,ali mislim da,ako bude igrao makar 70% najbolje sto zna,pobjeda nece doci u pitanje.
Sretno ti,mada nisi trebao toliko uplatiti,nije ''Kolja'' za veliki uloga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.