Ovo će biti smijurija,već sad je pomutnja žestoka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Evo...[youtube][/youtube]Armageddon2012 je napisao/la:a kakav ste vi drugi gol primili juce!?
dva igraca borca sami pred adilovicem,a nigdje nijednog vasec igraca u sesnaestercu![]()
postavi i taj snimak ako si fer!
itekako sam se brinio, ne o Želji nego o regularnosti lige, isto kao i sada, ali nemoj mi molim te opravdavati ovaj postupak i ovu lakrdiju, jer je svima više nego jasno da je i dalje ova liga cirkus, (ako išta ima dobro u ovoj lakrdiji u zadnjem kolu je to da je jedan lopovski klub manje u PL tako da ne misliš nešto da branim Slobodu) ako je tvoj klub učestvovao u tome ne trebaš braniti lopovluke, nego baš zbog samog tvoga kluba trebaš to prezrijeti i osuditiDa,ali ko je pitao Zelju kako starta onih sezona kada u gostima preko dvije godine nije uzeo ni jedan jedini bod.
Ne vjerujem da si se tada toliko brinuo o tim stvarima.
Bijedaavlami97 je napisao/la:TRIBINE
5.199 - Željezničar (15)
3.918 - Sarajevo (15)
2.431 - Sloboda (15)
1.689 - Rudar (15)
1.326 - Zvijezda (15)
1.004 - Velež (15)
982 - Slavija (15)
884 - Zrinjski (15)
813 - Borac (15)
811 - GOŠK (15)
612 - Široki Brijeg (15)
731 - Travnik (15)
714 - Olimpic (15)
618 - Čelik (15)
569 - Leotar (15)
501 - Kozara (15)
avlami97 je napisao/la:TRIBINE
5.199 - Željezničar (15)
3.918 - Sarajevo (15)
2.431 - Sloboda (15)
1.689 - Rudar (15)
1.326 - Zvijezda (15)
1.004 - Velež (15)
982 - Slavija (15)
884 - Zrinjski (15)
813 - Borac (15)
811 - GOŠK (15)
612 - Široki Brijeg (15)
731 - Travnik (15)
714 - Olimpic (15)
618 - Čelik (15)
569 - Leotar (15)
501 - Kozara (15)
Zeničani vam ispadoše prijatelji,a njih leotar dobi usred Zenice i Slavija jelda i to je ok po vama,mora da je bolji leotar i slavija od Čelika koje koincidencije.delpiero20 je napisao/la:Samo mi je drago sto nismo ispali smecari i ocuvali ponos pa makar padali i do pete lige...pokazali smo da nismo kao neki.
A bas ce mi biti drago sljedece sezone kad dodje zavrsnica pa kad neko ispadne od vas koji ste se okrenuli protiv Slobode (cast Zenicanima i kosijama iz Gradacca). E tad ce mi biti bas gust gledat kako cete se ponasati...kad opet nekog naguze
Tad uopste nismo ni bili u situaciji da se borimo da ostanemo, nit je Celik isao tu da zafrka Slobodu tako sto ce izgubit jer i njima gori citavu sezonu...Blagoje Bratić je napisao/la:Zeničani vam ispadoše prijatelji,a njih leotar dobi usred Zenice i Slavija jelda i to je ok po vama,mora da je bolji leotar i slavija od Čelika koje koincidencije.delpiero20 je napisao/la:Samo mi je drago sto nismo ispali smecari i ocuvali ponos pa makar padali i do pete lige...pokazali smo da nismo kao neki.
A bas ce mi biti drago sljedece sezone kad dodje zavrsnica pa kad neko ispadne od vas koji ste se okrenuli protiv Slobode (cast Zenicanima i kosijama iz Gradacca). E tad ce mi biti bas gust gledat kako cete se ponasati...kad opet nekog naguze
Najslabija ekipa lige je Sloboda. Leotar je izmislio fudbal za njih.seven je napisao/la:meni malo čudno kako ekipa koja je prekucala ovu ligu i nije izgubila od ne znam od kada izgubi od najslabije ekipe u ligi
A sta vi glumite ovdje velicinu neku, juce ste se prodali...a imate bod vise od nasNeToBoLa je napisao/la:Jok, u cijeloj drugoj polusezoni se nije moglo naslutiti ko će se boriti za opstanak. Trebala su nam 3 zadnja kola da shvatimo koji su to klubovi.
