Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bagrcavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la bagrcavi » 23 maj 2012, 23:56

Armageddon puko ko kokica :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 24 maj 2012, 00:01

mandraX je napisao/la:Sramite se i Velež i Željo!
Ne se*ite vise. Meni je strasno zao Slobode, al nisu ju Zeljo i Velez izbacili, vec su ispali jer su ostvarili najlosije rezultate u ligi, zajedno s Kozarom. Sta da su zadnja dva kola bila zamijenjena, onda bi vam bio kriv Celik sto nije uzeo puni plijen u Gabeli i mozda Borac sto nije Slaviju jos vise natamburao i otvorio Slobodi opstanak racunajuci gol razliku. Gluposti pisete. Slobodi je odgovarao poraz GOSK-a, Leotara ili Slavije. U jednoj utakmici su sami sudjelovali, u ovoj sa Slavijom, ocemol sad napast Slobodu sto su 'pustili' Slaviji i tako osigurali opstanak Slaviji, a ne Slobodi? Bas svakakvih kombinacija ima, al jedna je ona prava, Sloboda je zasluzila ispast i zato je i ispala, a ja se nadam da ce vec sljedecu sezonu zasluzit da udju, te i uc u PL.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 24 maj 2012, 00:10

Sta mislite oce li komitet ovaj ista poduzimat u vezi danasnjeg kola..oni se furaju na neku postenu org. pa me zanima..

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 maj 2012, 00:12

bezze je napisao/la:Sta mislite oce li komitet ovaj ista poduzimat u vezi danasnjeg kola..oni se furaju na neku postenu org. pa me zanima..
sta je neregularno?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 24 maj 2012, 00:18

nick je napisao/la:
bezze je napisao/la:Sta mislite oce li komitet ovaj ista poduzimat u vezi danasnjeg kola..oni se furaju na neku postenu org. pa me zanima..
sta je neregularno?

Eto nije nista..boze sacuvaj...

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 24 maj 2012, 00:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
nick je napisao/la:
sta je neregularno?
" onclick="window.open(this.href);return false;

Meni bi ovaj snimak bio i vise nego dovoljan da se pokrene istraga.
ja pregledah nekoliko puta, ne mogu da skontam na šta misliš, jel na tribinama oni na početku, nisam skontao fakat, meni izgleda ko leotarovi neki navijači il šta

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 24 maj 2012, 00:22

Gušo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Čelik Zenica 1945

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 maj 2012, 00:24

sad odgleda pregled.... GOŠK po meni u lude dvije minute došao do preokreta i nimalo se neda naslutiti da je Velež htio dati bodove ili da je bio dogovor.... gledajuć komplet tekmu Velež puno bolji i ovakve utakmice se dešavaju jbga... GOŠK mnogo motiviraniji pred kraj utakmice, pogotovo kad su dali prvi gol i uz tu euforiju su i preokrenuli....
po meni čista utakmica.... ona u Trebinju totalna suprotnost i vrlo ofirno Željino puštanje utakmice Leotaru!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 24 maj 2012, 00:24

Nimla_RZ je napisao/la:Gušo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kakav crni Gušo? Branilo dijete što je tri utakmice dosad branio

ali ipak ubiće ih Amar za ovu neozbiljnost :lol:
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 maj 2012, 00:24

pa kad ispitivao, najsumnjivija utakmica bi bila Slavija- Sloboda, jer je baš čudno da se igrači Slobode ponašaju onako a znaju da im gori pod nogama...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 24 maj 2012, 00:25

Nimla_RZ je napisao/la:Gušo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jesi vidio Guše, tolko se smanjio došo isto Bukvić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 24 maj 2012, 00:26

muXmania je napisao/la:pa kad ispitivao, najsumnjivija utakmica bi bila Slavija- Sloboda, jer je baš čudno da se igrači Slobode ponašaju onako a znaju da im gori pod nogama...
upravo tako! Nisu imali nijedan šut u okvir gola :shock:

a ruku na srce nije baš Slavija toliko jaka da joj se ne može pucat na gol!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 24 maj 2012, 00:28

