FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SAMO da kazem jednu stvar koju mozda ne znate
kad ste posli u gabelu velez vam je platio nocenje u hotel(pansion ) Zuhrić!!!!
znaci tu ste bili u karantinu!
udjite na fb i pogledajte slike ako mislite da lazem
dans mi se igrac veleza djecom kune da nije on pustio gosku,igrao je srcem al kaze djaba nece lopta u gol
cjeli mostar bi volio da je GOSK ISPAO
ako ste vi kivni na velez i mi smo vjerujte
al kao obican navijac sta sam ja kriv,jesam li ja mozda mogao igrat
smirite se malo ,ohladite
iduce godine opet gostujete u mostaru kod branitelja ,opet cete imat besplatan smjestaj kad isli u capljinu mostar
jer kako god da ispadne sloboda i velez su prijateljski klubovi
ako treba izvinut izvinjavam se tuzlacima ali vjerujte mi navijaci s ovim nemam nista
glavu fore sad forsirajte svoju djecu dajte im ugovor 4-5 godina ako treba igrajte 2-3 godine u smjesnoj ligi al kad se vratite da budete pravi hit.
jos jednom sretno
kad ste posli u gabelu velez vam je platio nocenje u hotel(pansion ) Zuhrić!!!!
znaci tu ste bili u karantinu!
udjite na fb i pogledajte slike ako mislite da lazem
dans mi se igrac veleza djecom kune da nije on pustio gosku,igrao je srcem al kaze djaba nece lopta u gol
cjeli mostar bi volio da je GOSK ISPAO
ako ste vi kivni na velez i mi smo vjerujte
al kao obican navijac sta sam ja kriv,jesam li ja mozda mogao igrat
smirite se malo ,ohladite
iduce godine opet gostujete u mostaru kod branitelja ,opet cete imat besplatan smjestaj kad isli u capljinu mostar
jer kako god da ispadne sloboda i velez su prijateljski klubovi
ako treba izvinut izvinjavam se tuzlacima ali vjerujte mi navijaci s ovim nemam nista
glavu fore sad forsirajte svoju djecu dajte im ugovor 4-5 godina ako treba igrajte 2-3 godine u smjesnoj ligi al kad se vratite da budete pravi hit.
jos jednom sretno
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravu su oni, nisu Zeljo i Velez morali igrati za nas , nisu morali ni za Leotar i Gosk, ali su izabrali za koga ce, izabrali su da igraju za svoje i to je sve .
sad bar znaju kome ce se obratit kad im slijedeci put budu "preuredjivali" Grbavicu ili otimali stadion. za zelju se zna, niko nije prodao tekmi zadnjih kola ko oni, i onda mi osim dodje i prica igrat cemo posteno, da imamo 100b prednosti itd itd..koji je ono licemjer al hajd. kod veleza je fazon sto klub nece vidjet dinara od toga , kakva im je uprava 50 ljudi ih gleda po temi (daj boze i toliko), i onda mi bude jos cudnije kad navijaci veleza brane takve.
a sto se tice komiteta za normalizaciju: liga bez navijaca , incidenti i prekidi svako drugo-trece kolo, namjesteno 80% utakmica , plasman u evropu se ne gleda prema tabeli nego se moze kupiti, ne priznaju se legitimni dugovi ljudima itd itd, ako je to normalno onda svaka cast..nego babo sinu obezbijedio da njima bude dobro a ostale ko je.e, niko sretniji od njih da u ligi ostane zeljo, raspadnuto sarajevo, i gabela, orasje, prijatelji sa pala, trebinja itd itd. kreni prvo normalizovat svog sina i iz svoje avlije pa nam onda "Normalizuj" savez i ligu..
izgleda da mene je.e malo definisanje pojma normalno , izgleda da je liga normalna samo kad je zeljo prvak nebitno ovo gore navedeno.
