FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 maj 2012, 01:10

zlaya_tm87 je napisao/la:E ja svakavkih likova i izjava im :lol: I da smo pustili, neka smo, moze nam se. Pojedinci zaboravljaju pojedina prijasnja gostovanja u Tuzli, onda neke stvari tipa slucaj Gavaric sto se preko ledja pitara prelamalo itd.. Eto ne morate previse u proslost, sjetite se proslog gostovanja u Tuzli i razno raznih **** i psovanja sa tribina. Eh, hebo ih je taj Zeljo i to podobro ;)

"Zeljo jeste sve ono sto oni nisu i Zeljo nije i nikad nece biti ono sto su oni uvijek bili"

Koga mi to lazemo?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 maj 2012, 01:13

oho vam se :mrgreen:

slika
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 maj 2012, 01:16

Neke osebe, pogotovo u ovom slucaju navijaci i simpatizeri Slobode, moraju da svate da je jedna sezona gotovo godinu dana duga. 30 utakmica! Oni se pokusavaju da vade u zadnjoj utakmici i posle poraza kao eto Zeljo ili Velez kriv. Pitanje je gdje je ova Sloboda sto je igrali zadnjih kola bila u septembru ili decembru, martu... Molim vas pa 23 gola ako se ne varam su postigli igraci na 30 utakmica i ti sad ocekujes nesto bog zna. Pa to je malo smijesno. Necu da govorim kolko utakmica su prokockali kod kuce ali opet je neko drugi kriv. Yebote ko da igra reprezentacija. Uvjek nam je sudija kriv, ili Susic, ili Platini ili UEFA ili Obama.. Stani te malo i pogledajte SEBE i ako imate vremena a predpostavljam da imate pokusajte malo analizirati prvenstvo.

Ja navijam za Barcu i dodje utakmica sa Realom gdje treba pobjeda. Mi izgubimo i na kraju kao smak svijeta. Pa stanite, kolko je se bodova prosulo protiv nekih "kvazi" ekipa i ti sad doso manje vise pred kraj i hoces da se vadis. Ne to ne moze! Turnir kao Kup je nesto drugo ali liga je 30 utakmica i tu nema slucajnosti. Sloboda mi je draga jer sam gotovo is tog kraja ali imaju katastrofalnu sezonu iza sebe i nemaju NIKOG drugog da krive osim sebe. Eh to sad sto je kod njih kao i ko unas sviju ovaj bosanski mentalitet gdje je uvjek neko drugi kriv. To je sasvim druga prica..

Njima sretno u Prvoj na jesen a nama u Evropi i ostalim takmicenjima!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 24 maj 2012, 01:17

Armageddon2012 je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:nema vise regionalnih podjela..
Jesil siguran, imaš kakav link koji to potvrđuje?

nemam link,ali pouzdano sa stopostotnom sigurnuscu znam da je onaj borac prosle godine mogao izvuci i rozenborg,i partizan,malme ili maccabi haifa,koga je i izvukao...
"onaj Borac" hahahhahaha kralj si:P

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 maj 2012, 01:17

NedozvoljenaPozicija je napisao/la: Pa eto onda je i Milan prošle godine ukaljao ugled. I Basel danas. Zašto? Jer su izgubili utakmice koje im ne znače ništa. Previše morališeš čovječe, to je tvoj problem. Igrači su danas imali pravo izgubit 10:0 jer su ranije osigurali titulu. U tome je cijela poenta.
Kazem, nije problem izgubiti utakmicu ako vec nemas imperativ pobjede jer si osvojio sve sto treba i u tom takmicarskom dijelu ostvario zacrtane ciljeve.
Problem je namjerno izgubiti, da ne kazem, prodati se! Iz ovog snimka cini mi se da smo upravo uradili to!
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 24 maj 2012, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 maj 2012, 01:18

Igrači nisu imali pravo izgubiti danas 10-0 jer su oni ekipa ŽELJEZNIČARA, a ne neke druge ekipe.
Da vas podsjetim, Željo je najtrofejniji i najpoznatiji bh klub sa ogromnom tradicijom. Mnogi kažu više od kluba. Reći da smo mogli izgubiti 10-0 svrstava Želju u rang ekipa koje bljesnu pa im opraštate svaku grešku zbog toga što su bljesnuli. Bilo je i prije šampionskih generacija, i trofeja i ponosa, pa zbog čega onda da kažemo da ova generacija može izgubiti 10-0 a da im ništa ne prigovorimo?
MI SMO ŽELJO, NISMO OBIČAN KLUB, MI GDJE GOD DA DOĐEMO OČEKUJE SE DA SE VIDI NEŠTO, I LJUDI DOLAZE VEĆINOM DA GLEDAJU NAS!

