Olimpik Sarajevo

CLS
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la CLS » 15 sep 2009, 14:02

navijam za zelju al sam bio sad u nedelju na utakmici olimpika pa ono je strasno leotar bio bolja ekipa i konkretnija al nisu imali srece. olimpik u prvom poluvremenu nije se sastavio sa loptom kako treba na srecu zabise go. sto se tice vukova ozbiljna navijacka grupa jednom vuku pored mene ispala vilica iz djepa :)))
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 15 sep 2009, 14:04

CLS je napisao/la:navijam za zelju al sam bio sad u nedelju na utakmici olimpika pa ono je strasno leotar bio bolja ekipa i konkretnija al nisu imali srece. olimpik u prvom poluvremenu nije se sastavio sa loptom kako treba na srecu zabise go. sto se tice vukova ozbiljna navijacka grupa jednom vuku pored mene ispala vilica iz djepa :)))
hehheehhehehheh cuj ispala mu vilica joj majko moja sto me nasmija heheheheehehehe lud si skroz

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 15 sep 2009, 14:06

covjek sjedio pored mene i ja sad ono kulturan, a nisam skontao sta mu je ispalo reko gospodine nesto vam ispade iz djepa kad ono vilicu dize i stavi je u djep kosulje :)))
Pa sam poslije reko tata

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 15 sep 2009, 14:08

CLS je napisao/la:covjek sjedio pored mene i ja sad ono kulturan, a nisam skontao sta mu je ispalo reko gospodine nesto vam ispade iz djepa kad ono vilicu dize i stavi je u djep kosulje :)))
to je on drzi u dzepu ako dodze do tuce da mu je neko ne izbije hehehehhhehehehhhhehee

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 15 sep 2009, 14:13

vidis dobra ti ta ipak je utakmica bila velikog rizika..... :lol: :lol: :lol:, samo su zeznuli nas sa jugom bio je cak jedna vuk ispod semafora mozda je mislio da treba da mjenja on rezultat na njemu
Pa sam poslije reko tata

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 15 sep 2009, 14:15

CLS je napisao/la:vidis dobra ti ta ipak je utakmica bila velikog rizika..... :lol: :lol: :lol:, samo su zeznuli nas sa jugom bio je cak jedna vuk ispod semafora mozda je mislio da treba da mjenja on rezultat na njemu
heheehheeheeheheheh nemoj vise majke ti stomak me zaboli od smjeha

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 15 sep 2009, 14:17

ja samo prenosim kako je bilo lik stoji ispod semafora i ceka jadna go da padne ipak je platio kartu ko da kakva ozbiljna ekipa igra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 15 sep 2009, 14:20

Green XXL je napisao/la:Vukovi su prije par godina, tacnije kad se stadion i napravio imali jednu od organizovanijih navijackoih skupina u BiH, samo kada je ispao Olimpik iz prve, pa iz druge, pa otisao na stadion u Hrasnici, onda je izgubio sav publicitet na tribinama!
pa sad fino das djaba ulaz,a ne 5 i 10km pa makar nek oni klocevi igraju pred 1000 ljudi, a ne pred 100 od toga prosjek godina navijaca je 100, i par maloljetnica koje vise znaju o fudbalu od doticnih na terenu
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 15 sep 2009, 14:50

heheh ma nije niko.....:)
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 15 sep 2009, 15:42

Green XXL je napisao/la:A ne, smiješno mi je to kad neko pocne nasu ligu ismijavati a Hrvatsku i Srbijansku kovati u zvijezde, a kda ga pitas za koga navijas, kaže Man Utd iako ih je vidio sam na TV il YouTube! :mrgreen:

a sta ako ima onih koi su ih gledali uzivo?? navijam za zelju i trenirao sam tamo i pratim koliko mogu al volim i man utd i ne navijam od juce za man utd, sto se tice srbianske i hrvatske iskreno ne pratim nisu mi interesantne al ako vec pratim nasu ligu onda mogu dati i neku kritiku i pohvalu, pohvalno je sto je olimpik usao u permijer al sam puno vise ocekivao od njih, e sad nas je problem sto mi nemam tu kulturu odlazaka na tekem jer ako man utd ne igra kuci dosta navijaca prate fc united ne znam ni ja u kojoj su oni ligi, bilo bi lijepo da i manijaci i pitari daju barem neku podrsku olimpiku al su malo digli karte ipak nisu oni na nivou zelje, a ni pitara 8-)
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 15 sep 2009, 16:00

Green XXL je napisao/la:Ja sam brate uvjek govorio, a i sada ću, KARTE SU PRESKUPE, razumijem ja da je ovo Premier Liga i to stoji, ali karta za Olimpik da je 5km najeftinija, niđe veze. Dvije marke najrealnije za Juznu tribinu!
slazem se ma za citav stadion bolje da sad fura sa 2km karte pa ako ostane slijedecu sezonu ili ako naprave svoj stadion nek furaju sa cijenama karti, bolje da imaju kakvu takvu posjetu nego nikakvu barme ce se vise boriti igraci i nek manje pelak otima loptu od svojih suigraca :twisted:
Pa sam poslije reko tata