zasluzili smo da ispadnemo, al bas razmisljam iz ovako "normalne" lige nije neka grehota ni ispast. ni u "najgore" vrijeme jelica, dominkovica, colakovica nije se stimalo 4-5 utakmica u jednom kolo, al hajd to sve mogu svarit, od postene familije se i ne ocekuje drugacije, al da su uspjeli i prijedor nastimat na 3-3 da je bilo potrebe, stvarno svaka im cast.
sad bar znaju kome ce se obratit kad im slijedeci put budu "preuredjivali" Grbavicu ili otimali stadion. za zelju se zna, niko nije prodao tekmi zadnjih kola ko oni, i onda mi osim dodje i prica igrat cemo posteno, da imamo 100b prednosti itd itd..koji je ono licemjer al hajd. kod veleza je fazon sto klub nece vidjet dinara od toga , kakva im je uprava 50 ljudi ih gleda po temi (daj boze i toliko), i onda mi bude jos cudnije kad navijaci veleza brane takve.
a sto se tice komiteta za normalizaciju: liga bez navijaca , incidenti i prekidi svako drugo-trece kolo, namjesteno 80% utakmica , plasman u evropu se ne gleda prema tabeli nego se moze kupiti, ne priznaju se legitimni dugovi ljudima itd itd, ako je to normalno onda svaka cast..nego babo sinu obezbijedio da njima bude dobro a ostale ko je.e, niko sretniji od njih da u ligi ostane zeljo, raspadnuto sarajevo, i gabela, orasje, prijatelji sa pala, trebinja itd itd. kreni prvo normalizovat svog sina i iz svoje avlije pa nam onda "Normalizuj" savez i ligu..
izgleda da mene je.e malo definisanje pojma normalno , izgleda da je liga normalna samo kad je zeljo prvak nebitno ovo gore navedeno.
zasluzili smo da ispadnemo, al bas razmisljam iz ovako "normalne" lige nije neka grehota ni ispast. ni u "najgore" vrijeme jelica, dominkovica, colakovica nije se stimalo 4-5 utakmica u jednom kolo, al hajd to sve mogu svarit, od postene familije se i ne ocekuje drugacije, al da su uspjeli i prijedor nastimat na 3-3 da je bilo potrebe, stvarno svaka im cast.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Apsolutno se slazem sa @ultrasstyle_tz
Cuj savez za NORMALIZACIJU
Ovdje je sve osim normalnog,nit sta ide na bolje nit koji klinac,samo nazadujemo.
Dok su bili Usanovic,Colakovic i kompanija bar sam mogao na gostovanje i bar sam znao da ce mi klub pobijediti na svom terenu
Sad jos gore,lakse dobit u gostima nego na svom.Jadna nam liga.
Jest savez za normalizaciju,al Zelje
Sretno Slobodi,da se vrati jaca

Cuj savez za NORMALIZACIJU

Ovdje je sve osim normalnog,nit sta ide na bolje nit koji klinac,samo nazadujemo.
Dok su bili Usanovic,Colakovic i kompanija bar sam mogao na gostovanje i bar sam znao da ce mi klub pobijediti na svom terenu

Jest savez za normalizaciju,al Zelje

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
I dalje se Celikovci ulizuju, a sve prodali Slaviji i Leotaru ove sezone...
-
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:Apsolutno se slazem sa @ultrasstyle_tz![]()
Cuj savez za NORMALIZACIJU![]()
Dok su bili Usanovic,Colakovic i kompanija bar sam mogao na gostovanje i bar sam znao da ce mi klub pobijediti na svom terenuSad jos gore,lakse dobit u gostima nego na svom.Jadna nam liga.
Jest savez za normalizaciju,al Zelje![]()
![]()
![]()
2. Liga
Joj šuplje..... a da je Sloboda ostala u ligi sve bi bilo OKultrasstyle_tz je napisao/la:upravu su oni, nisu Zeljo i Velez morali igrati za nas , nisu morali ni za Leotar i Gosk, ali su izabrali za koga ce, izabrali su da igraju za svoje i to je sve .