Mi smo vas naguzili kao i svi. Ovo se kolektivno odradilo. Čitava druga polusezona je u znaku toga. Eto pogledaj ko je sve kome davao bodove, kakvi su se '' trouglovi'' formirali i slično. Pokušao vas je Ibraković isto nelegalno čupati ali jbg, Hercegovac naguzio Bosanca i to je to.delpiero20 je napisao/la:A sta vi glumite ovdje velicinu neku, juce ste se prodali...a imate bod vise od nasNeToBoLa je napisao/la:Jok, u cijeloj drugoj polusezoni se nije moglo naslutiti ko će se boriti za opstanak. Trebala su nam 3 zadnja kola da shvatimo koji su to klubovi.
Sljedece godine kad vas naguze onda pricajte...vi ste svoje odradili za ovu godinu
Mogu mislit price da je obrnuto..
Ma ok,ja inace ne vjerujem u ono sto pisem,ali zapravo trebam vjerovati tvojim teorijamaseven je napisao/la:itekako sam se brinio, ne o Želji nego o regularnosti lige, isto kao i sada, ali nemoj mi molim te opravdavati ovaj postupak i ovu lakrdiju, jer je svima više nego jasno da je i dalje ova liga cirkus, ako je tvoj klub učestvovao u tome ne trebaš braniti lopovluke, nego baš zbog samog tvoga kluba trebaš to prezrijeti i osuditiDa,ali ko je pitao Zelju kako starta onih sezona kada u gostima preko dvije godine nije uzeo ni jedan jedini bod.
Ne vjerujem da si se tada toliko brinuo o tim stvarima.
za ostalo što si pisao, a nisam citirao, mogu reći da je samo bla bla bla i vjerujem da i ti ne vjeruješ u ono što si pisao
Sloboda nije najslabija ekipa u ligi nego Kozara, a drugo ova djeca Slobode sto su igrala sezonu su bolja od svoje generacije iz bilo kog kluba u BiH i njihovo ce tek da se vidi...elSaik je napisao/la:Najslabija ekipa lige je Sloboda. Leotar je izmislio fudbal za njih.seven je napisao/la:meni malo čudno kako ekipa koja je prekucala ovu ligu i nije izgubila od ne znam od kada izgubi od najslabije ekipe u ligi
Onaj ko je mislio da će Željo izbaciti Leotar taj je lud. Velež je zajebao situaciju. Sve je išlo na fazon: GOŠK želi ispasti, dobit će ih Velež / Leo i Željo će iksirati / Slavija dobija Slobodu tačno sa 2 gola razlike. Međutim, kako je GOŠK preokrenuo a Sloboda nije imala nikakve šanse da pogleda prema golu Slavije, dva sportska prijatelja su odlučila ipak privesti utakmicu koja je kasnila tačno 5 minuta (što li?) ipak kraju sa rezultatom 2:1. "Krivca" treba tražiti u Veležu. Kako su samo namazani.![]()
seven je napisao/la:CRTICE CIRKUSA 2011/2012
-Travnik-Zvijezda (Jović dogovara sa starim prijateljima iz rodne čaršije nokaut utakmicu od 0:2 do 2.2)
-Slobodi se popušta konstanntno i produžuju rokovi plaćanja te se izbjegava da je se suspendira kako se to radi svugdje u svijetu
-Želji se šilji na svakoj utakmici, a njihovi igrači zaštićeni ko polarni medvjedi - kritike zbog toga navijači Želje to nazivaju ljubomorom i nemoći
- skandalozni ispadi navijača u BL i Mostaru u režiji politike
- zabrana gostujućim navijačima (i onim koji nikada ne prave nikakve nerede) dolazak na stadione- dakle Komitet krši elementarna ljudska prava navedena u preambuli aneksa 4 (ustav BIH)
- novi prekid utakmice u BL (iako nema gostujućih navijača) izazvan od strane sudaca i njihovog tendecioznog suđenja
-nacionalistički ispadi navijača u I. Sarajevu i BL
- fašistički ispadiu Širokom
- sve češće žalbe (Zrinjski, Olimpik, Sloboda, Borac, ...) na suđenje i favoriziranje pojedinih ekipa
- nepotizam na djelu (predsjednik saveza i menadžer kluba u najbližem srodstvu)
mojne tisra
- Travnik-Sarajevo utakmica blamaža i kluba i lige
- GOŠK- Sloboda- slučaj za SIPA-u
- 30. kolo vrhunac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.