@raul-zakon,daleko od toga da ja umanjujem mouriunhovu vrijednot.kao sto ti velis pu,pu,pu
To je za mene najvece trenersko lice na svijetu i najveci um.
Uopste nisam na to ciljao.Ja smatram da arbeloa nije neki igracina i da kojeg god dovedemo beka(van der wiel,ivanovic...),lagano ce ga stjerati na klupu.
MARCELO je napisao/la:@raul-zakon,daleko od toga da ja umanjujem mouriunhovu vrijednot.kao sto ti velis pu,pu,pu
To je za mene najvece trenersko lice na svijetu i najveci um.
Uopste nisam na to ciljao.Ja smatram da arbeloa nije neki igracina i da kojeg god dovedemo beka(van der wiel,ivanovic...),lagano ce ga stjerati na klupu.
Naravno, tu smo se našli(Mourinho). A Arbeloa, naravno da nije neka igračina, to stoji, ali očito da nije ni totalna panjina i fail od igrača, kako ga neki pokušavaju prikazati.
Jbg, dovedoše ga na nivo A.Mravca koliko ga pljuju !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
Uđeš na ovu temu i zadnje 2 - 3 stranice pročitaš i dođe ti da se objesiš. Ovaj jedan pokušava ispasti smiješan s forama u rangu klinca od 13 godina, a ovi drugi još gori kad ga uhvate citirat i svađat se s njim.
Toxicity je napisao/la:Uđeš na ovu temu i zadnje 2 - 3 stranice pročitaš i dođe ti da se objesiš. Ovaj jedan pokušava ispasti smiješan s forama u rangu klinca od 13 godina, a ovi drugi još gori kad ga uhvate citirat i svađat se s njim.
Namiks je napisao/la:Ne bi bilo loše prodati Di Mariu, ili Kaku, a dovesti genijalca iz Bilbaa. Ili barem pokušati (znamo kakvi su prema nama).
Munian je igračina i po za ovu dvojicu. I to zajedno.
kaku definitivno treba prodati bezveze uzima preveliku platu a za godinu nece vrijediti nista,treba ga uvalti dok jos vrijedi,muniain je strasan igrac ali vjerujem da ce Perez dovesti onog malog brazilca Lucasa zagrizli su za njega totalno
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
Real za Rominog Osvalda nudi Gaga i 10 miliona eura
Kako je Gonzalo Higuain sve bliže odlasku u PSG, u Realu su odlučili kao njegovu zamjenu dovesti nogometaša Rome Osvalda za kojeg su spremni ponuditi Fernanda Gaga i 10 miliona eura.
Prošlu sezonu Fernando Gago je vrlo uspješno odradio na posudbi u Romi, a njegov menadžer već je potvrdio kako je argentinski veznjak dogovorio uvjete ostanka u Rimu. Preostalo je da se klubovi dogovore oko odštete koja se procjenjivala na oko šest miliona eura.
S druge strane, u Realu navodno bezuspješno pokušavaju nagovoriti njegovog sunarodnjaka Gonzala Higuaina na ostanak na Santiago Bernabeuu, no on je čini se već odlučio preseliti na Park prinčeva u redove bogatog Paris Saint Germaina čiji trener Carlo Ancelotti traži pojačanja za narednu sezonu u kojoj će osim lova na državni naslov igrati i Ligu prvaka.
Prema navodima talijanske La Gazzette dello Sport u Realu su odlučili ponuditi Romi opciju da zadrži Gaga, te da uz dodatnih 10 miliona funti u Madrid presele najboljeg strijelca Rimljana Osvalda. Još jedan Argentinac, ali s talijanskim pasošem ove je sezone postigao 11 pogodaka u Seriji A, ali s njim su na Olimpicu imali dosta problema. Naime, Osvaldo je sudjelovao u tučnjavi koja je u svlačionici izbila između njega i još jednog "gauča", 20-godišnjeg Erika Lamele.
Stoga bi u Romi radi "mira u kući“ možda i mogli prihvatiti ovu ponudu Reala.
Jese dao gol protiv Italije ..
Medju boljima je ali nikako da se ustali u prvih XI, i da Sarabia je prosle godine bio najbolji igrac i kapiten iste selekcije.. Cekao sam njegove nastupe za u19 Spanije da bi poredio kvalitet njih dvojice,da li da cekamo oce li dobiti poziv za u21 sljedece godine ili da Darko vec prizna da je Pablo bolji igrac ))
raul-zakon je napisao/la:Šta će ovo biti ljudi, niko se već 2 dana ne dovodi u vezu s nama??? Da nije pred kijamet, ne daj Bože ?
Cekaju da se Namik vrati na portale i blogove , pa da mogu kopirati od njega vijesti
Nego, ajte malo da oživimo temu. Šta misliš ko bi mogao u Madrid ovo ljeto? Za koga se Jozo zanima?
Iskreno se nadam da nije istina ono za Osvalda ! Koji će nam on qrac ?!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.