samo cu ovo ponoviti:
24.09.11.FK SLOBODA-FK OLIMPIC 1:4
15.10.11.FK SLOBODA-NK ZVIJEZDA 0:0
11.03.12.FK SLOBODA-FK SARAJEVO 0:1
17.03.12.FK KOZARA- FK SLOBODA 1:1
07.04.12.FK SLOBODA-FK RUDAR P. 1:2
28.04.12.FK SLOBODA-FK ŽELJEZNIČAR 0:4
05.05.12.FK SLOBODA-FK BORAC 0:1
TOTAL NAJREALNIJE 12 BODOVA

SAMO ŽELJO
Zbog ovog spominjanja Zelje,Amara,babo gura sina itd,zelim vam od srca da se vise nikad u ligu ne vratite,seljacine ! ŽELJEZNIČAR ŠAMPIOOOOOOON !
- Probisvjet
- Kontakt:
IZ NS otisli lopovi, dosli jos gori, lobisti ! Necasni i prodani. Babo i sin drze sve pod kontrolom! Kome bez gledalaca, kome kazne, kome istrage, nekome dugovanja, nekome namjestanja, a nekome nista...Emir ZENICA je napisao/la:Apsolutno se slazem sa @ultrasstyle_tz![]()
Cuj savez za NORMALIZACIJU![]()
Dok su bili Usanovic,Colakovic i kompanija bar sam mogao na gostovanje i bar sam znao da ce mi klub pobijediti na svom terenuSad jos gore,lakse dobit u gostima nego na svom.Jadna nam liga.
Jest savez za normalizaciju,al Zelje![]()
![]()
![]()
Komitet za lobiranje i namjestanje.
Ocigledno je namjestanje, a o nezainteresovanosti nema rijeci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dzaba to pises, nema ni jednog navijaca Slobode da nije rekao da nismo zasluzili ispasti, da nismo mi najveci krivci...i znamo mi ko je kod nas najveci krivac, s njima cemo se na izborima obracunati
ovdje se govori o drugom aspektu, kako se neki busaju u postenje , a prostituisu se okolo vec godinama i kako je navijacima uredu da im se klub proda. ne krivim ja zelju i veleza sto su to uradili nego ne mogu da shvatim navijace kojima je to uredu.
ajde da postavimo stvari drugacije, ok niste htjeli/mogli -sta vec, igrati za nas, ZASTO STE ONDA IGRALI ZA GOSK I LEOTAR??
ako mi ne zasluzujemo da nas nko drugi vadi( i upravu ste , ne zasluzujemo , bolje i ispast nego da te svako cupa), ali cime to leotar, slavija i gosk zasluzuju. to oni puno bolji od Slobode . jos jednom pitam, ok uredu vam je sto smo mi ispali, mi ne zasluzujemo, ali kako vam je uredu da prodate Gosku i Leotaru. Ispada da je moralno pustit i prodat Leotaru a nemoralno igrati posteno za Slobodu jer ovi ne zasluzuju...zanimljivu percepciju morala imate, ali opet nisam ni ocekivao drugacije od nekog ko se godinama prostituise u zadnjem kolu, oslade se pare pa se zaboravi sta je moralno a sta ne...
niko vama ne prigovara nit se nedo bog zali sto vi niste pomogli, samo nas zanima kako je vama kao navijacima to uredu da se klub proda i kako to leotar, slavija i gosk vise zasluzuju da ostanu u ligi od ljudi iz grada koji vas je branio u ratu ili koji nije htio igrati play off zbog stadiona ovih drugih. Samo me zanima odg na to, i to ce puno reci o vama..izgleda da je fazon da cim neko mahne parama sve se zaboravlja. uredu i to je posteno, bar znamo ko ste i sta ste, al vas onda molim da ne prodajete pricu o postenju.
@emir_zenica hahah bas to kontam tad si znao ko ce te sje.at, gdje dzaba ides, sad svako svakog je.e, a babo sinu pare pravi.