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 24 maj 2012, 01:20

inacefindecko je napisao/la:Igrači nisu imali pravo izgubiti danas 10-0 jer su oni ekipa ŽELJEZNIČARA, a ne neke druge ekipe.
Da vas podsjetim, Željo je najtrofejniji i najpoznatiji bh klub sa ogromnom tradicijom. Mnogi kažu više od kluba. Reći da smo mogli izgubiti 10-0 svrstava Želju u rang ekipa koje bljesnu pa im opraštate svaku grešku zbog toga što su bljesnuli. Bilo je i prije šampionskih generacija, i trofeja i ponosa, pa zbog čega onda da kažemo da ova generacija može izgubiti 10-0 a da im ništa ne prigovorimo?
MI SMO ŽELJO, NISMO OBIČAN KLUB, MI GDJE GOD DA DOĐEMO OČEKUJE SE DA SE VIDI NEŠTO, I LJUDI DOLAZE VEĆINOM DA GLEDAJU NAS!
Prijatelju, đe si ti bio prije 3,4 godine kad željo niđe nikog nije mogo pobijedit, kad je dvije godine uvezo bez pobjede na strani, što tad nisi pričo da željo nije običan klub, sad šatro odjednom priča ova, to je željo veliki ne mogu oni ni od kog izgubit nikad, ja mislim da u istoriji premijer lige nije bilo ekipa koja je uvezala da dvije i više godine ne pobijedi nikog, al nikog na strani, e to je željo prijatelju bio, željo, prije nego se vratio amar....

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 01:22

inacefindecko je napisao/la:Igrači nisu imali pravo izgubiti danas 10-0 jer su oni ekipa ŽELJEZNIČARA, a ne neke druge ekipe.
Prebukvalno shvataš. Normalno da neće izgubit 10:0, ali da će izgubit to je već normalno. Ja Želju volim više od svega, al ako je Juventus mog'o na sud i ako je Milan mogo izgubit utakmicu koja mu ništa nije značila i tako izbacio neku italijansku Slobodu, onda vala ni ja ne vidim u tome neki problem. Ako ćeš mi sad reć da je Željo veći klub od Juventusa i Milana onda je to druga priča...

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 maj 2012, 01:25

@blavor
ŽELJO JE NAJVEĆI KLUB U BIH!
cijelu historiju kluba stavljaš u rang sa par loše odigranih sezona? :roll: :roll: :o
Borussia Dortmund nije veliki klub zato što nije ništa osvojila od 2002. do 2011.?
mislim da je pričat sa tobom suvišno !

@Nedozvoljena Pozicija
ti prebukvalno shvataš isto tako moj post :D
gdje će izgubit 10-0 ba :mrgreen: :mrgreen:
normalno da svi smiju izgubit, al druže, ako idemo prema tome da se izdvojimo od ostalih, da budemo puno veći od sviju, onda igramo jako uvijek i nema opuštanja..
Kažem ti, Dortmund dobije zadnje kolo iako je mogao izvest pjetliće da igraju, Bayern koji igra finale lige prvaka ubrzo i koji je zacementriano drugi otrese Keln i izbaci ih u drugu ligu, prije toga Štutgart koji se bori za evropu a Bayernu ne treba. Isto tako je danas Željo trebao ubit Leotara i poručit im sve najbolje u drugoj ligi ;)
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 24 maj 2012, 01:32, ukupno mijenjano 2 puta.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 maj 2012, 01:27

za_zivot_cijeli je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la: Pa eto onda je i Milan prošle godine ukaljao ugled. I Basel danas. Zašto? Jer su izgubili utakmice koje im ne znače ništa. Previše morališeš čovječe, to je tvoj problem. Igrači su danas imali pravo izgubit 10:0 jer su ranije osigurali titulu. U tome je cijela poenta.
Kazem, nije problem izgubiti utakmicu ako vec nemas imperativ pobjede jer si osvojio sve sto treba i u tom takmicarskom dijelu ostvario zacrtane ciljeve.
Problem je namjerno izgubiti, da ne kazem, prodati se! Iz ovog snimka cini mi se da smo upravo uradili to!
a kako ti bez ikakvog dokaza tvrdis da smo prepustili bodove, koda nisi gledo kakve sve golove golmani primaju, ovo je mačiji kašalj... i ne mozes samo tako pričati protiv svega što je ovaj klub napravio u jednoj sezoni koji vjerovatno nikad niko neće ponoviti.

