FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mandraX
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mandraX » 24 maj 2012, 08:55

Ko je sudio tekmu jučer u Trebinju?

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 24 maj 2012, 08:57

mandraX je napisao/la:Ko je sudio tekmu jučer u Trebinju?
Tvoj komso iz Stoca.... Kaplan....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

Mijau
Kontakt:

Post Postao/la Mijau » 24 maj 2012, 08:59

SarajlijaTM je napisao/la:
Mijau je napisao/la:
redwhite je napisao/la:mnogo vam je sve udarilo u glavu i brkata foka vas je ubijedila da ste nesto posebno.danas ste svima u BIH pokazali da ste isti kao i svi u ovoj pokvarenoj zemlji
''brkata foka'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: auuu sta rece i osta ne pojeden od strane fokinog kucnog ljubimca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja mislim da Mijau sve zakuhava :lol: :lol: :lol:
moze mi se :D falilo je ovdje jedno žensko da vam 'pobuca' racune :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2012, 09:03

@Mjau

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AK47
Kontakt:

Post Postao/la AK47 » 24 maj 2012, 09:52

Elegant je napisao/la:Opet smo glavni krivci za tuđe probleme i neuspjehe u ligi. :cry:
Da li je iko napisao da je Paraličar kriv za tuđe probleme, koliko sam pročitao nije. Već treba igrati časno, a ne ovako za pare. Dakle, niko ne kaže da je Paraličar kriv za tuđe probleme, već samo za neregularnost 30. kola.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 maj 2012, 10:05

AK47 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Opet smo glavni krivci za tuđe probleme i neuspjehe u ligi. :cry:
Da li je iko napisao da je Paraličar kriv za tuđe probleme, koliko sam pročitao nije. Već treba igrati časno, a ne ovako za pare. Dakle, niko ne kaže da je Paraličar kriv za tuđe probleme, već samo za neregularnost 30. kola.
kako ti jos nisi banovan majke ti..cuj "paralicar"..e subhanAllah svakakvih ljudi i svakakvih mentalnih bolesti.ccccc
meni je zao sto ste ispali ,al objektivno svojim igrama ste zasluzili da ispadnete...ko vam je kriv sto ocekujete od drugih da dobijaju tekme za vas..da ste uzeli bar bod slaviji il izgubili 1 razlike sad bi sve bilo ok..s toga krivce trazite medzu svojim "nadama"..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 24 maj 2012, 10:09

http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... oda/4/info" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ovdje je sve napisano sto se tice Slobode i ko je kriv.Krivaca ima vise od Zelje,Sarajeva ,Olimpika do Borca i Rudara sto su bili tako bezobrazni i nisu dali Slobodi ni jedan bod
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 maj 2012, 10:17

@AK47

ANSTAJNE sine jesi li to ti,rekao sam samo da sa ovakvim postom ti dolazis u ovu situaiciju gore a ne da si to.A o tvojoj inteligenciji ja ocjenu necu davati,sami izrazi kao paralicar dovoljno govore.A sto se tice Zelje niti cemo ga mi niti ko drugi ugasiti,iako su to mnogi pokusavali a i dan danas imaju zelju.Zeljo je institucija a ostalo je sve prolazno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 maj 2012, 10:20

http://www.bihsoccer.com/Video-plbih-11-12.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Video izvještaji 30. kolo.

Otvorite zadnju sličicu.

Žao mi je što smo izgubili u Trebinju. Ne želim nikoga kriviti, ali je bilo veoma teško motivirati igrače, koji su iz kafane došli, da odigraju 100%, a danas se niko ne može pobjediti ukoliko se u utakmicu tako ne uđe. Ponavljam žao mi je što nismo nastavili niz, ali nikoga ne želim osuđivati, jer je ova ekipa pokazala da je ubjedljivo najbolja u PL BiH.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 24 maj 2012, 10:50

Kratko i jasno, nije moglo bolje, jednostavno KRAJ PRIČE!!!
Hvala ti za sve a za ovu sezonu posebno!
ŽELJEZNIČAR
UEFA=MAFIA

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 24 maj 2012, 10:50

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 maj 2012, 11:00

SEEDED: Salzburg, Dinamo, Partizan, Maribor, AEL, Debrecen
UNSEEDED: Hapoel, Ludogorets, Željezničar, Valletta, Budućnost, Vardar

Realan izgled Željinog pota pri ždrijebu drugog pretkola.

