Po tome sto dodjemo u tuzlu i vama damo 4 komada, da imas ista u glavi ne bi ni pitao. Ne sladim se ja ispadanjem slobode, ne daj mi Boze.Ali brate lupate nebuloze, gledao sam utakmicu sa slavijom pa jesu li vasi igraci trebali izginuti na terenu za opstanak, jesu li izginuli nisu.Ovdje na forumu je vecina djece koja ocekuje da neko drugi rijesava njihove probleme pa misle da je i u stvarnom zivotu tako.Probisvjet je napisao/la:Po cemu ste vi zasluzili da budete prvaci, jel po babu il stricevima?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ Probisvjet
Upravo tako.Unistit ce i ovo malo fudbala sto je ostalo,mada kako stvari stoje nije nista ostalo al eto.Unistise navijace,unistise fudbal,al bitno je da im sinovi igraju kvalifikacije za lp i da se redovno sramote,jer ipak to se ne moze nastimat
@ ultrasstyle_tz
Pa ja jarane,bar znas da ces na svom dobiti a u gostima ako zaluta koja lopta u gol dobro i jest,ako ne onda nista

Upravo tako.Unistit ce i ovo malo fudbala sto je ostalo,mada kako stvari stoje nije nista ostalo al eto.Unistise navijace,unistise fudbal,al bitno je da im sinovi igraju kvalifikacije za lp i da se redovno sramote,jer ipak to se ne moze nastimat
@ ultrasstyle_tz
Pa ja jarane,bar znas da ces na svom dobiti a u gostima ako zaluta koja lopta u gol dobro i jest,ako ne onda nista

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Sad se okrenut ozbiljnom radu i sledece godine vratit tuzlanski sport na velika vrata i napravit dvostruko slavlje i proslavit povratak kosarkas i fudbalera u najveci rang
Ovo je kljuc problema, krivica je iskljucivo na FK Sloboda Tuzla i nikome vise, ni Velez, ni Zeljo ni Gosk ni niko drugi. Ljudi su pustili Slobodu da se pati cijelu sezonu, koju su odigrali katastrofalno.Pacov je napisao/la:Opet cu napisati Celik da je mogao spasio bi Slobodu,ali Celik ima takav tim da je jedva izborio opstanak.Ti ne diraj Celik,da imas imalo obraza ne bi ovdje nista pisao.Pogledaj snimak utakmice Sloboda-Celik,i pogledaj kako se pomaze nekome ko ce ispast.Ove sezone Celik je zasluzio drugu ligu,ali sta je tu je.I ne prebacujte krivicu na druge.bhsport je napisao/la:Samo ovdje dodaj i FUJ na Celik, jer su i Slavija i Leotar uzeli velikog Celika u sred Zenice i tako direktno potkopala Slobodu.bparena je napisao/la: Ti meni o jednom ja tebi o onome sto neces da skontas...
Ja sam Robijas iz Zenice (vidis po avataru) ali fuj na Zelju i Velez definitivno. Sloboda je juce zrtvovana od svih koji su bili ispod + Zeljo sa vrha. Sve ste svi poslozili da nakon Bihaca sutnete i Tuzlu iz PL. Isti scenario ste spremii i Zenici i Celiku i isto bi se zalozili da nam pljunete u ledza ko i Tuzli ali necete moci. Ovo ce nam dobro doci da znamo s kim imamo posla i moj grad ce znati zaustaviti ove prevare. Vjerujem da od danas se u Zenici pravi zaokret po pitanju Robijasa i mi cemo pomoci Celiku a nacemo nacina da i Tuzlu dignemo aBogda. Sto se tice Veleza oni su danas izgubili kazem pola drzave sigurno. A vi samo svojim putem i sretno u evropi. Yebo i to ako obraz nemas ....
Zeljo je od 24 poena sa direktnim Slobodinim konkurentima uzeo 21, a koliko je tvoj Celik uzeo?
Ne pravi se da si bolji od drugih, kada to nije tako.
Zeljin sam navijac i zao mi je prvo Slobode a drugo prekinutog niza jucer.
Slobodi zelim da se vrati sto prije, bolja i jaca nego prije, da sredi klub i da napadne vrh tabele, jer ima odlican omladinski pogon.
Sto se tice Zenice i Celika, imate primjer Veleza i Slobode, kako ste krenuli idete i vi ka drugoj ligi, zato reogranizujte se dok mozete, potjerate tu lopovsku upravu pa opletite i vi fudbala za promjenu.