Ovo je jednostavno naš glupi mentalitet gdje je u većini slučajeva neko drugi "kriv" za naše neuspjehe.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:28

Zeljo iako je trofejan klub...ima jednu veliku mrlju i vi pravdali koliko god zelite

Ali izgubiti od Zepcea kod kuce ako se ne varam i izbaciti Borac, pa sada izgubiti od Leotara nakon augusta i ucestvovati u izbacivanju Slobode...To velicine ne rade, kada vec pricate o velicinama

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 01:31

delpiero20 je napisao/la:Zeljo iako je trofejan klub...ima jednu veliku mrlju i vi pravdali koliko god zelite

Ali izgubiti od Zepcea kod kuce ako se ne varam i izbaciti Borac, pa sada izgubiti od Leotara nakon augusta i ucestvovati u izbacivanju Slobode...To velicine ne rade, kada vec pricate o velicinama
Žepče igralo za opstanak nama nije ništa trebalo, ljudi zapeli i pobijedili, šta ti tu nije jasno? Da je bilo neriješeno Žepče bi ispalo.

Ista stvar i sa Leotarom...
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 24 maj 2012, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 24 maj 2012, 01:31

ovi sto tvrde da je tekma prodata:

dajte dokaze,neki audio zapis bilo sta ?

ako imate stavite tu i ja sam prvi koji vise nikad necu navijat za zelju
ako nemate,i samo nagadjate i supljirate fino kliknite u gornjrm desnom uglu odjava

forum je mjesto razjene misljenja ali teske optuzbe kao sto su namjestanje bez argumenata su besmislene
Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 24 maj 2012, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 24 maj 2012, 01:31

SLOBODA NIJE IMALA UDARAC U OKVIR GOLA U LUKACI, A HOCE OPSTANAK!

O cemu dalje da raspravljamo?
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:36

delpiero20 je napisao/la:Zeljo iako je trofejan klub...ima jednu veliku mrlju i vi pravdali koliko god zelite

Žepče igralo za opstanak nama nije ništa trebalo, ljudi zapeli i pobijedili, šta ti tu nije jasno? Da je bilo neriješeno Žepče bi ispalo.

Vi svaki put izgubite kad se nesto odlucuje...Da imam 5 godina povjerovao bih

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 maj 2012, 01:38

pa to je zato što mi volimo da odlučujemo, slijedeće godine ćemo odlučiti da ispadnu Čelik i Travnik ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 maj 2012, 01:38

delpiero20 je napisao/la:

Vi svaki put izgubite kad se nesto odlucuje...Da imam 5 godina povjerovao bih
trebali smo poslije utakmice u trebinju doci i igrati protiv slavije za vas
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:39

BlueTiger je napisao/la:SLOBODA NIJE IMALA UDARAC U OKVIR GOLA U LUKACI, A HOCE OPSTANAK!

O cemu dalje da raspravljamo?
A GOSK,Leotar i Rudar zasluzili? Mozda su samo imali srece sto igraju sa klubovima koji su im spremni dati bodove jer njima ne treba...Normalno da bi i mi pobjedili u svakom drugom slucaju osim u ovom slucaju sa Slavijom gdje je danas bilo nemoguce ista uraditi...

Ako se opstanak mjeri po tome da neko nema udarca u okvir onda smo zasluzili ispast...upravu si :lol:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 maj 2012, 01:39

Bayernu ne treba nizasta pa strpa 4 komada Kelnu i sutnu ga iz lige.

Zar vi niste Bayern ove lige. :mrgreen:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 maj 2012, 01:40

Alfa_Muzijak je napisao/la:Bayernu ne treba nizasta pa strpa 4 komada Kelnu i sutnu ga iz lige.

Zar vi niste Bayern ove lige. :mrgreen:
i mi smo kontali, ali ipak ispade da smo Juventus, a Velež Fiorentina :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Orvel, Proximic i 44 gosta.