Nego, kako je bio popunjen stadion jučer u Trebinju, na onom izvještaju RTRS-a mi se nije činilo da je bilo raje?
Hayley <3

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 maj 2012, 11:05

Nisam htio pisati na temi Slobode, da ne ispadne da im prisjedam na muku. Ali strašno mi ide na živce ovo kmečanje, da su svi krivi..ali Željo najviše što je Sloboda ispala. Veleža nisu u 3 posta spomenuli.
Kao prvo, čitavu sezonu tavore, ne mogu nikoga pobijediti, kada pobjede to su pobjede na silu (mi znamo koji smo bili tamo kakve).
Kao drugo, ljute se ljudi što Željo nije igrao u najjačem stastavu i što je bez motiva odigrao protiv Leotara, kojem je utakmica biti ili ne biti, a prošlo kolo nisu ''A'' beknuli što je Velež došao u Tuzlu s juniorima i odigrao revijalnu utakmicu s njima, gdje su utrpali gol u prvoj minuti. Zar to nije nepravedno prema drugim klubovima???
Kao treće, juče su imali sve u svojim rukama (nogama). Suđenje perfektno, igrača više, odgovarao im je čak i poraz od jednog gola.. I??? Šta su uradili?? Nisu opucali po golu, posjed lopte na strani Slavije od 70%.

Ma daj...Mogu razumjeti ogorčenost navijača, jer klub ide u niži rang, ali sada okrivljavati svakog živog, a ne krenuti od sebe je već problem psihološke naravi, gdje se negiraju tvoje lične mane. Tipični balkanski mentalitet ''Svi su protiv nas''.

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 24 maj 2012, 11:11

Ma ja ne znam zasto uopste raspravljamo o ovome, igrali su protiv Slavije, zasto nisu pobjedili? Zeljo sredio da Slavija pobjedi? Smijesni su i oni i njihov klub. Prave docek ekipi koja je ispala u drugu ligu, jer nije mogla pobjediti direktnog konkurenta za opstanak, BRAVO IBRAKOVICU!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 maj 2012, 11:20

ja vam lijepo kazem da je borac mogao dobiti rozenborg ili malme,a partizan je igrao protiv helsinkija prije 2 godine,a i dinamo ljetos,tako da mozemo dobiti bilo koji klub od ovih nosilaca...

ona grupa od 5 mogucih protivnika se odredjuje bezveze,par sati prije zrijeba,bez ikakvih regionalnih podjela,a najbolji dokaz su ovi mecevi partizana i dinama protiv helsinkija zadnje 2 sezone.

ja bih volio da dobijemo ventspils,zvezda ih ljetos pobjedila 7-0,nemaju pojma!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 24 maj 2012, 11:26

voltron30 je napisao/la:Nisam htio pisati na temi Slobode, da ne ispadne da im prisjedam na muku. Ali strašno mi ide na živce ovo kmečanje, da su svi krivi..ali Željo najviše što je Sloboda ispala. Veleža nisu u 3 posta spomenuli.
Kao prvo, čitavu sezonu tavore, ne mogu nikoga pobijediti, kada pobjede to su pobjede na silu (mi znamo koji smo bili tamo kakve).
Kao drugo, ljute se ljudi što Željo nije igrao u najjačem stastavu i što je bez motiva odigrao protiv Leotara, kojem je utakmica biti ili ne biti, a prošlo kolo nisu ''A'' beknuli što je Velež došao u Tuzlu s juniorima i odigrao revijalnu utakmicu s njima, gdje su utrpali gol u prvoj minuti. Zar to nije nepravedno prema drugim klubovima???
Kao treće, juče su imali sve u svojim rukama (nogama). Suđenje perfektno, igrača više, odgovarao im je čak i poraz od jednog gola.. I??? Šta su uradili?? Nisu opucali po golu, posjed lopte na strani Slavije od 70%.