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 15 sep 2009, 16:47

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 15 sep 2009, 18:00

moze jedno pitanje "Green XXl": cisto me zanima ko su ti navijaci/simpatizeri Olimpika? Sta ih navelo da vole Olimpika pored Sarajeva i Zelje? Nije nikakva provokacija, samo me zanima s obzirom da je klub osnovan 1993 u sredini sa dva velikana.
Hvala unaprijed i poz
samo mostarski, samo bahato

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 15 sep 2009, 18:23

ješe je dobar igrač nisam mislio nikad da će doć u našu ligu,a kamoli u olimpik uz sav respekt prema vašem klubu,on će bit jedan od najbolji igraca u ovoj ligi

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 15 sep 2009, 18:29

opet skupio je 2 nastupa za repku hrvatske,mislim da u ovoj ligi je malo igralo reprezantivaca(osim bh)bio je u nas s.bubalo,vasilj i to je to

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 15 sep 2009, 18:31

Green XXL je napisao/la:
apple je napisao/la:moze jedno pitanje "Green XXl": cisto me zanima ko su ti navijaci/simpatizeri Olimpika? Sta ih navelo da vole Olimpika pored Sarajeva i Zelje? Nije nikakva provokacija, samo me zanima s obzirom da je klub osnovan 1993 u sredini sa dva velikana.
Hvala unaprijed i poz
Ma nismo ti mi navijaci brate, mi smo simpatizeri. Što se tiče situacije sa Sarajevo i Željom, barem kod mene što se tiče više gotivim Želju. To ti je ista situacija kao sa Srbijom gdje imaš Crvenu Zvezdu i Partizan, a isto tako imaš i navijače OFK Beograda. To kad nekome kažeš da navijaš za Olimpik, onda ovaj kaže: Ma daaaj, ozbiljno za koga navijaš!? Što se mene tiče ja sam izabrao Olimpik jer sam ga gledao kad je igrao Premier Ligu 2001 godine, moja zgrada je blizu stadiona Otoka, još kao klinac sam sa starim išao da gledam Olimpik, a onda je Olimpik pao na koljena, ispali su iz PL, pve lige, pa u drugoj ligi više ga niko nije ni pratio nit znao da igra uopšte, jer se onda tek tada više prati Sarajevo i Željo. Isto tako recimo Liverpool, svima je čudo kako Everton pored Liverpoola ima navijače il Man City pored Man UTD-a. Brate šta da ti kažem još, postim pa nemoj mi zamjerit ako je obrazloženje nejasno :mrgreen: Kako god bilo, ja uvjek više volim manje klubove. Pozz E nek s i priznao ovo na kraju ;)

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 15 sep 2009, 20:08

Green XXL je napisao/la:Hmm, neznam šta bi ti reko brate, čitao sam nešto o ovom igraču, izgleda da je kvalitetan, samo iskreno da kažem prvi put sam čuo za njega danas. Drago mi je što je stigla bilo kakva promjena, osvježenje, treba nam to!

Majstori ovaj momak je odlično igrao za Zagreb i jedno vrijeme bio ozbiljan kandidat za hrvatsku reprezentaciju, dok je čitavo vrijeme dok je mogao igrao za U-21 reprezentaciju. U ekipi u kojoj su igrali Eduardo, Kranjčar, Modrić, Ćorluka je imao zacementirano mjesto, a to je generacija koja je igrala Evropsko prvenstvo 2004-e godine. Sa klupe ih je vodio sadašnji selektor Bilić. Možda mu je najgori period bio prelazak u Dinamo gdje se nije baš naigrao, ali je bio kapiten Zagreba dugo vremena i jedan od najpouzdanijih igrača u tom klubu godinama. Negdje na videu se vidi da je uspio tada kao jako mlad da se nametne u sastavu gdje su bili i Olić, Hasančić ( koji je tada žario hrvatskom ligom) i mnogim drugim igračima.

Sigurno je jedno da ako je spreman u šta ne sumnjamo biće vrijedno pojačanje za ekipu Olimpika, a vjerujemo i osvježenje u Premijer lizi.

nane58
Kontakt:

Post Postao/la nane58 » 15 sep 2009, 21:09

Gledao sam vase komentare i ovi sto navijaju za Olimpik,skupite se na sjever i navijajte.Kupite baklje i to vam je to!!!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 16 sep 2009, 13:08

e fakat sam cuo pa sad ne znam jel tacno nisam toliko upucen oko olimpika al navodno husref je drmnuo pare na tranferima navodno ko god mu je platio taj je i dosao jel sad to raja prica ili je fakat tako ne znam al eto mozda neko i zna
Pa sam poslije reko tata

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 16 sep 2009, 14:47

CLS je napisao/la:e fakat sam cuo pa sad ne znam jel tacno nisam toliko upucen oko olimpika al navodno husref je drmnuo pare na tranferima navodno ko god mu je platio taj je i dosao jel sad to raja prica ili je fakat tako ne znam al eto mozda neko i zna
Husref sigurno nije taj tip i nije istina a otjeran jer nije odradio pripreme kvalitetno i sukobi sa igracima.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.