E sada sto pojedinci krive i pljuju, sve redom, a posebno vi 'cvjecke iz Zenice' stvarate animozitet prema Velezu i Zelji.
Kazem ti fino, Sloboda je mogla zijaniti 1 razlike i ostala bi hladno, bez Zelje, bez Veleza, bez Rudara bez ikoga, krivi su iskljucivo sami.
Da, Celik ima slab tim, a ako si gledao Zelju protiv Kozare vidio bi kako je Zeljo odigrao i tu tekmu, bez volje i motiva iako je slavio titulu pred 10.000 gledalaca. Niko sretniji od mene da su nastavili seriju bez poraza i boli me taj poraz u Trebinju, bas zbog ovakvih prica, ali kazem ti fino, stvarati animozitet prema Velezu i Zelji, nije u redu, posebno iz rezultata Celika i spomenutih konkurenata Slobode.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kod nas je uvjek za neciji uspijeh ili neuspjeh drugi zasluzan,seljacki mentalitet !Probisvjet je napisao/la:Jel ne gura?tm_ludak je napisao/la:Zbog ovog spominjanja Zelje,Amara,babo gura sina itd,zelim vam od srca da se vise nikad u ligu ne vratite,seljacine ! ŽELJEZNIČAR ŠAMPIOOOOOOON !
Za koga ste sampioni? Za sebe ni za koga drugoga!
Jesu li zeljini igraci bili duzni da se bore juce ? Za sta da se bore ? Za Slobodu ? Ekipu kojoj je trener covjek koji mrzi Zelju vise od svakog navijaca Sarajeva ? Ekipu kojoj kad dodjes na gostovanje prvo te izudaraju igraci,na tribinama navijaci kamenuju (izuzev zadnje utakmice na Tusnju) ? A svejedno im je bilo da li pobjedili ili izgubili,osvojena je dupla kruna,igraci mamurni od slavlja jos uvjek,idu pripreme za evropu...Bas je igracima na pameti bilo joj kako cemo Slobodu spasiti iz lige.
A ovo sto kazes babo gura sina,Zeljo je osvajao sa Amarom i prije nego sto je Ivica dosao,a ovo je samo kruna dugogodisnjeg rada,a ne trazenja nekog drugog krivca u svom neuspjehu.
-
- Kontakt:
Tuzlaci drzite se, Gradacac je uz vas.Predzadnje kolo kada smo igrali utakmicu protiv Sarajeva,kada je oficijelni spiker na stadionu rekao da Sloboda vodi 2:0 protiv Veleza citav stadion je skandirao Sloboda Tuzla.To je dokaz koliko i gradacacanima znaci Sloboda.
Moj prijedlog je da za narednu sezonu dovedete kapitena Zvijezde Amira Hamzica kojem je ovo zadnja sezona u Zvijezdinom dresu,jeste da ima godina, ali vama treba jedan iskusan igrac,pravi vodja na terenu.
Moj prijedlog je da za narednu sezonu dovedete kapitena Zvijezde Amira Hamzica kojem je ovo zadnja sezona u Zvijezdinom dresu,jeste da ima godina, ali vama treba jedan iskusan igrac,pravi vodja na terenu.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 24 maj 2012, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jesu izginuli, tri igraca povrijedjena, morali napustiti teren. Najbolja i nasiskusnija.pile87 je napisao/la:Po tome sto dodjemo u tuzlu i vama damo 4 komada, da imas ista u glavi ne bi ni pitao. Ne sladim se ja ispadanjem slobode, ne daj mi Boze.Ali brate lupate nebuloze, gledao sam utakmicu sa slavijom pa jesu li vasi igraci trebali izginuti na terenu za opstanak, jesu li izginuli nisu.Ovdje na forumu je vecina djece koja ocekuje da neko drugi rijesava njihove probleme pa misle da je i u stvarnom zivotu tako.Probisvjet je napisao/la:Po cemu ste vi zasluzili da budete prvaci, jel po babu il stricevima?
Vas golman bjezi od lopte, da ne daj boze ne bi udarila u njega.
Uostalom nemamo ni nikoga u komitetu za nenormalizaciju. Il mozda imamo?
Mislis da nam ne bi pomoglo 500.000KM koji vas bABO ne zeli da uplati Slobodi, a sto je zvanicno i sud presudio!