ovdje se govori o drugom aspektu, kako se neki busaju u postenje , a prostituisu se okolo vec godinama i kako je navijacima uredu da im se klub proda. ne krivim ja zelju i veleza sto su to uradili nego ne mogu da shvatim navijace kojima je to uredu.
ajde da postavimo stvari drugacije, ok niste htjeli/mogli -sta vec, igrati za nas, ZASTO STE ONDA IGRALI ZA GOSK I LEOTAR??
ako mi ne zasluzujemo da nas nko drugi vadi( i upravu ste , ne zasluzujemo , bolje i ispast nego da te svako cupa), ali cime to leotar, slavija i gosk zasluzuju. to oni puno bolji od Slobode . jos jednom pitam, ok uredu vam je sto smo mi ispali, mi ne zasluzujemo, ali kako vam je uredu da prodate Gosku i Leotaru. Ispada da je moralno pustit i prodat Leotaru a nemoralno igrati posteno za Slobodu jer ovi ne zasluzuju...zanimljivu percepciju morala imate, ali opet nisam ni ocekivao drugacije od nekog ko se godinama prostituise u zadnjem kolu, oslade se pare pa se zaboravi sta je moralno a sta ne...
niko vama ne prigovara nit se nedo bog zali sto vi niste pomogli, samo nas zanima kako je vama kao navijacima to uredu da se klub proda i kako to leotar, slavija i gosk vise zasluzuju da ostanu u ligi od ljudi iz grada koji vas je branio u ratu ili koji nije htio igrati play off zbog stadiona ovih drugih. Samo me zanima odg na to, i to ce puno reci o vama..izgleda da je fazon da cim neko mahne parama sve se zaboravlja. uredu i to je posteno, bar znamo ko ste i sta ste, al vas onda molim da ne prodajete pricu o postenju.
@emir_zenica hahah bas to kontam tad si znao ko ce te sje.at, gdje dzaba ides, sad svako svakog je.e, a babo sinu pare pravi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel ne gura?tm_ludak je napisao/la:Zbog ovog spominjanja Zelje,Amara,babo gura sina itd,zelim vam od srca da se vise nikad u ligu ne vratite,seljacine ! ŽELJEZNIČAR ŠAMPIOOOOOOON !
Za koga ste sampioni? Za sebe ni za koga drugoga!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Za normalizaciju. HAHAHAHAH
Od Premier Lige se sada pravi da igraju klubovi sa Sela,a veliki klubovi i gradovi će u Prvu ligu.
DODJE TAMO NEKI MANIJAK I ISMIJAVA OVDJE SLOBODU. LAKO JE TEBI ISMIJAVATI,NE DAJ BOŽE DA ŽELJO DODJE DO TOGA DA SVI POČNU NA NJEGA.
PRVO JE JEDINSTVO IZBAČENO,ZNATE SVI ZBOG ČEGA.
IZBAČENA SLOBODA. KO JE SLJEDEĆI. KO SE NAJVIŠE ZAMJERIO.
ULAZI GOSK GABELA,ULAZI BRATSVO GRACANICA. A BIHAC I TUZLA NEMAJU PREMIERLIGAŠA.
SIGURNO OVA SELA ULAŽU VIŠE PARA U KLUBOVE.NEMA ŠTA DRUGO BITI,OSIM DA SE ČITAV SAVEZ OKRENUO PROTIV OVIH KLUBOVA.
SVI U BOSNI TREBAJU STATI ZA SLOBODU,A NE ZAJEBAVATI OVDJE. TI IDEŠ U LIGU PRVAKA,TI NAVIJAŠ ZA ŽELJU,ŽELIM VAM SVU SREĆU,ALI MENE BI BILO SRAMOTA OD LEOTARA IZGUBITI I IĆI U LIGU PRVAKA. ZNATE SAMI DA GUBITE U 2 KOLU NAJMANJE 4-5 RAZLIKE. REALNOST. TO VAM OSIM NEĆE MOĆI SREDITI.