Koji god da je ofirno je branio, pogotovo ovaj drugi gol.
Čelik Zenica 1945

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 24 maj 2012, 00:29

aleksandar_veliki je napisao/la:blavor, zar i ti sine brute :lol:
Iz prve ruke ti kažem da su ovi željini povraćali po autobusu, mamurni, pjani, vidio si i sam u Tuborgu, oni nisu mogli stajat, a ne hodat, pitaj Brke sutra vidit ćeš šta je bilo, al nije smio da stavi juniore jer bi onda tek svi rekli da je š.upak, al evo i ovako ispade ofirno, polupijani i mamurni ne uzeše bod i odmah linč, al šta ćeš, ja sve to razumijem fakat

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 maj 2012, 00:34

Ko je Slobodi kriv što su već 5 godina u k...u i što se svake godine skoro bore za opstanak? GOŠK,Velež,Željo,Slavija,Leotar???Ne...krivi su ljudi što vode taj klub..taj klub bi se trebao svake godine boriti minimun za Evropu a ne strijepiti za opstanak,i ispasti na kraju krajeva... ;) Najlakše je tražiti krivce u drugima...pa na kraju krajeva,što nisu danas zapeli pa bar dali gol toj Slaviji???Nego čekali da Velež i Željo odrade za njih...e **** ga..A i ruku na srce,taj GOŠK možda dolazi iz sela pored Čapljine,ali su ljudi igrali sigurno ljepši fudbal od Tuzlaka.Pa ispadao je i Velež i Borac,pa su se vraćali..Svaki klub ima uspone i padove,to je normalna stvar.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 maj 2012, 00:38

blavor je napisao/la:
Iz prve ruke ti kažem da su ovi željini povraćali po autobusu, mamurni, pjani, vidio si i sam u Tuborgu, oni nisu mogli stajat, a ne hodat, pitaj Brke sutra vidit ćeš šta je bilo, al nije smio da stavi juniore jer bi onda tek svi rekli da je š.upak, al evo i ovako ispade ofirno, polupijani i mamurni ne uzeše bod i odmah linč, al šta ćeš, ja sve to razumijem fakat
Čini mi se da Bukvić ne pije alkohol nikako, a on napravi 2 katastrofalne reakcije :mrgreen: Biće da je loš golman, to je još gore nego da je pustio :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 24 maj 2012, 00:40

spielführer_21 je napisao/la:
blavor je napisao/la:
Čini mi se da Bukvić ne pije alkohol nikako, a on napravi 2 katastrofalne reakcije :mrgreen: Biće da je loš golman, to je još gore nego da je pustio :roll:
Ma nije do Bukvića, pa ovi iz odbrane stoje ko leševi, frajer mu sam glavom na pet metara, po meni nije mali kriv ni za jedan go, vidio si odbrane, ko da ih nema

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 maj 2012, 00:51

Dobro, kod prvog nije mogao puno, ali kod drugog ipak je.. Nije ni bitno, neka je tako kao što ti kažeš, opet im ne služi na čast takvo ponašanje. Ako si profesionalac, budi to do kraja, a na tome je morao i Amar insistirati. Ne možeš doći pijan na dan utakmice, gdje je strah od trenera, strah od kazni?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 24 maj 2012, 00:53

spielführer_21 je napisao/la:Dobro, kod prvog nije mogao puno, ali kod drugog ipak je.. Nije ni bitno, neka je tako kao što ti kažeš, opet im ne služi na čast takvo ponašanje. Ako si profesionalac, budi to do kraja, a na tome je morao i Amar insistirati. Ne možeš doći pijan na dan utakmice, gdje je strah od trenera, strah od kazni?
Kaznit će njih brko, u to ne sumnjaj, vjeruj mi ovi što su igrali tekmu najmanje će 10 milja KM zajedno iskeširat, eto upamti

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 24 maj 2012, 00:56

blavor je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Dobro, kod prvog nije mogao puno, ali kod drugog ipak je.. Nije ni bitno, neka je tako kao što ti kažeš, opet im ne služi na čast takvo ponašanje. Ako si profesionalac, budi to do kraja, a na tome je morao i Amar insistirati. Ne možeš doći pijan na dan utakmice, gdje je strah od trenera, strah od kazni?
Kaznit će njih brko, u to ne sumnjaj, vjeruj mi ovi što su igrali tekmu najmanje će 10 milja KM zajedno iskeširat, eto upamti
Sta ih brko ima kaznjavati, kad je on reziser danasnje bruke...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.