Jel znas koliko igraca i sta sve ne moze za 500.000KM? Jel posteno nekome uzeti tolike pare? Jel to normalno, pitaj bABE? E, to je razlog sto smo igrali sa djecom i par iskusnih. Zato sto nas je NS pokrao!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jos uvijek ne mogu da shvatim neke likove zar im ne dosadi provocirati vise,draze im slavit Slobodino ispadanje iz lige nego osvajanju titule svog kluba ili izlaska na euro scenu ??
Ja sam to rekao nekoliko puta MI SMO NAJVISE SAMI SEBI KRIVI STO SMO ISPALI,KASNO SU SE SVI DIGLI,ali najvise nam je krivo sto su nam zaboli noz u ledja,cuj to gosk za dvije minute okrene protiv veleza,a do tog gola nisu sutnuli kako treba,a zeljo podera citavu ligu,i na kraju ispusi od leotara,a primljeni golovi su drama jaki
Ja sam to rekao nekoliko puta MI SMO NAJVISE SAMI SEBI KRIVI STO SMO ISPALI,KASNO SU SE SVI DIGLI,ali najvise nam je krivo sto su nam zaboli noz u ledja,cuj to gosk za dvije minute okrene protiv veleza,a do tog gola nisu sutnuli kako treba,a zeljo podera citavu ligu,i na kraju ispusi od leotara,a primljeni golovi su drama jaki

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
U Tuzli od 23. do 28. maja
3. Međunarodni sajam knjige
Na već uobičajenom sajamskom prostoru, u garaži tržnog centra Mercator u Tuzli, od 23. do 28. maja održaće se 3. Međunarodni sajam knjige u organizaciji Forma Nuove iz Tuzle, Izdavačko knjižarsko društvo “University press” iz Sarajeva i TC Mercator.
Ulaz na sajam je besplatan, a svečano otvaranje najavljeno je u srijedu 23. maja u 18. sati kada će biti organizovana i izložba posvećena piscima iz Zavičajne zbirke Narodne i univerzitetske biblioteke „Derviš Sušić“ Tuzla.
Sajam će ove godine okupiti oko 80 izlagača iz BiH i zemalja okruženja, a sam koncept manifestacije identičan je onima iz prethodnih godina.
„Dobra knjiga se za manje novca može kupiti u svom gradu, na domaćem sajmu. Uz to, pobrinuli smo se da parking za sve posjetioce bude besplatan, a brojni popratni sadržaji zanimljivi za sve, kazao je Zlatko Alidžanović, jedan od organizatora sajma.
Festival će prvog dana biti posvećen dječijoj književnosti, a uz to pratiće ga brojne promocije izdavačkih kuća, knjižnih ostvarenja, biće upriličeni razgovori sa autorima, kao i bibliotečka radionica posljednjeg dana.
Evo cime se bavi nacelnik Imamovic Jasmin Neka i knjiga, al' zsto je zapostavio nase svetinje, hajvan iz Islamovca kod Maoce!
3. Međunarodni sajam knjige
Na već uobičajenom sajamskom prostoru, u garaži tržnog centra Mercator u Tuzli, od 23. do 28. maja održaće se 3. Međunarodni sajam knjige u organizaciji Forma Nuove iz Tuzle, Izdavačko knjižarsko društvo “University press” iz Sarajeva i TC Mercator.
Ulaz na sajam je besplatan, a svečano otvaranje najavljeno je u srijedu 23. maja u 18. sati kada će biti organizovana i izložba posvećena piscima iz Zavičajne zbirke Narodne i univerzitetske biblioteke „Derviš Sušić“ Tuzla.
Sajam će ove godine okupiti oko 80 izlagača iz BiH i zemalja okruženja, a sam koncept manifestacije identičan je onima iz prethodnih godina.
„Dobra knjiga se za manje novca može kupiti u svom gradu, na domaćem sajmu. Uz to, pobrinuli smo se da parking za sve posjetioce bude besplatan, a brojni popratni sadržaji zanimljivi za sve, kazao je Zlatko Alidžanović, jedan od organizatora sajma.
Festival će prvog dana biti posvećen dječijoj književnosti, a uz to pratiće ga brojne promocije izdavačkih kuća, knjižnih ostvarenja, biće upriličeni razgovori sa autorima, kao i bibliotečka radionica posljednjeg dana.