SLOBODO,SRETNO TI.
Od Premier Lige se sada pravi da igraju klubovi sa Sela,a veliki klubovi i gradovi će u Prvu ligu.
DODJE TAMO NEKI MANIJAK I ISMIJAVA OVDJE SLOBODU. LAKO JE TEBI ISMIJAVATI,NE DAJ BOŽE DA ŽELJO DODJE DO TOGA DA SVI POČNU NA NJEGA.
PRVO JE JEDINSTVO IZBAČENO,ZNATE SVI ZBOG ČEGA.
IZBAČENA SLOBODA. KO JE SLJEDEĆI. KO SE NAJVIŠE ZAMJERIO.
ULAZI GOSK GABELA,ULAZI BRATSVO GRACANICA. A BIHAC I TUZLA NEMAJU PREMIERLIGAŠA.
SIGURNO OVA SELA ULAŽU VIŠE PARA U KLUBOVE.NEMA ŠTA DRUGO BITI,OSIM DA SE ČITAV SAVEZ OKRENUO PROTIV OVIH KLUBOVA.
SVI U BOSNI TREBAJU STATI ZA SLOBODU,A NE ZAJEBAVATI OVDJE. TI IDEŠ U LIGU PRVAKA,TI NAVIJAŠ ZA ŽELJU,ŽELIM VAM SVU SREĆU,ALI MENE BI BILO SRAMOTA OD LEOTARA IZGUBITI I IĆI U LIGU PRVAKA. ZNATE SAMI DA GUBITE U 2 KOLU NAJMANJE 4-5 RAZLIKE. REALNOST. TO VAM OSIM NEĆE MOĆI SREDITI.
SLOBODO,SRETNO TI.
FK Sloboda Tuzla
Opet cu napisati Celik da je mogao spasio bi Slobodu,ali Celik ima takav tim da je jedva izborio opstanak.Ti ne diraj Celik,da imas imalo obraza ne bi ovdje nista pisao.Pogledaj snimak utakmice Sloboda-Celik,i pogledaj kako se pomaze nekome ko ce ispast.Ove sezone Celik je zasluzio drugu ligu,ali sta je tu je.I ne prebacujte krivicu na druge.bhsport je napisao/la:Samo ovdje dodaj i FUJ na Celik, jer su i Slavija i Leotar uzeli velikog Celika u sred Zenice i tako direktno potkopala Slobodu.bparena je napisao/la: Ti meni o jednom ja tebi o onome sto neces da skontas...
Ja sam Robijas iz Zenice (vidis po avataru) ali fuj na Zelju i Velez definitivno. Sloboda je juce zrtvovana od svih koji su bili ispod + Zeljo sa vrha. Sve ste svi poslozili da nakon Bihaca sutnete i Tuzlu iz PL. Isti scenario ste spremii i Zenici i Celiku i isto bi se zalozili da nam pljunete u ledza ko i Tuzli ali necete moci. Ovo ce nam dobro doci da znamo s kim imamo posla i moj grad ce znati zaustaviti ove prevare. Vjerujem da od danas se u Zenici pravi zaokret po pitanju Robijasa i mi cemo pomoci Celiku a nacemo nacina da i Tuzlu dignemo aBogda. Sto se tice Veleza oni su danas izgubili kazem pola drzave sigurno. A vi samo svojim putem i sretno u evropi. Yebo i to ako obraz nemas ....
Zeljo je od 24 poena sa direktnim Slobodinim konkurentima uzeo 21, a koliko je tvoj Celik uzeo?
Ne pravi se da si bolji od drugih, kada to nije tako.
Zeljin sam navijac i zao mi je prvo Slobode a drugo prekinutog niza jucer.
Slobodi zelim da se vrati sto prije, bolja i jaca nego prije, da sredi klub i da napadne vrh tabele, jer ima odlican omladinski pogon.