Ma daj...Mogu razumjeti ogorčenost navijača, jer klub ide u niži rang, ali sada okrivljavati svakog živog, a ne krenuti od sebe je već problem psihološke naravi, gdje se negiraju tvoje lične mane. Tipični balkanski mentalitet ''Svi su protiv nas''.
prelistaj temu veleza pa ces vidit da je isto stanje tamo! sto na ovoj temi krive zeljo na velezovoj temi krive veleza! svak je kriv osim slobode koja u 90 min juce protiv slavije nije opucala po golu! a cak i sa minimalnim porazom od slavije bi ostali u ligi! velez je u gostima odigrao vrlo dobru sezonu, najbolju do sada odkad se igra PL, nikad vise bodova nije skupljeno ali kad su u tuzlu otisli otisli su bez 9 igraca i bukvalno se sklanjali da sloboda dadne gol, vidi se i na snimku! ko ono evo vam da mi nebudemo ti koji su vas izbacili! na domacem terenu velez u ovj polusezoni ima bjedni rezultat od 2-3-3! znaci samo dvi pobjede i 6 puta su gosti nosili bodove iz mostara pa medju njima i zeljo koji nas je kvalitetno nadigrao kao sto niko nikad vise nece na nasem domacem terenu! leotar je nosio bod, rudar sva 3 sarajevo bod itd itd, pa zar je toliko cudno da je i gosko dosao do pobjede! za zelju neznam ali vjerovatno vam momci od subote slave duplu krunu, ko zna jesuli ikako i kako su trenirali tokom sedmice i stim nije ni veliko cudo poraz u trbinju ali eto velez i zeljo su krivi sto je sloboda ispala! da te ispreke nisu smijesne bile bi zalosne!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 maj 2012, 11:39

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Eno malorpije pročitah na ljutom ( :lol: ) forumu kako je Amar dogovorio sa nekakvim hidroelektranama da nam plate da pustimo Leotaru i još par interesantnih nebuloza, šega živa u Bosanskoj Krajini :lol:
zamolio bih vas da nas postedite na sampionovoj temi prenosenja tih pisanja po sumskom forumu!

nek vjezbaju bacanje kamena s ramena!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 maj 2012, 11:54

Armageddon2012 je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Eno malorpije pročitah na ljutom ( :lol: ) forumu kako je Amar dogovorio sa nekakvim hidroelektranama da nam plate da pustimo Leotaru i još par interesantnih nebuloza, šega živa u Bosanskoj Krajini :lol:
zamolio bih vas da nas postedite na sampionovoj temi prenosenja tih pisanja po sumskom forumu!

nek vjezbaju bacanje kamena s ramena!
Eh i ti našao glumiti infiltratora u naše redove, kada su te već svi upoznali. Probaj s drugim nickom, avatar nije dovoljan. ;)

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 24 maj 2012, 11:57

Sta je ovo zadnje stranice sve o Slobodi,meni ih je jucer zao bilo,nadao sam se da ce Gosk u nizi rang,ali kad sam procitao sve ovo od ovih djecaka iz grada soli,ko ih **** sad i nek ostanu sto duze u federalnoj,satro docek Ibrakovicu,nesto oni kao castan klub i kojekakva sranja,a zasluzeno ispadaju jer realno su najtanji,jucer su sa Slavijom pokazali koliko vrijede.Ovi iz Zenice su jos smijesniji sto im se nesto ulizuju,a svi znamo koliko nas vole i Tuzla i Zenica iz ranijih sezona i nasih gostovanja,rasplakali se nasi nas Bosnjaci izbacise,nije vam ovo '92,na terenu sto nisu pokazali da zasluzuju opstanak,tudja ruka svraba nece dragi tuzlaci..
ZA SVE TI HVALA AMARE
1921

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 24 maj 2012, 11:58

Isto ovako bi nam se ovi silni padobranci natovarili i da nije Sloboda ispala iz lige..cijele sezone svi jedva cekaju da nas neko odalami pa da dolete pod'ebavati..sjetimo se samo tekme u Travniku i sprdnji na nas racun..e tako isto bi nam bilo i juce da kojim slucajem Sloboda nije ispala...sad ih lafo bole i zuljaju nas porazi,a jeseneas su im bili drazi i sladji od brda karamela..Zeljo ili Velez su krivi sto je Sloboda od 30 utakmica,upisala 18 poraza i uspjela zabiti jadnih 23 gola :o :o :lol: :lol:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], Mamba21 i 29 gostiju.