Evo cime se bavi nacelnik Imamovic Jasmin Neka i knjiga, al' zsto je zapostavio nase svetinje, hajvan iz Islamovca kod Maoce!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- storm_raider
- Kontakt:
I ti si moderator? Da je ovo neka normalna drzava shvatio bi ti sta je kleveta, ali hajde, bolje je zabiti se u vlastitu jamu cirkularnog zaludjivanja, opravdavanja svojih neuspjeha i za iste vjecito kriviti druge; te, "nema posla - dosle Sandzaklije", te - "ne mozes poloziti ispit na fakultetu - moras platiti", te, Sarajevu je lako - sve pare idu tamo. Slusam ja svakog dana te price. A niko ne vlada ni osnovnom materijom, npr. kako se kroji taj isti budzet, niko ne zna ili nece da zna da ipak ima posla, samo si nesposoban, pa ti je lakse otici u kladionicu nego zasukati rukave, kada vec nisi htio da ucis, zbog toboze nekih sto preko veze prolaze. Ima veze svakako, ali se najvise cijeni vlastiti trud i rad.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dzaba to pises, nema ni jednog navijaca Slobode da nije rekao da nismo zasluzili ispasti, da nismo mi najveci krivci...i znamo mi ko je kod nas najveci krivac, s njima cemo se na izborima obracunati![]()
ovdje se govori o drugom aspektu, kako se neki busaju u postenje , a prostituisu se okolo vec godinama i kako je navijacima uredu da im se klub proda. ne krivim ja zelju i veleza sto su to uradili nego ne mogu da shvatim navijace kojima je to uredu.
ajde da postavimo stvari drugacije, ok niste htjeli/mogli -sta vec, igrati za nas, ZASTO STE ONDA IGRALI ZA GOSK I LEOTAR??
ako mi ne zasluzujemo da nas nko drugi vadi( i upravu ste , ne zasluzujemo , bolje i ispast nego da te svako cupa), ali cime to leotar, slavija i gosk zasluzuju. to oni puno bolji od Slobode . jos jednom pitam, ok uredu vam je sto smo mi ispali, mi ne zasluzujemo, ali kako vam je uredu da prodate Gosku i Leotaru. Ispada da je moralno pustit i prodat Leotaru a nemoralno igrati posteno za Slobodu jer ovi ne zasluzuju...zanimljivu percepciju morala imate, ali opet nisam ni ocekivao drugacije od nekog ko se godinama prostituise u zadnjem kolu, oslade se pare pa se zaboravi sta je moralno a sta ne...
niko vama ne prigovara nit se nedo bog zali sto vi niste pomogli, samo nas zanima kako je vama kao navijacima to uredu da se klub proda i kako to leotar, slavija i gosk vise zasluzuju da ostanu u ligi od ljudi iz grada koji vas je branio u ratu ili koji nije htio igrati play off zbog stadiona ovih drugih. Samo me zanima odg na to, i to ce puno reci o vama..izgleda da je fazon da cim neko mahne parama sve se zaboravlja. uredu i to je posteno, bar znamo ko ste i sta ste, al vas onda molim da ne prodajete pricu o postenju.
@emir_zenica hahah bas to kontam tad si znao ko ce te sje.at, gdje dzaba ides, sad svako svakog je.e, a babo sinu pare pravi.
Kad ti i takvi budete imali takav mentalni sklop i poceli da se oslanjate samo na sebe i svoj rad, onda ce "pomoc" dolaziti sama. Sve dok bude tako, bice krivi i ljudi iz drevnih plemena s podrucja Perua, pa Kinezi, Sandzaklije, Japanci, Srbi, Hrvati, a ponajvise Sarajlije. Sve samo ne vlastita krivica i preuzimanje odgovornosti, ili ne daj Boze suocavanje sa vlastitim sobom i pokusavanje promjene trenutnog stanja!?
A ove optuzbe za Komitet - znas li ti, moderatoru, ko sjedi u "tom" Komitetu? Nevjerovatno, ovo je klasicna borba sa vjetrenjacama. Vi cete i dalje kriviti sve druge, pa vjerovatno i vanzemaljce jednom, a najmanje svoj nerad i nesposobnost. A, rat.. bolje rat ne spominji, Sarajevo najbolje zna sta je rat, vjeruj mi. Bas zato ga i ne volimo spominjati. Ne obazirite se na provokacije ovih klinaca iz "nasih" redova, takvih je mene prvog sramota.