Sto se tice Zenice i Celika, imate primjer Veleza i Slobode, kako ste krenuli idete i vi ka drugoj ligi, zato reogranizujte se dok mozete, potjerate tu lopovsku upravu pa opletite i vi fudbala za promjenu.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Kakva je tvoja percepcija igrali ste sa direktnim konkurentom za opstanak bez suta na gol i jos pitas po cemu je slavija zasluzilia da ostane ?ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dzaba to pises, nema ni jednog navijaca Slobode da nije rekao da nismo zasluzili ispasti, da nismo mi najveci krivci...i znamo mi ko je kod nas najveci krivac, s njima cemo se na izborima obracunati![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Najlakse je kriviti druge za svoj neuspjeh a najteze priznati samom sebi da si jedini krivac ti !
KRAJ PRICE !!!
KRAJ PRICE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Po cemu ste vi zasluzili da budete prvaci, jel po babu il stricevima?pile87 je napisao/la:Kakva je tvoja percepcija igrali ste sa direktnim konkurentom za opstanak bez suta na gol i jos pitas po cemu je slavija zasluzilia da ostane ?ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dzaba to pises, nema ni jednog navijaca Slobode da nije rekao da nismo zasluzili ispasti, da nismo mi najveci krivci...i znamo mi ko je kod nas najveci krivac, s njima cemo se na izborima obracunati![]()
Vama je najbolje da ugasite sport u tuzli i da od tuzle napravite veneciju, sad sa jezera predjite na rijeke, a kad vam Jasmin napravi i tvrtku I spomenik bice te tu nedje i sa spomonecima, i oni su serija B a i vi ste sad Prva liga FBiH, i njih je Juventus izbacio jedne godine a vas Zeljo
Uvijek će se naći neki proleter koji će nagraditi aplauzom igrače Slobode zbog poraza u Lukavici a pljuvati po Želji i Veležu jer su tobože oni krivi za ispadanje tuzlaka.pile87 je napisao/la:
Kakva je tvoja percepcija igrali ste sa direktnim konkurentom za opstanak bez suta na gol i jos pitas po cemu je slavija zasluzilia da ostane ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
a vama je naj bolje da promjenite mjesto boravka i da idete u republiku srpsku posto tamo puno nesto vucetelisander je napisao/la:Vama je najbolje da ugasite sport u tuzli i da od tuzle napravite veneciju, sad sa jezera predjite na rijeke, a kad vam Jasmin napravi i tvrtku I spomenik bice te tu nedje i sa spomonecima, i oni su serija B a i vi ste sad Prva liga FBiH, i njih je Juventus izbacio jedne godine a vas Zeljo
- Probisvjet
- Kontakt:
Sami smo zasluzili da ispadnemo, tu nema price.
Medjutim ima onih koji treba da je stid, koji su se prodali, dali guze.
Medjutim ima onih koji treba da je stid, koji su se prodali, dali guze.
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dzaba to pises, nema ni jednog navijaca Slobode da nije rekao da nismo zasluzili ispasti, da nismo mi najveci krivci...i znamo mi ko je kod nas najveci krivac, s njima cemo se na izborima obracunati![]()
Vidi vi ste 100% sigurni da je Zeljo prodo kao i Velez.Dali bi ista vas moglo razuvjeriti da nije?Ja sam 10000% siguran da nije tako jer nisam niti jedan dokaz vidjeo da je tako.Ostaje da vi pricate svoju istunu mi svoju.Ja cu samo reci da u prezadnjem kolu pred najpunijom Grbavicom ove sezone Zeljo zamalo nije odigrao nerjeseno sa Kozarom.Zasto?jednostavno igraci su opusteni uzeli su dva trofeja jedva cekaju da se ovo zavrsi i ne daju ni 50% svoji mogucnosti na terenu.Jel to posteno?Neznam i necu ulaziti u to al tvrditi da smo prodali je po meni neposteno.No ko gubi ima pravo da se ljuti.
Ja bi licno volio da je Sloboda ostala al ..............
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.