Zao mi je Slobode, ali mi je najvise zao Dite. Vi cete preziviti, ali onakav klub se ugasio i to je sramota za ovu drzavu. Brz povratak u elitu zelim. Pozdrav.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Moram se vratiti na post od prije par stranica,i molio bih Vas da odgovorite na ova pitanja.I još jedno.Za koga je Sloboda igrala prošlu godinu na Grbavici kada je dobila Želju?Čime ste to Vi zasluzili da neko igra za Vas,u ovom slučaju konkretno Željo i Velež?Sa kojim ste to klubovima igrali protekli period 3 za 3,i u pojedinim momentima direktno krojili sudbinu ova dva klub?Za koga ste igrali na Grbavici u sezoni kada se Željo borio za titulu sa leotarom?Koga ste gađali ciglama na Tušnju?Kome je pola zapada vise od 30 minuta yebavalo oca šlagiranog? Itd,itd...Do Vas je,nije do Nas.
- Probisvjet
- Kontakt:
Uostalom nemamo ni nikoga u komitetu za nenormalizaciju. Il mozda imamo?
Mislis da nam ne bi pomoglo 500.000KM koji zELJIN bABO ne zeli da uplati Slobodi, a sto je zvanicno i sud presudio!
Jel znas koliko igraca i sta sve ne moze za 500.000KM? Jel posteno nekome uzeti tolike pare? Jel to normalno, pitaj bABE? E, to je razlog sto smo igrali sa djecom i par iskusnih. Zato sto nas je NS pokrao!
Pokrali su nas, a onda dali zeleno svjetlo da nas izbace iz lige! Da se ugasimo,da se dug zaboravi!
Sve najgore lopovima u NS! Treba traziti hitno naplatu, pa nek se puse!
Mislis da nam ne bi pomoglo 500.000KM koji zELJIN bABO ne zeli da uplati Slobodi, a sto je zvanicno i sud presudio!
Pokrali su nas, a onda dali zeleno svjetlo da nas izbace iz lige! Da se ugasimo,da se dug zaboravi!
Sve najgore lopovima u NS! Treba traziti hitno naplatu, pa nek se puse!
Pa ljudi neko je morao da ispadne iz lige. Da je Sloboda dobila 75 % svojih domacih utakmica bila bi sigurno u sredini tabele. Govoriti o Želji i Veležu smješno. Pa pogledajte šta se dešavalo u Španiji i Francuskoj zadnje kolo.
SAMI (UPRAVA, TRENERI I IGRACI ) SU KRIVI ZA ISPADANJE IZ LIGE. Jeb..te pa Amar i Ivica ispadoše gori nego oni što su Juventusu štimali prvenstvo. Svaka im čast...

SAMI (UPRAVA, TRENERI I IGRACI ) SU KRIVI ZA ISPADANJE IZ LIGE. Jeb..te pa Amar i Ivica ispadoše gori nego oni što su Juventusu štimali prvenstvo. Svaka im čast...

SAMO ŽELJO
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel istina da smo igrali posteno? Jesmo li vas pustili? Nismo! Odigrali posteno i pobjedili.DANDY je napisao/la:Moram se vratiti na post od prije par stranica,i molio bih Vas da odgovorite na ova pitanja.I još jedno.Za koga je Sloboda igrala prošlu godinu na Grbavici kada je dobila Želju?Čime ste to Vi zasluzili da neko igra za Vas,u ovom slučaju konkretno Željo i Velež?Sa kojim ste to klubovima igrali protekli period 3 za 3,i u pojedinim momentima direktno krojili sudbinu ova dva klub?Za koga ste igrali na Grbavici u sezoni kada se Željo borio za titulu sa leotarom?Koga ste gađali ciglama na Tušnju?Kome je pola zapada vise od 30 minuta yebavalo oca šlagiranog? Itd,itd...Do Vas je,nije do Nas.
Zasluzili nismo da nas ostavljate u ligi, o tome i ne govorimo. Govorimo o vasoj prodaji i za razliku od nas koji smo odigrali posteno sa vama na gRBAVICI i pobjedili vas, vi to niste.
Vjerovatno ste navikli na cigle (mozda zato sto vas vecina obozava u BiH pa eto da skupite za izgradnju gRBAVICE da igrate utakmice pretkola lige prvaka) , ne znam zasto, ja to nisam niti cu ikada uraditi, ciglom sigurno ne?
Slagiranog? Kako je dobio ljekarsko uvjerenje za posao? Zasto ne vrati nama nas novac? 500.000KM nije malo, sa tim parama smo mogli u Evropu!
Tih 500000 su vam oteli jelić, iljo, suljo i munja a ne Ivica Osim
A šta tebe boli qrc ne komentariše na tvojoj temi.scootyTM87 je napisao/la:
Retardu malumni postao si previse naporan i dosadan, ohladi malo od Ivice Osima , uostalom 2 liga.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja degencine!VolimTz je napisao/la:A šta tebe boli qrc ne komentariše na tvojoj temi.scootyTM87 je napisao/la:
Retardu malumni postao si previse naporan i dosadan, ohladi malo od Ivice Osima , uostalom 2 liga.

- scootyTM87
- Kontakt:
Nije bitno na cijoj temi komentarise, dosta je njegovog vrijedjanja!VolimTz je napisao/la:A šta tebe boli qrc ne komentariše na tvojoj temi.scootyTM87 je napisao/la:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Prekopiraću jedan post sa druge teme koji se vas tiče, pa vi protumačite kako hoćete. Nije ga zgoreg pročitati u svakom slučaju. Pozdrav i da se vratite bolji nego što ste ikad bili...
Henderson je napisao/la:Za dobrobit Premier lige ali i Slobode je to što je Sloboda ispala. Orašje, Sloboda su godinama tušili fudbal u Premier ligi sa igranjem sve dok domaćin ne pobjedi. Ovdje ne treba da spominjemo ispade fukara, jer, nažalost, svaka skupina navijača ih je imala. U Tuzli je nešto opasno truhlo i sve to prolazi nekažnjeno. Gdje je bivši prvak u košarci Sloboda Dita? Neko ju je ukinuo i prošao nekažnjeno a ovo ispadanje F.K. Slobode će početi da odmotava klupko. Čast košarci ali fudbal je sport, sve ostalo je izvedenica.
Tek je ispadanje Slobode podigao narod na noge, sad je svaki stanovnik Tuzle osvješten, pročišćeni vide da nešto smmrdi. Gledam onu listu od 10 obećanja Jasmina Imamovića, nijedno nije ispunio. Je li politika kriva i političari? Uvijek bila i uvijek jeste.
Šta bi bilo da je Sloboda ostala u Premier ligi? Ništa, sve bi ostalo isto uz male neznatne promjene. Oni koji su krivi bi proglašavani herojima i kovani u zvijezde. Krivci bi bili proglašeni svecima, lažna obećanja bi se sakrila pod tepih, Slobodini krvnici bi bili sveci sve opet do posljednjih 5 kola naredne sezone. Ovako je pravda u oba smjera zadovoljena.
Nema sumnje da će se Sloboda ekspresno vratiti u Premier ligu, samo se nadam da će biti dovoljno pametni da se riješe smeća u svojoj upravi. Ono što te ne ubije, ono te ojača.
No krivci se nisu zaustavili, nisu oni krivi nego je kriv Željo, Velež, Rudar Prijedor, Slavija, GOŠK, Leotar. Čudno, zar ne? Svi su krivi samo nismo MI. Koliko je ta uprava pametna, platili Gošku 75 000 km za 3 boda a od tih para Gošk duplo manje platio za 3 boda protiv Veleža. Kad lažeš, makar laži okruglo da se može kotrljati. Kriv je svaki član uprave koji je bio od prvog kola pa do zadnjeg, kriv je svaki igrač Slobode koji se nije zalagao na terenu, kriv je svaki navijač Slobode koji je počeo dolaziti na utakmicu tek 5 kola prije kraja, kriv je svaki političar koji nije finansijski pomagao jedini tuzlanski kolektiv u Premier ligi ... Čim sebe dovodiš u situaciju da kriviš nekog drugog, znaj da si već pogriješio.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ako ti smeta od.**** to je njegovo demokratsko pravo. Ne znam ko je koga vrijeđao ovdje jučer čitav dan a evo i danas. Ili se stvarno toliko praviš ludscootyTM87 je napisao/la:Nije bitno na cijoj temi komentarise, dosta je njegovog vrijedjanja!VolimTz je napisao/la:A šta tebe boli qrc ne komentariše na tvojoj temi.scootyTM87 je napisao/la:

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.